DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> justinnovells -
2013-12-31
14:17:14

What About Love-12

"Jag vet en kille som du hade passar super bra med! Ni hade varit otrolig fina tillsammans." Sa mamma och log lika lömskt hon. Vem var killen? "Vem menar du nu mamma?" Frågade jag."Du får se när det väl händer. För det kommer att hända!" Sa Pattie.Jag skakade på huvudet och kollade länge på dem två. Vad hade dem nu på gång? Vem var killen? Chaz? Melker? Vänta, var det Justin?
___________________________________________________________________________________________

 

"Vanessa. Ändrade planer idag! Det är inte alls strandväder. Så vi vuxna och Candice hade tänkt åka till ett stort köp centrum en timme härifrån. Ryan och Chaz ska iväg och kolla på någon fotbollsmatch. Justin vet jag inte var han ska vara." Sa mamma.

Vi satt alla samlade runt matbordet i köket. Det var frukost uppduckat på hela bordet, så ingen skulle kunna gå ifrån bordet och vara hungrig.

"Jag ska vara kvar här i stugan. Jag har ett telefonmöte med Scooter och sen så måste jag ta den lugnt eftersom jag har väldigt ont i ryggen." Sa Justin och flinade mot mig.

Det skulle bli jag och Justin idag alltså. Det skulle bli mysigt, eftersom vi hade lärt känna varandra nu under senaste tiden och därför hade vi alltid något att prata om.


"Det finns massor av mat i kylskåpet så bara ta för er om ni är hungriga! Vi är tillbaka sent ikväll, hör av er om det är något vi ska handla! Ha det så roligt idag!" Sa mamma och följde sedan efter dem andra mot bilarna.

"Nu är det bara du och jag kvar Justin! Dem har åkt så du kan sluta fejka att du har ont i ryggen." Ropade jag till Justin.

Han var uppe på ovanvåningen och hade telefonmöte med Scooter, så jag var inte säker på att han skulle svara mig. Men jag hörde hans skratt uppe från ovanvåningen och sedan hur han svarade mig:

"Jag har faktiskt ont i ryggen Nessie!"

Jag skrattade och skakade på huvudet. Ont i ryggen hade han verkligen inte. Med tanke på att han slängde mig över hans axel och gick runt med mig hängandes på hans axel imorse, så tror jag inte att han hade ont i ryggen.


Justin's perspektiv:

"Så, om en vecka så ses vi i LA för dansuttagningar till Believe Tour." Sa Scooter.

"Ja! Vi ses då! Skicka tiderna med flyg till mig! Jag ska gå och umgås med Vanessa nu!"  

"Kan inte ha ett förhållande med en tjej i Stratford, grabben lycka till! Hejdå!" Sa han och la på.

Vad menade han med 'kan inte ha ett förhållande med en tjej i Stratford,grabben lycka till'? Jag har inte känslor för Vanessa.


"Vanessa, hämtar du Ben&Jerry's i frysen så startar jag filmen?" Ropade jag till Vanessa.

Jag hörde steg i köket och snart kom Vanessa ut och satte sig i soffan. Jag startade filmen och kröp ner under det tjocka duntäcket bredvid Vanessa. Jag gav Vanessa sin sked och öppnade burken med brownie glass. Det fanns bara en burk kvar här hemma, så vi skulle dela på den.


"Jag skulle vilja ha en sådan perfekt pojkvän som Peeta. Han är så underbar och han är otroligt förstående. Men jag skulle aldrig vilja ha det förhållandet som Katniss och Peeta har. Tänk om man var tvungen att åka in i den där arenan för att veta att man skulle döda andra och bli dödad. Man skulle inte veta om man skulle komma ut eller om man skulle bli dödad." Sa Vanessa samtidigt som tårarna rann ner för kinderna på henne. Vi var i den delen på The Hunger Games när Rue dog. Katniss la blommor i Rue's händer och gick sedan där ifrån. Det hade varit Vanessas val att kolla på Hunger Games. Jag höjde min hand för att torka bort tårarna som rann ner för kinderna på henne. Regnet smattrade mot fönsterna och vattnet utanför huset, var i stora vågor. Det blåste otroligt mycket ute. Så mycket att dem klassat en klass-3 varning över hela Canada. Det skulle bli den värsta stormen på tio år. Vanessa’s mamma Sharon hade ringt oss för någon timme sedan och berättat att dem inte skulle kunna åka hem idag, så dem var tvungna att ta in hotell och sova över där inatt. Ryan och Chaz skulle sova hos en gammal kompis till dem, så dem skulle också komma hem imorgon. Så det var bara jag och Vanessa kvar i stugan. Innan vi startade filmen, hade vi gjort mat. Det hade Sharon gett oss order om, att vi skulle göra maten innan strömmen försvann.


‘’Vill du följa med mig till LA nästa vecka? Denna gången stannar vi över helgen. Det är dansuttagningar till min turné i höst.’’ frågade jag Vanessa.

Jag ville inte åka själv, så mitt huvud sa till mig att det var Vanessa jag skulle fråga. Visst hade jag kunnat fråga Ryan och Chaz, men Vanessa var mer lockande.

‘’Ja klart! Det kommer bli super roligt!’’ sa Vanessa och log mot mig.

Jag lutade mig fram och kramade om henne och sträckte mig sedan efter glassförpckningen. Den var nästan slut. Bara för att reta Vanessa, tog jag resten av glassen och var påväg att stoppa in skeden i munnen, när hon stoppade mig.

‘’Nej! Justin, din idiot. Du kan inte ta allting.’’ fnissade hon och tog skeden ifrån mig och stoppade snabbt in den i munnen. Fort drog jag ut skeden från hennes mun och stoppade in den i min egen. Vanessa drog ut skeden ur min mun och tryckte sina läppar mot mina. Jag besvarade hennes hårda kyss och la ena handen på hennes kind och den andra på hennes höft. Vanessas armar slingrades runt min nacke. Hennes händer lekte med mitt nackhår. Jag slickade på Vanessa’s läppar som ett tecken på att hon skulle öppna munnen, vilket hon gjorde. Vi började genast att byta saliv med varandra. Det gick hetare till och det hela ledde till grovhångel. Jag la Vanessa ner i soffan och särade på hennes ben och la mig mellan dem. Mina händer smekte hennes ben, mage och bröst. Vanessas händer smekte mina bröstkorg, mage och armar. Damn, hon är en bra kyssare. Vi drog oss ifrån varandra och flåsade båda högt. Vi kollade in i varandras ögon och direkt så kom vi på vad det var vi hade gjort. Vanessa lutade huvudet tillbaka mot kudden bakom henne och jag satte mig upp. Vad var det vi hade gjort egentligen? Det hade känts otroligt bra, men hon var min bästa kompis lillasyster.


Det blåste så mycket att det kändes som att taket skulle blåsa av huset, lamporna släcktes plötsligt och det blev mörkt i hela huset. Som tur var, så hade vi laddat våra mobiler och datorer under hela dagen och kvällen, så att dem skulle ha batteri när strömmen gick. Jag fiskade upp min iPhone ur fickan och såg vad klockan visade, 01:10. Jag såg ner på Vanessa som låg lutad mot min bröstkorg med stänga ögonlock.

‘’Vanessa, klockan är tio över ett. Vi måste gå och lägga oss.’’ viskade jag

Men Vanessa gjorde inga tecken på att vakna. Jag lyfter upp henne i brudstil och började gå mot Vanessa’s rum. Väl där inne drog jag av Vanessa hennes mjukisbyxor och bäddade ner henne under täcket. Jag skulle just gå ut ur hennes rum, när Vanessa rörde på sig.

‘’Stanna Justin.’’ mumlade hon.

Jag gick mot sängen och tog av mig mina mjukisbyxor och t-shirt. Jag lyfte upp täcket och la mig ner så jag hamnade bakom henne. Den natten sov jag bättre än vad jag gjort under hela mitt liv.

__________________________________________________________________________________________
Äntligen äntligen uppe! :) 
Vad hände där mellan Vanessa och Justin? :)
Detta skulle ha kommit upp igår, men jag och bror hade det väldigt roligt och skrattade och skrattade. Vi filmade en massa roliga saker och skickade till alla mina kompisar på snapchat. Sedan så var jag otroligt övertrött eftersom jag gått upp tidigt på morgonen. Tio minuter innan jag och mamma skulle iväg och shoppa. Jag fick med mig ett par skor och underkläder hem :)  
Men jag var iallafall så övertrött att killen jag är på G med, skrev att vi skulle gå och lägga oss eftersom vi var övertrötta :D ( Nu skulle jag vilja ha den iPhone gubben som skrattar så mycket att den gråter) 
Kommentera iallafall! :) 
Nästa kommer på torsdag/fredag anatagligen :D 
Fråga: vad har ni för nyårlöften?
Mitt svar: 
Bli tillsammans med den killen
Bli smal
Träna
Äta hälsosamt ( kommer inte lyckas slita mig från att äta choklad :S)
Lägga upp kapitel oftare (:D)
Tävla mycket och nå mina mål
Få bättre betyg i skolan
Få A i engelska (:D)
 

2013-12-24
14:15:20

What About Love- 11

Tidigare kapitel: ‘’VANESSA!’’ skrek Candice och kom springandes  mot mig. Jag fångade henne i mina armar och lyfte upp henne. Jag släppte ner Candice när jag närmade mig mamma.‘’Hej mamma!’’ sa jag och kramade om henne.‘’ Hej gumman!’’ sa hon och reste sig upp och tog mig i handen och ledde mig in i stugan. Mamma gick så fort att jag inte hann se hur stugan såg ut inomhus. Vi kom fram till en vit målad dörr och mamma öppnade den. Jag möttes av en chock. Shit.
____________________________________________________________________________________________

‘’Vad tycker du?’’ frågade mamma exalterat.

Det var mitt rum jag hade kommit in i. Shit vad fint det är. Mamma har lyckats otroligt bra. Rummet var lagom stort, de fyra väggarna var vitmålade. Vid fönstret, som man förresten såg ut över stranden och havet. Stog min säng placerad. På fönsterbänken var det en vit bokstav N, en blomma och ett ljus. En klädställning och byrå  stog placerad mot en vägg, bredvid det hängde det en spegel på väggen. Mittemot sängen mot väggen, stog en vit soffa och framför soffan stog ett vitt bord. På bordet stog det en vas med en bukett rosor och två ljusstackar med två vita blockljus.

‘’ Mamma. Det är skit snyggt!! Du är jätte duktig!’’ utbrast jag och kramade om henne.

‘’ Byt om till badkläder och kom ut till oss. Pattie skär upp lite frukt just nu så vi hade tänkt fika lite.’’

Jag nickade och gick bort mot byrån och klädställningen. Snabbt packade jag upp allting och hängde det som skulle hängas upp, resten veck jag ner i olika lådor i byrån.


Jag gick ner för den vita trappan och min blick gick direkt till vardagsrummet. I ena halvan stog det ett stort vitt matrumsbord med vita matstolar till. I den andra halvan var det en stor vit soffa med ett soffbord. Jag fortsatte gå mot altandörren och gick ut till poolen. Där ute satt alla runt det stora bordet mitt på trädäcket. Det var uppdukat med två fat fulla med

meloner,äppleskivor,päronskivor,hallon och jordgubbar.

På min kropp satt det en vit enkel bikini. Jag slog mig ner på en ledig stol och hängde sedan med i samtalet och åt frukt och bär.


Det gick två dagar av slappande vid poolen tills det var dags för mig att åka in till Stratford igen och spela fotbollsmatch. Vi skulle spela mot Toronto, och i Toronto så spelade dem två tjejerna som varit hos oss på träning. Så vi hoppades att dem inte hade tagit allt för mycket från oss och skulle spela så nu. Det kommer vara väldigt jobbigt då. Vi vill vara kvar som ledare i Canada och inte gå neråt pågrund av att Toronto spelade som vi. Det skulle vara väldigt störigt då.


Jag hade mina svarta byxor med mitt namn på och min svarta tunna hoddie med lagets logga och namn och mitt namn. Min tränings väska var full packad med matchkläder,skor,benskydd,strumpor och tejp till min fot. Min tränare hade gett mig order om att jag skulle ha tejp med mig på varje träning/match under sommaren för att se om det hjälpte att ha tejp.

"Lycka till idag Vanessa!" Sa mamma och kramade om mig. Jag vinkade till alla som satt runt bordet och åt frukost. Jag och pappa gick mot bilen och när vi båda var fastspända så började vi köra den korta biten till tågstationen.

"Kommer du hit direkt efter matchen eller ska du göra något sen?"

"Jag stannar kvar hos Melker. Vi ska sova där inatt några från både hans och mitt lag. Så jag kommer till stugan imorgon."

Pappa nickade och kramade om mig. Tåget rullade in och jag vinkade hejdå och gick på tåget och hittade en plats snabbt.


"Vanessa! Jag har saknat dig!" Utbrast Jennifer från mitt lag.

"Jag har saknat dig med!"

Vi kramade varandra och sedan bytte vi om precis som dem andra i vårat lag gjorde. Vi hade inte så mycket tid på oss, så alla skyndade sig. När kläderna satt på oss alla och skorna var knutna, gick vi efter våra tränare och bara några tio minuter efter, började en av årets viktigaste matcher.

Adrenalinet pumpade inom mig och det ryckte i mina ben. Nu kör vi.


Matchen slutade 5-4 till oss. Glada gick vi mot omklädningsrummen. Vi ledde fortfarande listan och nu va vi överlägsna med tre nya poäng. Vårat mål att vinna listan detta år. Så träningslägret i Spanien, skulle verkligen vara något väldigt postetivt för oss.

"Det blir inget med att vi ska sova hos Melker idag. Så vi får ta det en annan dag!" Berättade Jennifer för mig.

Jag nickade och kollade ner i min väska. Jag hade glömt ombyteskläder. Snabbt klädde jag av mig och virade handduken om mig och gick in i duschrummet. Jag torkade mig snabbt och tog på mig nya underkläder och sedan mina träningsbyxor och hoddie. Jag har inte svettats i dem här kläderna, så det var helt okej att ha det. Jag knöt på mig mina converse och kramade alla hejdå för att sedan springa till bussen. Jag hann precis till bussen och betalade med mitt busskort och gick och satte mig.


Tåget kom väldigt snabbt när jag väl kommit fram till tågstationen. När jag hittat en plats på det  halvfulla tåget slog jag in pappas nummer och ringde honom. Han svarade snabbt och jag berättade att jag skulle vara på tågstationen om en timme så han skulle vara där då. Jag kopplade in mina hörlurar och startade mitt spotify. Mina solglasögon satte jag på näsan och lutade huvudet mot fönsterrutan. Jag slöt ögonen men var noga med att inte somna.


Pappa hämtade mig precis som vi kommit överrens om och under den korta bilresan, pratade vi om matchen och om hur vi skulle göra för att fortsätta vinna matcherna. För mig så känns det som att vi kommer att börja förlora eller spela lika mot andra lag. Med tanke på att vi har vunnit så mycket nu på senaste tiden, så måste det vända någon gång. Och den tiden kanske händer nu snart. Det tog runt tio minuter att komma till stugan. Alla satt samlade runt bordet och åt middag när vi kom. "Hur gick matchen Nessa?" Ropade Chaz. Jag flinade och väntade att svara tills vi kom fram till bordet. "Vi vann! 5-4."

Chaz gjorde en låtsats applåd och gjorde give-me-five med mig.


Jag gick ut genom altandörren klädd i en blommig byxdress. Mina bara fötter gick över trädäcket till bordet där jag satte mig på den lediga platsen bredvid Justin. Jag tog direkt mat och åt sedan. Det var potatis, sallad och kött. Det tog inte lång tid förens jag ätit upp och satt tillbaka lutad i stolen. Killarna tillsammans med pappa och Chaz pappa hjälptes åt att duka av och diska det medans vi tjejer-jag och Candice- och mamma, Pattie och Chaz mamma satt kvar utomhus.

"Vad ska vi göra imorgon?" Frågade jag.

"Vi hade tänkt åka på en liten utflykt. Till en väldigt fin strand här i närheten." Sa Pattie och log mot mig.

"Vi ska inte åka så tidigt va? Jag var uppe alldeles för tidigt imorse."

Mamma skrattade. "Nej vi ska inte åka så tidigt. Killarna och du kommer nog att sova ganska länge, så du kan ta det lugnt. Du får sova ut!"


Under kvällen satt vi tjejer ute och pratade hela tiden, medans killarna satt inne och kollade på någon film.

"Hur går det på kill-fronten nudå,Vanessa?" Frågade Pattie mig med ett lömskt leende.

"Ingen på g. Det är ganska skönt att vara singel och sådär." Svarade jag och log. Varför hade Pattie ett lömskt leende? Jag har aldrig sett det leendet på henne innan, hin var alltid den snälla, aldrig den lömska.

"Jag vet en kille som du hade passar super bra med! Ni hade varit otrolig fina tillsammans." Sa mamma och log lika lömskt hon. Vem var killen?

"Vem menar du nu mamma?" Frågade jag.

"Du får se när det väl händer. För det kommer att hända!" Sa Pattie.

Jag skakade på huvudet och kollade länge på dem två. Vad hade dem nu på gång? Vem var killen? Chaz? Melker? Vänta, var det Justin?
___________________________________________________________________________________________
God jul älsklingar!
Jag trodde verkligen inte att jag skulle hinna göra detta, men jag hann!! Nu ska jag göra vid mig och sedan se Kalle Anka :) 
Kommentera! Ha en super fin jul! Puss <3 

 

2013-12-15
21:11:32

What About Love- 10

Tidigare kapitel: 

‘’Sist men inte minst, Vanessa Butler. Kan du vara snäll och komma fram med din bild du ritade idag?’’Jag gick fram och lämnade den till min bildlärare och gick sen tillbaka och satte mig på min plats bredvid Mabel.'’Du har utvecklats väldigt mycket! Jag är väldigt imponerad över dig och om du fortsätter såhär, så kan jag säga att du kommer att behöva ha ett eget betyg, eftersom du har högsta redan nu.’’Jag har alltid trivts som bäst med pennan i handen. Det var en av dem sakerna som gjorde mig till mig själv.
________________________________________________________________________________________

 

"Vi önskar våra sista års elever ett stor lycka till i framtiden. Vi alla hoppas att ni får en bra framtid! En applåd för våra sista års elever!" Ropade rektorn ut i mikrofonen och alla bröt ut i applåder och busvisslingar.

"Sen vill vi tacka alla våra andra elever och vi önskar dem välkomna tillbaka nästa år! Ett extra lycka till säger vi till våra underbara tjejer i F96 laget som ska till Spanien precis när skolan ska börja igen! Lycka till tjejer och spela precis så som ni brukar göra!" Om det var möjligt för med applåder, så blev det så nu.


"Grattis storebror! Skit vad skönt för dig att gå ut skolan!" Utbrast jag. Jag och Ryan hade gått med våra klasser efter skolavslutningen och inte förens nu, tre timmar sedan träffats. Jag hade inte varit med min klass så länge, men Melker gänget och tjejgänget hade åkt till stan för att ta en fika för att jag sedan skulle åka hem, i lagom tid till innan gästerna kom. Våran släkt på både ammas och pappas sida var här tillsammans med Chaz och Justins familjer. Det skulle vara en examen fest för Ryan.

"Vad bra att du är hemma Nessa! Du ska ha den klänningen va? Mormor kommer tycka den är så fin!" Sa mamma.

Jag nickade och hjälpte till med att kära grönsakerna sedan. Bara några minuter så var allting klart. Några ynka sekunder efter, så plingade det på dörren. Kvällen skulle bli lång.


Gästerna började en efter en att säga adjö och lämna huset. Det var endast mormor, morfar, farmor, farfar, Somers familj, Pattie och Justin kvar. Både mina morföräldrar och farföräldrar skulle sova kvar här under natten. Jag gäspade stort och reste mig upp. Klockan var halv två på natten.

‘’ Godnatt allihopa!’’  utbrast jag och vinkade mot alla och började sedan gå upp för trapporna.


Jag gick ner för det sista trappsteget i trappan och möttes direkt av en doft av pannakakor, det hördes röster från uterummet, så det var dit min steg styrdes. Där ute satt mamma,pappa,Ryan,mina morföräldrar och mina farföräldrar. Det stora bordet var uppduckat med väldigt mycket frukost. Allt från bullar till pannkakor till flingor till bär. Där fanns verkligen allt möjligt att välja mellan. Jag slog mig ner på den lediga platsen mellan mormor och farmor. Jag plockade åt mig olika bär och bredde en bulle med smör och skinka på och hällde upp apelsin juice i mitt glas.

"Vad ska du göra idag Vanessa?" Frågade mamma mig.

"Inget speciellt, packa och sola hade jag tänkt. Vad ska ni göra?" Svarade jag.

Imorgon skulle våran familj, tillsammans med Chaz familj och Justin och hans mamma åka till sommarstugan. Jag skulle komma till dem lite senare på dagen, eftersom vi hade förmiddagsträning på fotbollen.

"Vi ska precis som du packa men sen så hade vi tänkt att vara vid poolen och grilla lite till lunch innan mormor,morfar,farmor och farfar åker hem." Sa mamma. Jag nickade mot henne och åt snabbt upp min frukost och sen gå upp på mitt rum och packa. Det gick väldigt snabbt att packa, eftersom jag hade en bild i mitt huvud på exakt vilka kläder jag skulle ha med mig. Så en halvtimme senare så satt jag i en solstol vid våran nergrävda pool i min rosa bikini. Resten av släkten badade eller solade dem med. Jag tog sista tuggan på min jordgubbe och la mig ner på solstolen och stängde mina ögon. Det var väldigt varmt ute och ingen blåst, så jag kände hur solen låg vilandes på min kropp. Mamma hade tjatat på mig så mycket om att jag skulle ta solkräm så tillslut så hade hon själv smört in mig med solkräm. Mormor som låg bredvid mig vände huvudet mot mig och vi började prata.

"Hur går det med kärleken nudå gumman?" Frågade mormor.

"Jag och Melker har blivit vänner igen men det är ingen speciell kille." Sa jag och kollade på mormor.

Jag såg hur hon snörpte på läpparna. ‘’Ingen speciell alls? Ingen som du känner lite extra för?’’

‘’Nej, ingen kille alls. Jag ska försöka att bara fokusera på familjen, vännerna och fotbollen den här sommaren. Men jag ska ju på fotbollsläger med en massa fotbolls killar, så det kanske kan bli något.’’ sa jag samtidigt som ett flin letade sig fram på mina läppar.

‘’ Det är bra Nessa! Ta dem med storm. Om du har den här bikinin så kommer killarna att bli tokiga och bråka om dig.’’ utbrast mormor.

Jag skrattade och skakade på huvudet. Jag och mormor har det speciella bandet mellan oss. Vi kan prata om allting, killar, vänner, kläder och till och med om sex. Det var väldigt pinsamt att prata om sex, men det var skönt att ha den säkerheten att kunna prata med någon om det.

‘’Vad tycker du om Justin då? Han har verkligen blivit snygg!’’ frågade mormor.

‘’Vi har blivit vänner. Under den tiden när jag och Melker gjorde slut och Selena och Justin gjorde slut, så stöttade vi varandra väldigt mycket. Jag var med honom i Los Angeles när han gjorde slut med Selena. Det kändes väldigt skönt att ha honom att prata med när jag och Melker gjorde slut. Han förstog på ett helt annat sätt. Samtidigt som det var väldigt skönt att ha en kille att prata med, för att han kunde berätta hur det var Melker reagerade och varför han gjorde så. Jag kan absolut inte prata med sådant med Ryan eller Chaz. Ryan vill bara strypa alla killar som gör något dumt mot mig och Chaz berättar allting för Ryan.’’

‘’Det var ju bra att du hade Justin att prata med, även fast Ryan nog vill veta vad som händer i ditt liv.Så förstår jag honom att han vill strypa alla killar som är dumma mot dig, tro mig det vill både din morfar,farfar och pappa också. Du har fyra killar som är väldigt rädda om dig. Sen ska vi ju inte tala om hur mycket både jag, din farmor och mamma vill strypa killarna som sårar dig och gubbar som kollar efter dig på stan. Ta det till dig och stå på dig nästa gång något händer. För hur det än slutar så har du en underbar familj och underbara vänner som kan hjälpa dig.’’

Jag kramade om mormor hårt. Jag var så tacksam att ha hela min underbara familj.


‘’Jag kommer att sakna dig så mycket mormor.’’ mumlade jag mot hennes axel.

Vi stog alla samlade på framsidan av trädgården för att ta förväl av mormor,morfar,farmor och farfar. Det skulle dröja ett tag tills vi skulle träffa dem igen. Det var alltid jobbigt att ta förväl av dem, men den här gången var det extra jobbigt. Mormor och morfar skulle åka till Indien i fyra veckor nästa vecka och farmor och farfar skulle åka till Spanien i tre veckor nästa vecka. Sen så när vi kommer hem från stugan, så skulle det vara en vecka kvar tills jag ska på fotbollsläger, så jag skulle inte träffa dem på väldigt länge.

‘’ Jag kommer sakna dig med gumman! Men du ska se att tiden går snabbt.’’

Vi drog oss ifrån varandra och dem satte sig i sina bilar. ‘’Se nu till att få någon riktig snygging på lägert Vanessa! Kanske Melker? Med tanke på att ni var otroligt fina tillsammans!’’ ropade mormor genom det öppna fönstret och sedan så körde dem iväg. Vi vände oss om och gick runt på baksidan och satte oss på solstolarna vid poolen.

‘’Vi åker här ifrån klockan sju på morgonen imorgon, ska vi ta med dina väskor då?’’ frågade mamma mig. Vi låg på solstolarna bredvid varandra med blickarna vilande på pappa och Ryan som kastade boll till varandra i poolen.

‘’Ja det kan ni göra! Min träning börjar tio  och slutar ett . Jag duschar och sådant där och sen går mitt tåg två och jag är framme klockan tre.’’

Mamma nickade. ‘’ Har ni träning själva eller ska ni träna med någon annan?’’

‘’ 95:killarna ska träna med oss och sen så har vi två tjejer från Toronto som ska träna med oss några gånger. ‘’

De två tjejerna har varit med på en av våra träningar för någon månad sedan. Det var väldigt konstigt att ha två helt okända tjejer med på våran träning och att vi var motspelare var ännu konstigare. Vi har inte spelat och gått igenom saker som vi tänker på med när vi spelar matcher. Allt för att dem inte ska lära sig det och spela så. Så vi har inte så hårda och viktiga träningar när dem är här. Det gäller att tänka bra när det handlar om fotboll och konkurrenter. Vi vill ju inte förlora bara för att något annat lag kan våran teknik.


‘’ Godmorgon ungdomar! Idag så har vi våra två elever från Toronto här och 95:killarna. Eftersom vi är så många och det är så varmt, så kör vi lite lugn träning idag. Vi ska para ihop er fyra och fyra och sedan så ska ni fyra träna på era olika positioner. Men först så börjar vi med att jogga två varv runt om planen. Butler, du stannar kvar här ett varv och följer med på det sista varvet sen!’’ sa våran tränare och alla utom jag och tränarna började jogga i ett lugnt tempo.

‘’ Dem två tjejerna spelar topp. Du och Emma spelar topp men Emma är inte här idag, så du och Melker kommer att vara med dem två. Känns det okej eller vill du vara med dem andra tjejerna i ditt lag och spela lite mer avancerat?’’  frågade en av mina tre tränare.

‘’ Jag är gärna med Melker och dem två. Hur ska vi spela idag med dem då?’’

‘’ Spela lite lätt och ta det verkligen försiktigt med din fot. Direkt när du börjar känna efter, så gå åt sidan och vila.’’

Jag nickade och såg hur dem två lagen kom mot mig. Jag gjorde mig redo och sprang sedan fram längst fram bredvid Melker. ‘’ Hej kompis!’’ utbrast han flåsandes.

Jag skrattade. ‘’Redan ansträngd? Jag tycker att vi höjer tempot lite, ni går nu.’’

‘’Vi höjer tempot till jogging iallafall? Ni går ju!’’ ropade jag till allihopa. Dem grymtade men följde ändå efter oss.


‘’ Ni var otroligt duktiga idag, trots värmen! Gå nu och ta en dusch och njut sedan av solen idag!’’ sa våra tränare och släppte iväg oss för att duscha.

Vi tog våra väskor och gick sen i en klunga båda två lagen upp till huset.  

Inne i omklädningsrummet så klädde vi alla av oss och gick sedan in i duschrummet. Jag duschade av mig och tvättade även mitt hår. Det gjorde jag efter varje gång jag hade tränat. Annars kände jag mig otroligt äcklig eftersom man svettades i hårbotten.


 

Ett par tajta jeanshorts i ljust tyg med nitar på ena benet och en svart t-shirt, ett par ballerina skor på fötterna,  håret nersläppt och ett par pilotsolglasögon från Ray Ban stog jag och väntade på tåget. Min fotbollsväska hängde på min axel och hörlurarna satt i mina öron och spelade min sommar playlist. Tåget rullade in framför mig och dörrarna öppnades. Jag gick in genom dörrarna och möttes av en svalluft. Snabbt hittade jag en plats på det halvfulla tåget och satte mig ner längst in mot fönstret och väskan bredvid mig. Jag höjde musiken ett snäpp samtidigt som tåget började rulla.


Tåget susade förbi skogar efter skogar och stannade på dem få stationer. Timmen jag skulle sitta här, gick fort och det dröjde inte alls länge förens jag satt bilen bredvid pappa påväg till stugan.

‘’ Är du nyfiken på hur det ser ut där?’’ frågade pappa mig.

Jag nickade, jag var väldigt nyfiken. ‘’Ja, jag är väldigt nyfiken. Ska jag dela rum med någon?’’ frågade jag.

‘’Nej, du har ditt eget rum. Du kommer älska det. Mamma har inrett det precis så som du har sagt att du skulle vilja ha ditt rum hemma.’’

Vi körde genom skogen och snart uppenbarades det sig en stuga. Den var stor och målad i rött och vitt. Den låg på en gräsmatta med skogen på baksidan och på framsidan ett stort uterum, trädäck som gick från huset, runt den nergrävda poolen och ut en bit. Ett bord stog placerat på trädäcket och stolstolar var placerade runt om poolen. Nedanför trädäcket så var det en liten bit gräsmatta och efter gräsmattan så kom det en kort sandstrand och sedan ett blått hav. Det var så vackert. Pappa parkerade bilen vid dem andra bilarna och vi gick ut. Värmen slog oss när vi öppnade bildörrarna. Jag hängde min fotbollsväska på axeln och började gå mot poolen där jag såg att alla solade eller badade. Blickarna vändes mot mig och ett leende formades på mammas läppar.

‘’VANESSA!’’ skrek Candice och kom springandes  mot mig. Jag fångade henne i mina armar och lyfte upp henne. Jag släppte ner Candice när jag närmade mig mamma.

‘’Hej mamma!’’ sa jag och kramade om henne.

‘’ Hej gumman!’’ sa hon och reste sig upp och tog mig i handen och ledde mig in i stugan. Mamma gick så fort att jag inte hann se hur stugan såg ut inomhus. Vi kom fram till en vit målad dörr och mamma öppnade den. Jag möttes av en chock. Shit.

____________________________________________________________________________________________
Vad blir hon chockad av? Är något speciellt innanför dörren? Är det ett speciellt rum? Vad tror ni?!
 
Femton dagar har det dröjt för detta kapitel att komma ut. Jag är så ledsen <3 
Dagens fråga: Tycker du att Vanessa och Justin ska bli bästa vänner? Eller bara vänner? Och ska dem umgås med Justin's vänner i LA något senare? Och ska dem umgås med Vanessas vänner? :) 
 

2013-12-14
14:04:38

Svar på kommentarer och fråga till er! :)

Anonym:
Vaddå? Inget romantiskt med Vanessa och justin? 
Ska dom vara vänner novellen ut?
Svar: Inget romantiskt mellan dem just nu, vi är bara på tionde kapitelt. Om du stannar kvar, lär du se hur det slutar ;)
 
Sarah:
Jag tycker att du ska fortsätta på Love will remember. Tycker den är betträ än den här
Svar: Om jag får fråga, varför tycker du den är bättre? :) 

tilde:
Vill du göra ett länkbyte? Skulle vara roligt då vi båda skriver en novell med fotboll :)
Svar: Jag gör gärna ett länkbyte! Du kan börja och säg till när du är klar! :) 

Alva:
Åh älskar kapitel 😍 men typ när kommer det bli något mellan justin och Vanessa?? Det är väll typ det jag vill läsa om innan det vet ja inte riktigt
Svar: Som jag svarat ovanför, stannar du kvar, så får du se ;) Aw nej men det kommer lite senare i novellen :) 
 
Johanna:
Hej! Dina noveller är jättebra men tycker inte om när Ryan hälsar på sin syster, Vanessa, genom att säga "hej syster!". För det känns ganska overkligt. Jag har själv en bror och vi hälsar aldrig på varandra så och tror inte heller att det är nån annan som gör så. Men annars är dina noveller super!!
Svar: Ibland säger jag 'hej bror' till min bror. Detta är en novell, det är overkligt ;) 

Svea:
Skitbra kapitel! Förlåt för att jag inte har kommenterat tidigare men har inte riktigt hunnit. Vanessa och Justin är fortfarande i vän-zonen eller? Kanske kan man få se lite drama mellan dem två? Lika bra som annars! :)
Svar: Drama kommer och något mellan dem kommer senare! :D <3 

Isabelle:
Tror alla förstår, jag gör iaf. Ta den tiden du känner att u behöver och börja igen när du är redo, om du blir redo. Och ifall att efter pausen känner du att du inte orkar lägga någon tid på bloggen eller vad du känner, skriv gärna ett inlägg isf att du lägger ner så att vi slipper oroa oss för att du är död eller glömt oss :/ ❤️❤️❤️
Svar: Jag skulle aldrig lämna er utan ett inlägg <3 Jag kommer att skriva klart What About Love, men sen vet jag inte hur det blir :) 
 
Svea:
Jättebra som vanligt! 
Kanske bara är jag men du kanske kan ha en mellanrums rad mellan dem olika styckena, du vet så du har gjort på dem andra kap. 
Vet att du gör på ett sätt nu men jag tycker det blir lite svårare att läsa nu :)
Svar: Sanningen är att det har blivit något konstigt i vissa kapitel, så jag har skrivit med mellanrum mellan styckena i Drive, men sen har det inte blivit så i kapitlet! :( Men det verkar bli som det blir i Drive i kapitlet nu iallafall! :D
 
Mina läsare har sjunkit nu, så jag undrar om någon vill göra länkbyte med mig? Ingen gräns på antalet läsare och jag kommer att göra länkbyte med alla, sålänge ni gör tillbaka! Och det är meny+inläggs länkbyte jag är intresserad av :) 
Kom igen nu, vi hjälper varandra! :) 
 

2013-12-08
18:04:26
Kategori:

HJÄLP

Vad vill ni läsa om? Jag behöver veta det för att få ner något i kapitlet. 
Jag har inga idéer.. Snälla skriv nu något   just du vill läsa om!! 
Och det kommer inget romantiskt mellan Vanessa och Justin. Det förstår ni nog själva!! 

2013-12-01
08:00:00

What About Love-9

Tidigare kapitel: Hon visste att jag inte skulle kunna hålla mig från varken träningarna eller stallet.
"Ja du tror att du ska kunna hålla dig från träningarna och stallet. Men du får utegångsförbud så du säkert håller dig från stallet och träningarna."
Jag suckade argt och vände mig sedan om för att gå upp på ovanvåningen. När jag var där uppe gick jag direkt in på badrummet för att ta en välbehövlig dusch. Efter duschen är jag tvungen att packa, imorgon skulle jag och Justin åka till Los Angeles för att Justin skulle göra slut med Selena.
______________________________________________________________________________________________
 

Justin's perspektiv:

‘’Du är en jätte bra tjej, men Selena, detta funkar inte. Jag var helt tokig i dig, men jag har tappat mina känslor. Enligt mig så är det inte rättvisst för någon av oss att gå och ha ett förhållande när jag har tappat känslorna.’’ sa jag och tog sedan ett djupt andetag. Nu hade jag sagt det. Selenas ansikte gick från glad till ledsen. Jag såg hur hennes ögon vattnades och direkt kände jag skuld. Jag hatar att se tjejer gråta. Men det var somsagt det som var rättvisst.

‘’Jag uppskattar att du säger det Justin! Men om du ursäktar, så vill jag gärna vara ifred. Jag råder dig till att åka tillbaka till Stratford direkt, paparazzi kommer snart att märka att du är i Los Angeles och det kommer bli kaos!’’

Jag log mot Selena och reste mig sedan upp från soffan och gick ut från huset och ut på uppfarten. Där ute stog det en taxi och väntade på mig. Taxin började köra när jag stängt dörren och jag ringde Vanessa direkt.

‘’Hallå?’’

‘’Jag har gjort det nu. Men jag hämtar dig hemma hos mig nu, vi måste åka direkt. Paparazzi kommer snart att märka att vi är här och då blir det kaos. Det är bättre att vi pratar på flyget.’’ Jag väntade inte på Vanessas svar utan klickade direkt av samtalet. Jag kanske var otrevlig, men våran vänskap skulle ändå att vara slut efter sommaren. Mamma hade ju sin lilla tanke att jag och Vanessa skulle bli tillsammans, men somsagt, jag skulle inte ha ett förhållande med någon tjej i Stratford. Det skulle inte gå. Jag bodde i Los Angeles, tjejen skulle behöva finnas där och inte flera timmar bort i Los Angeles.


Taxin saktade in när vi kom fram till flygplanet. Det var fans och paparazzi’s framför hela ingången, så utan Kenny skulle vi aldrig kunna ta oss in där oskadda. Taxin hade därför kört oss hela vägen fram till mitt privata plan, vilket gjorde att vi kunde gå på direkt på flygplanet och slippa att ta oss igenom folkmassan och sedan direkt gå ut till flygplanet. Vi gjorde ofta såhär med crewet när vi skulle åka vidare till nya land. Hur mycket jag än ville träffa mina beliebers, så kunde dem vara väldigt krävande och ibland lite väl för hängivna. Jag hade till och med blivit rädd för dem och då var det verkligen inte något positivt. Men dem var världens finaste och lojalaste fans som fanns och jag kommer att vara tacksam och stå i skuld för dem resten av mitt liv. Utan dem så hade min resa aldrig gått, jag hade aldrig varit där jag är just nu.

‘’Känns det bra nu i efterhand eller är det så att du ångrar dig?’’ frågade Vanessa. Vi satt i taxin påväg från flygplatsen och hem till vardera hem. Jag skulle hem till mormor och morfar och Vanessa hem till sin familj.

‘’Det känns bra, jag hade inga känslor kvar och då är det inte bra att vara kvar i förhålladet. Men jag hatar att vara den som gör en tjej ledsen, så det var jobbigt på det sättet, att Selena blev så ledsen. Titta vi är framme hos dig nu! Lycka till med hittandet av klänning imorgon!’’ Vi kramades och Vanessa öppnade dörren och tog sin handväska. När Vanessa kommit in, berättade jag för chauffören att vi kunde åka vidare.


Vanessa’s perspektiv:

Vi skulle egentligen handlat klänningar i fredags, men det hade inte blivit något, pågrund av mitt utegångsförbud. Min fot var bra nu igen, men jag hade fortfarande utegångsförbud, vilket jag inte förstog. Men inget kunde stoppa mig att handla klänning idag. ‘’ Vi går in här!’’ utbrast Mabel och drog i mig. Både Mabel och Zara hade hittat klänningar, men jag var väldigt kräsen. Vilket gjorde att jag inte hade hittat en innu. Men direkt när jag kom innanför dörrarna på Forever21 såg jag den. Den absolut perfekta klänningen. Den var av modellen kortare framtill och längre bak. Det var blommor på hela klänningen som var vit i grunden. Blommorna var röd/rosa allihopa. Under bysten satt det ett tunnt brunt skärp.

‘’Jag har hittat den tjejer! Den är perfekt.’’


Den var både perfekt och satt perfekt på mig. Vi hade varit inne i en skobutik där jag hittat ett par vita ballerina skor att ha till. Under dagen hade vi alla tre hittat mycket andra kläder som vi köpt, så nu hade vi alla tre en uppdaterad garderob till sommaren. Klockan var halv sju på kvällen när jag kom innanför dörren. Det hördes prat från altanen, så jag skyndade mig ut. Där satt mamma, pappa, Pattie, Ryan och Justin. Mammas blick vändes mot mig när hon hörde hur jag kom ut på trädäcket.

‘’Var har du varit unga dam? Du har utegångsförbud!’’ sa mamma och blängde på mig.

‘’Som jag skrev till dig imorse så har jag varit i stan. Jag har köpt en klänning mamma, jag berättade ju att jag skulle göra det imorse.’’

Direkt mjuknade mammas ansiktsuttryck upp och hon såg exalterad ut.

‘’ Men vad väntar du på, visa den då!’’

Jag flinade och drog upp klänningen och visade den.

‘’Gud vad snygg! Det kommer glänsa om dig!!’’ utbrast Pattie och log mot mig. Jag vände blicken mot mamma och kollade på henne.

‘’Skit Vanessa! Den är så vacker! Du kommer vara så vacker i den!’’ sa mamma och log mot mig. Jag vek klänningen och la ner den i påsen igen.

‘’Vad har du med köpt? Har du köpt en bikini till vet jag inte vad jag kommer att göra helt ärligt.’’ sa mamma.

Jag hade överfullt med bikinis helt ärligt. Jag hade så många att dem tog upp en hel låda i min garderob, så jag förstog att hon inte tyckte att jag behövde en till. Men när jag hade sett den här, så hade jag bara inte kunnat motstå den.

‘’Jag har köpt en ny. Men mamma innan du börjar, jag ska faktiskt på läger med fotbollskillar från hela landet. Vem vet vad som händer.’’ Jag flinade mot mamma samtidigt som hon spärrade upp ögonen.

‘’Du sa inte just det där. ‘Vem vet vad som händer’. Tänk på mig, din bror. Det är meningen att jag ska skydda dig från sådant, så det är inte bra för mig att höra sådant. Jag låter inte dig åka då.’’

Jag himlade med ögonen mot Ryan och började gå mot mitt rum på andra våningen. Ikväll var mina planer att vara hemma och ta det lugnt. Jag var trött efter dagarna jag spenderat hemma hos Melker och jag var trött efter flygturen igår och all shopping idag. Egentligen så skulle jag vilja gå och sova redan, men klockan var bara halv sju. Jag bytte om ganska snabbt och satte mig efter det i min fönstersoffa. Jag öppnade upp min bok och försvann snabbt in i läsvärlden. Jag har alltid tyckt om att läsa, men det svalnade för något år sedan. Ingen av mina vänner tyckte om att läsa, så jag ville inte vara den som stack ut. Men nu hade både mina vänner och jag kommit tillbaka till läsvärlden. Jag läste den tredje Twilight- boken just nu.


‘’Eftersom det är sista lektionen idag, så ska ni få rita den personen jag säger till er. ‘’

Bildläraren började läsa upp vilka alla skulle ha men slutade med mig.

‘’Vanessa Butler, du får den svåraste av dem alla. Justin Bieber.’’

Jag skrattade tillsammans med resten av klassen. Min bildlärare verkar ha glömt bort att det var honom jag skulle rita av förra året också.

‘’Jag ritade av honom förra året också.’’ sa jag och flinade.

‘’Jag vet, därför så ska du rita av samma bild ska vi sedan i helklass se hur mycket alla har förändrats på ett år. Alla har fått samma person som förra året.’’


‘’Sist men inte minst, Vanessa Butler. Kan du vara snäll och komma fram med din bild du ritade idag?’’

Jag gick fram och lämnade den till min bildlärare och gick sen tillbaka och satte mig på min plats bredvid Mabel.

‘’Du har utvecklats väldigt mycket! Jag är väldigt imponerad över dig och om du fortsätter såhär, så kan jag säga att du kommer att behöva ha ett eget betyg, eftersom du har högsta redan nu.’’

Jag har alltid trivts som bäst med pennan i handen. Det var en av dem sakerna som gjorde mig till mig själv.
___________________________________________________________________________________________
Äntligen uppe!! <3 
Kommentera på riktigt nu, det är verkligen viktigt att ni kommenterar, det gör att min skrivlust kommer. 
Vad vill ni läsa om? Snälla berätta det för mig!!
Dagens fråga: Vad vill NI läsa om?
MINST 15 KOMMENTARER TILL NÄSTA!!