What About Love- 11

Tidigare kapitel: ‘’VANESSA!’’ skrek Candice och kom springandes  mot mig. Jag fångade henne i mina armar och lyfte upp henne. Jag släppte ner Candice när jag närmade mig mamma.‘’Hej mamma!’’ sa jag och kramade om henne.‘’ Hej gumman!’’ sa hon och reste sig upp och tog mig i handen och ledde mig in i stugan. Mamma gick så fort att jag inte hann se hur stugan såg ut inomhus. Vi kom fram till en vit målad dörr och mamma öppnade den. Jag möttes av en chock. Shit.
____________________________________________________________________________________________

‘’Vad tycker du?’’ frågade mamma exalterat.

Det var mitt rum jag hade kommit in i. Shit vad fint det är. Mamma har lyckats otroligt bra. Rummet var lagom stort, de fyra väggarna var vitmålade. Vid fönstret, som man förresten såg ut över stranden och havet. Stog min säng placerad. På fönsterbänken var det en vit bokstav N, en blomma och ett ljus. En klädställning och byrå  stog placerad mot en vägg, bredvid det hängde det en spegel på väggen. Mittemot sängen mot väggen, stog en vit soffa och framför soffan stog ett vitt bord. På bordet stog det en vas med en bukett rosor och två ljusstackar med två vita blockljus.

‘’ Mamma. Det är skit snyggt!! Du är jätte duktig!’’ utbrast jag och kramade om henne.

‘’ Byt om till badkläder och kom ut till oss. Pattie skär upp lite frukt just nu så vi hade tänkt fika lite.’’

Jag nickade och gick bort mot byrån och klädställningen. Snabbt packade jag upp allting och hängde det som skulle hängas upp, resten veck jag ner i olika lådor i byrån.


Jag gick ner för den vita trappan och min blick gick direkt till vardagsrummet. I ena halvan stog det ett stort vitt matrumsbord med vita matstolar till. I den andra halvan var det en stor vit soffa med ett soffbord. Jag fortsatte gå mot altandörren och gick ut till poolen. Där ute satt alla runt det stora bordet mitt på trädäcket. Det var uppdukat med två fat fulla med

meloner,äppleskivor,päronskivor,hallon och jordgubbar.

På min kropp satt det en vit enkel bikini. Jag slog mig ner på en ledig stol och hängde sedan med i samtalet och åt frukt och bär.


Det gick två dagar av slappande vid poolen tills det var dags för mig att åka in till Stratford igen och spela fotbollsmatch. Vi skulle spela mot Toronto, och i Toronto så spelade dem två tjejerna som varit hos oss på träning. Så vi hoppades att dem inte hade tagit allt för mycket från oss och skulle spela så nu. Det kommer vara väldigt jobbigt då. Vi vill vara kvar som ledare i Canada och inte gå neråt pågrund av att Toronto spelade som vi. Det skulle vara väldigt störigt då.


Jag hade mina svarta byxor med mitt namn på och min svarta tunna hoddie med lagets logga och namn och mitt namn. Min tränings väska var full packad med matchkläder,skor,benskydd,strumpor och tejp till min fot. Min tränare hade gett mig order om att jag skulle ha tejp med mig på varje träning/match under sommaren för att se om det hjälpte att ha tejp.

"Lycka till idag Vanessa!" Sa mamma och kramade om mig. Jag vinkade till alla som satt runt bordet och åt frukost. Jag och pappa gick mot bilen och när vi båda var fastspända så började vi köra den korta biten till tågstationen.

"Kommer du hit direkt efter matchen eller ska du göra något sen?"

"Jag stannar kvar hos Melker. Vi ska sova där inatt några från både hans och mitt lag. Så jag kommer till stugan imorgon."

Pappa nickade och kramade om mig. Tåget rullade in och jag vinkade hejdå och gick på tåget och hittade en plats snabbt.


"Vanessa! Jag har saknat dig!" Utbrast Jennifer från mitt lag.

"Jag har saknat dig med!"

Vi kramade varandra och sedan bytte vi om precis som dem andra i vårat lag gjorde. Vi hade inte så mycket tid på oss, så alla skyndade sig. När kläderna satt på oss alla och skorna var knutna, gick vi efter våra tränare och bara några tio minuter efter, började en av årets viktigaste matcher.

Adrenalinet pumpade inom mig och det ryckte i mina ben. Nu kör vi.


Matchen slutade 5-4 till oss. Glada gick vi mot omklädningsrummen. Vi ledde fortfarande listan och nu va vi överlägsna med tre nya poäng. Vårat mål att vinna listan detta år. Så träningslägret i Spanien, skulle verkligen vara något väldigt postetivt för oss.

"Det blir inget med att vi ska sova hos Melker idag. Så vi får ta det en annan dag!" Berättade Jennifer för mig.

Jag nickade och kollade ner i min väska. Jag hade glömt ombyteskläder. Snabbt klädde jag av mig och virade handduken om mig och gick in i duschrummet. Jag torkade mig snabbt och tog på mig nya underkläder och sedan mina träningsbyxor och hoddie. Jag har inte svettats i dem här kläderna, så det var helt okej att ha det. Jag knöt på mig mina converse och kramade alla hejdå för att sedan springa till bussen. Jag hann precis till bussen och betalade med mitt busskort och gick och satte mig.


Tåget kom väldigt snabbt när jag väl kommit fram till tågstationen. När jag hittat en plats på det  halvfulla tåget slog jag in pappas nummer och ringde honom. Han svarade snabbt och jag berättade att jag skulle vara på tågstationen om en timme så han skulle vara där då. Jag kopplade in mina hörlurar och startade mitt spotify. Mina solglasögon satte jag på näsan och lutade huvudet mot fönsterrutan. Jag slöt ögonen men var noga med att inte somna.


Pappa hämtade mig precis som vi kommit överrens om och under den korta bilresan, pratade vi om matchen och om hur vi skulle göra för att fortsätta vinna matcherna. För mig så känns det som att vi kommer att börja förlora eller spela lika mot andra lag. Med tanke på att vi har vunnit så mycket nu på senaste tiden, så måste det vända någon gång. Och den tiden kanske händer nu snart. Det tog runt tio minuter att komma till stugan. Alla satt samlade runt bordet och åt middag när vi kom. "Hur gick matchen Nessa?" Ropade Chaz. Jag flinade och väntade att svara tills vi kom fram till bordet. "Vi vann! 5-4."

Chaz gjorde en låtsats applåd och gjorde give-me-five med mig.


Jag gick ut genom altandörren klädd i en blommig byxdress. Mina bara fötter gick över trädäcket till bordet där jag satte mig på den lediga platsen bredvid Justin. Jag tog direkt mat och åt sedan. Det var potatis, sallad och kött. Det tog inte lång tid förens jag ätit upp och satt tillbaka lutad i stolen. Killarna tillsammans med pappa och Chaz pappa hjälptes åt att duka av och diska det medans vi tjejer-jag och Candice- och mamma, Pattie och Chaz mamma satt kvar utomhus.

"Vad ska vi göra imorgon?" Frågade jag.

"Vi hade tänkt åka på en liten utflykt. Till en väldigt fin strand här i närheten." Sa Pattie och log mot mig.

"Vi ska inte åka så tidigt va? Jag var uppe alldeles för tidigt imorse."

Mamma skrattade. "Nej vi ska inte åka så tidigt. Killarna och du kommer nog att sova ganska länge, så du kan ta det lugnt. Du får sova ut!"


Under kvällen satt vi tjejer ute och pratade hela tiden, medans killarna satt inne och kollade på någon film.

"Hur går det på kill-fronten nudå,Vanessa?" Frågade Pattie mig med ett lömskt leende.

"Ingen på g. Det är ganska skönt att vara singel och sådär." Svarade jag och log. Varför hade Pattie ett lömskt leende? Jag har aldrig sett det leendet på henne innan, hin var alltid den snälla, aldrig den lömska.

"Jag vet en kille som du hade passar super bra med! Ni hade varit otrolig fina tillsammans." Sa mamma och log lika lömskt hon. Vem var killen?

"Vem menar du nu mamma?" Frågade jag.

"Du får se när det väl händer. För det kommer att hända!" Sa Pattie.

Jag skakade på huvudet och kollade länge på dem två. Vad hade dem nu på gång? Vem var killen? Chaz? Melker? Vänta, var det Justin?
___________________________________________________________________________________________
God jul älsklingar!
Jag trodde verkligen inte att jag skulle hinna göra detta, men jag hann!! Nu ska jag göra vid mig och sedan se Kalle Anka :) 
Kommentera! Ha en super fin jul! Puss <3 

 

Kommentarer
Postat av: Vicky

ÅHH GUD VA BRA DU ÄR SÅ HIMLA DUKTIG:), skulle vilja läsa lite om Justins perspektiv :)

2013-12-24 @ 16:36:01
Postat av: Tilda♥

Meer!♥

2013-12-25 @ 11:09:27
Postat av: Svea

Skitbra som vanligt!
Man kanske skulle kunna få läsa lite mer action?
Kanske att Selena kommer till Justin och säger att hon vill ha tillbaka honom, men att Justin gillar Vanessa?
Bara har lite förslag men du kan kasta dem i soptunnan om du vill! ;)

2013-12-25 @ 14:05:59
Postat av: Alva

OMG ja du la upp ❤ sry att jag glömde kommentera på din andra men i alla fall ska kommentar på den här för en kommentar tar typ 1-3 min att skriva och du kämpar med kapitlen i flera dagar så alla borde kommentera det tar inte så lång tid asså älskar din novell och måste sluta på dem spännande ställena så god jul i efterskott hoppas du hade en bra jul det förkännar du och fick det du önska

2013-12-25 @ 20:46:55
Postat av: Anonym

Orkar inte vänta på nästa kapitel vill helat ha hela novellen klar så man slipper dö av längtan till nästa! När kommer nästa?

2013-12-26 @ 23:09:41
Postat av: Sandra

Super bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013-12-26 @ 23:12:43
URL: http://www.nattstad.se/justinlover
Postat av: Anonym

Så sjukt bra!!!!!! Du är grym!

2013-12-27 @ 22:38:37
Postat av: Ida

Goood vad bra! Lite halvt efterbliven, i know. Men har inte hunnit läsa förren nu.

2013-12-28 @ 22:04:29
URL: http://idabergstedt.horseworld.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback