What About Love- 14

Tidigare kapitel: I klädd en klänning gick jag ner för trappan i mina ballerina skor. Justin stod i hallen och väntade tillsammans med Alfredo. Min klänning var bandlös och vit upptill sen tyget under bysten, var i rosa. Killarna hade jeans och skjorta. ‘’Hejdå Tuts!’’ sa jag och klappade henne på ryggen. Vi gick ut genom dörren och satte oss i bilen.  Denna gången, körde Alfredo och Justin satte sig i baksätet med mig. ‘’Du är skit vacker!’’ viskade Justin i mitt öra och pussade mig på halsen. Jag rodnade och kände hur rysningen spred sig över mig.
______________________________________________________________________________________________
 

Vi hade varit tillbaka i stugan i två dagar nu, om tre dagar skulle jag åka tillbaka till Stratford och sen åka iväg på fotbollsläger. Det kommer att bli så roligt att åka iväg på fotbollsläger med hela mitt underbara lag och sedan att Melkers lag skulle med, var bara ett stort plus. Det hade inge varit helt säkert att Melkers lag skulle med, men när vi haft våra träningar tillsammans så hade våra tränare inte kunnat motstå att dem skulle med oss. Deras lag skulle även följa med oss till Spanien.


"Mamma, vad är detta?" Sa  jag och pekade på bölden på mitt ben.

Vi satt alla runt om matbordet med frukosten uppdukad på hela bordet.  

"Jag vet inte gumman. Du kanske bara ha slått i benet. Men om det blir allvarligare så får vi åka till läkaren." Sa mamma efter hon kollat på bölden.


Eftersom vädret inte var något speciellt bra, så skulle vi spendera dagen med att baka. Så just nu, stog vi alla i mjukiskläder och försökte dela upp vem som skulle baka vad.

"Vanessa och Justin, ni kan väl baka choklad cupcakes?" Frågade mamma.

Jag och Justin kollade på varandra och nickade. "Ja det kan vi." Svarade Justin.

"Bra! Ni kan sitta vid köksbordet och göra det." Sa Pattie.

Jag och Justin tog ingridienserna till choklad muffins och satte oss vid köksbordet. Framför oss hade vi skålar och en elvisp.

"4 matskedar kakao och 3dl mjöl." Sa Justin till mig. Jag mätte upp det och hällde ner det i skålen. Vi hällde i dem torra ingredienserna och sedan vattnet,äggen och smöret. Justin vispade ihop det. Jag tog lite mjöl i handen och kastade upp det i Justins huvud.

"Jag hoppas att du är snabb." Sa Justin. I nästa sekund tog Justinh mjöl i handen och skulle kasta det på mig. Jag dukade och såg hur det kom på pappa som öppnade kylskåpet. Jag tog ett ägg och smög upp bakom Ryan och kläckte det i huvudet på honom.

"Vanessa! Vad håller du på med?" Skrattade Ryan. Han tog ett ägg i handen och kläckte det i mitt hår. Jag gissar att det var jämt nu. Ryan kläckte ett ägg på Chaz, som kläckte ett ägg på Candice. Hon skrek högt och sprang fram till mig och gömde sig bakom mina ben.

"Inte snällt Chaz. Hon var ju helt oskyldig." Sa jag till Chaz och blinkade med ena ögat mot honom. Han skrattade och skakade på huvudet mot mig samtidigt som han kastade mjöl på mig och Candice. Vilket gjorde att ett matkrig bröt ut bland oss ungdomar plus Candice. Det dröjde inte så lång tid förens dem vuxna också var med i kriget. Vilket gjorde att det blev ungdomarna plus Candice mot dem vuxna.


När vi en halvtimme senare slutade med vårt lilla krig som sedan blivit stort, så var alla fulla med mjöl, ägg och kakao. Kläder, hår, ansikte och hud var helt fulla med ingridienser på alla. Fast vi hade haft väldigt roligt, det kunde vi inte undgå att säga. Så att vi var fulla med ingridienser gjorde inte så mycket.

"Duschen paxad!" Utbrast jag och sprang mot badrummet. Jag hann inte springa och hämta kläder eftersom jag hade både Chaz och Justin efter mig. Jag stängde dörren efter mig och låste. Jag försökte få av mig mina kladdiga kläder, utan att kladda ner golvet alldeles för mycket.  Det var så äckligt hur kladdig jag var.


Jag öppnade dörren och gick ut från det varma badrummet. Utanför stog Chaz. Han gick förbi mig och in i badrummet. Jag gick upp för den vita trappan och mötte Justin. Han hade nya kläder och hans hår var blött. Jag hade glömt att det fanns en dush på ovanvåningen också.

"Åh går du i bara handduk för mig? Vad snällt!" Utbrast Justin och flinade.

"Ja, klart. Bara för dig, babe." Flinade jag.

Jag fortsatte att gå upp för trappan, men nu bytte Justin riktning och följde med mig upp för trappan och in på mitt rum.

"Jaha, du skulle följa med hit. Vad trevligt." Sa jag och skrattade.

"Ja, jag tyckte det med. Få se vad du ska ha för underkläder nu." Sa Justin och började gå mot min byrå. Han öppnade lådan där jag jade underkläder och började gräva runt. Jag himlade med ögonen och tog fram ett par marinblåa mjukisbyxor från Hollister och ett vitt linne. Justin gav mig ett par vita spetstrosor och en vit bh med spets på.

"Dina underkläder girl. Melker var en lyckligt lottad kille." Flinade Justin.

Jag skakade på huvudet och tog på mig mina trosor och mjukisbyxor under handduken. Jag knäppte min bh utanpå handduken och satte på mig mitt linne. När linnet var på, drog jag av mig handduken. Jag torkade håret lite med hjälp av handduken och gjorde en snabb fläta i mitt hår.

"Ska vi gå ner?" Frågade jag Justin.

"En sak bara." Sa han och gick mot mig. Hans händer kupade mina kinder och hans läppar mötte mina. Jag besvarade kyssen och det ledde snabbt till hångel. Steg hördes utanför min dörr, vilket gjorde att jag och Justin särade på oss. Vi stog fortfarande väldigt nära varandra.

"Kakorna är klara." Sa mamma samtidigt som hon kom in i mitt rum.

"Wow, vad händer här?" Retade mamma oss och pekade på det lilla mellanrummet mellan oss.

"Äsch inget, vi bara kramades." Sa Justin och flinade mot mamma. Han kollade ner på mig och blinkade med ena ögat.

"Jag hoppas ni berättar för mig och Pattie om det är något mellan er." Sa mamma.

"Det är inget mellan oss mer än vänskap. Det kan bli något kanske, men inte just nu. Men ja, om det blir något mellan oss så kommer vi att berätta för er." Sa jag och log mot mamma.

"Vi lovar att vi kommer berätta för er." Fyllde Justin i och log även han mot mamma.

Mamma såg nöjd ut och gick ut från rummet.

"Tror du att det kan bli något mellan oss?" Frågade Justin.

"Något intresse måste det var andra gången vi hånglade. Och det är inte något jag gör med mina killkompisar direkt." Sa jag.

"Nej och jag hånglar inte med mina tjejkompisar." Flinad Justin.

"Vill du att det ska vara något mellan oss?" Frågade jag Justin.

"Det kanske är lite tidigt att säga, men ja. Du är verkligen en härlig tjej och jag tror att vi hade passat väldigt bra om jag ska vara ärlig."

"Ja, det tror jag med. Men vi får se var det leder." Sa jag.


Det hade gått två dagar. Imorgon skulle jag tillbaka till Stratford och åka på fotbollsläger. Jag hade tänkt att dagen skulle gå till att packa, men istället satt jag på akuten. Bölden på mitt ben hade inte försvunnit och mamma var väldigt orolig. Vi hade varit inne hos läkaren och han hade kännt på bölden. En till läkare hade kännt på den också, men dem kunde inte komma på var det var för något. Så tillslut hade dem bestämt sig för att det skulle tas en röngten bild. Så nu satt vi och väntade på svar vad det var för något.


Läkaren kom mot oss.

"Det är inget allvarligt. Vi har inte kommit fram till något, men det är inget allvarligt. Så ni får lov att åka hem nu. Ta hand om dig Vanessa!" Sa läkaren när han nått oss.

Lika fort som han kommit till oss, lika fort gick han igen. Alltså var det inget allvarligt. Det var skönt att veta.
____________________________________________________________________________________________
Ett ganska händelselöst kapitel om jag får säga det själv. Men ett matkrig fick jag med ;) 
Och lite hångel mellan Vanessa och Justin ;) Olalalala :D 
Det där med ''vill du att det ska vara något mellan oss'' och ''Tror du det kan bli något mellan oss'' fick jag faktiskt från mig och den underbara killen jag faktiskt är på G med :D <3 
Jag ska försöka få upp nästa så snabbt som möjligt, men denna veckan är lite stressig! <3 
Fråga: Är ni singel eller i förhållande? :) 
Mitt svar: Som jag skrev där uppe, jag är på G med en kille. Så mittemellan :D <3 

Kommentarer
Postat av: T

Bra novell! ;)

2014-01-19 @ 19:08:55
Postat av: Ellen<3

Asbraaaaaa <3
Är i ett förhållande Jaow ;) <3

2014-01-19 @ 19:20:27
Postat av: Alva

OMG vad jag hat längtat efter det här kapitlet hahah och det fick mig på bättre tankar❤😍 mer❤❤

2014-01-19 @ 22:22:57
Postat av: Alicia Fischer, 15 år

Jag har just flyttat till amerika för att min pappa fick ett ingenjörjobb här, & så har mött en kille som är en sån fantastisk person och han är som Justin 2.0 så är så himla lycklig!

2014-01-20 @ 11:33:46
Postat av: M.M

Jätte bra fast det inte hände så mycket :)
Svar: #ForeverAlone ✌hahah

2014-01-20 @ 18:40:55
Postat av: Mathilda

Hihi jag är i ett förhållande :D

Bra kapitel, du skriver verkligen as bra!

2014-01-20 @ 20:01:47
Postat av: Ida

Såå sjukt bra !
Svar : förhållande *hosthost* kanskemedenavminaposterspåminväggmenbarakanske Lonelyiknow

2014-01-20 @ 21:41:52
URL: http://idabergstedt.horseworld.se
Postat av: Alma

Asså herregud du är ju sååå bra!!!!
Jag är faktist singel för tillfället.

2014-01-21 @ 20:25:21
Postat av: Sandra

Super bra!!!!!!!
Svar: singel har varit i ett halvår nästan...

2014-01-22 @ 18:35:47
URL: http://www.nattstad.se/justinlover
Postat av: sammi

sjukt bra:) Svar: Det är komplicerat

2014-01-26 @ 18:20:49
Postat av: Stella

Skit braa!!!!!!!
#Foreveralone

2014-01-27 @ 13:50:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback