DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> justinnovells -
2012-02-28
21:45:59

Ryan and Chaz is coming, Chapter 5

RYANS PERSPEKTIV:
Det kände konstigt att sitta på ett flygplan och konstigare kände det att vi var påväg till Justin i Argentina.
Jag och Chaz hade blivit bjudna till Argentina och vara med på Justins turne i några vecor tror nog det var en månad.
Han har ju sin världs turne igen, ska bli roligt att träffa alla men det känns konstigt att inte Selena är med längre...
Men det hon gjorde mot Justin är oförlåtligt, hon utnytjade Justin bara för att bli kändare och var otrogen.
Det är nog något på gång mellan Justin och Lovisa dem håller på och skojar och prankar varandra och har gjort i snart ett år om inte mer det är .
Dem vågar själva inte erkänna det men jag tror nog dem skulle passa perfekt, dem skulle inte behöva vara ifrån varandra heller imed hon är dotter till Scooter och Carin.
Hur går det för mig i kärleken då? Jo det går bra, jag och Lovisas bästa kompis Poppy har varit tillsammans i snart 3 månader och det går hur bra som helst med ett distans föhållande, om jag minns rätt så skulle nog poppy komma den sista veckan jag och Cha var här.
Chaz gick det ocså bra för han var tillsammans med en tjej som hette Sammy och hon bodde i Atlanta hon också, hon och Poppy var bra kompisar men Sammy var inte snäll mot Lovisa direkt..
Lovisa hade blibit mobbad av en tjej som hette David och sammy hade varit med David för dem hade varit tillsammans och om jag inte minns fel så sa Justin att David hade ringt till Lovisa och förökt be om förlåtelse det svinet.
Han kommer aldrig bli förlåten av Lovisa det vet jag, hon tog nästan självmord på grund av det..
Det var gala i går jag och Chaz hade kollat och hejjat på både Justin och Lovisa, Lovisa vann priset för bästa kvinnlioga artist och bästa singel.
Justin hade vunnit Best Male,Best Album och många fler. Han var samanlagt nominerad till 5 priser och han vann alla fem. Lovisa hade skött sig exemplariskt när hon uppträdde med Can't Be Tamed.
Hon var grymt snygg och det visste hon o men blev ändå lika generad när folk säger det till henne.
Särskilt när Justin säger  det, då blir  hon jätte generad och rodnar.
Nästan framme nu i Argentina 5 minuter kvar sne så får vi träffa Justin igen gud vad det ska bli roligt.
'' Tack för att ni flög med Kanada Airport vi önskar er en trevlig resa ! ''

'' tjena snygging'' sa jag till Lovisa och hon blev sådär sött generad.
'' nemen tjena snyggo'' svarade Lovisa tillbaka
'' du kan säga snyggo till han med inte till mig? Detta sårar mig Lovisa'' säger Justin med en ledsen ton
'' KENNY! JUSTIN ÄR SÅDÄR JOBBIG IGEN! TA HAND OM HONOM INNAN JAG DÖDAR   HONOM !'' ropar lovisa till kenny och kenny bara skrattar åt hennes och Justins  lilla bråk.

Man blir alltid lika stolt över Justin när man ser honom stå på scen och sjunga och göra det han älskar att den killen engång har spelat på gatan och nu är han  världens kändaste tonåring.

Lovisa skötte Overboard bättre än någon annan har gjort jag har inte sett henne innan  men man kan inte bli mer än stolt, även hon hon hade en svår uppväxt hon blev mobbad i flera år, hon cutta sig själv så hon tillslut blev inlagd på sjukhus och hon har nästan lyckats att ta självmord 2 gånger Justin stoppade henne ena gången och Christian den andra.
Sen så att hon var såå nära att blir stora syster men det blev missfall.

Jag och Chaz gick med Carin genom korrideorerna till justins och Lovisas loge dem delade villket dem kanske inte tyckte var det bästa med dem var tvungna och det gick väl bra tror jag dem hade inte sagt något om det.
När vi kom in så såg vi något vi inte trodde vi skulle tro det var 4 stycken där inne, Justin,Lovisa,Sammy och Poppy.
Men dem varken såg eller hörde oss för just när vi kom innan för dörren så såg vi hur Sammy klappade till Lovisa rakt på underläppen och i huvudet  och hur hon faller till marken och svimmar, Poppy puttar bort Sammy som just ska slå till Lovisa igen och Justin slänger sig ner på knä bredvid Lovisa och tar upp hennes huvud i sitt knä.
Poppy springer och hämtar Carin och Scooter och resten av gänget för att få hjälp.
Gud detta var alvarligt.
Chaz springer fram till Sammy och skäller på henne rent ut sagt han blir förbannad jag förstår han.
Snart kommer hela gänget in rusades i rummet och Carin och Scooter springer snabbt fram till Lovisa som ligger i Justins famn i soffan.
Ryan ( Good ) tar en vatten flaska och häller rakt på Lovisa men hon vaknar inte, när man ser närmare så har hon en sprucken läpp, och ett stort rött märke efter Sammys ring i pannan.
Dem häller en  vatten flaska till på henne och hon vaknar.
Hennes tröja är röd  av blod på ett ställe  och Carin drar upp den lite och där ser man klart och tydligt ett sår som det blöder mycket från.
Jag drar upp mobilen och ringer ambulans och strax där efter kommer den och tar med Lovisa,Carin och Justin.
_______________________________________________________________________________________________
Ni trodde inte att ni skulle få ett helt från Ryans perspektiv va?
nästa kommer... hm snart kanske. jag har inte börjat på det men ska göra tror jag!

UPDATE: jag har inte börjat för jag har varit hos mamma och där är inget internet jag är hos pappa nu i veckan så jag ska nog börja sen ikväll. hoppas det kommer ut ikväll!!! (:


2012-02-28
21:30:00

David, I really can not Chapter 4

'' David, jag kan verkligen inte. Jag kan inte förlåta dig   och kommer aldrig att göra. Du mobbade mig när jag gick i skolan det var du som gjorde att jag valde att bli hemskolad det var du som gjorde att jag inte vågade gå till skolan och det var du som gjorde att jag fick dåliga betyg och skolkade. Det var du som gjorde att jag hållde på att ta självmord jag hoppade nästan men Justin stoppade mig snälla tror du verkligen att jag skulle förlåta dig efter detta? En bra sak med att du mobbade mig och det var att jag brjade skriva och sjunga låtar jag blev känd men det hade gått mycket lättare om jag vetat att det var för jag verkligen kom på något och inte för att jag blev mobbad och nästan begick självmord jagbörjade skriva. Jag började skriva låtar för att jag mådde dåligt. Det är sjukt att du tror att jag skulle förlåta dig såhär lätt! Bara radera mitt nummer och ring aldrig tillbaka fattar du det? Bra Hejdå David! Ha ett bra liv eller vänta du kommer inte få nogt bra! Det kommer vara dåligt föralltid.!!!!!!''

Jag in i köket och alla vände blicken mot mig. Jag behövde bara en person just nu och det var mamma jag behövde prata med henne det var hon som visste vad jag hade gått igenom det var henne jag hade pratat med allt om.
Mamma kunde jag prata med allt om, allt från killar till ja vad som helst men när dte kom till Justin var det ingen mer än Caitlin jag kunde prata med det om.
'' är det okej för dig att Chaz och Ryan kommer? ''
'' jag varför skulle det inte vara det? det blir bara roligt men mamma David ringde''
Jag berättade allt han sagt och tillslut kunde jag inte hålla tårarna inne längre. Mamma kramade om mig och tillsammans gick vi ut till tv rummet där alla var jag gick genom tv rummet mot badrummet jag kunde känna allas blickar.
Jag kom ut från badrummet ny duschad i en handuk jag hade glömt mina kläder i Justins och mitt sovrum.
Jag gick genom tv rummet igen men nu satt bara Justin, Alfredo och Marvin alla busvisslade och jag kunde känna hur jag rodnade.
'' Vad hände innan när du och Carin kom ut från sovrummet? Du såg ut som en panda''
'' David ringde och ville att jag skulle förlåta honom.''
'' du gjorde det inte va?''
'' Justin, seriöst tror du att jag skulle förlåta honom? Nej jag förlät honom inte.''

Soundchecken är det roligaste efter konserterna, det blir bara random när Justin har den för han skojar extremt mycket men den blir ännu mera random när jag och alfredo kommer in, gud vad fansen skrattar.
Ikväll var det konsert och imorgon skulle vi till en gala jag minns inte riktigt vad den hette men jag skulle uppträda Justin var nominerad och jag var nominerad vi skulle även träffa Jaden eller han skulle komma till konserten ikväll och vi skulle hämta han på flygplatsen efter soundscheken, jag Justin och Kenny.
'' Yo bro, jag har saknat dig'' Jaden kom och kom och kramade Justin i en killkram direkt.
'' Sakant dig med bro.''
Killarna började gå mot rullbandet med väskor och tog Jadens väskor det var många 3 st.
'' jädrar vad mycke väskor du har med dig'' sa justin till Jaden.
haha dte var inte mycke tänktre jag. jag hade med mig 7 väskor plus en extra :D
'' glöm bara bort mig det är helt okej jag tar inte illa upp.. seriöst 3 väskor? jag har med mig 8 ''

Tillbaka till den känslan man får när man går genom bussen och in i sovrummet och Alfredo och Marvin bussvisslar och när man kommer in i sovrummet så sitter Jaden och Justin där inne och sitter vid datan och mobilen. Antagligen twittrade dem till varandra, det gör dem alltid..
'' Utttttttttttt! Jag ska byta om '' sa jag och betonade verkligen ut
'' mitt rum så ut själv.just fan vi delar.. men snälla kan vi inte få vara här? gå till badrummet, mamma,din mamma..''
'' Juuuuuuuustin snälla rara söta underbara snygga Justin gå ut?''
Justin virrade på huvudet men ett flin på läpparna.
'' jag hatar dig Justin''
'' Jag älskar dig också Sweetie <3''
sa han just det där?
Justin Drew Bieber sa att han älskade mig <3
Nu vet jag hur han känner, han känner likadant som mig.. mne tänk om vi gör slut? vi kommer ju träffas hela tiden? Åhh gud som sagt kärlek är svårt måste verkligen snacka med mamma hon vet säkert vad jag ska göra!
_______________________________________________________________
TIDINSTÄLLT!¨
SKRIVER MERA SEN <3 TROR JAO

2012-02-28
18:53:52
Kategori:

KOMMENTERA

Hej!
Idag kunde jag fått 5 kommentarer och inga har jag fått.
Jag tar många timmar från mitt liv till att skriva och ni kan inte enns ge mig en kommentar som tar 30 sekunder?
Bara för att jag har skrivlust idag så ska jag skriva en del...... men bara om ni kommenterar.
// M O A

2012-02-27
21:37:39

Bye Selena, Chapter 3 PART 2

'' Lovisa, hur mår du? '' sa pappa
'' jag mår bra nu men det var jobbigt att vara iväg .. jag saknade alla om inte minst Justin och nej det är inte på gång mellan oss vi är typ som syskon han är min storebrosa och jag hans lilla syster. Men Caitlin skulle ju vart tvungen att åka hem igår från Australien och då hade det bara varit jobbigt att vara kvar där. Jag kommer kunna vara med i en film lite senare jag är 15 och jag är inte redo för att åka ifrån er i nästa ett år för ne film. Jag älskar turnen och jag älskar att sjunga overboard men jag kommer inte kunna sjunga den nu längre för Selena är ju här och ska sjunga eller hur?''
'' Selena ska åka hem idag och du ska sjunga overboard igen ni två gör det så j*kla bra. Du och Justin. Men säg inget till henne. Du och Justin ska komma till mitt hotellrum om en halv timme och då ska vi prata med Selena om att hon ska åka hem.''

EN TIMME SENARE: I SCOOTERS HOTELLRUM:

'' Hej Justin,Selena och Lovisa. Vi har tråkiga nyhter.''
'' Haha nu ska du åka hem Lovisa'' Sa Selena och log bitchigt.
'' Haha, Nej tyvär Selena det är snarare du som ska åka hem. Lovisa tar Overboard nu med Justin. För hon är tillbaka,vi sa ju att du skulle sjunga tills hon kom tillbaka och tyvär så hann du inte'' sa Pappa med en bestämd men ända road ton.
Den bitchen trodde hon skulle stanna och sjunga med Justin... Haha det är skratretande.
Ingen kan med henne,inte enns mamma och då är det sjukt mamma som gillar nästan alla.
'' Du skulle se Selenas självsäkra min när pappa just skulle säga att jag skulle åka hem vad hon trodde då... men så sa han att Selena skulle åka hem istället det var roligt.'' sa jag i telefonen till Poppy.
'' Haha det låter roligt men jag måste sluta nu gympa träningen börjar nu och jag tror Justin sitter bredvid dig och är frustrerad för han försöker få kontakt med dig.. haha''
'' haha jag sitter i bilen med Justin Alfredo och Kenny och Alfredo sitte bredvid mig inte Justin haha du är för beroende..''

Poppy kan vara lite konstig ibland hon är alldeles för stort freak i justin.
Men hon har träffat han måååååååååååånga gånger vilket hon tycker är underbart, hon har börjat vänja sig nu men ändå freakar hon.

'' ta det igen Justin sen så kör vi Overboard'' Sa pappa och Usher i kör.

'' Lovisa, kom upp på scen vi ska sjunga Overboard nu.''
'' oh  My lifesaver ''
Det var jätte roligt att få sjunga igen och inte minst att stå på scen.
Saken blev ju bättre att jag stog bredvid Justin också, känslorna blir bara mer och mer.
men jag tror inte Justin har samma känslor för mig..
Ha bryr sig liksom inte...
Eller så gör han det men jag märker inte det? Åhh gud kärlek är jobbigt.
___________________________________________________________
så del 2, jag har inte hunnit skriva för jag har gjort matte och engelska och jag ska göra historia för jag har prov på fredag.
det kommer nog komma ett till idag men bara NOG!
jag ska skriva i kapp lite för jag har inga kapitel som ligger.

2012-02-27
21:29:31
Kategori:

En mening i Sneak Peak till del två

'' Du skulle se Selenas självsäkra min när pappa just skulle säga att jag skulle åka hem...''

Jag skriver och skriver men kommer inte hinna få upp det.!

jag skriver mycke imorgon.

// M O A

2012-02-26
21:06:04

Im back, Chapter 3 PART 1


JUSTINS PERSPEKTIV:
'' Justin, jag vill åka hem''
'' Om du vill det kom till oss igen <3 du är inte redo för detta innu. redo för att spela in en film.''
'' Har du mamma i närheten?''
'' Ja hon sitter bredvid vill du snacka med henne?''
'' Ja,snälla Justin jag måste snacka med henne.''

( bara Lovisas perspektiv nu när dem pratar! sen går det tillbaka till Justin igen ! )
'' Hej gumman, hur är det? Jag har hört dig och Justin snacka''
'' Mamma, jag vill komma tillbaka igen. jag är inte redo och jag är rädd för att göra fel och för den scenen.''
'' Jag ska prata med pappa, klart du får komma hem. Vänta lite bara. så ska jag prata med pappa.''

'' Pappa ringer regisören nu och så kommer du hem imorgon. Flyget går... Huh Justin när går flyget... Flyget går halv sju på morgonen!''
'' Vi ses imorgon. Jag smsar när jag är på flyget. Puss mamma. <3''
''Puss gumman love you <3''
Justins Perspektiv:
Ja Lovisa skulle komma tillbaka igen och sjunga overboard med mig .
Jag orkar verkligen inte med Selena.
Hon klänger på mig så fort hon får chansen.
''Justin, varför ska bitchen komma tillbaka? Vi hade det så bra ? Tur att vi träffas på scenen och på dagarna. Men det blir inte detsamma på nätterna.''
Ni tror säkert att jag och Selena va värsta kärleksparet så som hon pratade men vi var inte enns kompisar enligt mig.
Hon hade fått ta Lovisas plats i mitt rum för vi hade inte fler rum vi kunde boka här på hotellet.
Snart så blir det bussarna igen, det blir det direkt när Lovisa kommer tillbaka.
Gid vad jag saknar henne.
Varje gång jag kramar henne,hör hennes röst och tar hennes hand eller vad som helst så pirrar det i magen.
jag kan inte gilla henne? Eller?
'' Justin, går du och Carin och hämtar Lovisa?''
Jag,Carin och Kenny gick genom flygplatsen till gate 4 där Lovisa skulle komma.
Christian och Caitlin hade varit tvungna att åka hem i går så Lovisa fick åka själv.
Jag såg henne stå där, hon kollade runt och tillslut mötte hon min blick och sprang mot mig och kastade sig rakt in i min famn och jag kände nu hennes underbara doft.
Hon luktar så specielt så underbart åh gud vad jag gillar henne, Lovisa Braun.
LOVISAS PERSPEKTIV:
Att vara i Justins famn igen var underbart.
Att få känna hans speciela underbara doft var underbart.
Jag gillar verkligen han, Justin Bieber.
Att få vara tillbaka igänget igen och vara i bussarna var underbart härligt.
Jag hade verklugen saknat dem.
Jag och Justin delade sovrum igen  och det var underbart.
Nu kände jag mig hel igen jag var tillbaka i gänget, är jag hör hemma.
_____________________________________________________________
Jätte kort men jag ska äta nu sen sova!¨
Så hon kom hem igen! Var det bra/dåligt?
Godnatt!

2012-02-26
20:27:29

I can not do this, Chapter 2

'' Zac Efron? Seriöst? Han är bäst! Vad är det för film?''
'' Du är en helt vanlig 17 årig film. Zac är 20 och ni är tillsammans. Zac är otrogen mot dig och du får reda på det tillslut, du gör slut med han. Du skär dig själv för du tkr det är så jobbigt och tillslut så försöker  du hoppa  ner från ett berg. Zac visste att du skulle göra det och räddar  dig precis innan du ska ta steget ut och dö. Han ber om ursäkt och du har lite svårt för att godta den men gör det tillslut. Du blir gradvid och ni gifter er och du föder barnet det blir en tjej som heter Lovisa!''
'' Pappa, det menas inte att jag måste hade med han va?''
'' Tyvär så jo! Jag vet att du inte vill men annars går inte filmen. men först vill du spela den?''
'' Jag vill men jag är lite osöker... men när börjar filmningen?''
'' Näe halva turnen har gått så om 2 veckor åker du och Caitlin till Australien och filmar lite där sen så åker ni till L.A sen så tillslut till Hawaii!''
2 veckor senare: Dagen då Lovisa och Caitlin ska till Australien.

Tänk jag Lovisa Braun ska spela in en film och jag ska åka idag, helt sjukt.
Justin tyckte det var tråkigt att jag skulle åka och ville inte det tro mig det ville inte jag heller.
Helt plötaligt så hade jag märkt att det pirra i magen när Justin kramade mig eller tog mig i handen precis som att jag var kär i han.. Det är jag inte eller?
'' Jag kommer sakna dig sötis <3 se till att du fixar detta nu och var inte för dum mot Zac , eller  var bara lite (;''
'' Jag ska sköta mig snygging bara du sköter dig också. Få inte upp spåret på selena igen.. Hon är inte bra för dig Justin. Och för den delen hatar hon mig..''
'' Jag lovar om du lovar mig att inte bli tillsammans med någon och inte göra något du ångrar! Det är viktigt att du är redo gumman. Jag vet vad du känner för s*x scenerna men tänk bara att det är skönt och slappna av opm det gör ont. Då blir det skönt. Ta hand om dig och Caitlin<3 så ses vi snart <3 ''

'' Jag kommer sakna dig mamma <3''
'' jag kommer sakna dig med gumman <3 men du ringer om du vill hem eller om det händer något. Det går att fixa och så ringer du varje dag och säger hur det är! Och gör inget du inte är redo för <3 Jag hörde dig och Justin. Är det något mellan er?'' det sista sa mamma i lite retsam ton.
Jag trodde aldrig det skulle blir såhär jobbigt att säga hejdå till alla..
Men jobbigast var Justin och mamma.
''Mellan mig och Justin? Var inte dum.. eller det är nog något på g men håll koll på honom snälla? Mamma jag vill inte göra dem scenerna.''
'' Jag tror säkert att det går bra och om du har tur så får ni säkert prova innan ni filmar scenen.Men om det inte känns bra gör det inte då. Då kommer du hit direkt, gumman.''
Mamma kramade om mig och pappa kom snart och kramade om oss.
'' Justin, jag måste verkligen gå nu <3 jag smsar när vi kommer fram <3 hejdå snygging jag kommer sakna dig''
'' Kommer sakna dig med snygging. hejdå gumman <3 Ring istället och så ringer du om det händer något. <3''

'' TACK FÖR ATT NI FLÖG MED ARENTINA AIR PORT''
Vi var entligen framme efter 5 timmar på flyget till Australien.
''Är det du som är Lovisa Braun? Välkommen''
'' Lovisa Braun är jag det och detta är min kompis Caitlin Beadles om du inte visste det''
'' Lovisa? är det du som ska spela mot mig?''
Zac kom upp bakom mig och knackade mig på axlen.
Jag vände mig om och Zac drog in mig i en varm och gosig kram.
På tal om gosiga kramar så skulle jag ringa kille som ger dem bästa och gosigaste kramarna i världen när jag var framme, alltså Justin då? Ni trodde inte nån annan va?
'' Jag måste ringa till mamma och Justin ursäkta mig lite? Eller vänta här ringer han ju. Desperata söta Justin.''

'' Tjena Juju''
'' Hej swettie , har du kommit fram innu? Det låter som det (:''
'' aa, jag har kommit fram. Kna du säga till mamma? Jag orkar inte ringa henne. Vad gör du just nu?''
'' Jag sitter på hotellrummet och väntar på att Mr.Good ska komma... Vet du vem som ska komma och sjunga overboard med mig nu? ''
'' Selena eller hur? jag visste det. jag borde stannat''
'' Aa, Selena.. Kan du fatta att din pappa tillät det? Han vet vad Selena har gjort mot mig.. Ja jag sankar dig och det kommer verkligen att bli värre.''
'' Bli inte tillsammans med henne snälla?''
'' Det är visst någon som gilla Dr. Bieber ! (: Klart jag inte blir tillsammans med henne. Jag gillar en annan ! ;) Du nu kom Mr.Good . Bye Bye Snygging <3 Vi hörs''
'' ByeBye snygging <3''

Hur ska jag klara detta? Flera månader utan Justin mamma och pappa.
Jag tror inte detta var ett så bra val.
En sak är säker, JAG VILL ÅKA TILL JUSTIN,MAMMA OCH PAPPA <3
______________________________________________________
Ja hur ska det gå för lille Lovisa?
Kommer hon klara det eller kommer hon åka hem?
Om ni vill veta det så får ni kommentera och läsa vidare.
Gud silken skriv lust jag har idag ;)
Nu ska jag ducsha eller när mammi är klar sen så ska jag äta..
Men jag ska börja skriva på ett kapitel men det kommer antagligen imorgon eller idag.
Men då blir det ett kort.
Om det kommer idag så kommer det nog inte något imorgon.
Jag måste skriva ikapp lite och sne så skulle jag nog vara hos en kompis.
Men jag kanske kan övervinna mig att jag skriver två korta och tidinställer ett till imorgon? ;)


2012-02-22
22:18:44

On the tour again,Chapter One

Jag-Lovisa  Braun 15 år

Mamma- Carin Braun 34 år

Pappa- Scooter Braun 36 år

Poppy-min bästa kompis 15 år

Caitlin Beadles- Min bästa kompis 17 år

Christian Beadles- min andra bästa kompis 16 år

 

Ja det stämmer jag är dotter till Scooter Braun Justin Biebers  manager.

Jag är även världs känd men det är inte för pappa och mamma och att jag känner Justin.

Jag är filmstjärna och har varit med i 2 filmer, det kanske inte ni tycker räknas so filmstjärna men det gör det tror jag.

Detta är en novell om kärlek vänskap och ett stort förendring i mitt liv.

Mer får ni veta i novellen!

________________________________________________________________________________________

 

’’ Lovisa, kan du komma och hjälpa mig snälla? Jag får inte igen min väska. Kom du också Scooter.’’

Jag gick in till mamma och hjälpte henne att stänga sin väska sen så följde mamma med mig och hjälpte mig att packa det sista.

 

’’ Tjena Lovi!! Saknat dig ’’

’’ Nemen tjena juju är du här? Det visste jag inte’’

Jag och  Alfredo skrattade så mycket att vi till slut skrek av skratt och alla på flygplatsen kollade konstigt på oss.

’’ Lovisa! Kom hit nu! Du vet att man inte skriker på en flygplats.’’

’’ jaja pappa jag kommer om sådär 1000000000000 år… eller vill du att jag ska komma nu så jag inte har hunnit flytta hemmifrån förens jag är framme hos dig?’’

Pappa började bli lite små sur det märkte man.

Jag gick snabbt fram och kunde höra hur Justin och Alfredo hål på att dö så mycket dem skrattade.

Jag vände mig om och nästan borrade in blicken i Alfredo och han  tystnade tvärt och Justin lika så.

 

’’ Fick du mycket skäll Lovi?’’ sa Alfredo

’’ Du Freddo, bara för att du inte har  med din mamma eller pappa här så ska du inte vara så stygg. Precis som att du inte fått skäll om din mamma hade varit här eller minst pappa.’’

’’ Var inte sån nu!’’

 

’’ Juju, har du hört att konserten här i Mexico blir inställd?’’ sa jag till Justin

’’ Ehhhne? Vadå? Den är inte inställd? Varför då?’’ sa Justin en aning förviratt

’’ För att du är lätt lurad.’’ sa jag retsamt

Justins blick visade förvirrad och busig och snart så kom den busiga sidan i hela blicken.

Jag sprang snabbt fram och satte mig bakom pappa som satt och pratade med  Pattie Alfredo mamma och alla andra såna vuxna tråkig och sen så dansarna.

När Justin busiga blick kom så vart han verkligen busig jag hade varit med om det innan.

Då hängde jag upp och ner på Justins axel in en timme inte så jätte roligt.

Men jag flytade snart så jag satt mellan mamma och pappa.

’’ Vad händer? Du brukar aldrig sitta så nära? Och du brukar inte komma i panik och slänga dig mellan oss.’’ sa Mamma med skämtsam ton

Man kunde se hur Justin kom mot bordet i normal takt.

Men med ett busigt flin på läpparna.

 

Efter en jobbig men rolig bus stund så satt Justin i sin stol i flygplanet och flåsade.

Medans jag stod och pratade med mamma och hade allmänt roligt.

Jag var på lite bus humör så jag skojade med mamma jätte mycket.

Tillslut så fick hon nog och gick och satte sig vid dem vuxna.

Jag saknade redan Poppy och Atlanta.

 

’’Justin Lovisa och Alfredo delar rum. Sen när Caitlin och Christian kommer delar dem på ett rum bredvid er eller Lovisa och Caitlin kommer säkert sova där inne,Hämta nyckel och gå upp och gör er färdiga för att gå ut och äta. Alfredo och Justin.. Var snälla mot Lovisa och låt henne vara ifred på morgonen’’

’’ Tack för * Låt henne vara ifred på morgonen* komplimangen. Den värmer…’’

Vi gick och hämtade våra nycklar i receptions disken och gick upp på rummet, jag alfredo och Justin.


’’Är du klar där inne snart? Jag vill inte veta hur det blir när Caitlin kommer sen.’’

’’ Snart’’


Jag drog sista draget med mascaran och stoppade ner allting i  min stora  svarta necesär med ett stort guld färgat L på.

 

Jag gick ut genom dörren och där stog Justin och Alfredo och väntade på att jag skulle bli klar.

Dem vände blickarna mot mig och båda två och det såg ut som dem tappade hakan.

Jag skrattade till och gick in i mitt och Justins sovrum.

Vi hade fått dela sovrum för Alfredo ville ha ett eget så vi ska dela på en dubbel säng men vi har gjort det innan och det går hur bra som helst.

 

’’ Asså.. när kommer Caitlin ? Jag saknar fan henne. Det är ensamt också.. särskilt utan Christian också’’

’’ Kolla bakom dig’’

’’ varför skulle jag gå på det mamma? Du har sakt så innan och då har det inte varit något där’’

’’ Men nu är det det’’

’’CAITLIN! GUUUUD VAD JAG HAR SAKNAT DIG <3 <3 <3’’

Jag ställde mig upp och skrek rakt ut och hoppade på Caitlin och atackerade henne med kramar.

Sen så hoppade jag på Christian och atackerade han med minst lika mycket kramar.

’’ Kan jag få din autograf’’

’’ Visst kan du få det sötis.

En av mina underbara fans hade kommit fram och bett om autograf och klart hade hon fått det.

Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla mina fans eller jag vet men jag vet inte om det är bra nog.

Jag ska prata med Justin sen han kan säkert det eller han vet säkert hur det går till han är lite äldre än mig också.

 

’’Jag sover nog här inne orkar inte sova med Justin han tar så stor plats.’’

’’ Christian, seriöst? Hur kan du säga att jag tar stor plats? Det är ju madamen här nere som tar en hel säng för sig själv’’

’’ Väldigt vad trevliga kompilimanger jag får idag….. Justin passa dig nu ! Jag vet att du hatar när jag säger, Juttin ’’

’’ Vad har jag sagt om det där? Jag ger mig!’’


’’ Justin kan jag kalla mina fans braunisarna ?’’

’’ Hahaha gud vad sött! Ja klart du kan’’

’’ God natt Justin du kommer bara bli störig om man inte somnr snart.. hoppad du sover gott.’’


’’Dags att gå upp gumman’’

’’ Mamma? Klockan är ju fan 8?’’

’’ Lovisa, du går upp nu och det gäller dig också Justin.’’


’’ Titta vem som är vakna! Lovisa goda nyheter du ska spela in en film med Zac Efron’’

_______________________________________________________________________

Första kapitlet ute på nya novellen nu

Bra/dålig?

Var handlingen bra?

Ska jag börja på en ny?

Eller ska jag fortsätta?

För 4 månader sedan idag så kom bloggen igång på riktigt.

Därför får ni en liten del från en annan novell jag vill ha men kom på denna idén till denna novellen stället.

Men den delen är typ bara en halv men KOMMENTERA vad ni tycker!!! ^^

Ungefär såhär eller längre kommer novellerna att vara.

Kan även komma del kapitel!

Puss på er <3


2012-02-22
16:25:36
Kategori:

SORRY!

hej, sorry att jag inte har skrivit på jätte länge.
men jag har kommit fram till att jag ska ta bort novellen och antagligen sluta skriva...
det här går inte.
jag skriver i flera timmar dagar på ett kapitel för att jag försöker skriva så långa som möjligt men sen så kommer vi till mitt huvud det gör ont bara jag skriver i en timme så det är det som gör att det tar så lång tid.
sen så har novellen blivit uttråkad och man blir ledsen av att skriva det.
men somsagt jag skriver länge på dagarna och va får jag ? inga kommentarer..
Kommentera och sprid bloggen..
Får jag 20 läsare idag blir jag underbart glad :D
Men kommentera och sprid bloggen.
Kommentera, antigen om jag ska sluta eller om jag ska hitta ny insperation och skriva en ny, sen så ideer har idetorka också!!  :/
KRAM <3