DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> justinnovells -
2014-01-31
19:28:47

Den som bloggar med mig är.. <3

Hej älsklingar!! <3 
Jag har bestämt mig nu för vem jag ska välja som ska blogga med mig <3 
Detta är en person som jag verkligen kommit väldigt väldigt nära, Vi är lika gammla, har så mycket gemensamt och är besties. 
 
Detta mina vänner är AGNES, min babe<3 Agnes som var delägare här innan<3 
Jag är sååååå glad att Agnes valde att komma tillbaka till bloggen<3 Och jag ska hälsa från Agnes att hon är glad <3 
 
Ni andra som sökte, ni verkar ocksp bra. Men med tanke på att jag litar så mycket på Agnes, så blev det Agnes <3 
 
puss<3
 

2014-01-29
15:03:12

Börja blogga med mig?Läs nedan!

Hej på er alla i snön! 
Jag är sjuk idag, så jag har ännu inte varit ute idag, men det är vitt överallt och fem till tio centimeter snö ligger på marken. Alltså ser det väldigt kallt ut utomhus. 

I början trodde jag att jag skulle klara av bloggen själv, men det har inte gått så bra. Vilket ni nog märker eftersom det kommer högst två kapitel i månaden. Jag är otroligt ledsen över det, och önskar att det hade kommit upp fler kapitlet. Men så är det just nu iallafall. Men det kan bli ändring på det. Det har legat i mina tankar väldigt länge. Ska jag söka en delägare till bloggen igen? 
Hade någon velat skriva tillsammans med mig? 
Om ni vill det, gör följande då: 
•Skriv en kommenter. I den ska det stå: 
-Namn
-Ålder (även vilken årskurs)
-Fritidsintressen,hur många dagar i veckan m.m 
-Varför du gillar min novell 
-Om du har skrivit novell innan eller skrivit berättelse på fritid/blogg
-Hur ofta du har tid att skriva  
-Varför just du vill skriva med mig
•Tycker jag att du/ni verkar intressant, så kommer jag skriva ett inlägg här på bloggen eller skicka mail till er. Om ni inte skrivit mailadress, så kommer jag skriva på bloggen om eran mailadress! 

Tycker ni det låter intressant? Innan du gör något, läs då reglerna för att få skriva  med mig: 
-Du får inte under några omständigheter  ta bort bloggen eller byta mailadress/lösenord 
-Du får inte ta bort något kapitel från någon av mina noveller. 
-Du får inte kopiera något och sedan lägga ut på en egen blogg. Till exempel, sno mina idéer till WAL och skriva en egen novell om det. 
-Vi kommer att ta beslut om novell, design tillsammans. Alltså så får du inte byta design helt utan att jag vet något om det. 

Hoppas att ni inte blev rädda för mina regler ;)  Jag hoppas iallafall att någon kommer söka iallafall. 
Puss och kram älsklingar <3


2014-01-19
18:34:58

What About Love- 14

Tidigare kapitel: I klädd en klänning gick jag ner för trappan i mina ballerina skor. Justin stod i hallen och väntade tillsammans med Alfredo. Min klänning var bandlös och vit upptill sen tyget under bysten, var i rosa. Killarna hade jeans och skjorta. ‘’Hejdå Tuts!’’ sa jag och klappade henne på ryggen. Vi gick ut genom dörren och satte oss i bilen.  Denna gången, körde Alfredo och Justin satte sig i baksätet med mig. ‘’Du är skit vacker!’’ viskade Justin i mitt öra och pussade mig på halsen. Jag rodnade och kände hur rysningen spred sig över mig.
______________________________________________________________________________________________
 

Vi hade varit tillbaka i stugan i två dagar nu, om tre dagar skulle jag åka tillbaka till Stratford och sen åka iväg på fotbollsläger. Det kommer att bli så roligt att åka iväg på fotbollsläger med hela mitt underbara lag och sedan att Melkers lag skulle med, var bara ett stort plus. Det hade inge varit helt säkert att Melkers lag skulle med, men när vi haft våra träningar tillsammans så hade våra tränare inte kunnat motstå att dem skulle med oss. Deras lag skulle även följa med oss till Spanien.


"Mamma, vad är detta?" Sa  jag och pekade på bölden på mitt ben.

Vi satt alla runt om matbordet med frukosten uppdukad på hela bordet.  

"Jag vet inte gumman. Du kanske bara ha slått i benet. Men om det blir allvarligare så får vi åka till läkaren." Sa mamma efter hon kollat på bölden.


Eftersom vädret inte var något speciellt bra, så skulle vi spendera dagen med att baka. Så just nu, stog vi alla i mjukiskläder och försökte dela upp vem som skulle baka vad.

"Vanessa och Justin, ni kan väl baka choklad cupcakes?" Frågade mamma.

Jag och Justin kollade på varandra och nickade. "Ja det kan vi." Svarade Justin.

"Bra! Ni kan sitta vid köksbordet och göra det." Sa Pattie.

Jag och Justin tog ingridienserna till choklad muffins och satte oss vid köksbordet. Framför oss hade vi skålar och en elvisp.

"4 matskedar kakao och 3dl mjöl." Sa Justin till mig. Jag mätte upp det och hällde ner det i skålen. Vi hällde i dem torra ingredienserna och sedan vattnet,äggen och smöret. Justin vispade ihop det. Jag tog lite mjöl i handen och kastade upp det i Justins huvud.

"Jag hoppas att du är snabb." Sa Justin. I nästa sekund tog Justinh mjöl i handen och skulle kasta det på mig. Jag dukade och såg hur det kom på pappa som öppnade kylskåpet. Jag tog ett ägg och smög upp bakom Ryan och kläckte det i huvudet på honom.

"Vanessa! Vad håller du på med?" Skrattade Ryan. Han tog ett ägg i handen och kläckte det i mitt hår. Jag gissar att det var jämt nu. Ryan kläckte ett ägg på Chaz, som kläckte ett ägg på Candice. Hon skrek högt och sprang fram till mig och gömde sig bakom mina ben.

"Inte snällt Chaz. Hon var ju helt oskyldig." Sa jag till Chaz och blinkade med ena ögat mot honom. Han skrattade och skakade på huvudet mot mig samtidigt som han kastade mjöl på mig och Candice. Vilket gjorde att ett matkrig bröt ut bland oss ungdomar plus Candice. Det dröjde inte så lång tid förens dem vuxna också var med i kriget. Vilket gjorde att det blev ungdomarna plus Candice mot dem vuxna.


När vi en halvtimme senare slutade med vårt lilla krig som sedan blivit stort, så var alla fulla med mjöl, ägg och kakao. Kläder, hår, ansikte och hud var helt fulla med ingridienser på alla. Fast vi hade haft väldigt roligt, det kunde vi inte undgå att säga. Så att vi var fulla med ingridienser gjorde inte så mycket.

"Duschen paxad!" Utbrast jag och sprang mot badrummet. Jag hann inte springa och hämta kläder eftersom jag hade både Chaz och Justin efter mig. Jag stängde dörren efter mig och låste. Jag försökte få av mig mina kladdiga kläder, utan att kladda ner golvet alldeles för mycket.  Det var så äckligt hur kladdig jag var.


Jag öppnade dörren och gick ut från det varma badrummet. Utanför stog Chaz. Han gick förbi mig och in i badrummet. Jag gick upp för den vita trappan och mötte Justin. Han hade nya kläder och hans hår var blött. Jag hade glömt att det fanns en dush på ovanvåningen också.

"Åh går du i bara handduk för mig? Vad snällt!" Utbrast Justin och flinade.

"Ja, klart. Bara för dig, babe." Flinade jag.

Jag fortsatte att gå upp för trappan, men nu bytte Justin riktning och följde med mig upp för trappan och in på mitt rum.

"Jaha, du skulle följa med hit. Vad trevligt." Sa jag och skrattade.

"Ja, jag tyckte det med. Få se vad du ska ha för underkläder nu." Sa Justin och började gå mot min byrå. Han öppnade lådan där jag jade underkläder och började gräva runt. Jag himlade med ögonen och tog fram ett par marinblåa mjukisbyxor från Hollister och ett vitt linne. Justin gav mig ett par vita spetstrosor och en vit bh med spets på.

"Dina underkläder girl. Melker var en lyckligt lottad kille." Flinade Justin.

Jag skakade på huvudet och tog på mig mina trosor och mjukisbyxor under handduken. Jag knäppte min bh utanpå handduken och satte på mig mitt linne. När linnet var på, drog jag av mig handduken. Jag torkade håret lite med hjälp av handduken och gjorde en snabb fläta i mitt hår.

"Ska vi gå ner?" Frågade jag Justin.

"En sak bara." Sa han och gick mot mig. Hans händer kupade mina kinder och hans läppar mötte mina. Jag besvarade kyssen och det ledde snabbt till hångel. Steg hördes utanför min dörr, vilket gjorde att jag och Justin särade på oss. Vi stog fortfarande väldigt nära varandra.

"Kakorna är klara." Sa mamma samtidigt som hon kom in i mitt rum.

"Wow, vad händer här?" Retade mamma oss och pekade på det lilla mellanrummet mellan oss.

"Äsch inget, vi bara kramades." Sa Justin och flinade mot mamma. Han kollade ner på mig och blinkade med ena ögat.

"Jag hoppas ni berättar för mig och Pattie om det är något mellan er." Sa mamma.

"Det är inget mellan oss mer än vänskap. Det kan bli något kanske, men inte just nu. Men ja, om det blir något mellan oss så kommer vi att berätta för er." Sa jag och log mot mamma.

"Vi lovar att vi kommer berätta för er." Fyllde Justin i och log även han mot mamma.

Mamma såg nöjd ut och gick ut från rummet.

"Tror du att det kan bli något mellan oss?" Frågade Justin.

"Något intresse måste det var andra gången vi hånglade. Och det är inte något jag gör med mina killkompisar direkt." Sa jag.

"Nej och jag hånglar inte med mina tjejkompisar." Flinad Justin.

"Vill du att det ska vara något mellan oss?" Frågade jag Justin.

"Det kanske är lite tidigt att säga, men ja. Du är verkligen en härlig tjej och jag tror att vi hade passat väldigt bra om jag ska vara ärlig."

"Ja, det tror jag med. Men vi får se var det leder." Sa jag.


Det hade gått två dagar. Imorgon skulle jag tillbaka till Stratford och åka på fotbollsläger. Jag hade tänkt att dagen skulle gå till att packa, men istället satt jag på akuten. Bölden på mitt ben hade inte försvunnit och mamma var väldigt orolig. Vi hade varit inne hos läkaren och han hade kännt på bölden. En till läkare hade kännt på den också, men dem kunde inte komma på var det var för något. Så tillslut hade dem bestämt sig för att det skulle tas en röngten bild. Så nu satt vi och väntade på svar vad det var för något.


Läkaren kom mot oss.

"Det är inget allvarligt. Vi har inte kommit fram till något, men det är inget allvarligt. Så ni får lov att åka hem nu. Ta hand om dig Vanessa!" Sa läkaren när han nått oss.

Lika fort som han kommit till oss, lika fort gick han igen. Alltså var det inget allvarligt. Det var skönt att veta.
____________________________________________________________________________________________
Ett ganska händelselöst kapitel om jag får säga det själv. Men ett matkrig fick jag med ;) 
Och lite hångel mellan Vanessa och Justin ;) Olalalala :D 
Det där med ''vill du att det ska vara något mellan oss'' och ''Tror du det kan bli något mellan oss'' fick jag faktiskt från mig och den underbara killen jag faktiskt är på G med :D <3 
Jag ska försöka få upp nästa så snabbt som möjligt, men denna veckan är lite stressig! <3 
Fråga: Är ni singel eller i förhållande? :) 
Mitt svar: Som jag skrev där uppe, jag är på G med en kille. Så mittemellan :D <3 

2014-01-07
18:30:11

What About Love-13

Tidigare kapitel: Men Vanessa gjorde inga tecken på att vakna. Jag lyfter upp henne i brudstil och började gå mot Vanessa’s rum. Väl där inne drog jag av Vanessa hennes mjukisbyxor och bäddade ner henne under täcket. Jag skulle just gå ut ur hennes rum, när Vanessa rörde på sig.‘’Stanna Justin.’’ mumlade hon.Jag gick mot sängen och tog av mig mina mjukisbyxor och t-shirt. Jag lyfte upp täcket och la mig ner så jag hamnade bakom henne. Den natten sov jag bättre än vad jag gjort under hela mitt liv.
_____________________________________________________________________________________________

"Vi landar nu på Los Angeles flygplats. Ha det så bra Justin!" Sa piloten i Justins privata flygplan.

"Tack för att du gör detta!" Sa Justin i den micken som man kunde prata med piloten. Vi var framme i LA nu, jag och Justin. Vi skulle bo i Justins hus frpn fredag till måndag. Under dem dagarna, ska Justin ha dansuttagningar till Believe Tour. Det skulle bli ganska roligt att få vara med och se vem det var som skulle få arbeta med Justin under dem närmaste två åren. Imorgon, lördag, skulle dansuttagningen vara. På lördagskvällen, skulle jag och Justin tillsammans med Nick och Scooter ut och äta med dem nya dansarna. På söndagen, skulle dansrepetionen börja. Och sen på måndag skulle vi flyga till Stratford igen och ansluta oss till familjerna i stugan. När vi kommer tillbaka till stugan på måndag, har jag tre dagar kvar i stugan, tills jag ska på fotbollsläger. Under den veckan jag ska vara på läger, så har familjerna bestämt sig för att vara kvar i stugan. När jag kommer tillbaka från lägret, så ska vi alla vara kvar i stugan ytterligare någon vecka. Det gjorde inte mig något, eftersom jag trivdes något otroligt i stugan.


"Så detta är det sista gästrummet." Sa Justin och log mot mig. Tre toaletter, ett kök, två vardagsrum, fem gästrum, ett sovrum, en hemmastudio, ett gym, en bastu, en innepool, en utepool, en gäststuga och ett stort garage. Justins hus var väldigt stort, jag förstår inte hur han hittar här, jag är imponerad att jag klarade av att räkna upp dem rummen och sakerna jag kom ihåg. Sen att han hade en katt vid namn Tuts som sprang runt här och strök sig på våra ben. Hon var väldigt söt med sitt tilltryckta huvud och den oranga långa pälsen. "Tuts, du är jobbig nu." Sa Justin och lyfte upp henne i sina armar.

"Vi får besök när som helst, som sover över. Fem stycken. Så dem tar alla gästrummen. Så du tar min säng och jag sover på soffan." Sa Justin.

"Nej! Antingen tar jag soffan eller så sover vi båda i din säng. Det tycker jag låter super mysigt." Sa jag och blinkade mot Justin.


"Alfredo,Niall,Zayn,Twist och Za. Detta är Vanessa, Ryans lillasyster. Vanessa detta är Alfredo,Niall,Zayn,Twist och Za. Och där är Tuts också." Sa Justin.

Fem kompisar till Justin hade kommit hit för ungefär tio minuter sedan, men jag hade då varit i duschen. Så när jag gick ner för trappan hade Tuts kommit och gått med mig ner för trappan och satt nu bakom mig i köket. Hon var så söt.

"Hej snygging!" Sa Twist och böjde sig ner i Tuts höjd. Tuts strök sig mot Twist händer som kliade henne bakom öronen.

"Hej! Ryan har pratat väldigt mycket om dig!" Sa Alfredo och log mot mig.

"Det tror jag säkert att han har, vad har han sagt?"

"Han har pratat väldigt mycket om att han inte tycker om din pojkvän och sen berättat om ditt fotbollslag och lite sånt." Sa Alfredo.

Jag suckade, det var Melker han pratade om.

"Nej, han tyckte verkligen inte om Melker överhuvudtaget. Så han är väldigt glad nu att det är slut mellan oss." Sa jag och log mot Alfredo.

Niall och Justin stog vid spisen och gjorde mat, Twist kelade med Tuts, Za satt mest och kollade mobilen och Alfredo och jag satt på bänken vid spisen och pratade.

"Ryan tyckte inte alls om honom. Han pratade skit mycket med mig om Melker. Att han ville slå honom skit hårt varje gång du kom hem och var ledsen och det var Melkers fel." Sa Justin och vände blicken mot oss.

"Jag vet, han blev alltid skit arg." Sa jag.

Tuts hoppade upp och skulle just gå upp på spisen, när jag fick tag i henne.

"Det är varmt där uppe." Sa jag och klappade henne på ryggen. Hon la sig ner på sidan och började spinna högt.

"Justin, du är inte Tuts favorit längre." Utbrast Niall.

Justin fnös och klappade Tuts på magen. Hon rullade runt så hon låg på rygg och visade magen helt. Jag klappade henne på magen.

"Det verkar som hon tycker bättre om dig Nessie." Sa Justin och kollade på mig.

"Alla tycker bättre om mig." Sa jag och blinkade med ena ögat till Justin.

Justin fnös. "Alla tycker bättre om mig. Tuts kom nu." Sa Justin.

Men Tuts rörde sig inte. Jag  hoppade ner från bänken och kallade på Tuts. Direkt hoppade hon ner från bänken och kom till mig. Jag gick bort till hennes matskål och fyllde på den med mat.

"Jag sa ju att hon tycker bättre om mig. Men lugn, vi kan dela på henne." Sa jag och log mot Justin.


‘’Har alla sovit gott?’’ frågde Niall och tryckte in resten av sin macka i munnen. Han var ett litet matvrak. Jag vet inte hur mycket han har ätit egentligen, minst fem mackor och innan det minst en skål med mjölk och flingor.  

‘’Nej, Tuts skulle ligga på Vanessa hela natten och Vanessa rörde på sig typ hela tiden. Så Tuts gick runt i hela sängen och gick på mig och var skit jobbig. Så Tuts ska inte sova i sängen i natt. Hon får sova hos någon annan.’’ sa Justin.

‘’Nej! Hon ska sova hos oss. Hon vill ju sova hos oss.’’ sa jag och flinade mot Justin. Han himlade med ögonen till mig.

‘’Vi får väl se hur det blir med det där.’’ sa Justin och reste sig upp. ‘’ Är du fortfarande säker på att du vill följa med idag?’’ frågade Justin mig.

Jag nickade. Jag ville verkligen följa med och se hur bra alla var på att dansa. Sen att komma ifrån alla killarna, var bara ett plus.

‘’Okej. Men  vi ska åka om tio minuter.’’ sa Justin.

Direkt reste jag mig upp. Tio minuter. Jag satt fortfarande i pjamasshorts och ett linne.

‘’Tack Justin. Du är så omtänksamm.’’ sa jag och sprang ut ur köket och upp för trappan.


Tio minuter senare, kom jag springandes ner för trappan iklädd ett par tajta svarta shorts och en vit Ralph Lauren tröja med en volang  ner till. På fötterna satt ett par låga vita converse.  

‘’ Det märks att du är fotbollsspelare.’’ sa Alfredo. Jag flinade mot honom.

‘’Vänta, spelar du fotboll?’’ frågade Niall. Alfredo slog till honom på armen och gav honom en blick som typ sa, är du efter eller?

‘’Ja! Jag spelar fotboll.’’ svarade jag och följde sedan efter Alfredo och Justin som var påväg till Justins garage.  När jag kom i fatt dem, var dem redan inne i den svarta Range Rovern.


 

Justin skulle inte vara med på uttagningen från början, utan han skulle komma in när dem som satt i juryn bestämt sig för dem tjugo som var bäst. När dem var tjugo kvar, skulle Justin komma in och han skulle tillsammans med juryn bestämma tretton stycken som skulle vara med under Believe Tour och dansa med Justin. Men vi hade inte kommit förens det var dem tjugo kvar, så Justin satt just nu vid jury bordet.  Alla tjugo dansare stog och dansade exakt lika dant samtidigt som Justin’s låt All Around The World spelades i högtalarna. Min blick vändes mot Justin, som satt och pratade med en kille bredvid sig. Som vanligt, så var Justin lika snygg i ett vitt och svart randigt linne och en röd keps sittandes på huvudet. Musiken stannade och Scooter reste sig upp. ‘’ Vi har nästan bestämt oss nu, men vi ska prata ihop oss nu och sen tar vi fem minuters paus,  så ni kan gå och dricka och så kommer vi och hämtar er senare.’’

Dem började prata ihop sig och medans dem gjorde det, så gick jag och Alfredo ifrån dem stora fönsterna. Vi gick ner på de våningen dem satt på och in i rummet. Där satt nu dem fyra i juryn och skrattade. Deras blickar vändes mot oss och vi gick mot dem. Jag gick bakom bordet och la händerna på Justins axlar. ‘’Hur går det?’’ frågade jag Justin.

‘’Vi har bestämt oss nu! Så vi har fem minuters paus och sen så ska vi beräta för dem vilka det blir.’’ sa Justin. ‘’Kom och sätt dig.’’

Jag gick runt om stolen och satte mig ner i Justin’s knä. Min mobil  handen, vibrerade till. E ny snapchat från Melker.  Jag startade ljudet när jag såg att det var en video. Jag startade videon och skrattade åt honom. Han stog på en strand och filmade sig själv. ‘’Jag saknar dig min favorit Vanessa!!’’ sa Melker och blinkade mot kameran. Han var så gullig. Jag spelade snabbt in ett svar där jag sa att jag saknade honom och skickade det.


‘’ Kan Christina, Luke, Jonathan, Kaili, Jonathan, Salemah, Elysandra, Shaun, Justin, Carlos, Carlena, Aubree och Diedre ta ett steg fram?’’ sa Justin.

Dem tog ett steg fram och väntade på vad Justin skulle säga. ‘’ Ni kommer att vara dem som ska vara med på Believe Tour.’’

Ett jubel bröt ut bland dem som var med och dem kramades allihopa. Dem som inte gick vidare gick ut ut rummet. ‘’ Vi ses ikväll på resturangen ikväll. Stort grattis allihopa, ni är helt otroliga!!’’ sa Scooter.


I klädd en klänning gick jag ner för trappan i mina ballerina skor. Justin stod i hallen och väntade tillsammans med Alfredo. Min klänning var bandlös och vit upptill sen tyget under bysten, var i rosa. Killarna hade jeans och skjorta. ‘’Hejdå Tuts!’’ sa jag och klappade henne på ryggen. Vi gick ut genom dörren och satte oss i bilen.  Denna gången, körde Alfredo och Justin satte sig i baksätet med mig. ‘’Du är skit vacker!’’ viskade Justin i mitt öra och pussade mig på halsen. Jag rodnade och kände hur rysningen spred sig över mig.

____________________________________________________________________________________________
Lite längre än vanligt. Men vad är det mellan Vanessa och Justin? Strul i förra och nu puss på halsen? Wow something is going on between them ;) 
Skolan börjar imorgon :( Så sängen tidigt ikväll, inget jag tycker om.. Jag vill se Paradise Hotel.. 
Fråga: Vem tycker ni ska vinna Paradise Hotel? 
Mitt svar: Tyckte Samir och Anja, men ja Samir har åkt ut.. Och Paow och Jesper går inte heller. Så nu vet jag inte..