What About Love-7

Tidigare kapitel:  Tjejerna flög upp och kramade om mig. Någon sänkte musiken ett snäpp för att vi skulle kunna prata. "Du luktar kille." Sa Emma i mitt lag. Jag log mot henne samtidigt som jag drog av mig mina tajta shorts och tog på mig mina tränings shorts. "Det kanske jag gör." Sa jag och flinade mot allas nyfikna blickar. Jag drog av mig min tröja i samma stund som dörren öppnades. Där utanför stog alla killarna från P:95.
_________________________________________________________________________________________
 

Snabbt vände jag mig om från dem och kände hur rodnaden började byggas upp på mina kinder. Varför skulle sådant här alltid hända mig? Det var alltid jag som råkade ut för alla pinsamma saker. Jag plockade snabbt till mig min sport-bh och satte den ovanpå min vanliga bh. När min vanliga bh var av, tog jag på mig min tränings t-shirt. "Vad händer här egentligen?" Utbrast en av våra tränare argt. P:95 killarna stog inne i omklädningsrummet och kollade på alla som försökte byta om. Precis som jag, så var det flera stycken som bara stått i bh eller tillochmed utan bh när killarna kommit in. Jag kollade inte ens på killarna, Melker var en av dem som var där. "Jag stog här i bh och shorts bara och det gjorde många andra också, och helt plötsligt bara öppnades dörren och där stog alla." Sa jag till tränaren. Om blickar kunde döda, så skulle killarna varit döda nu. "Vad hade ni för anledning att öppna dörren? Ni vet att det är tjejernas omklädningsrum. Och vad gör ni ens här idag?" Utbrast våran tränare argt. "Vi skulle kolla på tjejernas träning för att då tips och sedan skulle vi ha sammarbetsövningar, eftersom vi ska åka på läger tillsammans." Sa en av killarna och log mot oss. Skulle vi åka tillsammans med Melkers lag på läger? Han måste skämta. "Aha! Men tjejer, vi ses där ute om 1 minut. Fotbollsplanerna längst bort." Dem som var klara, gick redan iväg, medans dem som var kvar, fort knöt skorna. Jag knäppte på mina benskydd och drog sedan upp strumporna över dem. Jag knöt mina skor och hängde sedan min stora väska på axeln.

"Vanessa och Melker. Ni blir ett par." Sade tränaren och jag suckade djupt. Varför?! Aldrig när vi var tillsammans fick vi vara tillsamman på övningar men nu när vi inte var tillsammans längre, skulle vi får vara tillsammans på övningar då? När alla fått sina par, så fick vi instucktioner om vad vi skulle göra. Vi skulle ha en boll mellan oss som vi sedan skulle få ner till fötterna och hålla den i luften medans vi skulle ta oss över till andra sidan så snabbt som möjligt. Att det var en tävling, fick alla att bli exalterade. Jag och Melker ställde oss med bollen tryckt mot våra magar. Vi trodde att det kunde vara lättast att få ner bollen till fötterna genom att ta det den vägen. Våra tränare visslade i visselpiporna och vi försökte snabbt att få ner bollen till fötterna genom att jag följde med bollen hela vägen ner till Melkers fötter. Jag reste mig upp så att jag stog på fötterna och sprang sedan iväg en bit. Melker sköt iväg bollen och jag tog imot den med bröstet och fångde den sedan med foten igen och passade iväg den till Melker. Så fortsatte vi tills vi var klara.

‘’ Vinnarna är Melker och Vanessa! Ni hade en otroligt bra teknik och klarade det precis som vi ville att ni skulle göra det. Ni två kommer verkligen att bli i samma par fler gånger!’’ sa killarnas ena tränare fascinerat. Det hade varit helt okej att vara i samma par som Melker, vi hade varit så fokuserade på fotbollen så vi hade nästan varit vänner. Egentligen så kan vi vara vänner, jag förstår inte vad det är jag tycker är så jobbigt. Jag hade inga känslor kvar känner jag nu, så mitt liv är inte så hemskt som jag har fått det till att vara. Melker höll fram händerna i ett tecken att vi skulle göra give me five. Jag slog ihop mina händer med hans och log mot honom. ‘’ Vi kan vara vänner va? Vi var så bra vänner innan, så varför ska det försvinna nu.’’ sa jag och kollade på Melker. Han nickade och kramade om mig. Jag kramade honom tillbaka och sen så samlades vi alla runt om tränarna. Vi skulle vara i med den kille vi var med nu och sedan skulle ett par vara med till, så vi skulle vi fyra personer i varje lag. Vi skulle stå i en fyrkant med ganska stora mellanrum mellan varje person. Vi skulle passa bollarna i raka, hårda och snygga passningar till varandra. Jag och Melker fick Emma och Johannes i vårat lag också. Vi alla fyra var topp eller mittfältare på matcherna, så vi var inte så jätte vana med att passa så mycket, eftersom vi mest skulle göra mål och springa med bollen mot mål. Men passa var vi tvugna att göra, så vi skulle nog klara det ganska bra. När vi var klara med detta, så skulle vi springa några varv runt om fotbollsplanerna och sedan så skulle vi få spela en match killarna mot tjejerna.

Min fot värkte efter alla passningar och sedan springandet. Mina tränare märkte det eftersom att jag haltade fram. ‘’ Är det foten Butler?’’ frågade Thomas, min tränare.
Jag flinade. ‘’ Ja, men det är inte så mycket!’’
Thomas vinkade dit min andra tränare Peter. Dem två pratade lite tyst med varandra och sedan så berättade dem att jag inte fick lov att spela matchen nu, så jag skulle gå upp och byta om och sedan komma ner här så dem fick kolla på min fot. Det var inte lönt att argumentera mot dem, så jag gjorde som dem sa.

‘’ Din fot är väldigt svullen. Så lägg is på den och gör inget ansträngande med foten. Inga klackskor och inga springrundor." Sa Peter och log mot mig. Matchen var slut mellan tjejerna och killarna och det slutade med att tjejerna vann. "Jag kan inte fatta att vi vann! Och så hade vi inte ens med dig i matchen Nessa!!" Sa Emma och kramade om mig. Jag kramade henne tillbaka. Min mobil plingade till i handen och det var ett sms.

Från: Broooor<3

"Vi hämtar dig nu. See ya! Puss <3"

Jag vinkade till alla och vände mig om och började gå haltandes mot parkeringen. Mycket väl så stog Justins svarta bil där. Jag öppnade dörren till baksätet och satte mig. På den andra sidan satt Chaz och flinade mot mig. Jag flinade tillbaka och såg hur Emma kom springandes mot bilen. Jag sa åt Justin att vänta och öppnade bildörren och såg hur Emma saktade ner och hur dem två lagen, både kill och tjej laget, kom efter henne. Fast dem gick skrattandes en bit bakom. "Vill du med hem till Melker tror jag att det var, alla ska dit och kolla film och käka pizza?" Jag höll upp ett finger som ett tecken på vänta och gick sedan mot bilen igen och öppnade dörren till passagerar sätet. "Jag följer med hem till Melker och kollar film ch käkar pizza. Jag vet inte när jag kommer hem, det kan hända att jag sover hos någon av tjejerna. Men jag hör av mig. Kan du berätta för mamma och pappa? Och hälsa att jag lovar att umgås med dem imorgon innan jag åker med Justin till Los Angeles på lördag?" Sa jag och tog sedan ett djupt andetag efteråt. Jag hade verkligen pratar snabbt. " Jag berättar för dem. Ha så roligt och gör inget du kommer att ångra sen." Jag kramade om honom och sträckte mig över honom och kramade om Justin. När jag tog min väska i baksätet drog Chaz tag i mina armar så jag trillade rakt ner med huvudet i sätet. "Ska du lämna mig alldeles ensam med dem två galningarna? Du är ju fan inte klok." Sa Chaz och putade med läppen. "Det är du som inte är klok, hjärtat. Lycka till, jag bryr mig inte! Puss" sa jag och reste mig upp och tog min väska. När jag stängt dörren vände jag mig om och gick mot den stora klungan.

Alla visade sina kort från skolan närbild gick pp bussen. Jag som gick först satte mig snabbt ner i mitten när vi kom längst bak i bussen. Några tjejer tog plats bredvid mig och Emma ställde sig framför mig och jag reste mig upp. Hon satte sig ner och jag satte mig snabbt ner i hennes knä. Resten satte sig i knä pp varandra så vi alla fick plats på dem 20 sätena i den delen av bussen som var längst bak. Det dröjde inte så långtid förens bussen bromsade och kag flög framåt i gången på alla väskor. Men det slutade inte där utan jag gled från väskorna och gled ner dör trappsteget med huvudet. Jag skrattade så mycket att tårarna rann ner för kinderna när jag stannade. "Gud!! Vanessa!! Hur gick det?!" Sa dem flesta medans några sa: "Jag förstår inte hur du lyckades få det på film Melker." Jag satte mig snabbt upp och skrattade fortfarande väldigt mycket. Dem andra måste ha trott att jag grät, när jag satt där med tårar forsandes ner för kinderna och munnen vidöppen samtidigt som jag skrattade ljudlöst. Men jag grät inte, utan jag skrattade, väldigt mycket.

När vi kom innanför dörren hos Melker, så hade videon gått om och om igen säkert tjugo gånger. Ingen kunde låta bli att skratta när videon spelades och allas skratt hördes. Jag var lite öm i nacken, men jag hade haft väldigt roligt när jag gled över allas fotbollsväskor och sedan ner pp golvet. Jag hade även lyckats att få alla att skratta ett gott skratt.

Paranormal Activity's eftertexterna rullade ner för skärmen samtidigt som någon enstaka åt i sig dem sista bitarna pizza. Jag hade skinka, svamp och annans fast i hela min tandställning, eftersom jag inte vågade gå pp toaletten. Filmen hade varit något av det läskigaste jag någonsin sett. Jag kollade nästan aldrig på skräckfilmer. Jag har gjort det någon gång med Ryan eller Melker, men efteråt har jag varit så rädd att jag inte vågat sova i mörka rum eller vara själv i mörka rum. Men det brukade sluta efter några dagar. Jag såg hur en efter en somnade, alla utom jag sov efter ett tag. Jaha, vad skulle jag göra nu? Men det dröjde inte så länge förens även jag sov.
___________________________________________________________________________________________
Inget kommer någonsin kunna förklara hur ledsen jag är... Det skulle ha kommit upp ett kapitel för länge sedan, men min skrivlust har varit helt borta. Jag är så ledsen. Men nu är det äntligen klart!! <3 Jag ska verkligen försöka gottgöra er, så det dyker upp ett kapitel nu dem närmsta dagarna! <3 Men vad vill ni läsa om? Justin och Vanessa kommer det inte att hända något mellan nu under dem första 10.15 kapitlena ;) Så vad vill ni läsa om? Utflykter? Fotbollsläger? Matcher? Vad vill just DU läsa om? Berätta det för mig <3
Dagens fråga: Vad vill du läsa om? Berätta allt, inga idéer är dåliga!
Mitt svar: Frågan är endast till er ;) 
puss <3 

Kommentarer
Postat av: Alva

Först ska jag bara säga att det är ett jätte bra kapitel yey att du la upp! ✨ Sen så vad jag vill läsa om men typ först när hon och justin ska åka till los Angeles och sen fotbollsläger dör det händer alltid så här roliga grejor på sånt

2013-11-17 @ 21:04:19
Postat av: Hanna

Bässta !! Meter!♥️

2013-11-17 @ 21:06:31
Postat av: Linnea

Omg älskar denna novellen 👌

2013-11-17 @ 22:40:07
Postat av: Ida

Åååååh så bra!! Du är jätte duktig. Det var värt väntan. Även fast det inte gjorde något att vänta lite.
Svar; hmm.. Helt ärligt så vet jag faktiskt inte. Vanessa och Justin? Haha.

2013-11-17 @ 22:54:18
Postat av: Tilda♥

Vet inte vad jag vill läsa om..hehe♥
meer!

2013-11-18 @ 19:36:51
Postat av: jasmina

jättebra meeeeeeeer svar:vet faktiskt inte vill läsa om allt och så men :))

2013-11-18 @ 21:34:01
URL: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se
Postat av: Hedvig

Kanske lite mer "romantik"? Superbra novell!:D

2013-11-21 @ 09:09:24
URL: http://blondinerna.horseworld.se
Postat av: rojinyao

åh, jättebra kapitel! snälla lägg upp nästa kapitel snart... kan du skriva om fotbollslägret elr några utflykter... :)

2013-11-21 @ 18:12:44
Postat av: Anonym

Sjukt sjukt bra!!! Det gör inget att det är sent!!! Det blev sjukt bra (om jag inte sa det)
Svar: kan jag tyvärr inte svara på då jag aldrig vet vad jag vill... Men kanske om Los angeles resan! Det skulle vara sjukt kul att läsa när Justin dumpar Selena !! Hehe

2013-11-24 @ 09:04:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback