DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> justinnovells -
2013-09-27
16:37:47
Kategori:

❤️❤️❤️
2013-09-16
21:39:42
Kategori:

Love Will Remember- 1

Justin's perspektiv:

 

Bella tog ett krampaktigt tag om min hand och någon sekund senare fylldes det vita sjukhusrummet med ett litet bebisskrik. Taget om min hand släppte. Jag kollade på Bella som varsamt tog emot bebisen som låg inlindad i en blå filt. Jag kunde direkt konstratera att bebisen hade mina ögon. Samma bruna färg.

"Det är en tjej." Sade en av sjuk sköterskorna. Hon stod bredvid mig och såg lyckligt ner på vår lilla familj.

"Hej." Viskade jag pipigt och tog bebisens lilla hand. Den var så otroligt liten. Bella grät, sjuksköterskorna grät och jag grät. Ett riktigt gråt-party. Bebisen slutade skrika och kollade på mig med sina bruna ögon. Det var som att kolla på fotografier från när jag var liten.

"Hon har dina ögon, Justin." Hickade Bella fram.

"Men ditt hår." Svarade jag och strök med handen över den lilla ut växten som fanns på det lilla huvudet. Mörkt som Bellas.

Jag log. Det här var fantastiskt! En livslevande bebis, som dessutom var min. Och Bellas då.

 

Efter två dagar fick vi åka hem. Eller hem och hem, till mitt hus. Vi hade inte köpt något eget hus än. Men vi kollade efter ett lite närmare stan. Nu bodde vi i utkanten av L.A.

Jag hade sett många hus i Hollywood förra veckan, några hade vi åkt och kollat på.

Vi hade redan fixat ett av gästrummen till ett barnrum med spjälsäng och ett litet badrum till.

Jag kollade stolt ner på min fina tjej.

"JUSTIN! Kom hit, NU!" Ropade Bella panikslaget. Jag pussade på Brookies panna och sprang sedan ner för trapporna och in i köket, där Bella satt på en av den alla åtta barstolarna.

"Vad är det älskling?" Bella mumlade något ohörbart och vände dator skärmen mot mig.

"Izabella Jones och Justin Biebers kärleksbarn är nu fött!!"

Iförrgår, den 5 September, föddes "Jellas" bebis! Källor till oss, berättar att det båda är väldigt lyckliga. Det blev en tjej, namnet är oklart, men vi är så nyfikna.

Vi hoppas på en lite tydligare bild av den nya Biebern och även en bekräftelse från både Justin och Izabella.

 

"Hur har dem fått reda på det?" Frågade Bella chockat.

"Hon föddes ju på ett vanligt sjukhus, så antagligen har väl dem berättat. Men jag förstår inte var dem fått bilderna ifrån. Ni har ju inte lagt ut en bild på henne någonstans." Sade Scooter stressat. Den bilden hade bara funnits i min mobil, hur hade dem kunnat få tag i den därifrån? Från att ha legat i bara min mobil, ligger den nu på hela internet

"Den fanns bara i min mobil. Jag har inte lagt ut den någonstans och inte heller skickat den till någon."

"Vad ska vi göra?" Frågade Bella oroligt och kollade upp på Scooter som stod bakom hennes stol.

"Jag vet inte, antagligen får ni gå ut med det på Instagram eller Twitter om några dagar." Scooter ryckte på axlarna medan han sa det sista.

"Vi lägger ut det nu." Bekräftade jag. "Varför måste vi hålla allt hemligt?"

"Det kallas privatliv, Justin, privatliv." Sade Bella surt. "Jag vill inte att mitt barn ska ligga ute på internet efter två dagar. Hon är ju för fan en bebis!"

"Men vad hade du väntat dig då? Trodde du att dem skulle lämna oss ifred efter detta eller?" Svarade jag lika surt.

"Nej, men dem behöver ju inte vara uppe i ansiktet på oss hela tiden."

"Men lägg av nu! Ska ni seriöst bråka över detta?" Ropade Scooter för att överrösta våra höga röster.

Ett högt gråtande hördes från övervåningen.

"Fint, Justin! Nu har du väckt Brook!" Röt Bella argt och rusade upp för trapporna.

"Jag?! Vad fan gjorde du då?" Ropade jag efter henne.

Hon ignorerade mig och jag suckade högt och reste mig för att ta ut en flaska juice ur kylskåpet.

"Ta det lugnt, Justin, hon kommer vara upp och ner nu i några veckor. Hormoner och sånt, du vet."

"Vad fan vet du om sånt då? Har du gått en jävla kurs?" Spottade jag ur mig och tog min juiceflaska och gick ner till källaren där mitt älskade XBOX stod. Jag smällde igen dörren till spelrummet och startade tv:n

Röster hördes uppifrån och sedan öppnades dörren in till spelrummet. "Älskling, va inte sur. Jag menade det inte, mina hormoner spelar mig ett spratt." Jag vände blicken mot Bella och såg hur hon gick mot soffan jag satt i, med Brook i famnen. Jag stängde av tv:en och tog imot Brook. Bella lade sig bredvid mig. Jag lade ner Brook på min bröstkorg och pussade på både hennes och Bella's panna. Vem trodde att jag skulle vara 20 år och vara pappa? Och Bella var 18 år och var mamma. Mina älsklings tjejer. "Men vi måste ju gå ut med det någon gång, så varför inte nu? Vi kan ju lika bra ta det direkt." Jag log mot Bella och nickade. Jag tog upp min mobil frpn fickan och tog sedan fram kameran på den. Vi satte oss upp och Bella lyfte upp Brookie. Vi tog en bild och direkt lade jag upp den på instagram och Twitter med texten:

"Finally she's here! <3"

Direkt började det strömma in gillningar och kommentarer på Instagram och favoritseringar och svar på Twitter. "Ska vi gå upp där uppe istället? Jag tror att Brook är hungrig och det är jag också. Scooter har åkt så vi är själva" Jag nickade och sedan gick vi upp från källaren. Väl uppe så gick vi in i köket. Brookie började skriks sitt bebis skrik och Bells satte sig direkt ner och började amma henne. Jag började fixa ihop lite mat. När Bella ammat färdigt Brookie så gick hon upp, för att lägga henne i sin säng.

 

Izabella's Perspektiv:

Jag in i köket och möttes av levande ljus ståendes på köksbordet. Det var ned släckt i köket, så det enda som lös upp i köket var ljusen. "Varsågod och sitt, älskling." Sade Justin och log mot mig. Jag satte mig ner och tillsammans började vi äta av den goda maten.

 

"Du har ingen turné planerad just nu va?" Frågade jag Justin. Visst, det var roligt när han gjorde fans glada och gjorde det han älskade, men just nu ville jag bara ha honom hemma hos oss. Jag ville att Brook skulle ha en pappa som bryr sig vid hennes sida under hennes uppväxt. Något som inte jag hade. Jag vet själv, hur mycket jag saknade att ha en pappa som brydde sig, så jag vill inte att Brook ska behöva ta det. Det är svårt, med tanke på vilket yrke både jag och Justin har, att vara hemma hela tiden tillsammans, men vi skulle verkligen försöka så mycket vi kunde. Justin skakade på huvudet. "Nej, inget planerat. Jag ska bara vara hemma med mina två älsklingar och inte missa ett enda steg i min dotters uppväxt. Aldrig."

Jag log stort mot Justin och lutade mig lver bordet och kysste hans alldeles för mjuka läppar. Men vi hann inte så långt in i kyssen, då ett bebis skrik hördes. "Gå du upp och ta henne, så plockar jag undan här nere. Brook kan väl sova i våran säng inatt? Så kommer jag upp och ammar sedan." Sade jag till Justin. Han nickade och kysste min panna. "Tack för maten förresten, det se väldigt gott!" Ropade jag efter Justin. Snabbt plockade jag undan disken från köksbordet och satte in allting i diskmaskinen. Jag släckte hela nedanvåningen, låste ytterdörren och dubbelkolladd fönster och altandörrar om dem var låsta. När det var klart, styrde jag mina steg upp till sovrummet. Jag borstade mina tänder och gjorde vad jag skulle på toaletten. "Älskling, Brookie är nog hungrig. Hon försöker hitta något att sutta på." Ropade Justin. Jag snabbade mig att dra av mig mina kläder och sedan gå ut till sängen. Där Justin satt med ryggen lutad mot sänggaveln med Brook liggandes mot hans bröst. Jag satte mig med huvudet lutat mot Justin's axel och tog sedan imot Brook. Hon hittade rätt och sedan började hon äta. Justin kysste min panna och i ögonvrån såg jag hur han log mot mig. "Mina älskade tjejer." Sade han och log mot oss. Jag var så lycklig.________________________________________________________________________________________Första kapitlet uppe! Vad tyckte ni? Vi är spända på att veta era reaktioner, så kommentera!! :DDetta är skrivet av oss båda :) Kommentera nu :D Puss <3 

2013-09-13
19:12:17
Kategori:

KIK I EN TIMME!!
2013-09-10
20:41:42
Kategori:

Love Will Remember- Handling

För 15 år sedan föddes en liten tjej vid namn Brooklyn Angel Bieber. En tjej som senare skulle växa upp och bli dotter till två kändisar. Hon skulle bara helt plötsligt hoppa in i kändisvärlden, från första stund. Från ögonblicket där hon föddes, var dem där med kameror. Bilder spreds och sedan gick ryktet att hennes föräldrar fått sitt barn. Och även vid en ovanligt tidig ålder. Det hela blev en stor diskution, en sak som prydde alla skvallertidningars framsidor. Flashiga texter och bilder tagna med en mobil. Hennes pappas mobil.

Hur dem kunde få bilderna, det visste ingen. Men att läsa skvaller är något av det som människorna tycker mest om, säkerskilt om kändisar. Det fick Brook tidigt lära sig.

Att ha en känd pappa var ibland bra, för då får man träffa många olika andra kändisar. Idoler, favoriter och stora, gamla stjärnor

_____________________________________________________________________________________

Detta är då handlingen till den nya novellen, Love Will Remember.  Forsättningen på I Will Catch You If You Fall! :D

Och ni  ser nya designen, gjord av Agnes :D Så grymt duktig är hoooon!!

Jag hoppas jag hinner skriva klart kapitel 1, medans Agnes är ute och springer med sin mamma. Lycko mig som slipper det, men Agnes kötta påååå!!! <3 

Puss <3 


2013-09-08
19:55:03
Kategori:

Viktig information:

Hej alla! Moa här!!
Jag och Agnes har haft lite problem på senaste tiden. Om vi skulle fortsätta skriva tillsammans, vilken novell vi skulle skriva på och sen har våra liv inte varit super heller.
Men tillslut kom vi fram till ett svar...
Jag och Agnes, kommer att fortsätta skriva tillsammans!! Vilket jag iallafall älskar, då jag inte kommer klara mig utan Agnes på bloggen. 
Sedan kom vi på att vi kunde göra en ny blogg och göra den novellen vi tänkt göra efter What About Love där. Men vi har bestämt oss för att vara kvar på JN och skriva denna novellen här.
 
I första början, skulle vi skriva What About Love och sedan skulle det komma en fortsättning på den som skulle heta Love Will Remember. Men vi hade ingen insperation alls till den, så nu har allting slutat med att vi ska skriva en fortsättning på I Will Catch You If You Fall, som heter Love Will Remember!! :D
Mer får ni tyvärr inte veta innu. 
Då våran design är försenad och gjord till What About Love, kommer nu Agnes att göra designen till LWR :D
Så den dyker upp i veckan, både designen och handlingen och första kapitlet!
 
Vi förstår att ni är otåliga och arga på oss. Men vi har verkligen försökt skynda på designen, men den är om sagt försenad och vi har ingen aning om när det skulle ha kommit. Men det löser sig såhär istället. Men vi älskar er för att ni stannat kvar hos oss och vi hoppas att ni gör det LÄNGE! Föör JN's historia är verkligen inte slut innu!! :DD
Så puss på er så ses vi väldigt snart igen <3
Glöm inte följa på Instagram, justinnovells. Och att ni kan skriva till oss, när ni vill. PÅ instamessage, justinnovells där med :) 
Puss- M&A <3 

2013-09-05
14:01:00
Kategori:

Information

Hejhej!
Ville bara säga att vi är hemskt ledsna för att ni får vänta så länge! Men det blev några förseningar med designen så den kommer komma idag istället. När vet vi inte, men så fort den är uppe meddelar vi det på instagram och även lägger ut första kapitlet!
Men under tiden skulle jag, Agnes, vilja ha lite mer kommentarer:
• Något vi kan göra som vi inte gjort i I Will Catch You If You Fall?

So long