DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> justinnovells -
2013-08-29
21:06:00
Kategori:

Information + svar

Av: Bella

Ni vill ha kommentarer right? Men har ni tänkt på att vi kanske inte tycker det är kul att skriva same shit på varje kommentar!? Så skriv en fråga en helt RANDOM fråga så har vi alla något att kommentera om..... Tänk framåt inte på samma sak -.-

 

Svar: Ja, det är klart att vi vill ha kommentarer. Vi ber er inte att skriva "same shit" på kommentarerna, utan det enda vi vill ha, är respons. Och om du nu rullar ner, till där vi skrivit några rader, så mycket väl så ligger där en helt ‘’RANDOM’’ fråga!!

Och ni behöver inte skriva: "mer" "bra" och "jättebra", ni kan väl skriva lite mer tydligt vad som var just "bra". För att då skriver ni inte samma sak på varje kommentar! Utan det händer nya grejer i varje kapitel, nya grejer att kommentera om!

 

Och sen så, det är faktiskt så att vi är två stycken på bloggen nu, Moa och Agnes. Vi" deläger bloggen. Nu kanske ni kommer och bara ‘’Men det var ju Moa som gjorde bloggen och har haft den själv innan m.m’’  Men det är faktiskt så att jag, Moa, litar fullt ut på Agnes och därför, så har vi den tillsammans, har precis lika mycket båda två att säga till om.

När vi får kommentarer som: "Gud vad duktig DU är" så blir det fel, om ni förstår. Vi är två nu, antingen skriver ni att Moa är duktig eller Agnes, inte bara DU. Det blir så himla fel när Moa får allt cred bara för att ni inte kan scrolla ner och kika på information som lagts ut. Det är jobbigt, för att Agnes, känner inte att hon finns med på bloggen då, att ni kanske tycker det är bättre när det bara var jag, Moa, som skrev. Men sanningen är att det är mycket bättre nu när Agnes också är ägare på bloggen!


Så det var det vi ville säga om kommentarerna. Nu över till övrig information! Designen har beställts och kommer om cirka 2 dagar. Då startar den nya novellen som vi valt att kalla, Love Will Remember . Den är en blandning av våra ideér, alltså bådas. Så nu i fortsättningen vill vi helst inte få kommentarer där bara en av oss får cred. Ge till båda om båda har skrivit! Vi har handling och kapitel 1 klart!! Så, det blir en bra början! :D

2013-08-25
19:39:00

I Will Catch You If You Fall - EPILOG

Tidigare kapitel:

‘’Sedan 13 december 2011. Så 1 och ett halvt år ungefär.’’ Dem alla fyra nickade imponerat och log mot mig.

‘’Jag hoppas du tar bra hand om henne. Mitt enda barnbarn som är flicka, så hon måste ha det bästa.’’ sade Bella’s mormor strängt. Jag log smått.

‘’Jag försöker ta hand om henne på det bästa sättet jag kan!’’ Steg  hördes mot köket. Sedan uppenbarades sig Bella i dörröppningen, med rödgråtna ögon. Genast blev jag orolig, vad hade hänt egentligen? Något allvarligt? Antagligen eftersom Bella’s ögon var helt röda och det var ränder på hela hennes kinder efter gråt.  

‘’Justin, skulle jag kunna få prata med dig?’’

 

Justin's perspektiv:

 

"Bella, vad är det?" frågade jag oroligt och kupade händerna kring hennes rödgråtna ansikte. Hon vände bort blicken och nya tårar forsade ner för hennes kinder. Vekligen forsade, som ett jäkla vattenfall.

"Men gud, Bella, är du okej?" frågade Bella's mormor ömt. Jag log ett ursäktande leende mot henne och drog med Bella in på närmsta badrum där jag bokstavligen tryckte ner henne på toalocket. Jag satte mig på huk framför henne med händer på hennes ben. Hon täckte sitt ansikte med ena handen och kollade ner.

"Bella", började jag tveksamt. "Prata med mig."

"J-j-justin?" hickade hon och strök bort tårarna med baksidan av handen. "Uhm.."

"Vad är det? Har det hänt något? Är det Alex? Den jäveln ska få!" hasplade jag snabbt ur mig.

"Vad händer där inne?" röt Bella's morfar och bankade hårt på dörren.

"Ingenting! Jag mår bra morfar!" ropade Bella tillbaka.

"Nej det är inte Alex. Det är du", viskade hon lågt till mig. Jag spärrade upp ögonen. Vad hade jag gjort nu? Hon såg mitt chockade ansiktsutryck och tillade snabbt, "Och jag. Typ."

"Vill du göra slut?" flämtade jag och drog undan mina händer från hennes knän.

"Nej, såklart inte. Men du kommer vilja det." viskade hon så underläppen darrade.

"Varför?" frågade jag förvirrat och tog hennes händer i mina.

"Lova att inte bli arg!" sa hon och ignorerade min fråga totalt.

"Nejdå." ljög jag, även om jag visste att jag troligtvis skulle bli arg, vad det nu var hon ville säga.

Kanske hade hon varit otrogen? Hade hon kanske kysst någon annan? Eller till och med legat med den!

Hon nickade och tog ett djupt andetag innan allt bara flög ur henne. "Jag tror att jag är gravid. Med ditt barn."

Jag drog efter andan och ryckte chockat åt mig mina händer.

"Är du verkligen säker på det?" frågade jag tveksamt och såg ner i golvet. Jag kunde inte möta hennes blick. Då skulle hon se alla känslor som blandades inom mig. Rädsla, sorg, ilska och en gnutta hopp.

Då skulle hon se att jag blivit arg, som jag "lovat" att inte bli.

Jag var rädd. På riktigt. Tänk om jag inte skulle fixa det? Tänk om barnet dog? Vad skulle jag och Bella göra då? Men det värsta vad nog, vad skulle hända om jag förlorade Bella? Min värld skulle bokstavligen gå under då. För hon är min värld. Om den försvinner, försvinner även jag.

Och just då förstod jag att jag skulle bry mig mer om Bella. Hur kände hon? Om jag skulle lämna henne sådär så skulle ju hon behöva ta allt själv. Hela graviditen. Men jag skulle vara med henne, dygnet runt, enda fram till slutet.

"Ja." viskade hon tyst.

"Jag lämnar dig inte, babygirl, jag lovar. Jag kommer vara med dig hela tiden. Jag älskar dig, du är det bästa som finns." sa jag ärligt. "Du och bebisen. Det bästa man kan ha. Mina två änglar."

Hon sprack upp i ett leende och la sina armar runt min hals. Jag placerade mitt ansikte nära hennes mage och pussade tyget på hennes gråa tröja mjukt.

 

Izabella's perspektiv:

 

Helt oblygt gick jag in i köket iklädd endast ett par gråa pyjamasshorts med ljusrosa prickar på och en lika grå bh.

Pattie satt vid köksbordet och drack kaffe ur en vit kopp med en tidning framför sig. Hon visste redan om allt med graviditeten och sånt, så henne kunde jag bete mig normalt med. Det var Justin som sa att vi måste berätta för någon och då valde vi Pattie. Hon hade följt med oss till sjukhuset samma dag så vi kunde få det bekräftat.

Vi har stannat i stugan i tre dagar till efter vårt lilla samtal på toaletten. Flera hade undrat vad som pågick, men vi kom snabbt undan med en liten lögn. Jag mådde egentligen dåligt över att ha döljt detta för hela min släkt, plus mamma, som jag alltid pratat med. Men jag var rädd att hon skulle bli arg.

Så nu bodde jag och Pattie tillsammans med Justin i hans hus. Jag hade sagt till mamma att jag och Justin bara skulle spendera lite tid tillsammans, men egentligen var det ju för att inte hon skulle misstänka något när jag ideligen spydde.

"Godmorgon gumman! Vi får besök om tio till femton minuter! Scooter och några andra från crewet kommer över." Pattie log mot mig. Steg hördes i trappen och snart kände jag två händer på min mage. Justin. "Hej favorittjejen!"

Jag vände huvudet mot Justin och log.

"Scooter och några andra från crewet kommer om tio till femton minuter." berättade Pattie för Justin som nickade till svar.

Klädd i en stor stickad, mysig tröja tillsammans med ett par vita shorts, klev jag ner för trappan mot vardagsrummet. Magen hade blivit snäppet större nu, så jag försökte alltid ha stora tröjor, så det inte syntes.

Visst det var lite varmt att ha tunga, stora tröjor på, men det funkade så bra, eftersom jag inte var så sugen på att komma ut med att jag är gravid.

Inne i vardagsrummet satt Scooter, Kenny, Pattie, Alfredo, Alison och Justin. Jag satte mig bredvid Justin.

"Cupcake!" ropade Alfredo och slängde sig över mig. Utan det minsta försiktighet la han hela sin tyngd på mig, vilket orsakade en otrolig smärta i magen. Direkt kom tanken att förlora barnet in i min hjärna. Som en reflex sköt jag snabbt bort honom med handen.

"Wow", utbrast han. "Vad har hänt med dig? PMS eller?"

"Lägg av." väste jag fram och fick flera chockade blickar tillbaka. Alla förutom Pattie och Justin blängde konstigt på mig. Dem var ju vana vid detta. Det hände i princip varje dag. En skyddnadsreflex. Jag hade till och med bett Justin att låta bli att ta på magen. Det var ju hans bebis med, men det var någon mamma-grej som sätts igång när man blir gravid, har Pattie berättat. Det är tur att jag - rättning: vi - har henne, jag vet inte vad jag skulle göra annars. Det är inte bara att bära runt på ungen i 9 månader, har jag nu förstått.

Plötsligt kände jag allt komma upp. Jag reste mig häftigt ur soffan och sprang upp för trappan med handen för munnen. In på mitt och Justin's sovrum och vidare till badrummet. Där lät jag allt komma.

 

Justin's perspektiv:

 

Jag ryckte till när Bella snabbt for upp ur soffan och lämnade platsen bredvid mig tom. Jag slängde en blick på mamma och rusade sedan efter Bella upp för trappan.

Hon tog sig in på vårt gemensamma badrum och öppnade toalocket med en smäll. Sedan kom allt. Jag höll upp den svarta, lite slarviga, tofsen hon gjort tidigare idag och mumlade lågt till henne.

När hon var klar spolade hon i toaletten och sköjde munnen med vatten några gånger.

"Kom här." sa jag och öppnade min armar. Hon nästan kastade sig in i min famn. Det var så skönt att känns hennes närhet. Den gjorde mig alltid så glad.

"Jag orkar inte mer." mumlade hon ynkligt mot min bröstkorg.

"Vadå?" frågade jag och placerade min haka mot hennes huvud. "Tänk vad du kommer få i slutändan istället. En livslevande bebis."

"Den är din, och det är det bästa."

"Du var också med, om jag minns rätt." skämtade jag. Hon skrattade lågt och tryckte sig närmare mig.

"Jag älskar dig."

"Jag älskar dig också, baby."

 

"Är ni helt säkra på detta nu då?" frågade Scooter för säkert tiononde gången.

"Men ja", suckade jag och vände mig mot Bella.

"Hur är det?"

"Justin", började hon. "Jag har tatuerat mig förut, remember?"

"Jamen hejsan! Och vad vill ni ha idag då mr Bieber?" frågade receptionisten vänligt.

"Jag och damen här", jag gjorde en svepande gest över Bella. "Skulle gärna vilja ha några hjärtan."

"Det ska vi fixa. Är det någon speciell betydelse med dessa hjärtan?" frågade receptionisten som hette Philip och blinkade retsamt med ögat.

"Uhm.." började jag. "Det är alltid en betydelse, men den behöver inte du veta."

"Jag fattar, jag fattar. Vart ska den vara någonstans?"

"Armleden." sa både jag och Bella i kör.

 

Izabella's perspektiv:

 

Det hade svidit och bränts jättemycket när dem först stoppat den jättelika tatueringspennan i skinnet på mig. Men såhär efteråt känns det bra och jag är nöjd. Två små svarta hjärtan, ett för bebisen och ett för Justin, plus stjärnan på höften för Nellie. Jag fick veta att den skulle töjas ut mer när magen blev större, men sedan skulle den bli som vanligt igen, vilket var riktigt tur, för jag hade absolut ingen lust att göra om den.

"Det blev jättebra." konstaterade Justin och höll sin armled mot min, som för att jämföra. Hjärtana satt på baksidan av armleden, alltså inte riktigt PÅ den.

Fast på Justin kunde man nästan inte se dem, så mycket tatueringar som han hade. Fast dem fanns där och det var det viktigaste.

 

Med popcornskålen i högsta hugg slängde Justin sig i soffan så den flyttade sig minst en halv meter.

"Justin! Ta det lugnt!" ropade jag till honom.

"Förlåt", sa han och sjönk ner på dynan bredvid mig.

Pattie följde inte med oss hem efter tatueringstiden med bortförklaringen att hon skulle träffa lite vänner, vilket Justin berättade sedan betydde att hon hade en dejt och skulle antagligen inte komma hem förrän två i natt.

Så jag och Justin hade nu lite "egentid" tillsammans, och hade bestämt oss för att kolla på film. Justin hade tjatat tills jag inte orkade mer om att se Never Say Never. Jag hade sagt att det var onödigt, då han sett den hundra gånger och själv varit med och fått uppleva allt. "Men, jag vill få tillbaka lite minnen." hade han snabbt argumenterat emot.

Jag tog Justin's hand och la den i mitt knä, inflätad i min. Med den andra handens pekfinger följde jag konturerna på hans tidigare tatueringar. Upp till armbågen och sedan tillbaka. Han rös så huden knottrade sig under mitt finger.

"Babe, sluta, jag blir galen." väste Justin och släppte ut ett stön.

"Tur att Pattie inte är hemma då." retades jag och flinade.

"Åh, nu skojar du va?"  

"Ja, doktorn gav mig tydliga uppmaningar att vi definitivt inte fick ha sex nu. Det kan skada barnet." uppmanade jag honom.

"Det kan skada mig också", sa han bestämt. Jag höjde på ögonbrynen och kollade frågandes på honom. "Vissa människor behöver extra mycket."

"Och du är en av dem då eller?"

"Ja, och jag vill ha dig och ingen annan."

"Eller vänta, hon tjejen i Atlanta var bra. Så hennes också." flinade han.

"Justin!" tjöt jag och drämde en av prydnadskuddarna i ansiktet på honom.

"Nej jag skojade." sa han när jag slutat med min tortyr. "Jag älskar dig mest."

Jag log och pressade mina läppar mot hans. Filmen glömde vi helt bort, samma med resten utav världen. Paprazzis, media, crewet, ja allt. Just nu fanns bara vi, och bebisen som gav i från sig en glad spark inifrån magen.


NU ÄR I WILL CATCH YOU IF YOU FALL OFFICELLT ÖVER!

Det blev jag, Agnes, som publicerade idag. Moas novell har varit den bästa jag någonnsin läst och jag så sjukt stolt över henne, hon är så extremt duktig! 

Tack vare Moa har jag även fått skriva här med henne och fått dela så underbara läsare som ni är. Ni förtjänar att träffa Justin allihopa, men tycker ni inte att Moa är extra värd det? Jo, vi säger så!

Har lust att skriva något riktigt långt här, men överlämnar det till er istället! Överrösta oss (mest Moa) med så fina kommentarer som ni skrev på slutet.

KOMMENTERA NU FÖR MOAS SKULL, HON ÄR VÄRD ALL BERÖM HON KA FÅ!

Moa, jag tycker så mycket om dig, du är alltid snäll och söt. Tack för allt <3

STOOORA KRAMR FRÅN AGNES

P.S från Moa :D  Du är precis lika underbar Agnes babe! Världesn underbaraste! <3 Jag är så glad att jag valde att skriva med dig, efter många om och om igen ;) Det bästa jag gjort <3 Du är alltid så super gullig och snäll mot mig! Du är exakt lika mycket värd att träffa Justin <3 Och hörrni, överrösta Agnes med!!!         Du är ännu duktigare och allt <3 

Våra sms konversationer är helt sjuka ibland asså ;) Åh gud! <3

Och ni fina läsare, ni är underbara! <3 // Moa <3 

 

P.S vi har nu tyvärr en kort bloggpaus på grund av ny design och fullt upp med nya novellen. Så länge får vi nöja oss med fina kommentarer som ni skickar <3

Kika in på vår ask också! -> HÄÄR

 2013-08-25
16:39:00
Kategori:

Okej!

Okej! Jag är trött på frågan nu. 
Ni säger att ni försökt kommentera innan, men den inte kommit upp. Då har det väl kommit upp att bloggen är moderad att den måste godkännas! Så där har ni svaret! :))
Puss! - M <3 

2013-08-24
18:40:54
Kategori:

It's Up 2 You


Nu är det så att det faktiskt inte kommer någon epilog eller ny novell, förens ni tar tag i att lämna en kommentar.
Vi känner inte alls oss inspirerade att skriva, när vi inte får några kommentarer.

Och att lämna en kommentar kan väl ändå inte vara så svårt? Att skriva ett kapitel är svårt. Speciellt när man inte vet vad ni läsare tycker om det. Hur ska vi då veta vad vi ska skriva om? Kanske tyckte du inte om den delen i ett kapitel? Säg det i stället för att sitta där hemma framför datorn och tänka det!

Tänk er själva om ni driver en blogg och har 100+ unika PER DAG, blir ni då glada om ni inte får några kommentarer? Antagligen inte, och då vet ni hur vi har det.

Så vad vi försöker säga är att för att det ska komma en epilog och ny novell, vill vi ha betydligt fler kommentarer på sista kapitlet! Berätta vad det är ni inte tycker om, inte för kommenternas skull, utan för det hade varit väldigt intressant att veta, så vi vet vad vad vi ska ändra!

Tack så länge!
- M&A

P.S Epilogen ligger på lur och väntar, så kommentera mycket nu! Minst en mening om vad just DU tyckte var bra med I Will Catch You If You Fall! Det kanske till och med kan dyka upp idag? Ni bestämmer!


2013-08-22
21:25:00

85 - I Will Catch You If You Fall - THE END

Tidigare kapitel: “Bella lägg av, överreagera inte.” försvarade Justin.

“Håll käften!” röt jag, även om det inte var meningen att säga så till Justin. Han gav mig en chockad blick. Aja, det fick jag ta sedan.

Förmodligen hade alla gäster hört vad jag sagt första gången då några samlats i en klunga runt oss.

‘’Bella, vi går! NU!’’ utbrast Justin och försökte ta loss mig från tjejen, men lyckades inte. Istället höll tjejen ännu hårdare i mig och snart kände jag en handflata hårt slå till min kind. Klungan drog efter andan, men det ända jag kände var handflatan som gång på gång slog mot min kind.

 
 
 
‘’Nej! JUSTIN! Jag vill ju inte bada!’’ skrek jag.

Jag låg i solstolen, eller hade gjort det, och försökte få upp min solbränna. Jag hade lyckats väldigt bra under den veckan vi varit här i stugan nu. Även fast jag kanske ville ha lite färg till. Men Justin, som lekt med Melvin och Filippa, tyckte väl att jag hade tillräckligt mycket färg, då han tog tag i mina ben och lyfte upp mig i brudstilen. Sedan bara några sekunder efter, var jag i vattnet.

Justin tjöt av skratt när jag nått ytan. Även Filippa, Melvin och mormor, som också var ute vid trädgården, skrattade så tårarna sprutade.

"Justin, du sabbade precis mitt smink. Nu ska jag sabba", jag pausade dramatiskt och väste sedan fram, "Ditt hår."

"Åhh, sååå rädd jag blir!" tjöt Justin tjejigt och sarkastiskt.

"Vänta du bara." sa jag hotfullt och simmade bort till stegen för att komma upp. Jag gick lugnt fram till Justin, för att låtsas visa att allt var okej. Jag plutade lite med läpparna i en gest att kunna få en puss. När han lutade sig framåt tog jag tag i den iskalla colan som jag haft ståendes på bordet och hällde det snabbt över honom. Han frös till och kollade argsint på mig. Den mest mördande blick jag någonsin sett.

“Där fick du!” sa jag överlägset och la armarna i kors. Han stirrade på mig som om jag var helt dum i huvudet. Vilket jag nog var.

Ett ögonblick senare hade han kastat sig över mig, men tyvärr inte lyckats få fast mig, då jag snabbt hoppat undan och börjat springa runt, runt i trädgården med en ännu surare Justin efter mig.

Jag flåsade högt när jag började på mitt säkert sjunde varv runt den stora tomten och saktade ner en aning. Det skulle jag inte gjort, för någon sekund efter tanken låg jag på rygg med Justin sittandes över mig. Han höll ett hårt tag i mina handleder och kollade hotfullt och argt på mig. Med den andra handen kittlade han mig i sidorna, där jag är som mest kittlig, så jag skrattade högt och ideligen sa åt honom att sluta.

“JUSTIN!” skrek jag och även en aning misstolkande, då mamma frågade vad vill höll på med. För visst skulle det se konstigt ut ur deras synvinkel, jag liggandes i gräset med Justin som satt gränsle över mig, medan jag vred mig i hans järngrepp och samtidigt skrek hans namn. Jag förstod att det såg konstigt ut. För till och med en osmart person kunde förstå det. Typ Nellie.

“Screaming my name like never before. You got it, babe.” skrattade Justin och la sig bredvid mig istället. Jag kollade på honom och log. Sakta kom gamla minnen tillbaka, från tiden då vi var så att kalla det “bästa vänner”. Nu var vi tillsammans, i ett riktigt förhållande.

Men sedan kom jag slog det mig, min fest hade ju blivit totalt förstörd på grund av den dumma dansen Justin haft med blondinen. Några av de minnen jag helst vill glömma.


Blondinens hand träffade min kind gång på gång på gång. Jag försökte putta bort henne. Men det hjälpte inte. Jag kände henne flytta ifrån mig, men la ingen vikt på vem det var. Någon tog tag i mina handleder och jag kollade upp. Justin. Jag drog mig ifrån honom och sprang upp mot huset. Där jag låste in mig på toaletten. Min kind bultade och bultade och bultade. Skit.


‘’Varför dansade du med henne då?!’’ utbrast jag argt. Justin hade kommit in på toaletten och stog nu upp framför mig. ‘’Jag dansade inte med henne. Hon dansade med mig. Jag försökte komma där ifrån. Jag skulle aldrig göra så mot dig.’’ Plötsligt spände jag bara av. Justin hade faktiskt skickat en hjälpsam blick mot mig. Han ville att jag skulle hjälpa honom. ‘’Men du överreagerade fortfarade!’’ utbrast Justin och slog ut med armarna. Jag suckade och sände en arg blick mot honom. ‘’Vad fan överreagerade jag med? Att säga att du var min och att hon skulle hålla sig ifrån dig? Du är min pojkvän, klart jag vill ha dig för mig själv.’’  Justin kollade länge på mig. ‘’Jag förstår, och jag hade nog gjort likadant.’’ Jag suckade. ‘’PRECIS!’’ utbrast jag högt. Justin kollade in i mina ögon med en arg blick. ‘’Du är bara full nu. Så gå och lägg dig.’’ Jag kollade på honom. Vad sa han?

‘’Var ska du gå?’’ frågade jag Justin när han var påväg ut genom dörren. ‘’Till festen. Du kan ta sängen. Jag hittar något annat ställe att sova på.’’

Sedan lämnade han mig. Sittandes på toalettstolen helt ensam. Tårarna forsade ner för mina kinder och tankarna bara slängdes hit och dit. Varför, varför, varför?!


Den natten, sov jag inget. Jag vet inte var Justin var. Jag visste inget. Var han med blondinen? Var han i stugan? Eller var han någon annanstans? Jag visste inte. Och jag visste inte heller om jag egentligen ville veta.


Hur mycket jag än ville förtränga det som hänt för en vecka sedan, så gick det inte. Jag minns hur jag låg och funderade på om vi gjort slut eller inte. Men som sagt så är det ju en vecka sedan, och inte ens Justin kan vara sur så länge. Faktum var att han kom in och bad om fölåtselse nästa morgon. Att han inte skulle lämnat mig sådär, vilket jag var glad för. Det kändes verkligen som att han hade lämnat mig då. Men det hade han inte.

"Vad tänker du på, babe?" frågade Justin och strök en svart hårslinga ur mitt ansikte.

"Oss." svarade jag ärligt och log. "Kommer du ihåg första gången vi träffades?" la jag till och såg på honom.

"Såklart, vem kan glömma det? Du var ju så fantastiskt vacker den dagen", sa han.


''Hej sötnosar! Hoppas ni alla är laddade för sista gallringen, för den börjar nu. Jag har bjudit in en person som ska hjälpa mig att välja vilka som ska vara med och den personen kommer nu.''

Personen som kom in var en kille, i 17 års åldern kanske. Direkt kände jag igen honom. Det var Justin Bieber såklart. Han log stort mot oss alla.


Minnet svischade förbi lika fort som det kommit. Inte för att det var ett dåligt minne, tvärtom, om vi inte träffats så hade ju vi inte varit tillsammans idag. Så tack till Demi.

“Usch nej!”

“Jo, du är alltid fin.” fjäskade han. Jag visste när han var sådan, det bara kom till mig då.

“Justin, vad vill du ha?” frågade jag ärligt, då jag visste att han bara sa så för att vara extra snäll och kanske få något.

“Den intima stunden då lovade mig för EN VECKA sedan. Fatta! EN JÄVLA VECKA har jag fått vänta.” utbrast han högt, men inte för högt, för då skulle ju resten av släkten höra, då dem alla satt på altanen runt om poolen.

“Take it easy. Jag försöker få ett bra tilfälle.” retades jag.

“Kanske nu?” flinade han.

“Släkten är här”, sa jag och pekade mot min familj.

“Vi går till ditt rum.”

“Justin, nej. Jag är inte ens sugen.” suckade jag. “Tänk lite på första gången istället, så kanske det känns bättre?”

“Det gör bara att jag vill ha dig mer, pucko.”

“Älskar dig med.” skojade jag och la mitt huvud närmare hans. Jag lyfte min hand och la den på hans kind. Han la sin ovanpå min och klappade den lite med tummen.

“Justin, jag lovade dig, och jag håller vad jag lovar.” viskade jag och kysste honom mjukt.

Tänk första gången vi pussades. Eller kysstes, rättare sagt. Vår första kyss. Jag kommer ihåg den men inte när.


''Det är en sak jag måste berätta för dig.'' mumlade Justin.

Jag tog ett djupt andtag, skulle jag också berätta? Ja, var inte så feg Bella.

''De är en sak jag måste berätta för dig också.''

Jag gjorde en gest att Justin skulle börja.

''Jag har märkt det rätt länge. Men inte vågat berätta... Du är verkligen en super super vacker tjej. Med världens största hjärta. Jag har gång på gång intalat mig själv att jag ska sluta tänka på dig, för allt det med kändisskapet. Att du får en massa hot och alla papzen är efter dig. Men det går inte. Jag kan inte hålla mig ifrån dig. Det går inte bara. Izabella, jag är kär i dig.''

Jag log.

''Justin. Jag är kär i dig också. Hela tiden har jag intalat mig själv att du aldrig skulle vilja ha mig, en helt vanlig tjej. Och en tjej som hade en pojkvän som väldtog och misshandlade  mig. Jag kommer inte våga så mycket. Hela tiden har jag intalat mig själv att du inte vill ha tjejen som skär sig själv. Hela tiden. Och ja, jag skär mg själv och har gjort länge. Men jag är ändå kär i dig, Justin.''

Justin log brett mot mig och tog tag i min haka och drog mig försiktigt närmare han.

Våra läppar var två centimeter ifrån varandra. Alla känslor bubblade inom mig.

När dem väl möttes så smälldes stora och höga fyrverkerier inom mig. Det var underbart.

Vi kysstes försiktigt.

Kyssen varade ett tag och när vi drog oss ifrån varandra log vi båda stort.


‘’Vad tänker du på nu då?’’ frågade Justin. Jag vände blicken mot honom och log stort. ‘’Första gången vi kysstes.’’ Det såg ut som att han tänkte tillbaka. ‘’Ja juste! Den kyssen var helt klart min bästa’’ Jag himlade med ögonen. ‘’Då ska du få en ännu bättre nu.’’ Jag rullade upp på Justin, så jag låg gränsle över honom. Jag tryckte ihop våra läppar. Stötar, fyrverkerier och fjärilar fyllde hela mig. Gud vad jag älskade denna kille. Justin’s händer lades på min rumpa och tryckte till.


Jag kollade mig i spegeln. Min mage. Den stack ut otroligt mycket. Vad hade hänt? Det är ju inte så att jag gått upp mycket? Inte vad jag visste iallafall.

Jag öppnade en av  lådorna i badrummet. Där möttes jag direkt av ett paket tamponger. Vänta.

Hur många dagar var det sedan jag haft mens egentligen? Jag la handen över munnen och försökte förgäves räkna dagarna i huvudet. Det stod stilla. Vad skulle jag göra? Jag mindes inget. Jag sökte långt bak i mitt huvud och efter ett väldigt långt tag kom jag fram till det. 

 Bella hade varit iväg ett tag, jag vet inte var. Men jag antog att hon duschen eller något. Morgonen efter mitt utbrott på Bella hade jag direkt bett om ursäkt och vi hade blivit som vanligt igen. Jag skämdes över mitt beteende, jag vet inte vad som flög i mig. Det var precis som att jag var en annan person, jag ville inte vara arg på henne. Jag kunde inte vara arg på henne, trodde jag iallafall. Oftast, så när jag ville vara arg, kunde jag inte det. Men det var visst något annat som flygit i mig den kvällen.


Jag stog framför Bella’s mormor, morfar och Max mamma och pappa. Dem hade kommit tillbaka till stugan imorse och nu höll alla på med maten tillsammans. Det skulle grillas och till det skulle vi ha potatis, sallad och en massa såser. Gott lät det iallafall. Utom Bella då, som var någon annanstans.

‘’Så, hur länge är det ni har varit tillsammans nu då?’’ Jag log mot Elisabeth, Max mamma.

‘’Sedan 13 december 2011. Så 1 och ett halvt år ungefär.’’ Dem alla fyra nickade imponerat och log mot mig.

‘’Jag hoppas du tar bra hand om henne. Mitt enda barnbarn som är flicka, så hon måste ha det bästa.’’ sade Bella’s mormor strängt. Jag log smått.

‘’Jag försöker ta hand om henne på det bästa sättet jag kan!’’ Steg  hördes mot köket. Sedan uppenbarades sig Bella i dörröppningen, med rödgråtna ögon. Genast blev jag orolig, vad hade hänt egentligen? Något allvarligt? Antagligen eftersom Bella’s ögon var helt röda och det var ränder på hela hennes kinder efter gråt.  

‘’Justin, skulle jag kunna få prata med dig?’’

________________________________________________________________________________________
Åh detta är så jobbigt! I Will Catch You If You Fall, har nu inga fler kapitel. Min älskade novell! <3 Utan nu väntar bara en epilog, och sedan är Bella's och Justin's resa över. Men såklart, finns dem alltid i mina tankar! 
 
Jag tycker faktiskt inte att det passar att ha en random fråga här. Utan istället kommer det lite andra frågor:
* Vad har ni tyckt om novellen? Välskriven, slarvig, tråkig m.m? 
* Vilket är erat favorit kapitel?
* Kommer ni sakna novellen? 
* Andra kommentarer?
 
Kapitlet är skrivet av oss båda två! Hoppas ni gillar det! <3
Enjoy <3 
Puss! 
 

2013-08-20
21:09:29

84 - Sweet 16

Tidigare kapitel: Jag hoppade upp på diskbänken. Vi hade precis vaknat och direkt tagit på kläder på våra nakna kroppar. Direkt efter det hade vi gått ner till köket där ingen satt.  Justin särade på mina ben och ställde sig mellan dem. Mina händer flyttades till Justin's hår och jag rufsade snabbt om i det. Bordet var dukat med allt möjligt och steg hördes in i rummet. Snart kom alla in  rummet och jag hoppade ner från diskbänken och satte mig bredvid Justin vid köksbordet där alla satt. Jag lade upp en pannkaka på min tallrik och fyllde den med Nutella. Direkt började jag äta. Mm, så gott! Solen sken utanför, så jag gissade på att det skulle bli en solig dag. En riktigt solig dag! Så det skulle badas och solas mycket idag.
 
 
‘’Baby, det är dags att vakna. Det är din födelsedag.’’ hörde jag långt ifrån. ‘’Babygirl.’’ Samma röst hördes. Någon skakade om mig. Jag öppnade sakta ögonen och möttes av Justin’s hasselnötsbruna ögon. Aha, det var han som hade pratat med mig.

“Hej”, svarade jag hest.

“God morgon, beautiful.” log han och strök mig över kinden.

Jag log och stötte mig på mina armbågar så mina läppar kom i höjd med Justin’s. Han log och kysste dem. Bästa sättet att vakna upp, med en kyss från Justin. Våra läppar drogs ifrån varandra när dörren öppnades och in kom hela släkten. Jag drog upp täcket över min halvnakna kropp. Bra tajming asså.

“Jaha”, sa Max. “Vad mysigt ni har det då.’’ Jag fnissade och lutade huvudet mot Justin’s bröstkorg. ‘’Grattis på födelsedagen!’’ utbrast alla och började sjunga. Även Justin. Jag vände upp blicken mot honom och tryckte mina läppar mot hans. Kalla mig otacksam om ni vill, men det var min pojkvän. Justin skrattade lågt. Våra läppar lämnade varandra och istället log jag mot min underbara familj. Dem tog det sista hurra:et. Jag log ännu bredare. ‘’Tack hörni!’’

"Grattis gumman!" ropade mamma och gav mig ett litet kuvert. "Från mig och Max."

Jag log och öppnade kuvertet. Där låg ett litet presentkort på Hollister.

"Tack!" log jag och kramade om mamma med ena armen.

"Om ni ursäktar, så vill jag ge min present ifred", sa Justin till resten av familjen.

Alla brast ut i "Åh, såklart!" eller "Jamen, javisst!" och lämnade oss ensamma. Äntligen. Jag tryckte mina läppar hårt mot hans. Han var en aning förvirrad från början, men sedan fattade han och masserade mina läppar så dem blev lika blöta och mjuka som hans.

"Oj, det var värst var på du var då!" skrattade han så fort våra läppar släppt varandra.

"Jag är alltid på. Du vet, hångelsugen hela tiden." skämtade jag.

Men Justin verkade ta det seriöst och flinade perverst. "Jaså?"

"Of course! Vem blir inte sugen på dina sexiga och frestande läppar." retades jag, bara för att jag visste hur tänd han blev på sånt här, och slickade min underläpp med tungan.

"Om du försöker få igång mig så", han pausade och fuktade sina läppar. "Funkar det." Han flinade mot mig och jag kunde nästan inte hålla mig för skratt. "Mycket." tillade han.

"Vad säger du? Inviga denna fina födelsedag med en liten intim stund?" frågade han en aning perverst och lät sin hand krypa in under täcket.

"Nää, jag är inte riktigt tänd på dig," retades jag. "Än."

"Synd, för jag kände verkligen för det." sa han sorgset och plutade gulligt med underläppen.

"Hahahah, det där funkar inte. Gå och hitta någon annan!" skrattade jag och boxade till honom på axeln.

"Aldrig."

"Ge mig presenten, och om jag gillar det kanske du är så lyckligt lottad att du får en liten intim stund med mig." sa jag och blinkade lite med ögat.

"DU GÖR MIG GALEN, GUURL!" skattade Justin högt. "Okej, deal. Här är din present!"

Han log och kysste mig passionerat. En RIKTIG kyss. Inte en sådan där som man gör i mellanstadiet. En riktig kyss från en riktig pojkvän. Efter ett tag drog jag mig långsamt tillbaka och öppnade mina stängda ögon.

"Du sa ju att du önskade dig en kyss från mig. Du fick en. Är du nöjd, eller ska jag göra det lite bättre?" viskade han hest i mitt öra. Jag gick igång med en gång. Varje gång han använde den hesa, lite sexiga, rösten, fick jag gåshud och det bultade inom mig. En hunger efter honom. Om han bara visste hur galen den gör mig. Galen i honom.

"Jag älskade det." viskade jag tillbaka och satte mig gränsle över honom. "Men inte någon fin stund nu, hela släkten är ju här."

"Okej", svarade han.

 

Ett till penseldrag med borsten och jag var klar.

"Oh my god! Bella! Du är jättesnygg! Justin kommer dö." skrek Nellie, som kommit enda hit för att fira min födelsedag med mig, och hoppade upp och ner av lycka.

"Ska du säga, snyggo!" Nellie skickade ett stort flin mot mig. Jag bar en rosa klänning, som gick mig till början av låren ungefär. Absolut inte för kort, men den var kort. Längst ner på  klänningen var det en liten volang. Min sminkning var enkel. Maskara, lite foundation och lite ögonskugga i en ljus färg.  Såklart hade jag ett lager läppglans på mina läppar. Jag kände mig fin.

 

Dem vuxna hade lämnat huset, så att vi skulle få vara ifred. Hela stranden utanför huset var upplyst av lampor och en stor brasa som brann. Kompisar till mig hade åkt hit för att komma på min 16-års fest.

Jag trampade ner på sista trappsteget på trappen och möttes av Justin’s ögon. Jag vände blicken ner i golvet samtidigt som jag kände Justin’s blick utforska hela mig typ,

“Gud vad fin du är!” utbrast han och drog snabbt med blicken över mig igen. “Fast det är du alltid.”

Jag rodnade och kollade ner i backen igen med ett leende på läpparna. Han var alltid så söt mot mig. Jag fattade inte hur han orkade.

“Sluta”, fnissade jag. “Om det är någon som är fin så är det du.”

Han log och tog mig hand, snurrade runt mig så volangerna på klänningen fladdrade till innan han drog mig intill sig. Bara av att känna hans närhet gjorde mig trygg. Glad.

Han kollade ner på mig och skrattade till. “Ska vi gå, baby?”

“Ja”, svarade jag, fortfarande med en stark ögonkontakt. Vi gick hand i hand ut genom den glasade altandörren och ner till stranden där alla var. Blickarna vändes mot oss och mina kinder blev varma. Varför skulle jag alltid rodna? Det var en väldigt bra fråga. Men jag gjorde det alltid iallafall.

Justin drog med mig bort till baren. Han beställde varsin drink till oss och sedan började vi gå runt. Jag hälsade på alla och fick ett grattis på födeledagen tillbaka av alla typ. Justin försvann från min sida, med förklaringen om att han skulle gå och hälsa på någon han tyckte han kände igen. Nellie anslöt sig till min sida och tillsammans beställde vi shot efter shot efter shot.

 

Med fötter tunga som sten, förflyttade jag mig från baren och till dansgolvet. Men jag hann inte dansa så länge, förens jag såg Justin. Dansandes intimnt med en annan tjej. Jag kände inte igen henne, men jag blev arg. Eller sur kanske man kan säga istället.  

Med bestämda kliv tog jag mig åt deras håll. Justin’s blick vändes mot mig och han sände en hjälpsam blick mot mig. Jag rynkade pannan. Vad händer? Ville han inte dansa med tjejen?

“VAD I HELVETE GÖR DU?!” röt jag till den blonda, faktisikt snygga, tjejen.

“Vad fan ser det ut som?” snäste hon och synade mig från topp till tå.

“Hora.” lade hon till.

“Ge fan i min pojkvän!” skrek jag, förmodligen så hela stranden hörde mig. Men jag brydde mig inte. Jag ville veta vem denna blonda tjej var. Jag knuffade till henne så hon tog några stapplande steg bakåt. Tjejen puttade upp mig mot husväggen och kollade hotfullt in i min ögon.

“Bella lägg av, överreagera inte.” försvarade Justin.

“Håll käften!” röt jag, även om det inte var meningen att säga så till Justin. Han gav mig en chockad blick. Aja, det fick jag ta sedan.

Förmodligen hade alla gäster hört vad jag sagt första gången då några samlats i en klunga runt oss.

‘’Bella, vi går! NU!’’ utbrast Justin och försökte ta loss mig från tjejen, men lyckades inte. Istället höll tjejen ännu hårdare i mig och snart kände jag en handflata hårt slå till min kind. Klungan drog efter andan, men det ända jag kände var handflatan som gång på gång slog mot min kind.

_____________________________________________________________________________________

Eh va?! Vad händer där? Vad tror ni?

Äntligen uppe eller något :( 

Random fråga: Har ni börjat skolan? Vilken datum började/börjar ni? 

Svar: Jag började i måndags. 19 augusti

 

2013-08-19
15:27:00
Kategori:

Kik - thejustinnovells

Hej!
Vi har skaffat en kik till bloggen! Kika gärna, vi svarar på allt (förutom privata frågor om oss) - thejustinnovells
Det är jag (Agnes) som svarar på det mesta, då jag har kiken på min telefon.
Moa kan också svara om det är något enskilt om just henne!
- A


2013-08-17
11:40:00

83 - I Fucking Love Cuddling

Tidigare kapitel: "Som det ser ut nu så har du bara en influensa, miss Jones." sa Rosie, läkaren vi fått här på akuten. 
Bella nickade och reste sig upp tillsammas med mig och Scooter.
"Bieber?" frågade hon lågt. 
"Ja?" svarade jag.
"Se till henne ordentligt! Om hon svimmar så tar du hit henne igen, okej?" sa hon barskt, som om jag var värsta playern. 
"Yes, madame." sa jag överdrivet och bugade och försvann sedan ut ur rummet springandes efter Bella och Scooter.
______________________________________________________________________________________________
 

Alla satt samlade i stora rummet i vårat hus och åt när jag kom hem. Jag hade varit med Nellie och shoppat lite, vi hade haft det riktigt mysigt. Jag kom hem med en stickad brun tröja, en vit blus och ett par vita shorts. Jag hade även provat en bikini, men inte haft pengar kvar till den, så den skulle införskaffas när jag fick pengar igen. Jag gick in i stora rummet och blickarna vändes mot mig. Mormor, morfar, mamma, Max, min morbor Kalle med familj som bestod av, Patricia, Filippa och Melvin, Katrin min moster var också här och Klaus. Max mamma  Elisabeth och pappa Göran var även dem här. Det var den första juni idag, mitt sommarlov började idag. Vi var den skolan som fick sommarlov först det här året. Vilket var lyxigt. Och i övermorgon, skulle vi hela släkten plus Justin åka till våran familjs sommarstuga och vara där i över två veckor och bara vara och ha det mysigt. Miley skulle tyvärr inte följa med, då hon skulle spendera tre veckor i Grekland med Martin, hennes mamma och hennes mammas pojkvän. Hon var väldigt glad att hon och Martin skulle få komma iväg på semester.

Justin skulle komma två dagar efter oss, då han varit iväg och gjort ännu en konsert. I Finland tror jag att det var. Vårt avsked var det värsta, usch vad jag grät då. 

Efter besöket hos läkaren har jag inte spytt något mer, bara haft ont i magen. Justin hade varit extra noga med att jag mådde bra. Han ringde minst en gång om dagen för att se om något nytt hade hänt. Han var en riktig drömprins alltså! En sådan som alla ville ha. Han gjorde inget fel, han var inte så "badboy" som alla trodde. Median ser inte allt bra som han gör, bara det dåliga. Det är synd, för det som dem skriver om honom gör honom väldigt ledsen. Han är precis lika mycket människa som alla andra, kan dem inte bara förstå det?

 

'' Hej gumman!'' sade mamma och sände ett leende mot mig. ''Hej!'' Filippa's blick vändes mot mig. '' Vad har du handlat för något?'' frågade hon nyfiket. Jag log. '' En brun stickad tröja, en vit blus och ett par vita shorts.'' Filippa nickade. '' Får jag se?'' Jag log. '' Jag kan visa det senare. Vad äter ni?'' frågade jag glatt. Jag var hungrig för en gångs skull. '' Grillat och potatis med sås. Det finns här på bordet. Kan du hämta en läsk till i kylen?'' svarade mamma. Jag himlade fort med ögonen och gick sedan ut till köket. Jag tog en läsk och satte  mig sedan vid bordet när jag kommit in i stora rummet. '' Du var i stan med Nellie va?'' Jag nickade mot mamma. '' Var är Justin?'' sade Melvin. Jag log. '' I Finland. Han kommer till stugan på söndag. Så ni får träffa honom då.'' Filippa sken upp i ett leende. '' Kan han  sova inne på mitt och Melvin's rum?'' Jag skrattade tillsammans med resten. '' Jag tror faktiskt att han ska sova inne hos Bella. Dem har inte träffats på en månad ungefär.'' sade mamma. Jag skrattade. '' Ni kan säkert sova inne hos oss någon natt. '' skrattade jag fram. Filippa sken upp i ett leende Jag stoppade in dne sista biten potatis  munnen. '' Jag tror nog inte att det är så bra för barnen.'' sade Elisabeth. Jag tuggade upp och svalde. '' Precis som att vi skulle göra något om det  var två barn i samma rum? Du vet, båda Justin's syskon har sovit med oss. Det är ingen fara, vi veta att vi inte ska göra barnförbjudna saker inför andra.'' sade jag. Jag var nog kanske lite kaxig i hur jag sa det, men jag blir så trött. Orka att alla ska se till vad vi gör och allt. '' Förlåt, men jag trodde bara ni gjorde sådana saker?'' Jag flinade. '' Då kan jag svara på din fråga att vi faktiskt brukar göra sådana saker. Men du vet ju inte vad sådana saker  betyder.''  Mamma skakade på huvudet åt mig och flinade. '' Vilken tid åker vi imorgon? Och hur går allt till?'' frågade jag nyfiket. '' Bilen går hemifrån vid tolv och då är vi framme vid tre fyra. Beroende på hur många gånger vi stannar.

 

"Bella öppnar du?" frågade mamma när det dörrklockans ljud fyllde hela huset. 
"Visst", svarade jag och gick ut till hallen. Jag öppnade dörren och fick se ett par svarta supras, då jag hade haft blicken på det mörka trägolvet. Inte var det svårt att gissa vem det var när man såg skorna. 
"JUSTIN!" skrek jag högt och hoppade upp i hans famn, med mina ben slingrade kring hans midja och armarna runt hans nacke. 
"Aww, baby, vad jag saknat dig!" sa han och la sina händer under min rumpa. Han kysste mig snabbt på munnen och släppte ner mig för att hälsa på dem andra som kommit ut i hallen.
"Mormor, morfar, visst kommer ni ihåg Justin?" frågade jag. 
"Om vi gör! Du är en sådan rar pojk!" sa mormor och klappade Justin på kinden. Han rodnade och log ett blygt leende tillbaka. Det var första gången jag sett honom blyg och generad. Oftast var han självsäker och helt säker på sitt ord, det här var motsatsen!

 

Vi låg uppe på mitt rum, tillsammans i min säng. Jag låg hela tiden och tänkte på att jag snart var tvungen att packa. Packa. Packa. Packa. Vi skulle vara iväg i två veckor. Det kunde bli både dåligt och bra väder, så vad skulle jag ha med mig för kläder? '' Justin, jag måste verkligen packa nu. Kan du hjälpa mig?'' Justin nickade muntert och vi båda reste oss upp ur sängen. Jag tog fram mina två resväskor. Dem båda lades på sängen öppna. Justin's steg tog sig direkt till min byrå och underklädes låda. Så typiskt killar. Han började rota runt där i och kom sedan fram med väldigt många spets trosor. Både i string, vanliga och sådana med typ på framsidan. Dem flesta var rosa, lila eller blåa. Det fanns även gröna och röda. Han vek ner dem i min resväska. När jag plockat fram några stickade tröjor, tjocktröjor och linnen, kom Justin till resväskan igen. Denna gången med mina sexigaste bh:ar. Dem jag inte brukade använda så ofta. Så klart hade han lyckats hitta några matchande trosor till dem också. '' Justin, jag tror inte jag kommer använda alla dem? Och jag vet inte ens om dem passar mig längre.'' Justin fnös. '' Du kan aldrig ha för många bh:ar. Men då är det väl bara att prova dem då?'' Jag fnissade och skakade på huvudet. Nej, jag fick väl se om dem passade mig, sen så vill jag inte heller att Justin skulle få se mig i dem innu. Han kunde gott vänta lite. Jag plockade åt mig en massa jeans och shorts också. Även tränings kläder fick följa med ner i väskan. Underkläderna Justin packat tog upp halva resväskan. Så jag flyttade dem till den nätade fickan man kunde knäppa. Dem fyllde hela den och var nästan påväg att ploppa ut så många det var. Men dragkedjan kunde jag precis knäppa. Jag vek ner lite tjocktröjor i den resväskan. '' Jag ska bara hämta lite skor. Stannar du här eller ska du gå ner till dem andra? Jag är färdig om typ 5 minuter. Så jag kommer snart.'' Justin flinade. '' Jag går ner till dem andra!'' Vi gick tillsammans ner för trappan men skiljdes sedan åt. Justin skulle åt ett håll och jag åt ett annat. Jag plockade fram mina träningsskor, mina converse, ballerina, flipflops och mina Hunter. Fort gick jag upp och packade ner dem. Sen så gick jag in till vardagsrummet där alla satt. Mormor, morfar, mamma och Max i en soffa, Kalle, Patricia, Katrin och Klaus i en soffa och sedan Elisabeth och Göran i den lilla soffan. Filippa och Melvin satt i en sackosäck och Justin satt i den bredvid dem. Blickarna vändes mot mig och mamma började fråga mig. '' Har du packat klart nu eller?'' Jag nickade och flinade medans jag gick mot Justin och sjönk ner mellan hans ben och med ryggen mot hans bröstkorg. '' Nej men Bella! Du förstår!'' utbrast Melvin. Jag fnissade. '' Ja! För nu kommer du ta Justin ifrån oss.'' utbrast Filippa. Justin bakom mig brast ut i skratt tillsammans med alla vuxna. Jag kollade på Filippa och skakade på huvudet och började även nu skratta. När vi lugnt oss allihopa, viskade Justin till Filippa. '' Ta det lugnt sötnos! Vi bryr oss inte om henne.'' Jag knuffade till Justin så han föll bakåt. Vilket ledde till att även jag föll bak. '' Du kan ju inte vara otrogen mot mig ditt pucko.'' Utbrast jag fnittrandes. Justin flinade och blinkade mot mig. '' Jo! Om det gäller Filippa här så jo!'' Jag skickade ett surt ögonkast mot Justin och vände sedan blicken mot Melvin. '' Då är jag väl otrogen mot dig med Melvin då.'' Justin nickade. '' Bra! Då är det slut då!'' Jag nickade. '' Ja! Så gott som över! Jag har en ny pojkvän nu vet du!''  Dem vuxna skrattade så mycket at dem höll på att kissa på sig såg det ut som. För alla knep ihop benen typ. '' Nej. Jag skulle aldrig vara otrogen mot dig, eller göra misstaget att vi gör slut igen.'' utbrast jag. Justin nickade och lutade sig fram och trykte hans alldeles för kyssbara och mjuka läppar mot mina.

 

Vi satt i bilen påväg mot stugan nu. Jag hade fått ta en extra väska med mig, för jacka och en massa produkter till både håret och ansiktet och såklart kroppen.  Antagligen hade vi hyrt en bil, då alla fick plats i bilen och jag menar, vi var ändå 14 stycken. Bilen hade 15 platser, så vi hade fått plats en till. Vi hade ungefär en kvrt kvar innan vi skulle vara framme. Vi hade såklart kommit iväg två timmar försent, så klockan var nu halv sex.

 

 

Jag gick in i mitt rum på andra våningen tillsammans med Justin. Vi satte våra väskor vid dörren och sedan kollade jag in rummet. Det såg helt orört ut sedan förrra gången jag var här. Sängen var bäddad med dem vita påslakanen och alla fluffiga kuddar vad på rätt ställe. Min byrå var orörd och gardinerna var fördragna, precis som jag lämnade dem. Men plötsligt såg jag det. I fönstret låg rakbladet. Det jag använt för att göra hål i mig själv. Jag vände ryggen åt fort. Jag kunde inte kolla på det. Inte vara i samma rum. Jag var tvungen att få ut det härifrån. Av att se det och tänka på vad det gjort, gjorde mig kvävd. Jag kunde inte andas. '' Justin! kan du vara snäll att ta ut rakbladet härifrån? Jag kan inte se det!'' Jag hörde hur Justin's steg gick mot fönster karmen och sedan någon minut efter sade Justin att det var borta. Jag vänd emig om mot honom och log lättat. '' Tack! Jag får panik när jag ser dem!'' Justin nickade och lutade sig fram och kysste mig. Jag kysste tillbaka och det ledde snabbt till hångel. Vi föll ner på sängen och jag trasslade in mina händer i Justin's hår. Våra tungor arbetade snabbt med varandra. '' BELLA! JUSTIN! PIZZAN ÄR HÄR!'' ropade mamma. Vi drog oss suckandes ifrån varandra.

 

"Vad önskar du dig present då? Du fyller ju år imorgon", frågade Justin och kollade upp från sin telefon.
"Vet inte, en kyss från dig kanske." svarade jag och tog ett popcorn ur skålen som stod mellan oss.
Justin bytte ställning och la sig på mage i stället. 
"Men det kan du ju få nu." sa han och pressade sina onaturligt mjuka läppar mot mina. 
Det kändes som om varje gång vi kysstes var magiskt. Som om våra läppar var gjorda för varandra. Dem passade så omöjligt bra tillsammas.
Jag slickade lite på hans underläpp, som smakade salt av popcornen. Han log mot mina läppar och öppnade försiktigt munnen så min tunga kunde slinka in. 
Det var mysigt, bara vi två på min säng, lite hångel sådär och känna att han faktiskt var den enda jag verkligen älskade. Mamma, Nellie, Marcus och resten av familjen var ju en annan kärlek till. Justin var en kär-kärlek, den jag absolut vill tillbringa resten av mitt liv med. I alla fall tyckte jag det nu. Hoppas att han kände likadant. Men då slog det mig, vi hade ju faktiskt inte riktigt blivit ihop än, men det kändes som om den frågan egentligen inte behövdes, men jag ville ändå fråga. Jag la min hand på hans bröstkorg och sköt i från. 
"Vad är fel?" frågade han oroligt med en gång.
"Justin, jag vet inte riktigt vad vi står nu för tiden", jag gjorde en paus och kollade upp på honom. Han kollade förvirrat tillbaka. "Vi har ju inte direkt sagt att vi är ihop, men det känns som det. Så, är vi ihop nu eller?" 
"Vill du inte?" 
"Jo! Såklart jag vill, jag, jag.." jag pausade igen och kollade på upp. "Jag älskar dig." Justin log stort. '' Jag älskar dig med!''

Våra läppar möttes ännu en gång och det ledde nu också till hångel. Mina händer tog tag i hårtopparna på Justin's hår och drog. '' Ska vi fortsätta i duschen?'' flåsade Justin. Jag nickade.

 

Jag kände Justin's händer på mina bröst och hur dem förflyttades neråt. Jag tryckte mitt pulserande underliv mot hans. Det bubblade av kåthet i hela kroppen. Justin stönade och jag kände hur hans händ trycktes in i mitt underliv. Ett stön lämnade mina läppar och

 

 

Jag hoppade upp på diskbänken. Vi hade precis vaknat och direkt tagit på kläder på våra nakna kroppar. Direkt efter det hade vi gått ner till köket där ingen satt.  Justin särade på mina ben och ställde sig mellan dem. Mina händer flyttades till Justin's hår och jag rufsade snabbt om i det. Bordet var dukat med allt möjligt och steg hördes in i rummet. Snart kom alla in  rummet och jag hoppade ner från diskbänken och satte mig bredvid Justin vid köksbordet där alla satt. Jag lade upp en pannkaka på min tallrik och fyllde den med Nutella. Direkt började jag äta. Mm, så gott! Solen sken utanför, så jag gissade på att det skulle bli en solig dag. En riktigt solig dag! Så det skulle badas och solas mycket idag.

_____________________________________________________________________________________

Äntligen uppe! Förlåt att det dröjde! Men både jag och Agnes har haft så mycket att gör och bestämma i veckan! Vi har beställt och bestämt så mycket! Så roligt ska det bli att få visa er det nya och den nya novellen! <3

Sen så, vi går tyvärr mot slutet i den här novellen... :( Två kapitel kvar + en epilog för att vara mer exakt! <3 Hoppas ni tycker det är okej och att ni tycker om dem sista kapitlena! <3 

Dagens fråga: Vad tycker ni om  att jag och Agnes börjat skriva tillsammans? :D

Mitt svar: Jag älskar att jag och Agnes börjat skriva tillsammans! Vi har så mycket planerat och passar verkligen med att skriva tillsammans! Och vi kommer verkligen överrens! Jag hoppas Agnes tycker om dte lika mycket som jag! 


Detta kapitel är skrivet av mest mig, Moa. Agnes har skrivit några delar! :D Jag ska städa mitt rum nu, och sedan börja på nästa kapitel! KOMMENTERA! Puss <3 

-M <3 

2013-08-12
16:01:00

82 - Take Care Of Her

 

Izabella's perspektiv:

 

"Justin?" viskade jag och rörde försiktigt vid Justins kind. Han ryckte till och dem låga snarkningarna upphörde.
"Babe?" viskade han med sin sexiga, hesa röst. Den som får mig knäsvag och alldeles nykär. Som om detta var första gången vi sågs. Om han bara visste vad han hade för effekt på mig. Den han alltid haft.
"Ja", svarade jag och hävde mig upp på en armbåge. Han placerade ansiktet mellan mina nakna bröst och lämna små pussar där. "Ehm.. Justin, vad gör du?" skrattade jag och la en hand i hans rufsiga hår.
"Kysser dig." mumlade Justin mot min bara bröstkorg. "Det känns sexigt."
"Men det är det inte", ljög jag. "Det har ingen effekt."
"Nehe, då får vi väl fixa det då." Han flinade mot mig.
Jag fick nog och sköt undan hans huvud.
"Men kom igen! Jag hade det nästan!" suckade han.
"Jag tänker inte ha något morgonsex med dig." bestämde jag och satte mig på sängkanten.
"Babe, jag vet att du vill. Du vill hela tiden." envisades han.
"Justin, nej. Om du så gärna vill kan du väl gå och leta upp någon som vill istället för att reta upp mig?" sa jag bestämt och drog på mig Justins ljusblåa tröja som legat på golvet.
"Jag skoja. Det var ett skämt! Förlåt."
"Det är lugnt." bekräftade jag. "Jag orkar seriöst inte göra något idag, kan vi inte bara mysa?"
En glimt av hopp tändes i hans ögon. Han öppnade munnen för att säga något men jag hann före. "Nej, då ingår inte det du tänker på."
Han suckade och klev upp ur sängen för att sätta på sig ett par gråa mjukisbyxor.
"Justin är du så dersperat?" skrattade jag.
Han nickade. "Ja, efter dig och ingen annan."
"Borde jag känna mig hedrad?"
"Ja."

Justins perspektiv:

 

"Jag vill se Mean Girls!" sa Bella och höll upp dvd-fodralet framför mina ögon.
Jag suckade, "Kan vi inte bara se typ Hangover eller något? Sen kan vi se Mean Girls."
"Okej, boss."
Jag log och och letade upp filmen på tv:n. Bella la sig intill mig med en popcornskål, som vi beställt från köket (det var svårt att övertala dem till det, men vem kan säga nej till Justin Bieber? Inte dem i alla fall), på magen.
Filmen började och jag la en arm om Bella och tryckte henne närmare. Hon placerade sitt huvud på min bara överkropp och stoppade några popcorn i munnen. Jag struntade totalt i filmen och bara kollade på henne. Hon var otroligt fin. Det mörka håret och dem fina ögonen. Hon gjorde mig så oerhört kär. Varje gång.
"Bella?"
Hon vände sitt huvud mot mig och log, "Ja?"
Jag sa inget utan tryckte mina läppar mot hennes. En snabb rörelse och sedan stod popcornskålen på nattduksbordet, och Bella satt gränsle över mig. Jag skulle precis stoppa mina händer under hennes, rättning: min, tröja när dörren öppnades och Scooter tittade in.
"Ungdomar! Ni är väl varsamma med det dyrbaraste ni har?" skämtade han. Bella rodnade och la sig bredvid mig istället.
"Ja, men du borde ju kanske tänka lite mer på din." käftade jag.
Bella skrattade högt medan Scooter gav oss varsin mördarblick. Den blicken som hade kunnat döda om nu blickar kunde göra det.
Bella slutade skratta tvärt och for upp ur sängen och in på toaletten. Jag rusade efter och just som jag kom in genom dörren, kom allt upp i toan. Jag vände bort ansiktet. Lite äckligt varje gång. Nu började jag dessutom bli orolig varje gång. Scooters ord ekade alltid högt i mitt huvud.
"Vad händer?" frågade Scooter stressat och dök upp bakom mig.
"Scooter, vi borde nog kolla upp det här ändå." sa jag lågt och svalde tungt.
Han nickade och satte sig på huk framför Bella. Hon sjönk ihop i skräddarställning med blicken på mina fötter. Scooter spolade i toaletten och sjönk ner bredvid henne.
"Hur är det?" frågade han och klappade henne lite på knät.
Hon tyckte snabbt till av hans beröring. Kanske minnena från Alex dök upp.
Han drog bort sin hand och kollade på mig. Jag förstod genast och lyfte upp Bella på samma sätt som när vi kom till hotellet igår, med en arm under hennes knäveck och en om axlarna.
"Bella, vi borde kolla upp det här. Du spyr väldigt ofta nu för tiden. Vi vill bara vara säkra på att du inte fått något virus, okej?" frågade Scooter. Bella nickade lite och begravde ansiktet vid min halsgrop.

Vi satt på akuten nu. Konserten som vi egentligen skulle haft idag blev inställd. Jag hatade att göra fansen besvikna, men just nu var det bättre att Bella blev än att ha konsert.
Jag smekte Bella kind, där hon satt i mitt knä med ansiktet mot mitt bröst. Hon satt liksom på sidan med en arm runt min nacke.
"Hur är det, babygirl?" viskade jag och strök en hårslinga ur hennes ansikte.
Dem mörka ögonen kollade upp på mig. "Inte bra." viskade hon hest. "Kan jag få lite vatten?"
"Självklart!" sa jag. "Scooter! Hämta lite vatten!"
"Ska bli!" sa Scooter och gick bort till läskautomaten. Han drog fram en sedel ur fickan och stoppade in den i automaten. Han kom tillbaka med en flaska bubbelvatten och gav den till mig. Jag skruvade av korken och gav Bella flaskan. Hon tog en klunk och gav mig flaskan igen.

"Som det ser ut nu så har du bara en influensa, miss Jones." sa Rosie, läkaren vi fått här på akuten.
Bella nickade och reste sig upp tillsammas med mig och Scooter.
"Bieber?" frågade hon lågt.
"Ja?" svarade jag.
"Se till henne ordentligt! Om hon svimmar så tar du hit henne igen, okej?" sa hon barskt, som om jag var värsta playern.
"Yes, madame." sa jag överdrivet och bugade och försvann sedan ut ur rummet springandes efter Bella och Scooter.


Det här var skrivet av mig, Agnes, den nya delägaren!

Hoppas att ni tyckte om det! En aning kort kanske men men, det är första gången jag publicerar ett helt eget kapitel! 

Ge mycket kommentarer till Moa på kapitel 79 och 80, det är hon värd! 

So long, vi hörs igen!


2013-08-12
13:30:35
Kategori:

Det här är Agnes

Hej alla fina läsare! Som ni kanske såg så hjälpte jag Moa att skriva kapitel 81, då vi bestämde oss för att jag skulle vara hennes "medbloggare" på prov i tre dagar. Det blev inte tre dagar.. Utan för resten av justinnovells' historia (förhoppningsvis). Så nu är vi två som bloggar här! Jag och Moa <3
 
Tänkte bara kortfattat skriva lite om mig själv:
Jag heter då Agnes och är 13 år (lika gammal som Moa). Faktiskt så har jag följt denna blogg sedan början ungefär, så därför förstår jag lite hur Moa ville ha det och jag tycker personligen att 81 som vi skrev var helt amazing (förlåt för skryt!). 
 
Kram på er alla från mig! 
Både jag och Moa skriver på 82 och 83 nu.. :)

2013-08-10
23:01:00

81- I Can't Do This

TIDIGARE KAPITEL:  Min mage gjorde ont. Det kändes som att jag skulle spy upp hela min mage snart. Plötsligt kände jag det i halsen. Snabbt reste jag mig upp och sprang in på toaletten och kastade mig ner på knä framför toaletten. Steg hördes bakom mig och sedan hölls mitt hår upp. Mellan omgångarna jag tömde magen, försökte jag säga till Justin att gå. '' Du betyder inte se det här! Gå Justin.'' Justin skakade på huvudet. '' Nej. '' Ännu en gång tömde jag magen. Usch. Det var så äckligt. Justin's hand smekte min kind. Jag reste mig upp efter ett tag och borstade mina tänder. Varför spydde jag egentligen? Jag fick bara inte vara sjuk nu. Jag kände i min panna. Jag kokade. '' Jag tror att jag håller på att bli sjuk.'' mumlade jag. '' Jag tar hand om dig baby!'' Jag log mot Justin och gick sedan in i hans famn. Vi stog och bara kramades ett tag. Det var så mysigt.
_______________________________________________________________________________________
 

Det hade gått en månad, sedan min och Justin's dejt i Paris. Under den månaden hade vi varit lite överallt. Inget jag kommer ihåg direkt. Men nu var vi äntligen i Köpenhamn och satt äntligen i bilen på väg till tivolit i Köpenhamn. Jag hade varit här en gång innan. Med Emilia och Pontus. Vi hade väldigt tråkigt en dag och tog en spontan resa från Stockholm till Köpenhamn över en helg. Därför hade jag varit på tivoli innan.

 

Antagligen hade Tivoli stängt för allmänheten, då det bara var vi här. Jag, Justin, Alfredo och Kenny. Jag pekade på den stora frittfallet. '' Vem är på?'' Både Alfredo nickade och Justin nickade. Ett flin formades på mina läppar. Dem vet inte vad dem ger sig in på. Och det visste inte jag heller. För jag skulle nog inte ha åkt alla dem här karusellerna. Så som jag mår efteråt.

 

Efter fjärde gången på Demonen och femte på Slänggungan vände sig min mage ut och in. Spyan kom upp i halsen, men jag svalade det igen. Det skulle inte stoppa mig från att åka lite till. '' Jag ska åka Draken!'' säger jag och ler. '' Är det verkligen en sån bra idé? Du är helt vit i ansiktet!'' Justin's ögon såg oroligt på mig. '' Det vet jag inte, men jag ska åka den! Jag får må hur som helst efteråt. För jag ska inte missa den här! Vem är på?'' Alfredo nickade i ett tecken att han var med. Vi gick tillsammans upp på karusellen och satte oss. Den började åka och jag fick en liten tankeställare. Om att jag faktiskt skulle lyssnat på Justin.

 

Alldeles vimmelkantig gick jag mot Drakens utgång. Jag tog mig hårt för pannan och försökte få mitt synfält att sluta irra omkring. Mitt huvud snurrade runt i 120 och det kändes som om hela min mage skulle komma upp. 

"Hur är det Bella? Du vinglar så mycket att jag tror att du är full", småskrattade Alfredo och knuffade vänskapligt till mig på axeln. Kanske inte det bästa man kan göra på en yr person, då jag for rakt in i Justin som kommit för att möta oss vid utgången. 

"Heej! Var det kul?" frågade han. 

"Skitkul!" försäkrade Alfredo. 

Då kände jag det, det bara flög upp och träffade hela asfalten bakom Justin's rygg då jag varit inlindad i hans armar med hakan mot hans axel och fri sikt över allt bakom honom. 

Jag föll ner på knä framför Justin, som snabbt hoppade undan för att inte en bli träffad av ännu en kaskad av mitt maginnehåll som for ur mig.

"Bella är du okej?" hetsade Alfredo. Jag kunde inte svara då jag sakta förlorade kontrollen över mig själv. Deras röster var dova och jag kunde endast urskilja några få ord.

 

Justin's perspektiv:

Bella trillade ner på knä framför mig och jag hoppade snabbt undan, för att inte bli träffad av en kaskad av hennes maginnehåll. Alfredo frågade hetsanade om Bella var okej, men han fick inget svar tillbaka. Jag ställde mig bakom Bella, och samlade upp allt hennes hår i ena handen och strök hennes panna med den andra handen. Min älskade tjej. '' Hur mår du babygirl?'' Istället för att få något var pratandes, föll hon ihop ner på asfalten istället.

 

Vi hade direkt lämnat tivolit och åkt tillbaka till hotellet. Bella låg i min famn halvvaken. Hon hade vaknat igen, men var fortfarande väldigt borta. Kenny stannade bilen utanför hotellets entré, som var fylld av en massa fans. Men det fanns ingen annan ingång, så vi var tvugna att ta oss igenom det här. Vakter kom direkt mot bilen och Kenny gav mig en hoddie som jag gav till Bella. Den drogs på henne och sedan öppnades dörren till baksätet. Jag gick först ut ut bilen och vände mig sedan mot Bella, där jag la armen under hennes knäväck och den andra armen runt hennes axlar. Bella's huvud trycktes mot mitt bröst och jag började gå med vakter bredvid, framför och bakom mig.  Inne i lobbyn, stog Scooter tillsammans med Alison och väntade på oss. Snabbt börjdade vi tre gå mot hissen, jag med Bella i min famn fortfarande. '' Hur är det babygirl?'' sa jag lågt till Bella. Ett lågt mummel av att det inte var bra kom till svar.

 

"Sov nu, så blir du nog bättre tills imorgon!" sa jag ömt och smekte Bellas kind med min hand. Jag skickade en slängpuss till henne och stängde dörren till hennes sovrum. Eller rättare sagt, vårt. 

Det kändes precis som att natta Jazmyn. Alltid lika försiktigt och ömt, det gillade jag. 

"Justin", sa Scooter kallt. "Sätt dig."

"Okej, man. Chilla." svarade jag och sjönk ner i den svarta skinnfotöljen mitt i mot honom. 

"Vad hände på tivolit egentligen?" frågade han och lutade sig närmare mig. 

"Vi hade riktigt kul alltså, vi borde göra om det!" skrattade jag, bara för att reta honom lite extra. 

"Justin." morrade Scooter. "Bella. Exakt VAD hände?" 

"Hon och Fredo kom ut ur utgången till Draken. Hon snubblade typ in i mig och sedan spydde hon bara." hasplade jag ur mig snabbt.

"Men Kenny sa att hon svimmade?" 

"Ja, just det ja. Hon svimmade." försäkrade jag.

"Vi borde kolla upp detta. För mindre än en månad sedan spydde hon, och nu gör hon det igen!" Scooter slog ut med armarna och såg frågandes på mig. 

"Det var ju bara vanlig maginfluensa!" utbrast jag. 

"Justin", sa Scooter lugnt. Att han upprepade mitt namn så mycket gjorde mig irriterad. "Har du och Bella, du vet... Woop?"

"Woop? Scooter seriöst?" skrattade jag. 

"Du vet vad jag menar!" röt han vilket fick mig att sluta skratta. 

"Varför skulle jag berätta?" undrade jag. 

"Du kan lita på mig! Och jag undrar om hon kanske är gravid!" utbrast han. 

"Gravid?! Nej, det skulle jag inte tro." jag skakade på huvudet medan oroliga tankar ploppade upp i mitt huvud. Tänk om hon faktiskt var gravid? Oron blev till ilska som jag hastigt skrek ut, "Och om du så jävla gärna vill veta, så ja! VI HAR HAFT FUCKING SEX! TVÅ GÅNGER TILL OCH MED!!"

Med dem orden sagda klampade jag in på mitt och Bellas rum och smällde igen dörren så hårt att man hade kunnat väcka dem döda. Men Bella vaknade inte. Hon sov tungt, det var bra. Då kanske hon skulle bli bättre snart. 

Scooters ord växte inom mig. Tänk om hon på riktigt blivit gravid. Nej, det var bara vanlig magsjuka. Jag damp ner på sängkanten och lät alla känslor flöda ur mig. Ilskna tårar rann ner för mina kinder samtidigt som jag svor tyst för mig själv. Jag kan inte leva med detta.

___________________________________________________________________

Skrivet av mig och Agnes, min nya bloggare på prov i tre dagar! Visst är hon duktig?

 

Ska upp tidigt imorgon, så måste skriiiiva lite tidinställda till min privata blogg! 

Dagens fråga: Vad heter eran favorit serie?

Mitt svar: The Vampire DiariesI


2013-08-08
00:41:00

80 - Thank You

TIDIGARE KAPITEL: Justin drog upp mig ovan på honom. Mina fingarar letade sig in i hans hår och drog åt. Ett stön släpptes ut ur hans mun. Jag flinade. Justin snurrade runt oss och direkt hittade hans läppar min hals. Jag stönade och sträckte på halsen så han skulle komma åt lättare. Justin drog av mig hans T-shirt jag hade på mig. Jag lämnades i bara ett par spetstrosor. Justin's stora händer tog tag i mina bröst. '' Du förstår inte hur vackra med här är. Världens vackraste bröst.' Hela du är världens vackraste.'' Jag rodnade. Han var vacker om någon nu var vacker. Justins händer flyttades ner till mina trosor som han snabbt drog av. Jag snurrade runt oss, och drog av Justin's mjukisbyxor och kalsonger i ett svep. '' Säker?'' frågade Justin mjukt. Jag nickade. '' Mer än säker.''
___________________________________________________________________________________________

'' Du och jag ska på dejt om två timmar. '' berättade Justin för mig. Jag log. '' Var ska vi?'' frågade jag. Fast jag visste att det var lönlöst, då Justin inte skulle berätta något för mig. '' Det vet du att jag inte kommer berätta.'' Justin flinade mot mig. Jag prutade med underläppen, men Justin skakade på huvudet. '' Hjälper inte på mig, även fast du ser söt ut.'' Jag skakade på huvudet. '' Vad ska jag ha på mig älskling?'' Justin flinade. '' Låt mig tänka. Sexiga underkläder, och kanske en klänning?'' Jag flinade mot honom och nickade sedan. Justin berättade att han skulle gå en snabb runda till Scooter, men komma tillbaka strax. Jag tog snabbt underkläder och kläder och låste sedan in mig på badrummet. Jag plockade med mig min rakhyvel, raklödder, schampoo och balsam in i duschen. Jag schampoonerade och sköjde ut mitt hår för att sedan ta balsam i halva mitt hår och sedan spruta ut lite raklödder. Jag började smörja ut det på benen och rakade sedan benen med rakhyveln. Mina armhålor och biknini linje rakades även.

 

Men mitt hår i en turban sminkade jag mig noggrant och tog sedan ut mitt hår och fönade det torrt. När jag hade allting klart, utom kläder. Började det knacka på dörren. '' Älskling. Du har varit där inne i nästan två timmar nu. Vi måste åka om fem minuter. Jag kommer dö av nyfikenhet snart också.'' Jag skrattade. '' Bara att stå ut två minuter till babe.'' Jag hörde en frustrerad suck utanför. Ännu en gång skrattade jag. Han var så gullig. Försiktigt tog jag på mig min röd/korallfärgade klänning. Den gick mig till mitten av låren på framsidan och var sedan längre på baksidan. Till det matchade jag med ett par svarta höga pumps. Jag tog ett djupt andetag och låste sedan upp toalett dörren och gick ut. Justin ställde sig framför mig och jag verkligen kände hans blick bränna på hela min kropp. Jag kollade ner i golvet och rodnade. '' Du är så vacker babe!'' Om rodnaden var mycket innan, var det inget jämnfört med nu. Mina kinder hettade riktigt till. Justin tog ett steg närmare mig och tog tag i min haka. För att ta upp mitt huvud, så jag kollade in i hans ögon. '' Så vacker! Men nu, måste vi gå. Då vi redan är försenade.'' Jag fnissade och tog sedan Justin's utsträckta hand. Våra händer flätatdes ihop.

 

Resturangen vi kommit till, låg precis vi Eifelltornet. Justin hade bokat ett bord lite avskiljt från dem andra borden. Jag tog min sista tugga och lade sedan ihop mina bestick på tallriken. All mat var inte uppäten, men den var gudomligt god och mättande. Jag hade precis som Justin, beställt pasta med tomatsås. Justin's tallrik var tom, och hade varit det i minst fem minuter. En servitör kom gåendes mot oss. Det var en blond tjej, såg ut att vara i 18-års åldern. '' Hoppas maten smakade. Får det lov att vara dessert?'' Seritörens blick låg vilande på Justin hela tiden, hon lade inte så mycket som en liten blick på mig. Utan hennes ögon var fastklistrad på Justin. Vilket Justin inte verkade njuta av, då hans ansiktsuttryck var besvärat. '' Vill du ha något älskling?'' frågade Justin omtänktsamt. Jag skakade på huvudet. '' Nej tack babe!'' Justin log mot mig. '' Nej tack! Vi skulle vilja ha notan tack!'' Servitrisen nickade och vände sedan blicken mot mig, och skickade en avundsjuk blick. När hon var utom synhåll, brast jag tillsammans med Justin ut i skratt. '' Såg du hennes blick? Det var precis som om hon skulle hoppa på dig när som helst.'' skrattade jag. Justin nickade. '' Hennes blick liksom bara vandrade ner mot mina byxor hela tiden. Det var skit pinsamt.'' Jag skrattade. '' Så är det att vara  super sexig.'' Justin skrattade.

 

Vi gick hand i hand ut från resturangen. Våra steg leddes till Eifelltornet, där vi satte oss en bänk. Jag med benen över Justin's lår och huvudet lutat mot Justin's axel. Och Justin med armen runt mina axlar. Det var lite småkylet. Jag kollade upp mot himmeln och möttes direkt av en stjärnklar himmel. Det var så vacker. Miljontals stjärnor lös. Mamma hade alltid sagt att när någon dog, människa eller djur, så blev den en stjärna som kollade ner på en. Jag fantiserade att Emilia var en av dem många stjärnorna där uppe. Att hon satt och kollade på oss just nu, tillsammans med min gammelmormor. Åh min fina gammelmormor. Jag saknade henne så mycket. Det var fyra år sedan hon dog det här året. Jag och min gammelmormor hade ett riktigt speciellt band. Vi var så tajta tillsammans och kunde berätta allt för varandra.

 

''Tack för idag älskling.'' sade jag. Justin log mot mig. '' Tack själv.'' Vi kysstes snabbt och lade oss sedan ner bredvid varandra i hotellsängen. Jag låg på hans bröst och Justin smekte min panna. '' Vi ska till Sverige och Danmark snart!'' sade Justin. Jag log mot honom. '' Vi måste besöka tivoli i Köpenhamn då!'' Justin flinade och log.  '' Jag ska spela in video till min nya parfym där också.'' Jag flinade.

 

Klockan var halv tre, men jag kunde inte somna. Justin låg och snarkade min nästan ljudlöst i örat, det var så sött. Min mage gjorde ont. Det kändes som att jag skulle spy upp hela min mage snart. Plötsligt kände jag det i halsen. Snabbt reste jag mig upp och sprang in på toaletten och kastade mig ner på knä framför toaletten. Steg hördes bakom mig och sedan hölls mitt hår upp. Mellan omgångarna jag tömde magen, försökte jag säga till Justin att gå. '' Du betyder inte se det här! Gå Justin.'' Justin skakade på huvudet. '' Nej. '' Ännu en gång tömde jag magen. Usch. Det var så äckligt. Justin's hand smekte min kind. Jag reste mig upp efter ett tag och borstade mina tänder. Varför spydde jag egentligen? Jag fick bara inte vara sjuk nu. Jag kände i min panna. Jag kokade. '' Jag tror att jag håller på att bli sjuk.'' mumlade jag. '' Jag tar hand om dig baby!'' Jag log mot Justin och gick sedan in i hans famn. Vi stog och bara kramades ett tag. Det var så mysigt.

___________________________________________________________________________________________

Kort, jag vet! Men allt jag hinner med nu!  :*

Kommentera! 

Random fråga: Vilken är eran favorit novellblogg, utom min? :D

Mitt svar: juustanordinarygiirl, justgettingstarted, myybieberstoory, bieb och biebstoory :D 

 

2013-08-05
23:20:00

79 - The Notebook

TIDIGARE KAPITEL: Jag tog mina piller med vatten och gick sedan ut till Justin som låg i sängen. Jag tog av mig mina kläder, förutom trosorna, och lade mig ner bredvid Justin. Justin virade armarna runt min midja och mös in huvudet i min hals. Vi kysstes och sedan la vi oss tilrätta. Nu låg Justin's huvud på kudden bakom mig istället. '' Du förstår inte hur mycket jag har saknat dig.'' sade jag. '' Jag har saknat dig med. Otroligt mycket. Men älskling. Du är övertrött sov nu. Vi kan prata imorgon. Jag älskar dig vackratse.'' Jag log. '' Jag älskar dig med älskling.'' Sedan somnade jag. I Justin's armar. Precis där jag hörde hemma. Jag älskade verkligen honom. Mer än allt.
_____________________________________________________________________________________________
4

Det var den 13 mars, en onsdag. Jag och Nellie hade varit här i en hel dag. Vi hade badat och solat hela dagen igår, och idag skulle vi flyga till Spanien. Närmare bestämt Madrid. Klockan var halv två på dagen. Bilarna skulle avgå klockan 14:00 från hotellet för att flyget sedan skulle gå klockan 15:00. Det skulle ta ungefär en och en halv timme att flyga mellan Lissabon och Madrid. En väldigt lagom flygtid. Justin sprang runt i hela hotellrummet, för att inte glömma något, medans jag låg i sängen och försökte sova. Jag hade vaknat med värsta huvudvärken imorse, och nu började även värken i magen komma. Fin mensvärk. Men det var inte så lätt att sova, när Justin sprang runt överallt och plockade. '' Om du inte lugnar ner dig snart, vet jag inte vad jag gör med dig!'' utbrast jag högt. Justin stannade vid sängkanten och kollade ner på mig. '' Du säger det va? Faktum är att vi ska åka om tio minuter och jag har saker exakt överallt. Om du nu kunde resa din sexiga rumpa ur sängen och faktiskt hjälpa mig, hade det underlättat.'' Jag flinade mot Justin och reste mig upp. Han klappade mig på huvudet, som man gör på en hund. Jag skakade på huvudet mot honom och vände mig sedan om och gick till mina resväskor. Dem var inte ens upppackade. Jag stängde snabbt igen dem. Gick sedan bort till sängen igen, drog ut min mobil laddare ur eluttaget och lade sedan ner laddaren tillsammans med mina hörlurar som legat på nattduksbordet, i min svarta handväska.

 

'' Så. Hur fick ni idéen att göra tatueringen?'' frågade Alfredo förundrat. Nellie pekade på mig, ett tecken att säga till mig att berätta. '' Vi har länge tänkt på det, och måndags  hade vi väldigt tråkigt, jag menar det verkligen. Vi bara låg i min säng och glodde upp i taket. Marcus fel, då han skulle vara med sin flickvän till slampa istället. Så vi kom på tatueringen och frågde våra föräldrar och åkte sedan och gjorde den.'' Nellie flinade. '' Bella låg och grät så ont det gjorde, medans jag skrattade för att det liksom kittlades.'' Jag skakade på huvudet mot henne. Det var sant. Nellie hade legat och skrattat på britsen när tatueraren gjort tatueringen. Helt galen. ''Aw. Men vem är Marcus slampa till flickvän?'' frågade Alfredo nyfiket. Jag himlade med ögonen. '' Tjejen på våran skola som ligger runt och playar med alla. Jag försökte få honom att inte bli tillsammans med henne, då han bara skulle bli sårad. Men han lyssnade. Antagligen för att Bella inte var där, dem två lyssnar liksom bara på varandra. Inte på mig.'' sade Nellie. Jag himlade med ögonen. '' Kära lilla Nellie. Vi lyssnar på dig också. Men du vet. Vi två var liksom ensamma kvar, när du var fullt upptagen med dina gamla pojkvänner. Så vi fick liksom börja umgs själva, och då blev det automatikst att vi blev mycket närmare varandra.'' Nellie flinade åt mig. '' Minns du Martin? Åh herregud! Han som var tillsammans med mig en timme typ och sedan började ragga på dig. Herregud vad sur jag var på dig. När du inte ens kunde hjälpa det.'' Jag flinade. '' Men minns du Erik då? Han jag var tillsammans med i typ ett halvår i sjuan. Jag stötte på honom innan jag lades in på hemmet. Han kollade bara på mig och gick sedan. Han är nog fortfarande sur för att jag dumpade honom.'' Nellie's blick ändrades från glad till lite halvt ledsen. '' Du måste ha jätte mycket du vill berätta från hemmet?'' Jag skakade på huvudet. '' Inte mer än att jag nästan blev våldtage tre gånger, alla självmordstänkare flörtade med mig och att jag nästan lyckades ta självmord. Det var ungefär det som hände. Och att jag inte fick lov att duscha med rakhyvel utan uppsyn. Så fatta hur min bikinilinje såg ut.'' Nellie himlade med ögonen och fick sedan en arg blick. Justin's armar spände runt mig. Jag lät mina läppar vila på hans kind i några sekunder. '' Vad menar du med nästan tog självmord`? Du var väl där för få bort det?'' Jag nickade. '' Ja det var jag. Men det liksom då alla killar började försöka våldta mig och allt och alla minnen kom tillbaka och allt bara blev för mycket.'' Nellie nickade och vände sedan blicken mot Alfredo.  

 

Väl inne på vårat hotellrum. Ställde vi snabbt väskorna och tog sedan oss en välbehövlig dusch tillsammans. Just nu låg vi båda två under täcket, med Justin's dator ståendes på ett par kuddar. The Notebook gick på den, men jag var inte något vidare intresserad, utan låg istället och lämnade kyssar på Justin's överkropp. Han stönade när jag pussade honom precis vid byxkanten. '' Frustrerad?'' frågade jag retsamt. Justin nickade. Jag flinade och skrattade. Hans problem. Jag lade mitt huvud på Justins bröstkorg och Justins hand smekte min panna. '' Dem här två veckorna har varit så grymt jobbiga.'' sade jag. '' Ja! Fast det var jobbigare under dem månaderna vi var ifrån varadra. Du förresten, vi ska till Sverige den 21-25 april. Jag skulle verkligen uppskatta att du stanade tills efter det iallafall. Då får såklart stanna längre, jag vill ha dig vid min sida hela tiden. Men jag bara tänker på din skola och allt.'' Jag nickade. '' Jag har alla prov, böcker och allt annar skolarbete helt klart. Så jag har liksom sommarlov redan nu. Så du slipper inte mig.'' Justin skrattade. '' Jag vill inte slippa dig. Jag är inte mig själv när du inte är med mig.'' sade han. Jag log mot honom och våra läppar hittade varandra. Det förstorades snabbt  snabbt och ledde till hångel.

LITEN FÖRSPELS SCEN:

Justin drog upp mig ovan på honom. Mina fingarar letade sig in i hans hår och drog åt. Ett stön släpptes ut ur hans mun. Jag flinade. Justin snurrade runt oss och direkt hittade hans läppar min hals. Jag stönade och sträckte på halsen så han skulle komma åt lättare. Justin drog av mig hans T-shirt jag hade på mig. Jag lämnades i bara ett par spetstrosor. Justin's stora händer tog tag i mina bröst. '' Du förstår inte hur vackra med här är. Världens vackraste bröst.' Hela du är världens vackraste.'' Jag rodnade. Han var vacker om någon nu var vacker. Justins händer flyttades ner till mina trosor som han snabbt drog av. Jag snurrade runt oss, och drog av Justin's mjukisbyxor och kalsonger i ett svep. '' Säker?'' frågade Justin mjukt. Jag nickade. '' Mer än säker.''

____________________________________________________________________________________________

KORT, MEN ALLT JAG ORKAR SKRIVA! SKRIVLUSTEN BORTA! SKREVS PÅ EN TIMME UNGEFÄR! 
ORKAR INTE SKRIVA NÅGOT HÄR. ANTAGLIGEN HAR VÄL INTE MITT LIV ORDNATS SIG NU HELLER.
 
RANDOM FRÅGA: VAD TYCKER NI OM MITT SKRIVANDE?
MITT SVRA: DET ÄR JU SKIT SVÅRT ATT SVARA PÅ DET. ÖVERLÄMNAR DET TILL ER. ;) NEJ MEN JAG ÄR GANSKA NÖJD MED HUR JAG SKRIVER. ÖNSKAR JAG KUNDE SKRIVA MED ETT LITE MER FLYT 
 
PUSS <3 

2013-08-05
00:37:00

78 - More Than Everything

TIDIGARE KAPITEL: 

Jag skickade snabbt tre hjärtan till Justin och tog sedan ut mina två stora resväskor som låg under min säng. Jag gick in i min gardrob och tog ut tröjhög efter tröjhög efter tröjhög och tog sedna ut byxor och shorts i massor. Halva min gardrob låg sedan på golvet. Redo att se om jag ville ha med eller inte. Det hela slutade med alldeles för många tröjor, byxor och shorts. Även alldeles för mycket underkläder, bikinis och strumpor. Allting blev alldeles för mycket. Nellie som kom för två och en halvtimme, ja det hade tagit så lång tid att packa, hade hjälpt mig med det sista och sedan hade vi inte orkat mer. Utan nu låg vi slängda bredvid varandra på min säng. Jag kollade på min höft. Där hade det varit så snyggt med en tatuering. '' Jag vill tatuera mig.'' utbrast jag och satte mig snabbt upp. Nellie följde även hon med upp. '' Jag med! Den där stjärnan vi pratat om att båda ska ha, ska vi ta den? Vi frågar våra föräldrar och sticker sedan. För du ska ha den innan du åker imrogon.''

 

Och rättsom det var, var det bestämt att vi skulle tatuera oss. Och här låg jag nu, på tatuerings sängen och väntade på att tatueraen skulle börja. Detta skulle bli så spännande.

____________________________________________________________________________________

 

Känslan när nålen träffde huden och började forma stjärnan jag skulle ha på höften, önskade jag aldrig mer känna. Det gjorde så ont. Tårarna började rinna ner för mina kinder och jag kramade hårt åt Nellies hand. Ni kanske tycker jag är löjlig nu, men jag har alltid varit känslig för nålar och stick i finger. Detta var tusen gången värre än att trilla med cykeln på grus, så mamma var tvungen att ta ut stenar frrån såret. Men som dem säger, om man vill bli fin, får man lida pin. Och detta tatueringen skulle bli så snygg att det inte är sant.

 

Jag och Nellie gick lyckliga ut från tatuerings lokalen med varsitt plåster på våra tatueringar. Dem skulle vara okej imorgon, så jag skulle så ha mag tröja, då jag skulle till Portugal. Efter Portugal skulle vi till Spanien. Mitt favorit land helt klart. Så varmt och allt. Att jag sedan kunde flytande spanska gjorde ju allt bättre. ''Va? Gick det?'' utrbrast Nellie i telefonen. Just nu pratade hon med Alfredo, och hade gjort i tio minuter. Jag saknade Justin mer och mer när jag hörde deras gulle gullande. Jag pratade med honom för första gången för några timmar sedan på två veckor. Jag saknade honom så mycket. Vilket Justin också verkat göra, då min mobil hade två hundra olästa sms när jag fick den när jag kom hem idag.

 

Allt var bokat. Min och Nellies biljetter till Portugal imorgon. Det var meningen att bara jag skulle åka, med Nellie skulle följa med mig och vara med på turnén i en vecka. För att hon sedan skulle åka hem och sedan två daga efter, åka till Egypten med hennes familj. Jag var inte lite avundsjuk, tänk att få åka till värmen i Egypten. Åh jag saknar det. Jag var i Egypten med mammas släkt när jag var tio år. Det hade varit så varmt och så skönt.

 

Jag skjölde munnen med vatten, för att få bort tandkrämen, och torkade mig sedan runt munnen med handduken. Jag knäppte ut en p-piller och sedan min lugnande pilla, jag var tvungen att ta för att vakna lugn imorgon. Läkarna hade sagt att jag skulle vara noga med dem, för att dem var liksom som en drog. Som gick in och stängde av vissa känslor, där av behovet av att sätta rakhyveln i handen. Fort svalde jag pillerna med vatten och gick sedan till mitt rum. Där tog jag fort av mig mina kläder och lade mig sedan ner under täcket. Jag ställde alarmet på 01:30 och lade sedan min mobil på laddning på nattduksbordet bredvid sängen. Klockn vr 00:30. Alltså skulle jag få sova en  timme , innan alarmet skulle ringa och det skulle vara hopp i mina kläder och göra vid mig snabbt för att sedan klockan två åka hemifrån och hämta upp Nellie och sedan åka till flygplatsen. Planet skulle sedan gå klockan fyra , men man var tvungen att vara där två timmar innan. För all incheckning, lastning av plan och ja allt det.  Portugal var åtta timmar före Los Angeles så när vi kom fram skulle klockan vara 23:10 när vi landade i Lissabon i Portugal ungefär. Enlogt klockan i Portugal. Men enligt Los Angeles tid skulle vi vara framme klockan tre. Det var verkligen mycket tidsskillnader.  Vi skulle flyga hela dagen, då det tog elva timmar ungefär att flyga från Los Angeless till Lissabon. Jag var inget fan av att sova på flyg heller, så jag skulle inte klara av att sova. Sedan när vi kom fram, skulle jag säkert ha värsta jet laget och allt. Detta skulle bli spännande. Ingen sömn alls typ.

 

En timme senare ringde alarmet. Jag vände mig om och lade en kudde för örat för att få bort oljudet. Men plötsligt började min ringsignal ringa. Jag vände mig om och trevade efter min vita iPhone 5. Den hade kommit hem igår kväll med Max. Med ett nytt simkort, då det till 4:sen inte passade i 5:an. '' Babe <3''  stog det på skärmen. Jag tryckete på svara och mumlade ett svar. Justin's skratt fyllde mina öron och jag vaknade direkt. '' Sover du? Jag tänkte bara ringa och väcka dig, för om jag känner dig rätt, hade du säkert en kudde för öronen, för att få bort oljudet? Inte sant?'' Jag fnissade. '' Jo det är sant.'' Justin skrattade ett belåtet skratt. '' Men hörredu, det är dags för dig att dra upp dig själv ur din underbara säng och klä på dig och sedan åka till flygplatsen. Jag längtar efter dig och fattar inte att jag låter dig flya själv så många timmar.'' Jag skrattade. '' Jag är inte själv.  Jag har ju Nellie. Om hon nu inte sover fortfarande.'' Justin skrattade. '' Det gör hon inte. Fredo pratar med henne. Vi tänkte vara perfekta pojkvänner och ringa våra flickvänner för att väcka dem. Då vi båda längtar efter er. '' Jag aw:ade. '' Du är alltid perfekt.'' sade jag och fnissade. '' Du är om någon.''

 

Klädd i ett par jeans short, en vit top och ett par vita låga converse, klev jag utanför huset med min svarta handväska med guldiga nitar hängandes på axeln. Jag älskade väskan och den användes väldigt flitigt. Jag drog ävem min stora tunga svarta väska efter mig. Jag var som en zombie, men hade ändå lyckats kladda på mig smink och göra vi mitt hår. Jag kände mig fräsch, men ändå inte. Det var en ganska äcklig känsla. Då man inte visste om man vågade visa sig bland folk eller inte. Jag gav min resväska till Max, som lade den i bagageluckan, tillsammans med min andra rosa resväska. Fråga mig inte varför jag hade en svart och en rosa, men det hade jag. Baby rosa, min favorit rosa. Vi började köra, mamma och Max där framme och jag i baksätet. Vi stannade utanför Nellie hus, där Nellie stog tillsammans med hennes mamma utanför. Jag öppnade min dörr och sade hej, men satt kvar i bilen. Max lastade in Nellies väska och efter en kort stund, satt Nellie bredvid mig i bilen. Hon var klädd i ett par vita shorts tillsammans med ett vitt linne hon också. Vi älskade vita toppar lika mycket båda två. Och blusar, ska vi inte tala om. Min och Nellies drog. Verkligen. Jag älskar blusar, så fint att ha till antingen jeans, shorts eller kjol. Det skulle gärna vara spets på blusen också, då blev det bara ännu finare.

 

Vi kramade båda om mamma och Max för att vi sedan skulle vända oss om och hjälpas åt att dra vagnen framåt med våra väskor på. Vi checkade snabbt in och fick våra boarding pass. Nu hade vi en och en halv timme att inte göra något på. Men vi skulle inte kunna sitta på varsin stol i en och en halv timme och bara glo. Så istället, gick vi till Starbucks. Där vi beställde varsin Latte och varsin varm macka med kyckling i. Det var alldeles för tidigt att äta, men vi var tvugna att äta. Vi skulle få både frukost, lunch och middag på flyget. Men då vi båda inte var något vidare fan av flygplans mat, så passade vi på att äta nu istället.

 

Affärerna inne på flygplatsen, hade inte öppnat innu, då klockan var alldeles för tidigt för det. Men Starbucks, hade öppet dygnet runt. Då dem ville få så många kunder som möjligt, såklart. Det var tjugo minuter, tills vi skulle få stiga på planet. Så vi gick tillbaka till Starbucks efter att ha gått runt  fyrtiofem minuter och bara gjort inget. Båda två hade gått och trånat efter varsin choklad shake. Så det var det vi skulle fixa nu. För att sedan försöka hitta våran gate och sedan gå på toa. Då vi skulle flyga länge och jag var väldigt känslig när det gällde toaletter.

 

Med varsin chocklad shake i handen hittade vi tillslut till rätt gate. Då var det bara fem minuter tills vi skulle få gå på planet. Och då förstår ni hur lång tid det hade tagit för oss att hitta rätt. Men vi var imponerade, att vi tillslut hittat. Jag och Nellie sökte oss direkt till toaletten och gjord vad vi skulle och gick sedan ut igen. Då var gaten nästan tom. Det var öppet att börja gå på planet nu. Jag tog upp mitt pas och boarding pass. Visade dem och fick sedan gå på med Nellie efter mig. Vi letade upp upp våra platser och hittade dem snabbt. Vi satt i mitten av flygplanet. Jag satte mig längst mot fönstert. '' Kolla ut genom fönstert, jag ska instagramma'' sade Nellie. Jag gjorde som hom sade och sedan satte sig Nellie ner bredvid mig. Hon laddade upp bilden tillsammans med texten: '' With bestfriend on our way toooo our loves in Portugal. See you soooon love. <3 ''

Jag skrattade åt hennes text. Galna men älskade bästa vän. Det var vi två mot världen alltså. Inget kunde sära på oss. Inte ens sex månader ifrån varandra utan att få träffa varandra.

 

 

Vi hade nu bara två timmar kvar. Jag hade somsagt, inte kunnat sova. Då jag inte får ro på flygplan, men älskar att sova. Vi hade haft mycket turbulens, så Nellie hade inte kunnat sova hon heller. Både frukosten och lunchen hade varit helt okej gott. Middagen höll på att serveras just nu, vilket jag inte var så jätte intresserad av, utan bläddrade istället genom instagram. Vi hade internet på planet. Så jag hade pratat med Justin på iMessage. Men just nu hade han konsert. Den hade börjat för en timme och en halv timme  sedan . Då klockan var tio i Portugal just nu. Konserten skulle vara slut halv elva och då skulle Justin åka till flygplatsen tillsammans med Alfredo. Men jag tror att han faktiskt hade tänkt duscha innan. Då han var väldigt genomblöt av svett efter en konsert. Det var så sexigt när det rann svettpärlor i hans ansikte. Hela Justin var sexig. '' Nellie och Bella?'' frågade flygvärdinnan. Vi sade båda ja och blev sedan tillräckta varsin matlåda. Det luktade gott, visst gjorde det det. Men min matlust var inte den bästa just nu. Inte ätit riktigt sedan jag var hos Justin förra gången. Hemmets mat var inte den bästa. Antingen alldeles för överkokt pasta eller potatis. Eller så var dem inte färdiga. Eller alldeles för torrt kött eller mat som inte smakade något. Vi öppnade våra lådor och möttes av en gryta med pasta. Ärtor och morötter låg också  i själva lådan till maten. Sedan i en annan form, var det en liten fruktsallad. Vi fick även en bulle och sedan en kaka som efterrätt. Drickvagnen stannade vid oss. Och vi båda beställde varsin cola. Vi fick en burk och gav sedan pengar. Sedan började Nellie äta och jag petade lite i maten. Jag var nervös över att träffa Justin igen. Hur skulle han tycka det var? Skulle han tycka jag blev jobbig efter ett tag? Eller skulle han tycka jag var annorlunda? Jag var så nervös. Varför vet jag inte, då det bara var Justin. Jag var aldrig nervös inför att träffa honom. Vi kände varandra utan och innan och behövde verkligen inte vara nervösa inför att träffa varnadra. Du var löjlig Bella. Riktigt löjlig!

 

'' Vi går ni in för landning. Så jag ber er alla ta på er säkerhetsbältena och så tackar vi, på Airportugal för att ni valde att resa med oss och vi hoppas ni hade det lika bra som vi hade det! Klockan är just nu 23:05 i Lissabon och det är 20 grader ute. Vi tackar för oss!'' sade piloten och sedan sprackade det i högtalarna. Mycket väl gick vi inför laddning. Då jag kände hur planet började åka neråt. Jag tuggade och tuggade på jmitt tuggumi, för att inte få lock i öronen. Det var hemskt att få det. Plötsligt slog hjulen i marken och planet började sakta ner. När vi stannade, applåderade alla i planet. Alla började stressa ut ur planet, medans jag och Nellie tog det lugnt. Plockade ihop våra saker lugnt och gick seddan lugnt geno tunneln och visade pass och sådant. Jag såg Starbucks skylten och petade på Nellie. Vi båda nickade mot varandra. Klart vi skulle ha en shake till. Vi beställde snabbt varsin och gick sedan igeonom kontrollerna och visade även nu våra pass. Vi hämtade våra väskor, men hade ingen vagn den här gången. Dragandes på mina två väskor och min choklad shake i samma hand som jag hade en resväska i, kom vi ut till ankomst hallen. Där såg jag fort Justin och petade på Nellie som kollade rakt fram. Där båda killarna stog tillsammans med Kenny och Moshe. Vi började gå mot dem och jag släppte min resväska och gick rakt in i Justins famn när vi kom fram till dem. Det var så skönt att vara tillbaka i hans armar igen. Vi kramades en stund till och gick sedan mot bilen. Där Moshe bar in våra väskor och vi andra gick in i bilen. Jag satte mig ner bredvid Justin och stoppade in sugröret i munnen och drack lite. '' Hur många sådana här har du druckit idag egentligen?'' sade Justin och skrattade. Han tog shaken ifrån mig och drack lite han själv. '' Vi har besökt Starbucks tre gånger idag. Och jag har druckit två sådana här'' svarade jag på hans fråga. Alfredo spärrade upp ögonen. '' Vad gjorde ni där första gången egentligen?'' Nellie flinande. '' Jag tryckte i Bella en hel macka och vi drack varsin latte för att vakna.'' Justin och Nellie gjorde en give me  five. Jag skrattade åt hur löjliga dem var.

 

Jag tog mina piller med vatten och gick sedan ut till Justin som låg i sängen. Jag tog av mig mina kläder, förutom trosorna, och lade mig ner bredvid Justin. Justin virade armarna runt min midja och mös in huvudet i min hals. Vi kysstes och sedan la vi oss tilrätta. Nu låg Justin's huvud på kudden bakom mig istället. '' Du förstår inte hur mycket jag har saknat dig.'' sade jag. '' Jag har saknat dig med. Otroligt mycket. Men älskling. Du är övertrött sov nu. Vi kan prata imorgon. Jag älskar dig vackratse.'' Jag log. '' Jag älskar dig med älskling.'' Sedan somnade jag. I Justin's armar. Precis där jag hörde hemma. Jag älskade verkligen honom. Mer än allt.

___________________________________________________________________________________________

UPPTADERING? ÄR DEN INTE BÄST?! KAPITEL 3 ELLER 4 DAGAR IRAD! :D

Vad tyckte ni? Var kapitlet bra? Tatueringen Bella och Nellie gjorde, vill jag själv göra!

Vet inte alls när nästa kapitel kommer! Behöver verkligen ta tag i livet! Gick ut och letade efter katten innan. Han kom direkt men jag gick och satte mig på trappen. Bara satt där och kämpade mot tårarna. Sådan jobbig känsla, när tårarna bara hotar att rinna över. Sedan gick jag in med bäbis katt och tog sedan några filtar och så gick jag ut och satte mig och kollade på stjärnorna. Försökte samla tankarna, men det gick inte.. :( 

Ska försöka skriva, men är rädd att det bara blir ett depp kapitel.. Men ska kolla igenom weheartit för tips!

Kommentera för nästa! 

Random fråga: Vilket kapitel är erat favorit kapitel? 

Mitt svar: Kapitel 71,69,67 är bara några av dem! :D Nöjd med det här kapitlet också <3 


2013-08-04
23:54:54
Kategori:

!!


2013-08-03
18:53:00

77 - Packing

TIDIGARE KAPITEL:  Så jag vill verkligen visa att jag fanns där för henne och ja, det som är i texten. Jag och Bella är bästa kompisar. Jag litar fullt ut på henne, och kompisar kan säga att man älskar den andra, right?'' Rick nickade och såg besviket ner i bordet. Han hade inte fått dem svaren han ville ha. '' Nu till en av dem sista frågorna, vad brukar du göra när du är hemma själv i ditt hus i LA?'' Jag skrattade. '' Inte mycket. Lyssna på musik, sova, äta och springa runt naken.'' Alla bröt ut i skratt. '' Gör du även det när Bella är hos dig?'' Jag flinade. '' Kanske det kanske. '' Rick skrattade. '' Har du smakat alkohol innan?'' frågade Rick. '' NOOOO! Neverrr.'' Jag blinkade stort med ögat och skrattade. '' Jag har aldrig smakat.. alkohol.'' Jag blinkade fortfarande. Rick skrattade. '' Åh jag tror jag fick något i ögat.'' skämtade jag. Jag kunde lika bra skämta till det lite. '' Ja sure det fick du.'' sade Rick. Jag flinade. Plötsligt började min mobil ringa på bordet framför mig. Såklart hade jag ljudet på. '' Sätt på högtalren och svara.'' Det var pappa. '' Du är live på radio interjuv nu. Kan jag ringa senare?'' sade jag efter ja sagt hej. '' Ja! Vi hörs senare!'' sedan lade vi på.  Rick avslutade interjuvn en kort stund efter för att jag sedan kunde sätta mig på ett flygplan mot Birmingham.
______________________________________________________________________________________________

En dag hade jag kvar här. En dag. Sedan skulle jag vara fri Fri att åka vart jag ville igen. Fri att ha min mobil och dator. Fri att kolla på dme tv- programen jag ville. Jag tyckte det sklle bli så skönt, även fast jag hade misstankar om att det faktiskt inte skulle bli så att jag fick åka hem, då alla var helt skumma runt om mig. Det enda som inte var bra på mig var mitt dåliga samvete. Justin's födelsedag hade varit för nio dagar sedan. Och jag hade inte ens kunnat säga grattis till honom. Dp jag var förbjuden att ha mobil eller dator. Han kanske hatade mig nu? Nej Bella! Om du börjar tänka så, kommer du inte hem imorgon. Jag gäspade högt. Klockan var 23:56 visade den digitala klockan bredvid mig. Alarmet var ställt på 10:00 imorgon. Klockan 10:30 skulle mamma komma tillsammans med Max för att hämta mig och vi skulle åka hem. Hem till mitt rum. Min säng. Jag minns inte hur det luktar hemma, hur det ser ut eller hur mitt rum ser ut. Men  imorgon skulle bilderna komma tillbaka. Jag skulle komma hem.

 

''Åh gumman! Vad jag har saknat dig!'' utbrast mamma. Jag kom gåendes mot henne ute på parkeringen. Med min väska hängandes på armen och en annan väska dragandes efter mig. En vakt och läkare gick på varsin sida bredvid mig. Varför vakten var där vet jag inte. Trodde dem att jag skulle släppa allt och bara springa? Eller springa ut på vägen och ta självmord? Dem var fortfarande rädda. Rädda att jag inte var frisk. Men det var jag. Det skulle jag bevisa. För jag skulle hem nu! Hem och sova i min egen säng, träffa Nellie och Marcus. Träffa Miley, prata med Justin, kolla twitter, instagrm och facebook. Och framför allt. Ta en lång dusch med rakning av ben, armhålor och bikinilinje och även göra ansiktsmask. Det var dags för mig att bli fräsch igen. Hemmets tvål, luktade sjukhus. Hemskt. Allt där luktade sjukhus. Så äckligt rent.

Den doften var värre än allt.

 

'' Så du är hemma nu?'' sade Justin glatt. Han log, jag såg det. Vi pratade på Skype. Jag hade det igång på min Macbook som stog på sängens fotdel. Jag log tillbaka. '' Ja! Hemma i mitt rum i min säng som luktar hemma. Du förstår inte känslan av att få raka sig alltså. Jag har inte fått raka mig utan uppsyn på hemmet, så min bikinilinje var ju äckligast. Åh fy!'' Justin flinade. '' Varför rakade du inte bara bikini linjen på hemmet? Jag menar vad skulle hända?'' Jag suckade. '' Det var två manliga vakter hos mig hela tiden. Tror du att jag skulle vilja stå och visa hela mitt underliv för dem? Nej! '' Justin's ansikte förvreds från glad till arg. '' Har det stått två manliga vakter och kollat på när du duschat varje gång? Sett dig naken?! Har dem fått se dig naken typ varje dag och jag inte sedan i juli typ? Jag minns inte hur du ser ut under kläderna nästan.'' Jag suckade. '' Justin, lugna ner dig baby! Nej inte varje gång! Bara när jag skulle raka mig. Men jag gjorde alltid det med underkläder på varje gång. Nej dem såg mig inte naken. Då kan du ju försöka komma på det då. För jag kommer inte visa dig.'' flinade jag. Justin suckade. '' Men du är ju i bara handuk? Det är bara att fort dra av dig den och sedan ta på den igen? Snälla baby? Jag behöver det!'' Jag skrattade. '' Men vem ska ta hand omm Jerry sen när han vaknar? För jag har ju så snygg kropp att han defenitivt kommer vakna.'' skojade jag. Justin flinade. '' Du vet att han gör det.  Du får väl komma och fixa det.'' sade Justin. Jag skakade på huvudet. '' Nej babe! Jag vill inte vara en slampa. Iallafall, när kan jag komma?'' Justin suckade. '' Du vet att du inte är en slampa. Gärna nu. Men imorgon? Övermorgon? Över över morgon?'' '' Imooooorgon!'' utbrast jag. Justin nickade. '' Då får jag väl se dig naken live imorgon istället då. Så du kan ta hand om Jerry direkt.'' Jag skrattade. '' Jag kan inte fatta att du har börjat äga Jerry till honom själv också. Det räcker att dina fans gör det. Hela mitt twitter är bombat med frågor om Jerry. Allt från om han är stor till om jag har sett honom. Jag skratta alltid lika mycket när jag läser dem.'' Justin skrattade. '' Du började ju säga det till mig, sedan har jag bara tagit efter. Jag vet! Dem är så wierd dem frågorna. Sen så dina kill fans, som säger att dem är så besatta av dig och allt, frågar mig på twitter. Om jag sett dig naken och om du har snygga bröst och rumpa. Sedan om ditt underliv. Herregud. Frågorna är så äckliga. Allt från om jag har rört ditt underliv och hur det kändes till om du och jag och en kille till har haft trekant. Jag vet liksom inte vad jag ska göra. Vara lycklig över att vara den som bara kan svara på det eller vara arg på att dem är så dirty om dig. Jag blir liksom äcklad att någon annan tänker så om min flickvän.'' Jag mumlade knappt hörbart. Frågar dem sådana frågor? Usch! '' Du ska nog mer vara äcklad att dem är så dirty. För det är jag. Usch! Dem har väl inte med det att göra?'' Justin skakade på huvudet. '' Nej verkligen inte!''

 

Nellie skulle dyka upp om en halvtimme. Tills hon kom, hade jag tänkt börja packa. Jag var så dålig på att packa, så skulle anatgligen göra det hela natten om jag inte började nu. Hur länge skulle jag vara hos Justin egentligen? Jag skickade ett snabbt sms till Justin:

Till: Babe <3

'' Hur länge ska jag vara hos dig egentligen?''

Det dröjde inte många sekunder förens det kom ett svar.

Från: Babe <3

'' Hur länge du vill! <3 Men ta med till minst en månad iallafall. Jag får semester om en och en halv månad ungefär <3''

Jag skickade snabbt tre hjärtan till Justin och tog sedan ut mina två stora resväskor som låg under min säng. Jag gick in i min gardrob och tog ut tröjhög efter tröjhög efter tröjhög och tog sedna ut byxor och shorts i massor. Halva min gardrob låg sedan på golvet. Redo att se om jag ville ha med eller inte. Det hela slutade med alldeles för många tröjor, byxor och shorts. Även alldeles för mycket underkläder, bikinis och strumpor. Allting blev alldeles för mycket. Nellie som kom för två och en halvtimme, ja det hade tagit så lång tid att packa, hade hjälpt mig med det sista och sedan hade vi inte orkat mer. Utan nu låg vi slängda bredvid varandra på min säng. Jag kollade på min höft. Där hade det varit så snyggt med en tatuering. '' Jag vill tatuera mig.'' utbrast jag och satte mig snabbt upp. Nellie följde även hon med upp. '' Jag med! Den där stjärnan vi pratat om att båda ska ha, ska vi ta den? Vi frågar våra föräldrar och sticker sedan. För du ska ha den innan du åker imrogon.''

 

Och rättsom det var, var det bestämt att vi skulle tatuera oss. Och här låg jag nu, på tatuerings sängen och väntade på att tatueraen skulle börja. Detta skulle bli så spännande.

_______________________________________________________________

VA?! Tatuering?! Vad tror ni?

Kommentera! Har riktigt bråttom. gäster om 8 minuter och ska sminka mig och allt.

Random fråga: Vad heter ni? 

Mitt svar: Moa 


2013-08-03
00:54:07
Kategori:

Länkbyte- Biebstoory

 
Summer Paris som nyligen flytt med gänget The Outlowers är nu på väg att falla över kanten. Efter ett långt år i Mexico har saker och ting trasslat till hennes liv ännu mer än förväntat. Justin hade börjat ta sin egen väg och detsamma med resten av killarna. Hennes och Justins relation varade inte länge. Saker och ting kompliserade allting vilket fick dem båda att gå skilda vägar. Summer lever på en liten ö, Cancun som ligger i Mexico. Att leva utan oro och rädsla är som att gå på moln. Men efter att fått ett samtal av killarna så ändras allting. Ett gäng som dem fruktat, ett gäng med förmågan att kunna göra vad dem vill, när dem vill, vart dem vill, 5L har dragit åt sig deras uppmärksamhet. Då blir Summer tvungen att slå ihop sig med killarna igen. För att ta tillbaks det som är deras och få ett stopp. Natten är kommen... ''Dark Night Rises'' är en fortsättning på Devil In Disguise.
 
Även trailer till novellen! :D
Denna novellen är verkligen, verkligen grym! Just nu skriver tjejen en fortsättning på sin förra novell, Devil In Disguise! Trailer till den:
Jag rekomenderar er till att läsa den första, först, Då man inte förstår annars :D 
Så gå in och läs på http://biebstoory.blogg.se/ NUUU! 
 
 

2013-08-02
23:38:51

76- LEAVE ME ALONE!

Ett sus gick igenom publiken när Manchester United dribblade bollen mellan sina spelare upp mot Liverpool’s mål. När bollen sedan passades vidare till spelaren med siffran 3 på ryggen hördes publikens förväntan, spelaren var nämligen nästan helt fri och sprang in vidare mot mål, han passade sedan den in mot mitten där spelaren med siffran 20 på ryggen tog emot den och efter ett snabbt skott sköts den in i mål. Publiken jublade högt och reste på sig med applåder. Justin och jag följde strömmen och ställde oss upp och applåderade högt. Jag vände mig om mot honom och slängde armarna om hans hals med ett brett leende. Det var galet hur stämningen bland alla människor smittade av sig. Justin skrattade glatt och slingrade armarna om min midja för att sedan lyfte upp mig, skrattandes ställde han ner mig igen och kollade in i mina ögon i ett par sekunder innan han pressade sina läppar mot mina.

Publiken fortsatte att skrika och applådera eftersom nu var matchen avgjord, Manchester United hade vunnit med 2 – 1.

__________________________________________________________________________________________

 

"Jag vill inte lämna dig." Snyftade jag mot Justins axel. Dagen var här, dagen då jag skulle åka hem från Liverpool för att åka tillbaka till Los Angeles och bo på rehabiliteringshemmet.  "Jag vill inte lämna dig heller. Men tänk på att du har jobbat så mycket med ditt skolarbete att du är klar med allting för terminen. Så du kan komma sen igen och vara med på hela turnén om du vill." Jag log mot Justin. Ja det var sant. Jag kunde vara med på hela turnén. Vilket var skönt, jag skulle inte behöva vara utan Justin så länge. Bara två veckor, sedan skulle jag kunna komma hit igen. För det är ju konstaterat att jag mår bäst när jag är här. Jag och Justin satt just nu på golvet, och försökte packa i mina kläder i min resväska, men det hela slutade med att jag satt med armar runt Justin's hals och med Justin's armar runt min midja. Plötssligt öppnades våran hotellrums dörr. Steg hördes in mot sovrummet. Scooter, Kenny och Pattie kom upp i dörr öppningen. Scooter såg stressad ut och Kenny och Pattie såg rättså sura ut. '' Ni måste snabba er! Justin det står en bil och väntar där nere på dig. Du skulle suttit i den för tio minuter sedan. Din interjuv börjar om tio minuter. Vi kommer inte hinna om du inte kommer nu.'' Justin suckade surt. '' Ställ in det. Ställ in allt. Jag får ta det senare.'' Scooter skakade på huvudet. '' Nej! Det går inte Justin! Du måste verkligen åka nu. Bella, ditt flyg går om en halvtimme. Du behöver vara där en kvart innan, så jag råder dig att åka redan nu. Kenny skjutsar dig. Justin. Nu. Du får fem minuter.'' Justin skakade trotsigt på huvudet. Tårar började bildas i hand ögon. '' Nej! Jag tänker inte åka. Jag ska följa med till flygplatsen. Sen så åker jag till interjuvn.'' Pattie stoppade Scooter när han skulle säga något. '' Såklart älskling! Jag ber dem flytta den! Ni måste få ett riktigt hejdå innan Bella åker. Inga protester Scooter! Tänk om du blev iväg dragen av din manager och skulle vara ifrån din flickvän i två veckor eller mer. Du hade inte heller velat det!'' Scooter lugnade ner sig lite och nickade medhållande. '' Men iallafall. Ni ska sitta i en bil om 10 minuter.'' Sedan lämnade alla tre vårat hotellrum. Snabbt började jag packa ihop mina saker och tog sedan på mig en snabb outfit. Och gjorde vi mitt hår. Min outfit bestod av en vit hoddie med texten I <3 JUSTIN BIEBER. Och sedan ett par vita mjukisbyxor. Jag hatade att flyga i obekväma kläder och detta var verkligen bekvämt. Jazmyn, Jaxon och Jeremy, skulle egentligen flygit med mig, men det hade blivit ändrade planer. Så istället skulle jag flyga själv.

 

''Jag kommer sakna dig så mycket.'' mumlade Justin i mitt hår. '' Jag kommer sakna dig med'' viskade jag. Jag var rädd att min röst skulle spricka om jag pratade i normal samtals ton. Så istället viskade jag. '' Vi ber alla passagerare på flight 7300 mot Los Angeles gå till gaten! På stigning av flygplanet börjar nu! Jag upprepar, flight 7300 mot Los Angeles, på stigning av flygplan börjar nu.'' Jag suckade. Nu skulle jag alltså behöva gå. '' Jag måste gå.'' Tårar hade börjat rinna ner för mina kinder. Jag skulle inte klara detta. '' Vi ses snart!'' Justin's humör var inte heller det bästa. Tårar var fyllda i hans ögon. Våra läppar möttes ännu en gång för att jag sedan skulle vinka ett hejdå och sedan börja gå mot flygvärdinnorna. En kille i min ålder stog och kollade på mig. '' Vad glor du på?'' fräste jag. Killen flinade. '' Dig!'' Jag rös. '' Äckel! Låt mig bara vara!'' fräste jag. Killen blinkade mot mig och sedan gick jag. Jag visade mitt pass för flygvärdinnan som log mot mig och kollade sedan på mitt boarding pass. Jag vände mig om och såg Justin le mot mig. Jag log tillbaka och vinkade för att sedan börja gå genom den långa tunneln för att komma in i flygplanet.

 

 

 

Bella gick ifrån mig och började sedan gå mot disken där flygvärdinnorna stog och skulle kolla pass och boarding pass. Men stannade. En kille hade glott på henne hela tiden medan vi varit här. Han var välidgt bekant, men jag kunde inte riktigt sätta namn och anikste på vem. '' Vad glor du på?'' fräste Bella. Killen flinade. '' Dig'' Hon var min! MIN! Inte din. En stark impuls av att bara vilja gå fram till honom och slå ner honom gick genom min kropp. Men jag behärkskade mig. '' Äckel! Låt mig bara vara!'' fräste Bella ännu en gång. Sedan gick hon fram till flygvärdinnan och kollade på pass och boarding pass. För att sedan låta Bella gå in i tunneln. Innan hon var borta, vände hon sig om och vinkade mot mig. Jag skickade ett leende och hon log tillbaka. Nu var hon borta. Och vi skulle inte träffas förens om tidigast två veckor. Det skulle bli så jobbigt. Att inte få träffa henne.

 

 

En timme försenad satte jag mig i stolen inne på radiostationen. Dem som jobbade där hade blivit informerade och var helt lugna med det. Jag hade en latte i handen ffrån starbucks. Jag var ingen fan av det, men jag behövde få energi. Så Kenny hade kommit på den briljanta idéen att vi skulle ta en sväng inom Starbucks. För dem kunde ju lika bra vänta tio minuter till sade han. Scooter var sönder stressad när vi kom fram. Men lugnade ner sig, när jag nu satt i stolen och dem började ställa frågor till mig. '' Det har redan nu läkt bilder på dig och Izabella Jones från flygplatsen. Ni kysstes och kramades. Förklaring?'' Jag flinade. '' Visst var det en fin tröja hon bar?'' försökte jag prata bort mig. Rick, interjuvaren flinade. '' Ja! Men kyssen? Tillsammans igen? '' Jag ryckte på axlarna. '' Då jag helst vill ha lite privat liv, för att vi ska kunna prata och allt, så vet jag inte. Och jag tänker inte heller berätta om det. Jag har mitt privatliv. Precis som alla andra, och vill gärna behålla det privat.'' Rick nickade och frågade sedan en annan fråga. Ännu en gång en om Bella. '' Vi har ju hört att Bella ligger inne på rehabiliterings hem. Och inte får lämna eller ha besökare. Hur kunde då Bella befinna sig med dig, i Dublin, Manchester och Liverpool?'' Jag skrattade. '' Hon hade en veckans permission.'' Rick nickade. '' Ni sågs även ha det lite mysigt på era platser på fotbolls matchen i går. Förklaring kanske?'' Inte fler sådna här frågor. Hur skulle jag svara på dem? '' Visst var matchen bra? Manscheter var helt överlägsna. Och publicken var helt galen!'' Rick suckade. ''Okej du slipper! Men Dublin. One Less Lonley Girl:en som blev Bella? Varför? Sedan så erat twittrande till varandra på flyget mellan Dublin och Manchester?'' Jag suckade lite tyst, skulle det aldrig ta slut eller?! '' Jag ville bara visa henne att jag finns för henne, då både Bella och jag har haft det väldigt jobbigt sedan juli/augusti förra året. Då det hände en sak. Bella har ju även haft lite annat jobbigt. Så jag vill verkligen visa att jag fanns där för henne och ja, det som är i texten. Jag och Bella är bästa kompisar. Jag litar fullt ut på henne, och kompisar kan säga att man älskar den andra, right?'' Rick nickade och såg besviket ner i bordet. Han hade inte fått dem svaren han ville ha. '' Nu till en av dem sista frågorna, vad brukar du göra när du är hemma själv i ditt hus i LA?'' Jag skrattade. '' Inte mycket. Lyssna på musik, sova, äta och springa runt naken.'' Alla bröt ut i skratt. '' Gör du även det när Bella är hos dig?'' Jag flinade. '' Kanske det kanske. '' Rick skrattade. '' Har du smakat alkohol innan?'' frågade Rick. '' NOOOO! Neverrr.'' Jag blinkade stort med ögat och skrattade. '' Jag har aldrig smakat.. alkohol.'' Jag blinkade fortfarande. Rick skrattade. '' Åh jag tror jag fick något i ögat.'' skämtade jag. Jag kunde lika bra skämta till det lite. '' Ja sure det fick du.'' sade Rick. Jag flinade. Plötsligt började min mobil ringa på bordet framför mig. Såklart hade jag ljudet på. '' Sätt på högtalren och svara.'' Det var pappa. '' Du är live på radio interjuv nu. Kan jag ringa senare?'' sade jag efter ja sagt hej. '' Ja! Vi hörs senare!'' sedan lade vi på.  Rick avslutade interjuvn en kort stund efter för att jag sedan kunde sätta mig på ett flygplan mot Birmingham.

_______________________________________________________________________________

Ser ni mina kollage?!  Ser ni? Gjort av mig själv :D Tog tag i mig själv och laddade ner gimp, och detta blev resultatet efter jag gjort två kollage ;) Impornerade? Iallafall! Kapitlet uppe nu! :D Kommentera! Så mycket ni kan okej? Ska försöka fixa så nästa kapitel publiceras under dagen/kvällen imorgon! :D Klockan är bara halv tolv.Natten är ung ;) 

En läsare tipsade mig om att jag kunde skriva en random fråga efter varje kapitel, så jag ska börja med det! Så svara på den när ni kommenterar också :D 

Random fråga: Hur gamla är ni? :D 

Mitt svar: 13 vårar ;) 


2013-08-01
12:00:00

75 - YOU LOOK PERFECT


Gästkapitel av justgettingstarted :)

 
TIDIGARE KAPITEL:
 Karusellen åkte snabbt ner för att sedan åka på andra hållet, och nu gick den ett helt varv. Men stannade typ tio sekunder uppe på toppen. Den åkte några varv upp och ner och sedan saktade den ner. För att man skulle tro att den var slut. Men istället började den åka fortare och flera varv på rad runt om. Men sedan började den sakta ner. När jag klev ner för trappstegen, snurrade allt och jag höll på att trilla ihop. När Marvin fångade mig och bar mig bort till där Justin och dem andra stog. Jag sattes ner på en bänk där jag fick mina skor också. Men jag bara satt och försökte få bort all yrsel. Men jag brydde mig inte om att jag var så yr efter den, jag skulle åka den fler gånger. '' Det var så roligt!'' utbrast jag och flinade. Marvin instämde medans Michael och Ryan skakade på huvudet. Dem var så tråkiga alltså. Jag skulle iallafall åka den fler gånger
 

 
 

”Justin” log jag och smög upp bakom honom och slingrade mina armar om hans midja, ”Jag är typ hungrig”

Justin skrattade högt så att hela hans kropp vibrerade och när ljudet av hans underbara skratt nådde mina öron ryste jag av välbehag, det kändes så skönt att höra hans skratt igen. Efter tiden på hemmet och ensamheten så trivdes jag med att få vara runt människor, människor som jag visste inte dömde mig. De tog mig som jag är, med brister och allt. 

Justin vände sig om och lade sina händer på mina höfter, han pussade mig snabbt på pannan innan han tog min hand, ”Då går vi och typ äter” retades han med ett leende och vi gick snabbt efter resten av gänget.

Vi bestämde oss för att ta något enkelt så vi alla köpte oss en korv vid ett stånd, jag kände hur hela min mage vände på sig, visst var jag hungrig men samtidigt fick synen av korven mig att må illa. Undra om det alltid skulle vara så här? Skulle jag alltid finna mat som ett hinder?

Vi slog oss ner på några bänkar som stod uppradade bredvid, jag satte mig genast bredvid Justin medan resten fyllde på platserna bredvid oss och framför oss.

Jag tog ett provande tugga av korven och grimaserade, det var inte gott, och tuggade sakta. Justin lade sin arm diskret om min midja och jag kände hans varma andedräkt mot mitt öra, ”Du måste äta” viskade han. Jag nickade långsamt och suckade, han hade ju rätt, jag var endast ben och skinn och jag hatade att se ut så. Jag vill vara ett föredöme för mina fans – jag vill att de skulle se upp till mig och veta att efter allt jag gått igenom så kämpade jag fortfarande, jag vill bli frisk.

”När börjar matchen ikväll?” frågade jag istället och lät samtalsämnet falla på något annat än mina matvanor.

”Vid sju tiden men jag tänkte att vi kunde äta middag innan” svarade Justin och tog en stor tugga från sin korv, jag skrattade lågt när hans kinder blåstes upp och påminde mig ekorrarna i Alvin och gänget. Retsamt petade jag på hans kind, barnsligt må hända men jag kunde inte låta bli, Justin tuggade snabbt klart och skrattade roat, ”Vad håller du på med?” frågade han när jag fortsatte peta på hans kind.

Jag ryckte på axlarna, ”Jag vet inte” svarade jag med ett leende. Justin himlade med ögonen och tog ett mjukt tag om min handled och drog bort den, sedan flätade han samman våra fingrar och lade ner dem mot hans lår. Så satt vi under hela lunchen, samtidigt som vi pratade med våra vänner.

Det kändes så avslappnade och så lättsamt att sitta här, så pass lättsamt att jag inte ens märkte att jag lyckats få i mig hela min korv, utan att jag mådde illa.

 

+

 

”En sista karusell innan vi måste åka tillbaka” sade Kenny högt. Jag spärrade upp ögonen och flämtade högt, ”EN? Nej, nej, nej jag vill åka fler” gnällde jag, jag älskade att åka karuseller och hade jag fått bestämma så hade vi stannat kvar här hela dagen och det verkade som om både Jaxon och Jazzy höll med mig med tanke på deras protester. Justin som gick bredvid mig och hade sin arm om min midja, skrattade högt, ”Ni kan få bestämma vilken den sista karusellen blir” flinade han och lät blicken falla på mig, Jazzy och Jaxon. Jag gick smidigt ur hans grepp och satte mig på huk, ”Vad tycker ni vi ska åka?” viskade jag till Jazzy och Jaxon, de både kollade med ett leende på mig och lutade sig framåt.

”Jag vill åka slänggungan” viskade Jazmyn och pekade mot den lilla slänggungan lite längre bort. Jaxon nickade glatt på huvudet åt sin syster förslag. Jag gav dem ett brett leende och nickade, sedan ställde jag mig upp och kollade på Justin, ”Vi vill åka den lilla slänggungan”

Justin skrattade och nickade, ”Då går vi då” sade han och lyfte upp Jaxon i sin famn medan jag tog Jazmyn i min famn, kanske var den lilla slänggungan inte mitt första val men jag ville åka tillsammans med Jazzy och Jaxon och med tanke på hur små de var så var det den enda gungan som vi alla fick åka.

 

 

 *

 

JUSTIN’S PERSPEKTIV:

Jag knackade otåligt på badrumsdörren, ”Babe? Är du klar snart?” frågade jag och försökte undvika värmen som min kropp fylldes av att få säga ordet babe. Jag ville inget hellre än att Bella skulle vara min igen, bara min. Jag älskade henne mer än jag kunde förstå, det hade bevisats under den tiden vi var åtskiljda, den värsta tiden i mitt liv.

Bella skrattade roat inifrån badrummet, ”Strax” ropade hon. Jag suckade tungt och började vanka fram och tillbaka i sovrummet, till sist satte jag mig ner på sängkanten, Bella hade varit inne i badrummet de senaste tjugo minuterna och jag höll på att spricka av väntan.

Jag hörde låset vridas om och inom kort så öppnades badrumsdörren, min blick for genast på Bella som steg ut och jag kände hur min haka föll. Bella var klädd i en långärmad svart spets tröja som hade blom mönster på och hennes svarta bh syntes klart och tydligt igenom, men det fick det inte att se illa ut eller utmanande. Till den hade hon en svart kjol som svängde naturligt när hon gick och visade upp hennes smala midja. Hennes alldeles för smala midja, men hon var fortfarande lika vacker. Hennes långa bruna hår var uppsatt i en bulle på huvudet och hennes vackra ansikte stod ut, de där mörka ögonen som fick mig på fall varenda gång började återigen få sin glans. 

”Så …” började hon och bet sig i underläppen, ”Vad tycker du?” frågade hon och snurrade ett varv framför mig. Snabbt ställde jag mig upp och gick fram till henne, ”Du ser helt fantastiskt ut” mumlade jag innan jag pressade mina läppar mot hennes, jag kunde inte låta bli. Vi hade inte pratat om oss igen men jag visste vad jag ville, vad jag behövde, och vi hade kysst igår. Vi hade sovit i samma säng, hon kallade mig babe, hon skrev att hon älskade mig på twitter. Allt det måste betyda något.

När jag drog ifrån mig så såg jag att hennes kinder hade färgats till en nyans rödare, hon knuffade lätt på min axel, ”Sluta” mumlade hon generat.

Jag log brett och kupade hennes kind med min hand, ”Nej, jag tänker inte sluta” sa jag och strök min tumme över hennes käka, ”Du är så vacker, så talangfull och inspirerande, jag tänker säga det om och om igen tills du förstår. Tills du inser hur underbar du verkligen är”

Den röda nyansen på hennes kinder blev genast mörkare och för att dra bort uppmärksamheten ifrån henne så kysste hon mig och begravde sedan sitt huvud mellan min nacke och hals.

Jag skrattade lågt och tog hennes hand, ”Kom så går vi, jag har bokat bord på restaurangen vid fem”

 

 

IZABELLA’S PERSPEKTIV:

Även om jag inte åt jätte mycket av maten så var den väldigt god och jag kunde inte direkt klaga på sällskapet heller. Justin berättade om vad som hade hänt under tiden jag varit borta men höll min hand hela tiden. Han släppte den knappt när maten kom och vi behövde äta.

”Tack Justin” sade jag och genast flätades våra händer ihop, ”För idag, för allt”

Justin log mjukt, ”Det är inget att tacka för, du vet att jag skulle göra vad som helst för dig”

Jag nickade långsamt, det var något som jag började förstå och med det kom också skuldkänslor över vad jag utsatt honom för. Om det hade varit omvända situation … nej, jag kunde inte ens föreställa mig det.

”Och det finns inget jag inte skulle göra för dig heller, jag hoppas du vet det” svarade jag.

Justin nickade och log brett mot mig, jag kunde inte låta bli att besvara hans leende.

”Är du redo att gå?” frågade han sedan och kollade på sin klocka som satt snyggt på hans handled, ”Matchen börjar snart”

Jag nickade, ”Jag ska bara byta om till något bekvämare” sa jag och reste mig upp med min väska över axeln. Sedan böjde jag mig ner och pressade mina läppar mot Justins, ”Tack för middagen” mumlade jag.

Jag gick iväg till damtoaletterna och smet in i ett ledigt badrum, genast strippade jag ur mina kläder och tog ut mina nya kläder. Justin och jag skulle se en fotbollsmatch så det kändes lite överklätt att komma i kjol och en spetströja, men jag hade velat klä upp mig för Justin när han bjudit ut mig på en jätte fin och mysig middag. Istället satte jag på mig ett par svarta tajta jeans, ett gråmönstrat linne, ett silverhalsband och bytte ut mina rosa pumps till ett par svarta högklackade skor istället. Jag släppte ner mitt hår och lät de falla ner för mina axlar. Jag synade mig i spegeln och nickade innan jag packade ihop mina saker i väskan och steg ut från badrummet och såg Justin stå och vänta på mig utanför. Han kollade upp på mig och bet sig i underläppen, en gest som fick mig att börja rodna.

Justin lade en hand på min svank och kysste mina läppar ivrigt, ”Du ser perfekt ut”

Jag kysste honom passionerat igen, ”Du med”

 

Justin tog min hand och ledde oss ut från restaurangen och höll ett stadigt tag om min midja genom alla paparazzon som fotade ivrigt på oss, trots alla frågor som haglade över oss så behöll Justin sitt leende. Det såg ut som om han verkligen var lycklig och det fanns inget som gjorde mig gladare. Var Justin glad så var jag det med, för oavsett vad vi var för varandra för tillfället så älskade jag honom och jag skulle aldrig behöva någon annan än honom för att vara lycklig.

 

 

 *

 

Matchen mellan Manchester United och Liverpool visade sig bli en väldig jämn match – i början åtminstone. Jag var inte direkt fotbolls tjej som hade koll på alla spelare och så vidare, men jag kom på mig själv med att njuta av att se på matchen. Det som gjorde allt mycket bättre var Justin som satt bredvid mig, våra fingrar inflätande. Varje chans han fick så kysste han mig på kinden, lade armen om mina axlar, viska i mitt öra hur glad han var över att ha mig här och jag försökte att ge honom tillbaka lika mycket. Försökte visa hur mycket han betydde för mig med.

Vi struntade i att människor omkring oss satt och kollade eller smygfotade, vi var i vår egen bubbla där vi var två vanliga människor ute på en dejt.

 

Ett sus gick igenom publiken när Manchester United dribblade bollen mellan sina spelare upp mot Liverpool’s mål. När bollen sedan passades vidare till spelaren med siffran 3 på ryggen hördes publikens förväntan, spelaren var nämligen nästan helt fri och sprang in vidare mot mål, han passade sedan den in mot mitten där spelaren med siffran 20 på ryggen tog emot den och efter ett snabbt skott sköts den in i mål. Publiken jublade högt och reste på sig med applåder. Justin och jag följde strömmen och ställde oss upp och applåderade högt. Jag vände mig om mot honom och slängde armarna om hans hals med ett brett leende. Det var galet hur stämningen bland alla människor smittade av sig. Justin skrattade glatt och slingrade armarna om min midja för att sedan lyfte upp mig, skrattandes ställde han ner mig igen och kollade in i mina ögon i ett par sekunder innan han pressade sina läppar mot mina.

Publiken fortsatte att skrika och applådera eftersom nu var matchen avgjord, Manchester United hade vunnit med 2 – 1.

 


 

Hoppas ni gillade det! Själv tyckte jag det var super roligt att få skriva ett gästkapitel :) hehe

Och för er därute som är riktiga fotbollsfans och vet typ allt om det - jag ber om ursäkt för mina missar i kapitlet! Jag är inte en fotbolls tjej så jag har nada koll egentligen, but god bless youtube and google ;P

 

Vad sägs som att överraska underbara Moa med en massa kommenterar och svar på dessa två frågor:

1. Hur hittade ni denna novell?

2. Vad är det bästa med denna blogg? - nämn allt t.ex. skrivandet, Moa osv ...

 

Överös henne med era underbara svar så att hon får ett stort leende när hon kommer tillbaka!  :P