What About Love- 4

Tidigare kapitel: Ryan och Chaz befann sig på ovanvåningen och spelade något spel, mamma och pappa var ute och joggade och jag låg i soffan med foten i högläge. Plötsligt knackade det på dörren. Jag reste mig försiktigt upp och gick haltandes till dörren. Jag öppnade dörren och fick en chock när jag såg vem som stog utanför. Justin Bieber.
________________________________________________________________________________________

"Justin, vad gör du här?" Sade jag chockat. Justin skrattade. "Jag har ledigt över sommaren och tänkte berätta det för din bror. Är han här?" Jag nickade och gjorde ett tecken att han skulle följa med. Jag haltade upp för trappan och när jag kom upp till trappans topp, kände jag hur utmattad jag blivit av det lilla. Jag grymtade till. "Vad har hänt egentligen? Är det inte meningen att fotbolls spelare ska vara i topp?" Sade Justin och skrattade åt sitt skämt. "Jag har vrickat foten. Jag är på topp. Förutom att min fot är vrickad."fräste jag. Justin höll upp händerna som ett tecken på försvar. Jag började gå mot Ryans rum och öppnade sedan dörren och gick in och satte mig direkt ner i hans säng. Jag skulle inte vara en jobbig syster, som var med hennes bror och hans kompisar hela tiden, utan jag behövde bara vila. "Justin?! Vad gör du här?" Utbrast Ryan och Chaz samtidigt. Dem båda studsade upp på fötter och kramade om Justin. "Gick du upp för trappan utan kryckor? Du vet att du inte får göra det!" Utbrast sedan Ryan när han såg mig. "Eftersom ni, är så döva att ni inte hör att det ringer på dörren, så får din syster med en vrickad fot gå och öppna dörren och sedan gå upp för trappan med din kompis. Du hade lika bra kunnat gå ner och öppna dörren själv, men tanke på att man hör upp här när det ringer på dörren." Sade jag och blängde på Ryan. Han flinade mot mig och jag vände på klacken och gick sedan ut ur hans rum och ner för trappan. "Jag går i trappan, Ryan! Ska du inte skvallra?" Ropade jag.


Dörren öppnades och mammas och pappas flåsande hördes. Dem kom in i vardagsrummet där jag satt och log mot mig med deras svettiga ansikten. "Hur långt joggade ni?" Frågade jag nyfiket. Mamma flinade. "6km! Vi ska slå ditt rekord nu när du är skadad och sedan när du är tillbaka igen, så orkar vi längre än dig när vi springer alla tillsammans." Jag skakade på huvudet. Det var såhär min familj var. Lite galna och väldigt tävlingsinriktade. Vi ville gärna vara bättre än den andra och vi tränade tillsammans på ett positivt sätt. Jag tyckte det var bra, för att jag tränade nästan aldrig ensam. Alltid hade jag mamma, pappa eller Ryan med mig. Ibland sprang vi alla fyra tillsammans. Det var det jag älskade med min familj.


Det knackade på dörren och jag reste mig upp ur soffan för att gå och öppna dörren. Där utanför stog Pattie, Chaz mamma, pappa och lillasyster. Mamma och pappa hade bjudit över dem på middag. "Hej Vanessa!!" Utbrast Pattie och drog in mig i en betryggande och moderlig kram. Jag kramade sedan om dem andra och vi gick tillsammans in i köket där mamma stog och fixade det sista med maten. Pappa var ute på altanen och grillade. "Hej och välkomna!" Sade mamma och kramade om dem alla. Chaz lillasyster, Candice var 9 år. Hon drog sig alltid till mig när vi träffades. Hon spelade sjölv fotboll och ville veta exakt hur hon skulle göra för att bli bäst. Hon ville även att jag alltid skulle sminka henne och nästan varje gång vi träffades, fick hon kläder jag haft vid hennes ålder. Hon blev alltid lika glad.  


Killarna kom nerdundrades från trapporna när mamma ropade att maten var klar. Pattie hade beordrat mig att sätta mig ner direkt när hon fått veta vad som hänt med min fot. Hon berättade att det inte var bra för foten om jag gick runt för mycket. Så medans alla stog och väntade på att dem fick sätta sig ner, flinade jag. Direkt när dem satt sig ner och mamma sagt varsågoda, högg killarna in. Dem tog för sig av maten och jag kollade med ett äcklat ansiktsutryck på dem. Vilka normala människor  häller bearnaisesås på salladen och vitlökssås ovanpå det? "Varför så äcklad Butler?" Utbrast Chaz och flinade mot mig. "Vilken normal människa äter bearnaisesås på salladen och sedan vitlökssås ovanpå det?" Chaz skrattade och flinade mot mig.


När maten var uppäten, plockade dem vuxna snabbt undan. Alla satt fortfarande kvar runt utebordet i uterummet. "Så, hur går kärleken Vanessa?" Frågade Pattie nyfiket. Jag log halvt. Ja, hur gick det egentligen? "Jag har pojkvän och så. Men vi båda spelar fotboll och har inte träningar på samma dagar. Så när han har träning, har inte jag och sedan tvärtom. Vi spelar matcher varje helg också, så det finns ingen tid att umgås. Skolan tar upp väldigt mycket tid också med alla prov, så det är väldigt svårt." Pattie nickade förstående och log mot mig. "Jag är säker på att ni kommer lösa det! Hur länge har ni varit tillsammans?" Jag log mot henne. " 6 månader. Men det känns liksom inte ens som att vi känner varandra. Vi träffas aldrig så vi lär inte känna varandra. Så jag tror faktiskt inte att vi kommer att lösa det, tyvärr! Den enda lösningen är nog att göra slut med honom." Det var sorgligt, men det var nog det bästa jag kunde göra. Jag kände försiktigt med tungan över min tandställning för att känna om det var något som fastnat. "Mamma, sitter det något där?" Frågade jag mamma och pekade på stället jag trodde det satt fast något på. "Ja! En bit kött. Det finns tandpetare i badrummet." Sade mamma och log mot mig. Jag la min vita iPhone på bordet framför mig och gick in på badrummet. När jag fått ut köttbiten ur tandställningen, gick jag ut till dem andra och satte mig igen.


Jag tog upp min mobil och såg att jag hade ett oläst sms.

Från:Melker<3

"Hej babe <3 Hur är det med foten? <3 Vill du ses? Jag saknar dig otroligt mycket <3 "

"Pappa, kan du köra mig till Melker? Snälla?" Bad jag och gjorde valpögonen. Pappa nickade. "Ja! Gör dig klar så åker vi sedan. Sover du där?" Jag nickade. "Ja. Jag kommer imorgon. Ja måste plugga till ett prov."  Jag gick upp på mitt rum och började packa kläder.

Till: Melker<3

"Jag kommer på direkten<3 Pappa kör mig, så du behöver inte vara orolig. Puss<3"

Jag gick ner för trappan och ut i uterummet. "Pappa vi ska åka nu. Hejdå alla!!" Jag gick fram och kramade mamma och Candice. "Måste du åka?" Frågade Candice. Jag log mot henne. "Du förstår själv när du får pojkvän sötnos." Hon log mot mig. "Händerna på täcket syster! Ring om det är något." Sade Ryan. Han reste sig upp och kramade om mig. "Va försiktig" viskade han i mitt öra. Jag log mot honom. "Jag lovar." Pappa och jag gick ut i hallen och tog på oss våra skor och sedan gick vi ut till bilen.

Justin's Perspektiv:

Vanessa gick till hallen tillsammans med hennes pappa. Hon hade blivit snyggare än senast jag såg henne. Hennes kropp var en dröm. Hon var smal, men ändå inte pinnsmal. Hennes kropp var perfekt bara. Men jag hade Selena. Jag var avundsjuk på Vanessa, som fick träffa hennes pojkvän, jag vill också träffa Selena. "Hur länge har Vanessa varit tillsammans med Melker?" Frågade mamma Ryans och Vanessas mamma, Shana. "Jag vet inte riktigt. Några månader." Svarade Sharon.  Jag tog upp min vibrerande mobil ur fickan. Skärmen visade att Selena ringde mig. Jag reste mig upp och gick in i det stora huset som tillhörde familjen Butler.

"Hejdå och tack för ikväll!" Sade mamma och sedan gick vi ut till våran bil. Jag satte mig i förarsätet och mamma i passagerarsätet. "Har du haft det bra idag?" Frågade mamma och log mot mig. "Ja! Ryan och Chaz är verkligen riktigt bra vänner." Mamma nickade. "Jag och Vanessa är väldigt vacker och hon verkar vettig också. Ni skulle passa faktiskt." Jag flinade mot mamma. "Jag tror inte det mamma. Jag skulle inte klara av att ha ett förhållande i Stratford och vi båda två är ändå redan upptagna, så." Mamma skakade på huvudet. "Du inbillar dig bara att du inte skulle kunna ha det. Du skulle visst då klarat det. Vanessa verkar inte ha det så bra med Melker och du och Selena ska vara ifrån varandra hela sommaren. Jag är på Vanessa och Justin sidan." Jag skrattade åt henne. "Jaja mamma! Vi säger väl så. Jag stannade bilen och parkerade på mormor och morfars uppfart. Vi gick in genom dörren och möttes direkt av tystnad. Dem hade gått och lagt sig. "Godnatt mamma!" Sade jag och lämnade en mjuk puss i mammas panna. Hon kramade om mig och vi gick åt olika håll. "Jag är fortfarande på Vanessa och Justin sidan ovh jag ska få ihop er. Till och med Sharon är med på det." Jag skrattade och stängde sedan dörren in till mitt rum.
_______________________________________________________________________________________
Äntligen uppe babes <3 Om ni kommenterar riktigt bra, kanske nästa dyker upp ikväll? imorgon? <3 
Random fråga: Vilken är eran favorit av mina noveller:  U Smile I Smile och I Will Catch You If You Fall ? <3 
Mitt svar: I Will Catch You If You Fall 

Minst 15 kommentarer <3 

 

Kommentarer
Postat av: Ida

Suuuper bra!! De måste bli tillsammans.
Svar: i will catch u if u fall. Har inte läst u smile i smile. Fast ska nog göra det.

2013-10-20 @ 16:00:04
Postat av: Amanda

OMG SÅ SJUKT BRAA
Jag håller med pattie!
Snälla kan det komma upp ett till ikväll? Du är så himla duktig!
Svar: har inte läst u smile i smile så jag måste nog ta i will catch you if you fall!! Fast u smile i smile är nog också grym!

2013-10-20 @ 18:22:56
Postat av: Maria :*

Sjukt bra!!
Svar: I will catch you if you fall

2013-10-20 @ 19:50:21
Postat av: Stella

Jättebra kapitel!! ❤️
Skulle du kunna hjälpa mig med en design på min blogg

2013-10-20 @ 20:16:39
Postat av: Alva

Novellen blir bara bättre och bättre och den är bara på kapitel 4 ännu hahah hoppas 5 kom,er snart så kommentera ni allihopa så vi får kapitel 5

2013-10-20 @ 20:47:47
Postat av: Emma

omg shit vad bra!!
Du är verkligen duktig på att skriva!!

2013-10-20 @ 20:57:32
Postat av: rojinyao

shit bra!
fortsätt som du gör, älskar att du uppdaterar så ofte :)
jag har inte läst u smile, i smile men jag älskade i will catch you if you fall!!

de måste bli tsm så snälla lä upp nästa snart!! :)

2013-10-21 @ 14:42:45
Postat av: rojinyao

lägg*

2013-10-21 @ 14:43:34
Postat av: Stella

Skiitduktig hoppas dom blir tillsammans snart!

2013-10-21 @ 17:01:43
Postat av: Sarah

JÄTTE BRA

2013-10-21 @ 19:01:02
Postat av: Vicky

ÅHH VA BRAA DÖÖR!! Du är så himla duktig,har bara läst den här novellen:)

2013-10-21 @ 22:03:33
Postat av: TildaxD

Meer!♥

2013-10-22 @ 16:02:32
URL: http://tildajonzzon.blogg.se
Postat av: Vanessa

Längtar tills nästa du är en sån duktig skrivare

2013-10-22 @ 19:16:00
Postat av: Hannoo

I Will catch you if you fall <'33

2013-10-22 @ 20:27:49
Postat av: jasmina

jättebra meeeeeeeer sv: i will catch if you fall

2013-10-24 @ 18:46:30
URL: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

Så sjukt bra som vanligt! :)
Bara undrar om det är sant att Justin ska komma till Sverige 2013 och i så fall när släpps biljetterna? :P

2013-10-25 @ 17:44:51
Postat av: Louise

Super bra!
Längtar till nästa kapitel:)

2013-10-26 @ 07:39:35
Postat av: @MyCanadian_Bieber || IG

Sjukt bra!! Snälla sluta aldrig, försök att uppdatera lite mer, snälla?
Längtar till nästa sjukt mycket :)

2013-10-26 @ 12:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback