DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> justinnovells -
2013-06-30
12:01:12

66-SCOOTER!


"SCOOTER! Du måste komma! Justin har svimmat! Vi får inte liv i honom." Jag stog bredvid Scooter och pratade om min nya låt som skulle släppas nästa vecka när Alfredo kom springandes mot oss. En klump jobbades större och större när jag sprang efter Scooter. Någon kom med vatten flaskor och hällde på honom. När dem hällde den femte vattenflaskan på honom, vaknade han. Kenny bar upp honom och bar ner honom för trapporna och in i ett rum med soffor och mat på det långa bordet. Kenny la ner Justin på soffan och Scooter gick direkt fram till honom. Jag stog lite i bakgrunden. Justin vände blicken mot mig och vinkade mig mot honom. Jag gick lite långsamt och lyfte upp Justins huvud och satte mig sedan ner, men Justins huvud på mina lår. Jag strök hon i pannan och log mot honom. "Vad hände?" Frågade jag honom oroligt. "Jag slog i mitt huvud i en glasvägg precis innan Boyfriend. Antagligen ganska hårt. När jag gick ner för trappan var jag ganska yr, men jag brydde mig inte direkt om det. Utan jag gick ner för trappan. Men sen så helt plötsligt föll jag bara ihop. Sen så nästa grej jag vaknade av var alt vatten någon slängde i mitt huvud. Hur länge var jag borta?"
"4-5 minuter" svarade Kenny. Min mobil i fickan började vibrera. Jag reste mig upp samtidigt som jag flyttade Justins huvud. Jag drog upp mobilen från jeans fickan när jag var påväg ut genom dörren. "Hej det är Bella" svarade jag. " Hej Bella! Det är Jasmine, din tränare på gymnastiken. Det är så att vi har vetat sedan vi vann mästerskapet att vi är uttagna till att vara med på OS. Först hade vi tänkt låta dig vara utanför det. Men vi klarar oss inte utan dig. Det går inte. Så vill du följa med oss till OS och tävla?"

Jag gick uppspelt in i det stora rummet där nu Justin, Alfredo, Ryan Good, Scooter, Kenny och Alison satt bara. "Vem var det som ringde?" Frågade Justin nyfiket. Jag log uppspelt mot honom. "Min gamla tränare. Eller min tränare som jag ska ha i gymnastiken. Dem hade länge vetat att dem skulle till OS. Men imed jag slutat, skulle jag ju inte med. Men dem klarade sig visst inte utan mig, så jag ska till London i juli och vara med på OS. " Justin som nu satt upp, drog mig intill sig. "Åh vad roligt"

Nästa morgon när vi vaknade. Var det inget mysande. Vi hade ett klockslag när vi skulle vara klara. 9:05. Prick. Då skulle film teamet komma in här och börja filma direkt. NBC gjorde en Justin special. Jag hade fått klara ordnar att jag inte skulle synas i filmen. Så jag var tvungen att göra vid mig snabbt, då vi vaknat alldeles för sent. 8:45. Jag gick in för att duscha med Justin efter mig. Vi duschade långsamt, när vi egentligen skulle duschat snabbare. Men vi var trötta. Direkt när vi kom ut från duschen. Sminkade jag mig snabbt och fönade mitt hår efter det. Justin hade tagit på sig ett par svarta jeans när det knackade på dörren. Han gick utan tröja och öppnade dörren, medans jag gick ut från badrummet i handduk. "Hej gubben! Hur mår du idag?" Hörde jag Pattie fråga Justin. Jag hörde Justin svara något om att det var bra. "Åh hej Bella!" Sa Scooter. "Hey! Sovit gott? Pattie kan du hjälpa mig? Snälla? Jag hittar inget jag kan ta på mig." "Klart hjärtat!" Pattie kom mot mig och satte sig ner bredvid mig framför min resväska. Två minuter efter lade Pattie ett par svarta jeans och en vit blus utan armar i helt spets, utom en liten volang längst ner. Den var i vitt tyg. Jag gav Pattie en snabb kram och tog upp ett vitt linne ur min väska och gick sedan in på toaletten och bytte om. Justin stog där inne för att försöka fixa till sitt hår. Dörren stängde jag efter mig och lade mina kläder på toalett stolen. Mina svarta byxor var svåra att ta på, för dem var så tajta. Men det gick tillslut. Jag tog på mig mitt linne och sedan min blus över. Justin log mot mig och kysste mig, men vi var tvungna att avbryta då det knackade på dörren. Jag drog mig ifrån Justin och gick ut och möttes av film teamet som stog i hela sovrummet. Våran säng var inte bäddad, men det var inget jag brydde mig om. "Ska du följa med och käka frukost gumman?" Frågade Pattie mig vänligt. Jag nickade och vinkade adjö till Justin. Detta skulle bli en lång dag. Också en uttråkad sådan.

Justin dök upp framför mig, där jag satt med hörlurar i öronen och diggade med huvudet med i låten. Jag drog ut mina hörlurar från öronen och pausade musiken. "Hej baby!"
Jag och Justin hade inte träffats under hela dagen. Jag hade varit på en behövlig shopping runda med Pattie, bokat frisörs besök till om en timme och Justin hade repat och haft andra saker att ta hand om. Vi hade inte möts på mitten av alla saker, utan gått helt olika vägar. "Tid för mig nu?" Frågade jag Justin ironiskt. Justin räckte ut tungan mot mig. Jag lutade mig fram och bet tag i Justins tungspets. Inte löst, men inte heller hårt. Jag för flyttade mig snabbt bakåt och såg roat på Justin. "Vad var det bra för?" Sade Justin med lite tal problem. Jag skrattade högt åt honom och kysste honom på kinden. "Förlåt älskling." Justin skakade på huvudet mot mig. "Det gör inget babe!" Dörren in till den tomma logen vi satt i öppnades och in kom hela crewet. Viktiga personer, stylister, ljudtekniker och dansare. Alla vände blicken mot oss. Där jag satt i soffan och Justin på det lilla soff bordet med händerna på mina knä. "När börjar konserten?" Frågade Justin med sitt tal fel. "Men Gud Justin! Var har hänt?" Frågade Pattie oroligt. Allas pannor var rynkade. " Det är lugnt." Svarade Justin, fortfarande med sitt tal fel. "Seriöst Justin, vad har hänt?"
Jag flinade. "Bella frågade om jag hade tid för henne nu, jag räckte ut tungan mot henne och hon lutade sug fram, och bet mig." Det sista betonade han och kollade på mig. Jag skrattade oskyldigt. "Bra Bella!" Hela rummet bröt ut i skratt. Justin lutade sig fram och tryckte sina läppar mot mina. Dem arbetade lite tillsammans ett tag, men vi blev avbrutna av Pattie. "Hjärtat! Vi måste åka nu! Om vi ska hinna i tid! " Jag drog mig snabbt ifrån Justin och reste mig upp. "Hoppas du känner igen mig i min nya hårfärg sen!" Jag flinade mot Justin som nickade. Jag kysste honom en sista gång och gick sedan med Pattie.


2013-06-28
11:48:44
Kategori:

TAACK!

100 FÖLJARE på instagram! Ni är bäääst!!


2013-06-25
15:00:00

65- What Happend To Your Arm?!

Som bestämt hade vi badat i jacuzzin. Det var skönt vatten i den, men vi hade båda tröttnat fort. Så vi hade vänt stegen mot vårat hotellrum. Där vi tillsammans tagit en lång och behövlig dusch för att ta bort både klor vatten och det lilla saltvatten vi hade på kroppen. Jag ryckte snabbt åt mig den sista choklad doppade jordgubben och lutade mig tillbaka i Justin's famn. Vi satt ute på balkongen tillsammans i den allt för bekvämma soffan. Min mage var sprängd  fylld med en massa mat och jordgubbar. Om jag reste mig upp nu, skulle jag spy. På riktigt. Justin tog tag i min haka och tryckte våra läppar mot varandra, i en djupt passionerad kyss.
___________________________________________________________________________________________
Jag skrev den sista meningen och släppte sedan pennan. Jag var äntligen klar. Jag hade suttit och skrivit ett stort slut prov i tre timmar. I mitt favorit ämne, engelska. Man skulle skriva en text om en speciell dag. Jag hade skrivit  om dagen jag vann x-factor. Min text hade blivit riktigt bra, tyckte jag iallafall. Men det kanske inte min lärarinna i engelska tycker. Det var måndag. Jag skulle direkt åka till Paris. Justin hade en liten turné för att promota sitt nya album, Believe. Alla konserterna var gratis. Jag lämnade in min prov till min lärarinna och gick sedan till mitt skåp och tog ut mina böcker. Jag gick snabbt ut från skolbyggnaden och hoppade in i den svarta bilen som Max satt i. "Hej Bellsan. Hur gick provet?" Jag log stort. "Det gick jätte bra. Jag bara skrev och skrev. Jag fick till och med be om fler papper." 
 
Väl framme vid min gate fick jag gå på flyget direkt. Min plats var längst in till fönstret på en av dem raderna längst bak. Jag drog upp min mobil och började snabbt skriva ett sms till Justin.
Till: Babe <3 
"Hej babe! Jag sitter på flyget nu ;) Jag lovar att det är en alkoholist bredvid mig. Hämtar någon mig på flygplatsen? Puss <3 " 
Klockan skulle vara runt 22:30 när jag landade. Kaptenen började prata i högtalarna att vi snart skulle lyfta och att alla mobiler skulle stängas av eller sättas på flygplansläge. Jag satte min mobil på flygplansläge och den plingade till. Nytt sms från Justin. Jag stängde av ljudet på sidan av mobilen. 
"Från:Babe<3
"Hej baby! <3 vad bra (; jag saknar dig grymt mycket :( Åh säg till att din pojkvän slår honom om han så mycket som andas på dig. Jag ber Kenny eller någon hämta dig inne på flygplatsen och så väntar jag ute i bilen <3 puss :* "
Jag satte i mina hörlurar och kände hur planet började backas ut med hjälp av en bil. Plötsligt vara gasade piloten och alla trycktes bak mot sätet. Bredvid mig satt en kille i 15 års åldern. Bredvid den killen satt en gammal tant. Killen började prata med mig, så jag drog ut hörlurarna för att inte verka otrevlig. "Är du Izabella Jones? Tillsammans med Justin Bieber?" Jag skrattade. "Om jag inte minns fel så ja. Bella, tillsammans med Justin Bieber." "Åh vad coolt! Jag skulle inte kunna få ta ett foto med dig?" Jag skrattade och sa att han såklart fick göra det. Killen tog upp sin mobil och jag log in i kameran. Killen tackade för bilden och jag satte i mina hörlurar och startade igång Boyfriend med Justin. Den enda låten jag fått höra. Justin hade berättat att två av låtarna var verkligen betydelsefulla för honom. Jag vet inte vad dem heter eller något, men jag skulle visst få höra dem imorgon. 
 
Planet landade med en stöt i marken. När lampan som sa att vi fick knäppa upp bältet började lysa, knäppte jag snabbt upp de och skyndade mig att ta min svarta handväska och komma ut ur planet. När jag visat pass och sådant gick jag till bandet där väskorna kom. Jag fick min väska snabbt och kom ut i välkomnshallen. Där  stog Kenny. Jag gick snabbt bort mor honom, dragandes på min stora tunga väska. Kenny tog min väska när vi började gå ut ur flygplatsen. En svart stor bil stog och väntade på oss precis utanför flygplatsen. Kenny tog hand  om min väska och jag öppnade dörren till baksätet. Där inne satt Justin. Jag stängde snabbt dörren så ingen skulle kunna se att Justin satt här inne. Men någon lyckades se det. En klunga med fans kom springandes mot dörren. Jag tryckte mig mot Justin som tryckte mig mot honom, när bildörren öppnades. Fansen tryckte in händer och sina kroppar i bilen. Jag fick en hand på min arm som tog tag med naglarna i min hud när hon trillade. Jag tjöt till och kände tårarna stiga så ont det gjorde. Justin lyfte upp mig och förflyttade mig till sätet bredvid honom. Kenny kom snabbt och började dra ut alla fansen och fick igen dörren och Justin tryckte snabbt på knappen så att den dörren låstes. Jag låste den andra dörren och tryckte mig hårt mot Justin. Han smekte mitt huvud. Kenny kom in i bilen han också och vi började snabbt köra. Vi stannade ungefär 10 minuter efter. Vi var nere i ett garage. Justin lättade lite på mina armar runt honom. För första gången kollade jag ner på min arm. På undersidan av armen, var det två djupa rivmärken. Det var massor med blod runt om och det var helt rött runt om. Jag mådde illa bara jag såg det. Justin lyfte upp min haka så jag inte skulle se på det mer. "Förlåt." Justins ögon visade inget mer än sorg. Jag skakade på huvudet. "Det är inte ditt fel. " Justin tryckte sina läppar hårt mot mina. Våran dörr låstes upp och vi drog oss ifrån varandra. Jag gick ut från bilen med Justin efter mig. Justins händer låg på mima höfter. Vi kom snabbt till den stora sviten crewet hade sina möten och sådant i. Vi knackade på dörren och Scooter kom snabbt och öppnade. Kenny gick in först sedan Justin som drog mig efter sig. Våra händer var ihop flätade. Min arm gjorde ont. Men jag klarade mig. Alla satt inne i det stora rummet. "Hey Bella!" Utbrast Alisom och alla blickar vändes mot mig. "Hey." Sade jag osäkert och blygt. Jag var obekväm med alla blickar på mig. Det var obehagligt. "Men Gud! Vad har hänt med din arm?" Utbrast Pattie. Jag log lite försiktigt. "Några fans öppnade bildörren och den ena trillade eller något och skulle försöka hålla i sig i något. Som blev min arm och när hon trillade så grävde hon ju in naglarna i mig." Pattie såg ledsamt på mig. "Har du tvättat det?" Jag skakade på huvudet men invände om att det verkligen inte behövdes. Något Pattie inte brydde sig om, utan vinkade med mig till hennes hotellrum. Jag följde efter henne. Vi tvättade av det och gick sedan tillbaka till dem andra. 
__________________________________________________________________________________________
När ni läser detta sitter jag antagligen på ett café, shoppar så det rycker eller sitter i en åkande karusell skrikandes!¨Så överrös mig med kommentrer!
Det är idag tisdag och jag kommer ladda upp ännu några kapitel under veckan! Så kika in! Uppdateringen är på topp! Puss <3 Kommentera mina änglar <3 
 

2013-06-24
11:35:00

64- LET ME DOWN, JUSTIN!

Han tog upp något turkost. När Justin kom fram till mig igen, såg jag att det var en bikini. "Vi ska till stranden sen. Så ta på dig den här" Justin log mot mig. Jag log tillbaka. Snabbt drog jag på mig min bikini och gick sedan med viss svårighet in på toaletten. Jag gjorde vad jag skulle och borstade sedan tänderna. Jag sminkade mig snabbt och borstade sedan mitt hår, det var fullt av knutor . Jag fick tillslut ut dem och konstaterade att jag behövde klippa mitt hår när vi kom hem, jag satte upp håret i en hög hästsvans. Justin stog och väntade på mig. Jag tog min rosa iPhone i handen och Justins hand i den andra. "När bytte du glaset till rosa?" Frågade Justin flinandes. "När jag spräckte både baksidan och framsidan. Jag valde att byta färg istället." Justin skakade på huvudet åt mig. Hissen plingade till att den var framme. Det luktade mat när vi klev ut ur hissen. Vi gick in i restaurangen fortfarande hand i hand. Klockan var runt halv tolv. Så det var inte så många inne i restaurangen. Mamma och Max hade åkt iväg på smekmånad tidigt i morse. Och mina andra släktingar hade åkt hem. Utom Miley och Martin. 
 
____________________________________________________________________________________________'
'

Justin dök upp under mig och snart var jag uppe i luften. Jag satt på Justins axlar. "Släpp ner mig Justin." Han skrattade och hjälpte mig ner. Istället för att sitta på axlarna satte jag mig istället på Justins rygg. Han tog tag om mina lår för att hålla mig kvar. Plötsligt dyker Justin ner under vattnet, men mig på ryggen. Han börjar simma så jag slingrar mina ben runt hans midja. Efter ett tag simmar Justin upp. Jag kan äntligen slappna av utan att komma under vattnet. Jag hoppade ner från Justins rygg och simmade bort och satte mig på poolkanten. Justin kom mot mig och jag lyfte upp min fot och skvätte vatten på honom. "Det där skulle du inte ha gjort." Jag flinade mot Justin som förflyttade sig närmare och närmare mig. När jag öppnade mina ögon, efter att jag blinkat. Kände jag en hand runt min fot. Jag skrek till och hörde Justins vackra skratt. "Älskling. Ta det lugnt." Hur skulle jag kunna ta det lugnt när Justin var på riktigt bus humör och hade sin hand runt min fot och kunde dra ner mig i vattnet vilken minut som helst. Men han släppte min fot och särade på mina ben och ställde sig mellan dem. Jag satte mina händer i hans blöta hår. Försiktigt började jag dra min hand igenom det. Ett stön åkte ur Justins mun. Våra läppar möttes i en kyss. Fyrverkerier sköts genom hela min mage. Fjärilar flög genom hela min mage. Plötsligt var mina fötter i vattnet. Jag drog mig ifrån Justin. Han hade burit upp mig. Mina ben kramade åt Justins höfter. Justins händer vilade på baksidan av mina lår, nästan vid min rumpa. För att hålla mig kvar. Våra läppar fann varandra igen och det ledde snabbt till hångel. Vi stog där, u vattnet. Med tungorna brottandes i munnarna. Plötsligt kände jag något hårt mot min bikini underdel. Minnen från kvällen igår spelades upp i mitt huvud. Det hårda hade träffar mig precis rätt, då jag slängde bak mitt huvud i ren njutning. Justin smekte min rumpa och skrattade åt mig. Våra läppar fann varandra igen och släppte inte varandra på ett bra tag. 

 

Jag reste mig upp från solstolen och Justin kom precis efter.  Jag tog på mig mina shorts och la min iPhone i bakfickan. Justin tog på sig sin t-shirt och sedan gick vi ner för den långa stigen "Jag vill inte åka hem ikväll. " mumlade jag sorgset. "Inte jag heller. Inte jag heller. " mumlade Justin och kysste mig sedan. Vi kom snabbt ner till stranden och jag tog direkt av mig mina skor och lade dem i sanden. Justin kom direkt efter mig ut i vattnet. Antagligen hade han tagit av sin t-shirt då han precis som jag, bara hade ett par shorts på sig. Jag började gå mot Justin som stog precis vid vatten brynet. Han sträckte ut sina armar och tog imot mig. 

Våra läppar fann varandras och jag lade mina armar om Justins nacke. Justin händer lades runt min hals. Vi stog där i kanske fem minuter med läpparna hårt tryckta mot varandras. När vi drog oss ifrån varandra, skvätte Justin vatten på mig med sin fot och sprang iväg. Det gick inte så fort, då han försökte att inte springa så att det skvätte upp på hans byxor. Jag sprang efter honom. Jag var glad att jag hade lagt min iPhone uppe på strandkanten. Då den skulle varit vatten skadad, så mycket som jag  och Justin skvätte vatten på varandra.

 

 

När vi torkat efter ett tag, ställde vi oss brevid varandra vid strandkanten. Justin flätade in våra händer tillsammans. Jag trivdes så bra med Justin bredvid mig och världens utsikt framför mig. Jag skulle kunna leva här. I Mexico. Inatt var det tillbaka till Los Angeles igen. Justin skulle jobba klart med sitt album och sedan åka iväg för en massa repetioner och sedan åka ut på gratis turné. Jag hade två väldigt viktiga slut betyg att göra innan jag skulle kunna åka och hälsa på honom. Det skulle bli jobbigt, att behöva vara ifrån varandra så mycket. Men vi var tvugna att vänja oss. Justin har världturné till hösten. Närmare bestämt börjar den i slutet av augusti och håller på i två år. Till 2014. Justin skulle vara tjugo år då. Jag femton. På tal om ålder, så blir jag ett  år äldre, ett år närmare arton, den 22 juni. Jag skulle bli sexton. Alltså skulle jag kunna ta körkort, inget jag var direkt intresserad av. Jag hade klarat mig i femton år och 11 månader utan att köra bil. Jag skulle säkerligen klara mig något eller några år till. '' Älskling! Vad tänker du på?'' Justin väckte mig från min dröm värld. Jag skrattade och avfyrade ett leende mot honom. '' Det skulle du bra allt vilja ha reda på va?'' retade jag Justin. Justin nickade med en nyfiken blick vilandes på mig. Jag flinade och blinkade retsamt mot honom. Justin skrattade och lade sina armar över mina axlar så dem möttes vid min hals. Han stog då bakom mig, då det annars säkerligen skulle  sett rätt så märkligt ut. Vi började gå tillbaka till våra skor och mobiler, även Justin's t-shirt. Jag flinade glatt mot honom när jag tog upp min mobil och knäppte ett fotografi av honom. Justin gjorde en galen grimas och jag skrattade högt åt fotografiet. Jag vände iPhone skärmen mot Justin, som även han brast ut i ett högt skratt. Vi skrattade tillsammans högt och fick ett antal blickar på oss. Men det var inget vi la så mycket energi på, vi fokoserade mer på varandra. '' Vad säger du älskling, ska vi ta och gå tillbaka till hotellet och bada i jacuzzin? Sedan beställa roomsercive och bara mysa på hotellrummet? Eller vill du gå ut och kolla runt lite? Jag hade gärna shoppat med dig, men vi båda har sett hur lite shopping affärer det finns här. Det kan vi ta i LA eller något sedan'' Jag nickade glatt åt Justins förslag. Bada jacuzzi, roomsercive och bara mysa lät helt klart super bra. Kläderna som fanns att shoppa här, var inget att hänga i julgranen. Några ynka tröjor med ett fejk Hollister märke och några andra fejkade märkes kläder. Som Converse, Nike och Adidas bland annat.  

 

Som bestämt hade vi badat i jacuzzin. Det var skönt vatten i den, men vi hade båda tröttnat fort. Så vi hade vänt stegen mot vårat hotellrum. Där vi tillsammans tagit en lång och behövlig dusch för att ta bort både klor vatten och det lilla saltvatten vi hade på kroppen. Jag ryckte snabbt åt mig den sista choklad doppade jordgubben och lutade mig tillbaka i Justin's famn. Vi satt ute på balkongen tillsammans i den allt för bekvämma soffan. Min mage var sprängd  fylld med en massa mat och jordgubbar. Om jag reste mig upp nu, skulle jag spy. På riktigt. Justin tog tag i min haka och tryckte våra läppar mot varandra, i en djupt passionerad kyss.

____________________________________________________________________________________________

När ni läser detta sitter jag antagligen i en bil påväg till Stockholm! Så överrös mig mig kommentarer! 

Jag är faktiskt nöjd med mitt skrivande i det här kapitlet. Känns utveckalt på något sätt. Men iallafall. KommenterA! NÄSTA KAPITEL KOMMER UPP SNART! <3 KOLLA IN LITE UNDER ALLA DAGAR I VECKAN NU, KANSKE BLIR EN ÖVERRASKNING FÖR ER ;) 

 

 

2013-06-18
21:24:01

63,- SO BEAUTIFUL

Väl hemma hos Justin gick vi direkt upp till hans rum. Våra kyssar hade lett till grovhångel i hallen. Justin putade ner mig i sängen och satte sig över mig. Men var noga med att inte lägga all sin vikt på mig. Vi kysstes en lång stund och vi båda blev upphetsade. Jag kände något mot mitt lår, men kände inte det som läskigt, utan med upphetsande. Justin drog av mig min blus och jag drog av han t-shirt. Justins händer smekte mina bröst och jag stönade lågt när han kysste min hals. Hans läppar förflyttades till min nacke där han började suga och slicka. Jag stönade och kände hur ett sugmärke började bildas. "Vi gör det när du är nykter. Är det okej?" Frågade Justin osäkert. Jag nickade. "Ja, jag vill gärna komma ihåg det"
_______________________________________________________________________________________
"Nu kan du kyssa bruden." Sa prästen till Max. Jag, Miley och mammas två väninnor  Marie och Katarina stog bakom mamma i blåa långklänningar. Vi hade varsin bukett med vita blommor i. Vi var så fina. Mamma var så fin i sin vita klänning. Bröllopet hade varit på stranden. Jag trivdes så bra i den här klänningen bakom mamma med Miley  bredvid mig. Justin satt på första raden stolar och kollade mer jämna mellan rum på mig och log stort. Max och mamma drog sig ifrån varandra och alla gästerna som var med på bröllopet applåderade och log mot mamma och Max. 
 
Jag satt i Justins knä på en stol vid ett av dem alla borden som var placerade i sanden på stranden. Min blåa klänning var fortfarande på mig. Klockan var närmare två på natten och jag var trött. Riktigt trött. Flera hade börjat lämna stranden för att gå och lägga sig. "Ska vi gå och lägga oss?" Frågade jag Justin. "Ja det gör vi."
Jag gick fram till mamma med Justin efter mig och sade att vi skulle gå. Miley och hennes pojkvän Martin gick med upp till hotellet och vi åkte tillsammans upp med hissen. Vi bodde på samma våning men vi hade fyra hotellrum ifrån varandra. Justin tog upp nyckelkortet och tryckte in det i korthållaren. Vi hade ett vanligt hotellrum. Med balkong ut över poolen och stranden. Det var en stor dubbelsäng och mitt över sängen var det en tv på väggen och en lång och inte så hög byrå under. Jag var inte trött, det gick bort när jag kom in på hotellrummet. Justin kontrollerade så att dörren var låst och tog sedan av sig sina svarta Vans. Han hade ett par gröna byxor som gick honom till knäna och en vit t-shirt med en vit jacks över. "Jag ska duscha. Ska du med?" Frågade Justin leendes. Jag flinade mot honom och nickade. Försiktigt drog jag ner dragkedjan på sidan av min klänning och gick sedan försiktigt ur den. Jag tog av mig mina underkläder och gick sedan in på badrummet. Justin hade fyllt badkaret med bubblor och vatten så det var bara för oss att gå i och sätta oss. Justin log mot mig och kollade över min kropp, jag rodnade och skyndade mig att lägga min iPhone på pallen bredvid badkaret. Jag gick i efter Justin och satte mig mellan hans ben. Våra läppar trycktes mot varandras och det ledde snabbt till hångel.Justins händer smekte sig långsamt och försiktigt till mina bröst och började smeka dem långsamt. Jag drog mig ifrån Justin efter ett tag, då skummet var borta och vattnet var kallt. Vi gick upp och tog varsin handduk. Jag började torka mig lite smått. Men sket i mitt hår. Det var blött, då jag tvättat det, jag orkade inte ha en handduk runt mitt hår. "Älskling. Kom." Justin stog med armarna utsträckta mot mig i dörröppningen. Jag gick mot honom och gick in i hans famn. Jag hade inga kläder och ingen handduk runt mig. Jag var naken. Justin var naken. Våra läppar fann varandra.
 SEXSCEN BÖRJAR:
Vi hade förflyttat oss till sängen. Justins läppar var på min hals och hans händer masserade mina bröst. Jag stönade. Mina händer drogs över hans rygg och ibland rev jag honom lite smått. Det bultade inom mig av upphetsning.  "Vill du?" Frågade Justin mig. Jag kollade in i hans ögon som lös av upphetsning och lust. Jag nickade. "Ja, jag är säker. Bara du är försiktig." Justin log mot mig och jag tryckte honom mot mig. Justins läppar kysste mig ner för halsen. Vi kysstes och kollade på varandra ett tag. Justin smekte mina lår i en lugnande takt och frågade mig. "Ska vi ha kondom eller tar du p-piller?" Jag log mot Justin. "Jag tar p-piller. Som är 99.9% säker att man inte blir gravid." Justin log mot mig och kysste mig snabbt. Jag kollade på arahans kropp. Hans vältränade armar och mage, de två tatueringarna på hans överkropp. Duvan och teckena som föreställde Jesus. Hans 'grej' även kallad Jerry enligt beliebersen, var stor. Skulle det göra ont? Skulle jag våga? Klart du skulle! Det är bara Justin. Han skulle aldrig tvinga mig. "Jag hoppas du vet att jag inte tvingar dig till detta." Sa Justin osäkert. Jag log mot honom. "Jag vet! Jag vill. " 
Justin frågade mig om jag var redo. Jag nickade, men var osäker. "Slappna av älskling." Sa Justin lugnande till mig. "Slappna av." Jag försökte göra som Justin sade, slappna av. Det gick. Jag låg på sängen med Justin över mig helt avslappnad. Justin frågade mig en sista gång om jag verkligen ville detta och om jag var redo. Jag sade att jag var redo och att jag ville det. Han tryckte försiktigt in den samtidigt som han log mot mig och kollade mig rakt i ögonen för en reaktion. Det gjorde ont, men inte jätte mycket. Justin stannade upp och kollade mig rakt i ögonen. "Du är så vacker! Så vacker."
SEXSCEN ÖVER!
 
Jag öppnade mina ögon och möttes av ljus. Jag vände mig om mot Justin, men han var inte där. Jag satte mig upp och såg Justin sitta vid fotkanten av sängen. Jag log mot honom. "Tack för igår älskling. Du var perfekt." Sade Justin till mig. Jag rodnade när jag kom ihåg gårdagen. "Tack själv baby. " 
"Har du ont? Frågade Justin försiktigt. "Lite." Jag reste mig upp för att gå in på toaletten. Det gjorde så ont när jag tog första steget. "Okej, jag har jätte ont." Sa jag till Justin. "Förlåt älskling. Ska du ha hjälp med något? Sätt dig ner baby." Jag suckade. "Du kan få ta underkläder till mig. Men Justin. Det är inget jag inte varit med om innan. Så ta det lugnt. Jag klarar mig. " Justin log försiktigt mot mig och gick till våran gemensamma resväska. Han tog upp något turkost. När Justin kom fram till mig igen, såg jag att det var en bikini. "Vi ska till stranden sen. Så ta på dig den här" Justin log mot mig. Jag log tillbaka. Snabbt drog jag på mig min bikini och gick sedan med viss svårighet in på toaletten. Jag gjorde vad jag skulle och borstade sedan tänderna. Jag sminkade mig snabbt och borstade sedan mitt hår, det var fullt av knutor . Jag fick tillslut ut dem och konstaterade att jag behövde klippa mitt hår när vi kom hem, jag satte upp håret i en hög hästsvans. Justin stog och väntade på mig. Jag tog min rosa iPhone i handen och Justins hand i den andra. "När bytte du glaset till rosa?" Frågade Justin flinandes. "När jag spräckte både baksidan och framsidan. Jag valde att byta färg istället." Justin skakade på huvudet åt mig. Hissen plingade till att den var framme. Det luktade mat när vi klev ut ur hissen. Vi gick in i restaurangen fortfarande hand i hand. Klockan var runt halv tolv. Så det var inte så många inne i restaurangen. Mamma och Max hade åkt iväg på smekmånad tidigt i morse. Och mina andra släktingar hade åkt hem. Utom Miley och Martin. 
 _____________________________________________________________________________________
ÄNTLIGEN!
MEN! jag har mina flrklaringar ;) 
igår var jag med kompisar och sedan Emporia hela kvällen. Idag har jag varit på stranden hela dagen ;) awesome väder!
ska skriva skriva skriva nu. Stockholm på måndag. måste ge er kapitel,
Så är det okej om ni får kapitel under nästa vecka, flera stycken dessutom! Och inga den här veckan? Eller mindre nästa vecka och ett till den här veckan? :) 
 
kommentera! 20!
 
 

2013-06-15
23:08:13
Kategori:

Fråga till er

Fortsätt kommentera på kapitel 62 :)
Men när Justin och Bella ska ha sex, ska jag skriva detaljerat eller inte detaljerat?
Va tycker ni? Tycker ni det är obehagligt att läsa detaljerat?
Om ni tycker jag ska skriva detaljerat, tror jag att jag måste ha hjälp att skriva det. Av en läsare kanske? Någon som vill hjälpa mig då?

Kapitel 62 under ❤


2013-06-14
18:49:34

62-

KOLLAGE KOMMER!


Det var så varmt. Och högljutt. Mycket folk. Mycket dricka. Jag var full. Det var vingligt att gå. Jag ångrade att jag tagit mina pumps. Jag vet inte vad klockan var. Jag visste inget. Jag hittade ingen i laget. Alla var borta. Jag minns inte hur många drinkar jag druckit. Minst tio. Alla hade varit starka och bränt i halsen när jag svalde dem. Jag funderade på att ringa Max. Jag kunde inte vara kvar. Jag fick ingen luft. Men jag var tvungen att hitta någon från laget först. Plötsligt såg jag Nellie. Hon stog vid baren. Jag vinglade fram till henne och tog tag i hennes arm. "Jag.. Måste .. Åka.. Hem.. Nu. " sluddrade jag fram. "Kan.. Jag.. Åka.. Med.. Er." Sluddrade Nellie tillbaka. Jag nickade och tillsammans vinglade vi ut. Det var helt tomt på gatorna. Jag tog upp min rosa iPhone och ringde Max. Klockan var 01:03. Han svarade nästan direkt och jag bad honom komma och hämta oss. Han sa att vi skulle stanna där vi är så skulle han komma. Det var högljutt i bakgrunden från Max. Var alla vakna fortfarande? I försig hade ingen av dem jobb eller skola imorgon. Det var bara jag. Jag vettifan hur jag skulle orka gå till skolan imorgon. Men det var ett senare problem.

Mycket väl som Max lovat så kom han mycket snart. Vi vinglade in och satte oss i baksätet. Det gick snabbt från klubben till Nellie. Nellies mamma kom ut och mötte henne. Våran bil rullade mot vårat hus ett kvarter bort. Max hjälpte mig ut och ledde mig in genom dörren. Inne ifrån vardagsrummet hördes en massa prat. Direkt tog jag av mig mina pumps. Jag hade inga fötter. Det kändes inte som det iallafall. Vi var tvungna att gå igenom vardagsrummet för att komma till toaletten där jag skulle vakna upp som Max sa. Alla satt i vardagsrummet. Mamma suckade när hon såg mig. "Varför gumman?! Justin ringde innan förresten. Han var orolig för dig." Jag nickade och försökte prata. Men det hördes nog mest som en massa mummel så mycket som jag sluddrade.

Jag vaknade i min säng dagen efter. Mina ögon gjorde ont och mitt huvud höll på att sprängas. Det var så ljust här inne. Min mobil bredvid mig burrade till. Det var mamma, som skrev att det fanns frukost där nere och att hon ringt skolan. Hon verkade inte arg då hon skickade hjärtan till mig. Jag svarade med ett snabbt tack och okej. Klockan var 12:30. Jag reste mig långsamt upp från sängen. Illamåendet kom upp i halsen. Jag satte handen för munnen och snabbade mig in på toaletten. Jag satte mig på knä framför toaletten och lät det komma ut. Det var så äckligt. Jag borstade mina tänder noga när jag spytt klart och tog sedan av min slash Justins tröja. Han hade lämnat den här tillsammans med massa andra kläder. Duschen gick långsamt. Jag gjorde allting i slowmotion idag.

I ett par gråa mjukas byxor och en lila hoddie som tillhörde Justin, gick jag in i köket där alla satt. Dem sa godmorgon till mig. Jag svarade i ett lite halvdant godmorgon. Snabbt letade jag fram en Alvedon och tog den med ett glas vatten. På bordet stog allt från bullar till melon till bär till olika sorters müsli till rostade mackor. Det var olika sorters yoghurts och juicer framme också. Jag satte mig på en ledig plats och hällde upp lite tropisk juice i mitt glas. Min mobil i min ficka vibrerade. Klockan var redan 14:30. Det var ett inkommande FaceTime samtal från Justin. Jag tryckte på svara och reste mig upp och tog mitt juice glas i handen. Justins ansikte dök upp på skärmen tillsammans med Alfredos. Dem log båda två stort och såg inte ett dugg trötta ut.
"Vad är klockan hos er?!" Var det första jag frågade efter vi sagt hej.
"Runt halv sju på morgonen. Vi är påväg till flygplatsen så vi var tvungna att åka tidigt. Hur mår du idag? Drack du mycket?" Svarade Justin.
"Jag mår precis som jag förkännar. Jag drack otroligt mycket. Jag tappade räkningen efter 10. Men vi dricker alltid så mycket när vi är ute. Bäst att ta vara på tiden då man för vara ute." Det sista sa jag lite högre för att mamma skulle höra mig. "Bella jag hör dig!" Utbrast mamma högt innefrån köket.
"Åh så hela din släkt hör oss nu. Då kan vi inte ha dirty talk. "
Jag skrattade åt Justin som visade en av sina besvikna minner. Jag skrattade. "Ja precis som cupcake skulle få höra vårat dirty talk." Justin himlade med ögonen mot mig. "Kommer du hem idag eller ska du till ett ställe till?" Frågade jag försiktigt. Justin suckade. "Jag ska till New York i en eller två timmar. Så jag kommer hem sent sent inatt eller imorgon bitti. För visst är det imorgon vi ska till Mexico?" Jag nickade. "Ja, bröllopet är på onsdag."

Alfredo och jag snackade medans Justin skrev autografer och tog bilder med fans på flygplatsen. Han såg så glad ut. Fansen hade börjat komma framtill Alfredo för att fråga vad han gjorde. Många gånger hade han varit påväg att tappa Justins iPhone då han vände den alldeles för snabbt åt sidan, men han hade lyckats ha kvar den i handen. Ett fan kom upp bakom Alfredo utan att han märkte det. Hon skrek till när hon såg att jag var på FaceTime. Alla fansen plus Justin vände blicken mot oss, iallafall vad Alfredo sa. Sedan hörde jag bara ett helvete braka loss. Alfredo sa att alla omringat Justin, så han var tvungen att lägga på. Men lovade att ringa så fort som möjligt igen. Jag gick in i köket och lämnade mitt glas i diskhon. Mormor, mamma och Elisabeth var dem enda kvar. "Så Bella sätt dig ner är du snäll. Som jag vet är du tillsammans med Justin. Jag vill bara varna dig. Om att det är viktigt att skydd sig. Ni ska inte ha sex utan skydd. Har ni haft sex innu?"
Elisabeth var otroligt speciell. Hon tyckte inte något var pinsamt. "Vi vet att det är viktigt att skydda sig. Om du nu så gärna vill veta så tar jag p-piller och nej vi har inte haft sex. Inte för att det angår dig. Men vi har inte gjort det."
Min mobil började burra i min hans och jag tryckte direkt på svara. Det var Justin på FaceTime. Det kopplade snabbt upp sig och Justins ansikte prydde skärmen. Han var så vacker. "Hej världens vackraste älsklings flicka i hela världen"
"Hej världens vackraste älsklings pojke i hela världen."
Någon aw:ade i bakgrunden. Justin tog upp sin mobil i handen. Men vänta pratade Justin inte i mobilen? Jag flinade. "Din idiot. Har du FaceTime på sin MacBook igång?" Justin vände upp blicken mot mig och flinade stort. Han vickade på ögonbrynen mot mig. "Max mamma frågade nyss mig vi hade haft sex. Alltså du och jag. Sen så sa hon att det var super viktigt att skydda sig. "
Justin skrattade. "Jag älskar den människan alltså." Jag såg hur Justin reste sig upp och tog datorn i handen. Han gick och satte sig i soffan, i hans privata flygplan. Alfredo vinkade glatt mot mig.

Klockan var nog 16:30 när vi avslutade samtalet. Då gick jag ut i köket och tog en ben&jerry från frysen och skulle just sätta mig ner i soffan igen när det knackade på dörren. Någon gick och öppnade och en välkänd röst fyllde huset. Miley var tillbaka. Min snälla Miley. Jag hoppade upp ur soffan och sprang ut i hallen. Jag trotsade mitt huvud som höll på att sprängas. Miley och jag hoppade på varandra och vägrade släppa varandra på en halvtimme. Det var så skönt att ha henne tillbaka. Först hade hon varit i Spanien och sedan åkt till London och Paris. Sedan spenderat två veckor med hennes mamma. Nu skulle hon vara hos oss i över två månader. Det skulle vara så skönt att ha henne hemma igen.

Jag vet inte var jag hade fått alkohol ifrån. Men jag hade druckit två glas champagne och två burkar cider. Jag var inte full, men absolut inte nykter. Dem vuxna hade åkt iväg för att festa och lämnat oss kvar. Emilias ex pojkvän Alexander hade kommit med både cider och champagne åt oss. Men han hade stannat kvar. Det var obehagligt att vara i hans sällskap. Miley hade fått i sig flera cider burkar och Pontus och Klara hade fått i sig cider och champagne också. Min iPhone låg på bordet och lös. Ett nytt sms.
FRÅN: Babe <3
"Om du vill kan du möta oss på flygplatsen klockan 22:00. Det blev inget New York ;) Bra för mig iallafall <3 Love You!"
Klockan var nu 21:30. Jag skulle precis hinna om jag åkte nu. Det lät mycket bättre än att stanna här iallafall. Jag gick upp på mitt rum och ringde en taxi medans jag försökte välja kläder. Det var svårt. Tillslut fick jag på mig ett par ljusa jeans och en rosa blus med nitar i kragen. Jag bättrade på sminket och sprutade två sprut parfym på mig. I skoväg valde jag ett par svarta ballerina skor. Jag sprang ner för trappan och ut genom dörren och satte mig i taxin. Jag tog ett tuggummi från min ficka i jeansen och sa destinationen jag ville till. Klockan var tjugo i tio. Det skulle ta tjugo minuter till flygplatsen. Jag fördrev tiden med att klicka runt på instagram, Twitter och Facebook. Inget intressant. "Ursäkta miss. Men vi är framme." Jag log mot taxi chauffören och gav honom pengar. Snabbt skyndade jag mig förbi fansen och paparazzisen utanför flygplatsen och gick direkt till ankomsthallen. Justin kom gåendes precis när jag kom innanför dörrarna i ankomsthallen. Han såg mig snabbt och vi gick varandra till mötes och slog snabbt armarna om varandra. Vi brydde oss inte om att vi var på e allmän plats utan kysstes. Det var så skönt att känna hans läppar mot mina. "Har du druckit?"frågade Justin suckandes.
"Maybe, maybe not."flinade jag. Justin suckade och kollade på mig. Länge. Alla i crewet gav mig en kram och sedan gick vi tillsammans ut från flygplatsen. Justin tog min hand och kollade på mig för att få en bekräftelse om det var okej. Jag nickade. Justin kollade bort mot Scooter och även han nickade och log. "Du är förändrad Justin. Mycket gladare." Retades Dan. Justin flinade. "Kanske för att jag går bredvid min flickvän jag inte träffat på nästan två veckor. " jag skrattade hest. Alfredo som gick framför oss vände sig om och gick baklänges och kollade länge på mig. "Har du druckit?" Jag flinade. "Min kusins ex pojkvän kom med alkohol till oss. Antagligen Pontus som bett honom. Och vem tackar nej till alkohol när mamma inte vet det? Inte jag iallafall. Hon kommer vara sur att jag varit onykter två kvällar på rad." Alfredo flinade. "Justin din flickvän är en badass. Dricker fast hon inte får. Du är typ flera år från att du får dricka. Vad sa dem på klubben igår egentligen?"
Jag skrattade. "Dem såg mig inte. Jag smög in bakom några andra med Amanda. Det var 16 års gräns på klubben och alla andra i laget är redan 16 så."
"Ja hur gick det på tävlingen. förresten?" Frågade Alison nyfiket.
"Vi är bäst i nord Amerika för tredje året i rad."

Väl hemma hos Justin gick vi direkt upp till hans rum. Våra kyssar hade lett till grovhångel i hallen. Justin putade ner mig i sängen och satte sig över mig. Men var noga med att inte lägga all sin vikt på mig. Vi kysstes en lång stund och vi båda blev upphetsade. Jag kände något mot mitt lår, men kände inte det som läskigt, utan med upphetsande. Justin drog av mig min blus och jag drog av han t-shirt. Justins händer smekte mina bröst och jag stönade lågt när han kysste min hals. Hans läppar förflyttades till min nacke där han började suga och slicka. Jag stönade och kände hur ett sugmärke började bildas. "Vi gör det när du är nykter. Är det okej?" Frågade Justin osäkert. Jag nickade. "Ja, jag vill gärna komma ihåg det"
____________________________________________________
Kommentera! 20 kommentarer!


2013-06-10
17:21:24

61- PARTY NIGHT

"Grattis! Ert lag var helt klart bäst! "
Jag tackade och kramade henne. Vi pratade en stund sedan gick Linnea iväg till sitt lag och jag vände mig mot mitt lag. 
"Vad säger ni, festa ikväll?"
Alla i laget nickade åt Nellies förslag. Vi brydde oss inte om att det var skola imorgon. Vi hade vunnit, det var en tradition att festa då. Mamma och Max skulle inte bli så glada på det, men dem behövde inget veta. Jag kunde säga att jag skulle sova hos Nellie eller något. Det har jag sagt innan. Inget problem.
___________________________________________________________________________________________
 
Hemma hos mig, var det helt galet. Mormor, morfar, mamma, Max, Katrin, Karl, Pontus, Pontus flickvän Klara, mammas bror Kalle, Kalles fru Patricia, Filippa Kalles och Patricias dotter, Melvin Filippas lillebror, Max mamma Elisabeth, Max pappa Göran var här. Inne från köket hördes höga skratt och röster. Jag gick in där inne med min väska hängandes på axeln. Väskan var en stor sportbag där det stog mitt namn och mitt lags namn. Det var sorgligt att jag hade gjort min sista tävling med mitt lag idag. Vi skulle aldrig göra en tävling tillsammans igen. Jag skulle aldrig vara med på en tävling igen. Min allra sista tävling var gjord för bara någon timme sedan. Det var skönt, men jobbigt. Som jag trott, satt alla i köket och parad högt och skrattade. Blickarna vändes mot mig när jag kom in i köket. "Åh Bella! Hur gick det idag?" Var det första mamma frågade. "Vi vann." Svarade jag. Jag måste ha låtit skit sur och ledsen. Men på bussen hem, hade det varit ett antal beliebers som varit uppkäftiga mot mig. Jag hade försökt att inte vara uppkäftig tillbaka, men det hade slutat i att dem filmat den hela när jag var kaxig mot dem. Videoserna låg säkert redan uppe på både Facebook youtube och Twitter. Jag bara väntade på att Justin skulle ringa mig och fråga mig vad jag höll på med. För det kanske inte var den bästa jag svarat dem. "Jag visste inte att du var uppkäftig mot Justins fans." Flinade Pontus mot mig. "Det är mycket du inte vet om mig. " svarade jag argt. "Är du i trubbel eller?" Frågade mamma oroligt. Jag nickade.
"Ja, jag bara väntar på att Justin ringer mig och frågar vad fan jag håller på med. Omslagen imorgon kommer vara prydda med: Justin Biebers flickvän uppkäftig mot beliebers. Och då kommer jag vara i trubbel med median och allt annat också."
Det var sant. Jag skulle och var i trubbel. Min mobil i min bakficka började ringa. Jag drog upp den och såg Nellies namn.  "Hej" svarade jag. "När är du klar? Vi har bestämt att vi ska träffas hemma hos mig vid sju. Är du färdig tills dess? Förresten. Jag har sett på Twitter. Du gjorde bra ifrån dig. Dem ska inte såra dig utan att du får försvara dig. Justin kommer bli stolt över dig."
"Jag ska upp och duscha snart och göra vid mig. Så jag är hos dig sju. Har ni bestämt vart vi ska ikväll? Mig spelar det ingen roll så länge vi inte åker till den vi brukar. Jag vill åka till den nya klubben, alla säger att den är skit cool och att killlarna som jobbar i baren är shirtless. Och man för komma in där så länge man är över 16. Så vi får smyga in mig och Amanda. Alla ni andra är ju 16 redan. Jag är i trubbel Nellie. Han kommer hata mig."
Medans jag sagt den hade jag släppt ner min tunga väska på golvet och förflyttat mig till kylen. Jag plockade åt mig ett äpple i väntan på att Nellie skulle börja prata igen. 
"Vi ska till den nya klubben. Nejdå. Han älskar dig för mycket för att göra slut för det. Men jag måste skynda mig nu. Klockan är halv fem och jag ska hinna äta också. Puss!"
Nellie la på och jag gick till diskhon. Snabbt skakade jag äpplet och skar det sedan i bitar. Jag la ner det i en liten hjärtformad skål och tog sedan en gaffel och hoppade upp på diskbänken. Kalla mig konstig som sitter och äter äpple med gaffel. Men man blir så klippig på händerna annars. "Ska du festa ikväll? Du vet att det är skola imorgon va?" Sa mamma strängt. 
"Ja det ska jag. Problem?" 
"Du pratar inte så till mig unga dam. Du får inte gå ut och festa idag. Det är tid för dig att umgås med familjen."
Jag stönade högt av frustration och himlade med ögonen. Jag satte skålen och gaffeln i diskmaskinen och hängde sedan min väska på axeln och gick upp för trappan. Jag kopplade in min mobil i högtalaren och startade musik inne på toaletten. Jag startade duschen och väntade på att det skulle bli tillräckligt varmt. Medans jag väntade på det, strippar jag av mig mina mjukis kläder och drog ut toffsen från mitt hår. Jag gick in och ställde mig under strålarna när det var tillräckligt varmt. Jag schamponerade och balsamerade mitt hår. Jag rakade mig även på dem behövliga ställena. Som under armarna, benen och bikinilinjen. Jag satte en handduk som en turban runt mitt hår och en handduk runt min kropp. Inne i köket satt alla kvinnorna, utom Klara. Hon var antagligen med Pontus. Jag gick direkt fram till kylskåpet. Men där var inget som såg speciellt gott ut. Jag öppnade istället frysen och såg en panpizza ligga där inne i en låda helt ensam. Jag tog den och klippte av en hörna och satte sedan in den i mikrovågsugnen på en tallrik. 
"Jag hoppas du förstod att du inte ska ut idag." Sa mamma. 
Jag skakade på huvudet och svarade. "Jag ska visst ut. Men jag ska hem till Nellie först. "
Mamma skakade på huvudet och var påväg att svara när mikron plingade till. Jag tog ut tallriken och tog av förpackningen på piazzan och tog sedan kniv och gaffel och gick upp på mitt rum. Aldrig i hela livet att jag skulle sitta med mamma, mormor, Max mamma, Patricia och Katrin. 
 
Piazzan var snabbt uppäten och jag gick direkt in på badrummet. Jag sminkade mig med mascara, foundation och en ljus ögonskugga. När jag var nöjd med sminkningen tog jag istället ut mitt hår från turbanen. Jag fönade det torrt och plattade det lite gran bara. Det var fortfarande lite lockigt när jag var nöjd. Kläderna jag skulle ha på mig låg på toalett stolen. Undertiden jag sminkat mig och plattat mitt hår, hade jag haft underkläder på mig. Min bh var i rosa spets och mina trosor var i vanligt trostyg på framsidan och helt i spets på baksidan. Jag älskade trosorna. För man såg inte igenom på framsidan som man brukade göra med spetstrosor och  man slapp fula troskanter där bak när man hade byxor och tajta kläder. Jag drog på mig mitt korta svarta linne med en guldig dragkedja där framme. Min kjol med rymdmönster tog jag på mig och den gick upp till där linnet slutade. Kjolen slutade precis under rumpan. Hade Justin sett mig nu, hade han inte tillåtit mig att gå ut. Jag tog en svart skinnjacka då det bara var maj och det inte var så jätte varmt ute på kvällarna. Jag sprutade på mig parfym och tog sedan på mig mina svarta högklackade pumps. Jag vinglade till lite när jag tog första steget men kunde sedan gå helt bra i dem. Min mobil började ringa och det stog att Justin ville starta FaceTime med mig. Jag såg att klockan bara var kvart i sju och jag och Nellie bodde 2 minuter ifrån varandra, så jag hann snacka ett tag med honom. Direkt byggdes den oroliga klumpen upp i min hals igen. Tänk så var han arg? Jätte arg? 
"Hej babe." Sade Justin när det hade anslutits färdigt. 
"Hej babe! Är du arg?" Mumlade jag.
"Nej babe! Jag är bara besviken på mina beliebers. Dem måste liksom lära sig att respektera vem jag träffar och är tillsammans med. Även fast dem inte vet att jag är tillsammans med dig, men ändå. "
Jag nickade och andades ut. 
 
Jag och Justin hade slutat prata vid tio i. Jag hade inte nämnt något om att skulle ut idag och inte heller visat mina kläder. Han skulle bli galen  om han visste att jag hade en sån kort kjol bland massa killar en hel kväll. Och att jag dessutom blev full, skulle göra det ännu värre. Han skulle döda mig. Jag ställde mig framför spegeln och tog ett snabbt foto på min outfit. Jag laddade upp bilden med texten:
"School tomorrow and party tonight ;) Good Bella! Very Good!" 
Jag fick direkt en massa gillningar och kommentarer att jag var snygg, sexig och om Justin var med mig. Jag gick ner för trappan och in i köket för att lämna min tallrik. Där inne satt alla igen. Jag suckade och satte in mina grejer i diskmaskinen. 
"Vart ska du? Den kjolen är alldeles för kort och det vet du." Sa mamma strängt. Jag suckade högt.
"För sista gången, jag ska ut! Jag vet att den är kort. Men den skymmer vad den ska göra så ?" 
"Du får inte gå ut och festa. Det har jag ju sagt. Du stannar inne idag."
"Watch Me! " fräste jag och vände mig om och började gå mot hallen. Jag skulle just öppna dörren när någon tog tag i min handled. Jag vände mig om och såg mamma. 
"Vad är det som du inte förstår? Du ska inte ut idag! Du ska vara hemma." 
"Jag ska fira att vi vann. Med hela mitt lag. Du kan inte stoppa mig från det. Jag ska göra det. Du kan inte stoppa mig."
Mamma's arga ansiktsuttryck ändrades till oroligt när hon såg hur mina ögon tårades. 
"Vad är det som är fel? Vad har hänt? Ska du bara festa för att glömma något?"
"Jag saknar Justin så mycket. Jag har inte träffat honom på en och en halv vecka. Och han ska snart på turné i en eller två veckor och sedan börjar snart hans världsturne och vi kommer inte kunna träffas. "
"Jag förstår gumman! Jag förstår att det är jobbigt. Varför kommer ni inte kunna träffas?"
Jag suckade.
"Du förstår inte. Det är skit jobbigt! För att jag har skola och dem kommer antagligen inte vilja ha med mig, för att jag bara förstör för Justin. Jag bara stör honom."
"Du stör och förstör inte! Jag och Scooter har pratat om just detta. Och han säger att Justin är mycket mer koncentrerad när du är med. Han är gladare och gör sakerna bättre. Skola är inget di behöver tänka på. Du kommer släppa album i höst och då kommer det ju bli mycket åka iväg och sådant. Skolan du ska börja på är redan förvarnade om det och är helt okej med det. Allting kommer lösa sig. Hur du än tänker på det, så vet du att det kommer lösa sig."
 
Jag hade kunnat få mamma att jag skulle få gå ut och festa ikväll. Jag hade sagt att det inte skulle bli så sent. Senast två skulle jag vara hemma och jag kunde bara ringa om det var något. Det var skönt att veta det. Min mobil plingade till i handen. Ett sms från Justin. 
FRÅN:Babe <3 
"Varför nämnde du inte att du skulle ut och festa? Dina kläder är skit snygga, men kjolen kanske är en aning för kort eller vad tycker du?! Drick inte för mycket. Du ska orka med skola imorgon också. Och framför allt. Se till att alla killar håller tassarna från dig."
Jag öppnade bara dörren när jag kom fram till Nellie. I hallen stog alla tjejerna. Dem sa hej och en taxi körde  upp framför huset. Vi alla gick ut och satte oss i taxin. Vi satte oss huller om buller i taxin, det var bara tre platser och vi var nio stycken. Vi satte oss på varandra och någon satt på golvet. Det måste ha sett helt galet ut, men vi hade otroligt roligt och skrattade hela tiden. Taxin stannade precis utanför klubben. Det var lång kö så det skulle inte vara ett problem att smyga in mig och Amanda. Alla andra hade ID kort men inte vi två. Vi ställde oss sist i kön och skrattade och pratade ändå tills det var våran tur att gå in. Detta skulle bli så grymt roligt. Jag och Amanda smet in mellan ett gäng och vårat. Alla andra i laget, visade sina ID kort och fick gå in. När vi var inne allihopa beställde vi snabbt drinkar och drack upp dem i ett svep. 
_______________________________________________________________________________________
2018 ord!
vad tyckte ni?
Vad tror ni bella sa till baliebersen och tvärtom? vill ni veta? jag vill iallafall ;)
Hur kommer festen gå? Vad tror ni hände?!
KOmmentera! ALLA MÅSTE!
MINST 18 KOMMENTARER TILL NÄSTA!
PUSS!

2013-06-09
23:24:47
Kategori:

Svar på kommentar

Jag är ny på att läsa dina noveller och jag kan säga att de är super bra! Men en fråga har justin och Bella aldrig sex? Varför är Bella 15 och justin 18?

Svar: Åh vad roligt att du är ny på bloggen! Älskar nya läsare! Såklart mina andra också <3 Bella har blivit våldtagen, och är därför väldigt osäker och rädd för sex. Jag kommer inte vilja skriva sex scener. Då jag tycker det är skit pinsamt!
Bella är 15 för att jag tyckte hon passade som det och Justin är 18 för att han var 18 2012 ;)


2013-06-07
11:06:52
Kategori:

..

Jag vet att jag sa att jag skulle skriva ett nytt kapitel 60, jag har skrivit samma, fast ändrat lite i det! Jag orkade inte skriva ett nytt!


2013-06-06
18:50:00

60-No Problem

Mannen som skulle hjälpa mig skriva en debut låt satt framför mig. Vi hade varit i samma rum på samma platser i snart 3 timmar. Mannen hade presenterat sig som Kalle. Han var super snäll och var verkligen super snäll mot mig. Vi hade skrivet en halv låt. Så vi hade kommit super långt. Justin hade varit här inne en gång för att kolla hur det gick för oss. Han hade blivit överraskad när han såg hur långt vi hunnit. Låten var så bra, så det skulle bli super roligt att få spela in den.

___________________________________________________________________________________


Hemma hos Justin var det lugnt. Det var så tyst. Justin satt i solstolen med sin svarta iPhone i handen. Jag låg bredvid honom på en solstol och solade baksidan av mina ben. Jag hade blivit blek på senaste tiden. Iallafall på mina ben. Mitt ansikte fick sol hela tiden, så det hann aldrig bli blekt. När jag var blek, hade jag svårt att få någon färg på mina ben. Jag försökte alltid jätte mycket, oftast lyckades jag riktigt bra, men ibland gick det inte bara. Från vardagsrummet var det två helglasade altan dörrar som vätte ut i trädgården. Om man kom ut från dörrarna så var det direkt en uteplats med 5 solstolar, utemöbler, en grill och en stor nergrävd pool. Det var ljus gråa fina plattor över hela uteplatsen. Poolen var i små kakelbitar. Den var härligt ljus blå turkos och vattnet var riktigt härligt varmt. Minst 29 grader. I poolen var det en trappa som det var två steg på. Hela Justins hus var underbart. Det var så stort. Jag menar 7 sovrum och 8 badrum. Jag gick nästan vilse i början när jag var här. Huset var två våningar och en vind/loft som man kunde sova uppe i.

Min mobil som låg bredvid mig började ringa. Jag tog upp den och såg att det var mamma.
Samtalet varade i ungefär 10 minuter. Då hon sa att jag skulle till skolan på måndag och sedan var jag ledig tills måndagen veckan efter. Vi hade två studiedagar och sedan på torsdag. Skulle jag och gympa laget ha läger. Vi skulle till Las Vegas. Mest för att träna till cupen, men vi skulle såklart smyga ut och festa. Det skulle bli riktigt härligt att åka ifrån Los Angeles. Klart skulle jag sakna Justin. Men vi var tvungna att vänja oss. Han hade en hel världsturne som började i augusti. Jag minns inte när den slutade men jag tror det var 2014. Det gör att vi inte kommer kunna träffas på nästan två år. Jag vet inte hur jag skulle klara det. Men jag var väl tvungen att klara det. Visst skulle jag kunna följa med. Men alla skulle tröttna på mig.
"Jag åker till Las Vegas på torsdag. Kommer hem på lördag igen."
Justin vände huvudet mot mig.
"Ska du?"
"Ja, gympalaget."
Justin nickade och lutade sig mot mig och kysste mig hårt.

29 APRIL 2013 GYMNASTIK MÄSTERSKAP:
Jag hoppade mitt special hopp. 3 snurrar i luften. Ingen annan i mitt lag hade gjort det. Alla applåderade när jag landade ståendes på den tjocka mattan. Det hade varit en intensiv månad av massa träning och träning. Jag hade inte hunnit träffa Justin alls. Och det var super jobbigt. Eller vi hade träffats på helgerna. Jag hade haft så mycket träningar och så mycket prov i skolan. Jag gick sista terminen i 9:an. Och mina slutbetyg skulle läggas om en månad. Justin var inte på plats här i den stora gympahallen där det satt flera tusen människor. Han var nämligen i London. För att ha en konsert och promota sitt nya album. Justin hade nu släppt två låtar till sitt nya album. Boyfriend och As Long As You Love Me.
Jag tyckte om båda två lika mycket.

Alla lagen hade gjort alla sina saker nu. Domarna skulle räkna poäng och sådant i en halvtimme nu. Jag gick fram och tillbaka vid mitt lag. Nervös var jag. Alla lagen satt i samma hörna och pratade och skrattade. Ingen verkade nervös mer än jag.

En tjej kom mot mig. Hon var klädd i en rosa tävlings dräkt. Hennes blonda hår var uppsatt i en bulle mitt på huvudet. Hennes ansikte var täckt av foundation och hennes ögonlock var rosa. Inte så snyggt med skrik rosa ögonskugga om ni frågar mig.
"Är det du som är Izabella Jones?" Frågade tjejen.
"Ja det är jag det." Skrattade jag förvånat.
"Jag är så imponerad av ditt hopp du gjorde precis! Det var så bra! Jag förstår inte hur du lyckades. Men jag heter Linnea."
"Aw tack Linnea!"

Jag och Linnea hade suttit och snackat i snart en halvtimme. Hon var så snäll. Vi hade verkligen klickat. Jag kände att jag kunde prata med henne. Jag hade inte berättat för henne om Justin. Jag ville inte bli utnyttjad bara för att jag var tillsammans med Justin Bieber.
"Vi vill be alla lag att gå till prispallarna och ställa sig runt dem."
Det sprakade i högtalarna när speakern ropade ut vad vi skulle göra. Alla lagen började röra sig mot prispallarna tillsammans, även vårat lag. Alla var nervösa. Det såg man.
"Domarna har tillsammans satt ihop poäng och diskuterat. Det är väldigt lika mellan dem fem lagen som blir placerade. Alla har gjort ett super bra jobb idag." Sa speakern och fortsatte. "Det lag som kommer på femte plats av fyrtio lag är... The Snakes. Grattis. Det lag som kommer på fjärde plats av fyrtio lag är... The Roberts."
" Nu till det lag som kommer på tredje plats av fyrtio lag är... The Rabbits."
Vårat lag skulle inte bli placerade. Med tanke på att det var så duktiga lag med. Det bubblade i min mage så nervös jag var. The Dragons, som vårat lag hette skulle inte vinna för tredje året i rad.
" Det lag som kommer på andra plats av fyrtio lag är... The Cats. "
"Det laget som var bäst idag och vinner Nord Amerikas mästerskap är... THE DRAGONS!"
Vårat lag var The Dragons. Vi hade vunnit. För tredje året i rad. Det var så coolt. Alla i vårat lag jublade högt och samlades i en gruppkram. Det betydde så mycket att vinna detta året. Eftersom jag skulle sluta nu efter detta mästerskapet.

När bilderna blivit tagna och vi fick gå av prispallen, kom Linnea fram till mig.
"Grattis! Ert lag var helt klart bäst! "
Jag tackade och kramade henne. Vi pratade en stund sedan gick Linnea iväg till sitt lag och jag vände mig mot mitt lag.
"Vad säger ni, festa ikväll?"
Alla i laget nickade åt Nellies förslag. Vi brydde oss inte om att det var skola imorgon. Vi hade vunnit, det var en tradition att festa då. Mamma och Max skulle inte bli så glada på det, men dem behövde inget veta. Jag kunde säga att jag skulle sova hos Nellie eller något. Det har jag sagt innan. Inget problem.
____________________________________________________
15 kommentarer till nästa!
Den andra vinnaren på roller har kommit in nu, Linnea! Grattis!


2013-06-04
07:17:24
Kategori:

Förlåt!!

Förlåt förlåt! Att jag skrev klagomål fast det skulle vara kritik! Jg var dö trött när jag skrev det.
Just nu är det så att jag har det super jobbigt i skolan! Hamnade i en klass jag verkligen inte vill gå i och ha prov och glosor i spanska idag.. Men inget har jag pluggat till...
Jag ska börja skriva kapitel 60 igen och så får vi se när det kommer


2013-06-03
23:06:47
Kategori:

Ska jag sluta?

Jag fick två klagomål om kapitel 60. Att novellen börjar bli dålig och att Justin och Bella hänger för mycket med varandra.
Och att jag bara skrev om gympa lägret så snabbt. Men jag gjorde det. För att jag hade noll inspiration till det.
Jag tog därför bort kapitel 60!! Så nu ska jag skriva ett nytt kapitel. Men jag kommer hoppa över gympa tävlingen! Jag trivs inte att skriva om det.

Jag har fått många frågor om min nuvarande novell är slut för att jag skriver om handlingen till den nya novellen.
Den nuvarande novellen har minst 20 kapitel kvar!!
Har mycket kvar att skriva om.
Det nya kapitel 60 dyker upp någon gång i veckan. Vet inte när, just nu är jag bara deppig, ledsen och känner mig så grymt sårad. Handlar inte om er. Utan om mitt liv som verkar vara fyllt av problem och skit hela tiden.


2013-06-01
17:42:00

59- We're Very Good Friends

"Jag vet. Justin följer med mig."
Det knackade på dörren. Jag gick ut från köket och öppnade dörren. Utanför stog Nellie.
Vi kramades direkt och gick sedan upp på mitt rum.
Detta skulle bli en välbehövlig tjejkväll. Det skulle bli så mysigt.
Först började vi med att sminka oss, fixa håret och klä oss i nya kläder. För att gå ut och fota. Nellie hade med sig sin systemkamera och jag plockade fram min. Vi bestämde oss för att ta min. 
________________________________________________________________________


Min mobil plingade till bredvid mig. Jag vred på mig och travade efter min mobil på madrassen bredvid mig.
Från: Babe "Ignorerar du mig?! Baby! Bestäm inget idag. Du och jag ska iväg. Vi ska iväg med crewet. Gilla det eller inte. Jag kidnappa dig och du kommer inte hem förens du dör ;) Nej nu är jag dum. Men vi hämtar dig om en halvtimme. Klaga inte nu. Men du hinner baby! Love u'' Jag himlade med ögonen. Så typiskt Justin.
Till: Babe "Jag och Nellie var uppe hela natten. Du vet tjejkväll. Och vi var iväg och shoppade igår. Du kommer gilla mina nya underkläder ;) Bild? Jag är klar då! Love u too'' Jag älskade att retas med honom.
Från: Babe "Varför retar du mig?! Ja skicka bild och så får jag se det live senare."
Jag skrattade.

Nellie hade gått hem efter jag duschat klart. Jag stog och sminkade mig i mina underkläder just nu. Dem var så fina i den rosa ljusa färgen. Såklart var den från Victoria's Secret. Jag tog upp min mobil och tog ett snabbt foto i spegeln. Nu skulle Justin inte vara sur när jag träffade honom.
Till: Babe "Här har du den. Hoppas u blev glad. Klar om 5 minuter."
Mitt hår var redan uppsatt i en hög och stram tofs. Mitt smink satt perfekt. Nu var det bara det värsta kvar. Kläder.
Inne i min garderob var det så mycket kläder. Tillslut bestämde jag mig för ett par svarta tajta shorts och en rosa spets tröja. Jag var tvungen att ha ett svart linne under spets tröjan, då den var genomskinlig.

Alla satt samlade i köket när jag kom in. Pontus hade ett stort märke på ena kinden. Antagligen efter mina slag. Men han förkänade det.
"Godmorgon gumman! Vad ska du göra idag?"

"Godmorgon mamma. Justin hämtar mig vilken minut som helst och sen ska jag iväg med hela hans crew. Fråga mig inte vad vi ska göra för det berättar han inte."

"Kommer du hem ikväll?"
"Nej. Jag vet inte när jag kommer hem igen. "
"Har du med dig kläder?"
"Nej, jag har hos Justin."
Det knackade på dörren. Jag tog snabbt ut en flaska Coca Cola och gick ut från köket. I hallen öppnade jag ytterdörren och där utanför stog Justin.
"Hey baby!"
"Hej älskling!"
Våra läppar fann varandras. Justins händer letade sig ner till min rumpa där han tryckte ner sina händer i mina bakfickor på mina tajta shorts. Våra läppar drogs snabbt ifrån varandras när steg närmade sig hallen. Justins händer drogs upp från mina bakfickor och lades runt min midja. Han drog mig närmare sig och kysste min panna. Mamma och Max dök upp i hallen.
"Du Bella! Vi vill bara att du ska veta att begravningen är nästa vecka. På onsdagen. Sen så skulle vi jätte gärna vilja att du och Justin kommer till Mexico i början av maj. Vi skulle jätte gärna vilja att du är brudtärna."
Chocken kom inom mig. Skulle mamma och Max gifta sig? Gud vad roligt.
"Ska ni gifta er? Åh vad roligt! Jag är jätte gärna brudtärna."
Mamma kramade hårt om mig och sedan kramade Max mig efter det. Vi sa hejdå till dem och gick ut genom dörren. Jag och Justin hand i hand.
En större svart bil stog vid trottoaren och väntade på oss. Justin öppnade bildörren till baksätet.
Inne i bilen var det två säten i framsättet, tre sätten som var med ryggen mot framsättet och mitt emot dem tre sättena var det tre sätten.
Det var två ledig platser bredvid Alfredo på dem sätena som var mitt emot dem som var med ryggen mot framsättet.
"Hey Bellsan!" Sa Alison glatt.
Jag svarade med ett hej tillbaka. Alison, Carin och Ryan Good satt på sätena mitt emot där jag, Justin och Alfredo satt.
Scooter och Kenny satt i framsättet.
"Var är det vi ska?" Frågade Alfredo.
"Vi ska först till studion. Sen ska vi på radio intervju och sen efter det ska vi till studion igen. Och Bella. Du ska träffa en man som ska hjälpa dig med skriva låtar. Då jag jätte gärna vill att du släpper en låt snart."
Jag nickade och log.

Justin hade spelat in låten Out Of Town girl idag. Han hade bara några låtar kvar att spela in. Vi var nu framme i byggnaden där Justin skulle ha sin intervju. I bilen hit, hade vi bestämt tillsammans med Scooter att Justin inte skulle förneka att vi var tillsammans men inte heller säga att vi var tillsammans. Justin skulle prata bort det. Men ändå inte prata bort det för mycket.

"Jag sitter här med Justin Bieber! Välkommen!" Utbrast intervjuaren.
"Tack! Det är super roligt att vara här." Svarade Justin vänligt.
"Det har kommit ut bilder på dig med en tjej. En väldigt speciell. Nämligen Izabella Jones vinnaren av X-Factor 2011. Dem senaste bilderna kom ut för bara en timme sedan. Ni var utanför Bellas hus. Hand i hand. Hur förklarar du det för oss?"
"Visst är Bella duktig? Hon var så värd att vinna X-Factor. Visste du att det var Demi som var hennes mentor?"
Alla som jobbade på radion och satt runt det stora bordet med datorer, mickar och tv apparater skrattade åt Justins sätt att prata bort det. Jag flinade stort. Han var så söt.
"Nej men seriöst Justin! Är det något mellan er?"
"Vi är jätte bra vänner. Bella är min närmaste vän och jag känner verkligen att jag kan lita på henne. Du vet berätta allt för henne. Och det är jätte skönt. Hon tar mig inte som Justin Bieber utan som den vanliga tonårs killen jag är. Det betyder mycket för mig. Bella betyder mycket för mig."
"Jag vet att det är fler än jag som vill ha svar på det här. Så ut med det Justin. Kysser man sina vänner? För det brukar inte jag göra iallafall."
Justin skruvade på sig och vände blicken mot mig och Scooter.
"Justin kommer inte ur det här utan att berätta. Är det okej för dig Bella?"
Jag nickade. Även fast jag inte tyckte om att det skulle komma ut kunde vi inte hålla det hemligt för alltid.
Scooter nickade mot Justin som ett tecken att han fick berätta. Justins blick vändes mot mig. Jag log stort och nickade glatt mot honom. Han skrattade blygt och vände sig om mot killen som intervjuade Justin.
"Nej det gör man väl inte."
"Erkände du nyss att Justin Bieber inte är singel längre?"
"Jag erkände inte att jag inte är sängen längre. Jag sa mer att man inte kysser sina vänner."
Killen suckade åt hur hopplös Justin var. För det var han verkligen.
"Okej du slipper berätta. Men jag kan säga till er alla som lyssnar att Justins vän han kysser är i rummet hon också. Men nu ska vi ta och svara på några samtal från fans."

"Justin! Jag hoppas verkligen inte du och Bella är tillsammans. Ni passar absolut inte och du förkännar någon mycket bättre. "
"Eh.. Du vet att jag inte vill att fans ska hata på mina vänner. Det gör att jag inte tar er som mina beliebers längre. Det är väldigt omoget att skicka hat till henne för att hon umgås med mig. Jag blir väldigt besviken att ni kallar er själva stora beliebers och så kan ni inte ens respektera mina vänner. Om ni nu är beliebers ska ni respektera vem jag umgås med och framför allt vem jag har ett förhållande med. Jag säger inte att jag och Bella har ett förhållande och jag säger inte att vi bara är vänner. Vi är tajta och trivs i varandras sällskap. Vi är bästa vänner. Bara för att jag umgås med en tjej, betyder det då att jag är tillsammans med den? Det gör det inte om en vanlig kille umgås med en tjej. Men bara för att jag är Justin Bieber betyder det att jag är tillsammans med varje tjej jag umgås med. Det är sådana här saker som gör att jag inte vill ha det livet jag har. Att jag vill tillbaka till Canada och bara vara en vanlig kille. Som får umgås med tjejer utan att det går ryckte om att jag är tillsammans med henne. "
Jag blev chockad över vad Justin sa. Jag har aldrig hört Justin vara så hård mot ett fan. Men han måste få säga vad han tycker också.
Scooter kollade stolt på Justin.
"Du Scooter. Det är väl typ första gången Justin är så hård mot ett fan?"
Scooter nickade mot mig.
"Ja! Men han skötte det super bra! Han måste få säga vad han tycker ibland också! Och inte bara låta fansen trycka ner på honom. "
Fanset i telefonen började prata igen.
"Förlåt Justin! Det var inte meningen att hata på Bella! Jag älskar dig och undrar om du kommer till Mexico snart?"
"Jag har ingenting planerat om en konsert i Mexico iallafall. Men jag kommer dit snart."
Justin vände sig mot mig och flinade. Jag flinade tillbaka. Ja till Mexico kom han i maj.

Mannen som skulle hjälpa mig skriva en debut låt satt framför mig. Vi hade varit i samma rum på samma platser i snart 3 timmar. Mannen hade presenterat sig som Kalle. Han var super snäll och var verkligen super snäll mot mig. Vi hade skrivet en halv låt. Så vi hade kommit super långt. Justin hade varit här inne en gång för att kolla hur det gick för oss. Han hade blivit överraskad när han såg hur långt vi hunnit. Låten var så bra, så det skulle bli super roligt att få spela in den.
____________________________________________________
Kapitel 59!
20 kommentarer och nästa kommer då!
Glöm inte. Gör reklam för bloggen! 200 unika och 100 följare på instagram. --> justinnovells
Då får ni nya prologen till den nya novellen.
Kommentera!