74- OH MY GOD!

Tidigare kapitel: 

@bellajones

'' love u 2 bestie <3 @justinbieber babe ''

 

Justin skrattade bredvid mig. ''Babe.'' Jag fnittrade. ''Baby.'' Jag lade min dator bredvid mig och lutade mig mot Justin. Han lade sin dator bredvid honom. Vi kollade in i varandras ögon en lång stund. För att Justin sedan lade handen på min kind och drog mig mot honom. Våra läppar möttes för att sedan arbeta med varandra.

_________________________________________________________________________________'

 

Nästa morgon när jag vaknade, var redan Justin och Jazzy vakna. Dem låg och kollade på Nickelodeon som visade Svampbob Fyrkant. Jag hade sin mobil i handen och satt och skrev något. Jag tog min mobil och kollade klockan. 12:00. Jag hade verkligen fått sova ut inatt. Jag klickade mig in på instagram och såg att Justin lagt upp ett foto för mindre än fem sekunder sedan. En bild på sängen. Fotändan och tv:en. Jag gillade den och bläddrade sedan lite på instagram. Det var inte så jätte mycket roligt som hänt. ''Godmorgon.'' sade Jazzy. Jag log mot henne och svarade samma sak tillbaka. Inte för att man kunde kalla detta morgon. '' Vad händer idag? '' frågade jag nyfiket. Justin skrattade. '' Först ska vi göra vid oss, sen ska vi äta och sedan ska vi till ett nöjesfält med hela crewet och sedan ikväll ska vi på fotboll. '' Jag skrattade förtjust till. '' Är det många karuseller på det nöjesfältet?'' frågade jag. Justin nickade. Jag flinade. Nu skulle det åkas karuseller.

 

Jazzy hade varit lika förtjust som mig, så vi hade snabbt gjort vid oss för att sedan gå ner och äta lunch Dem andra i crewet stog och väntade på oss i lobbyn. Så vi skyndade oss dit, då vi ätit klart. ''Så, cupcake, tycker du om att åka karuseller?'' Jag nickade mot Alfredo. '' Älskar!  Åker allt.'' Alfredo kollade menande på Ryan Good. '' Kommer du åka en karusell med mig då?'' frågade Ryan. Jag nickade. '' Klart. Åker allt. Förutom kärleks tunneln. Sådant är så löjligt. Även fast jag och Nellie åkte den tillsammans. Alla kollade på oss med konstiga blickar när vi satt och skrattade och pratade. Precis som om vi var tillsammans. '' Alfredo fnös. ''Hon är upptagen.Verkligen. Förresten så pratade jag med henne för typ en halvtimme sedan, och du skulle ringa senare.'' Jag nickade som svar att jag skulle göra det.

 

Jag och Jazzy dansade i bilen när vi såg nöjesfältet. Det var så många höga karuseller. '' Jag ska åka den!'' skrek Jazzy när vi var påväg in. Kenny hade parkerat den bilen vi åkt i och sedna hade dem andra parkerat dem andra bilarna också. Så nu gick vi i samlat gäng allihopa. Förutom tjej dansarna som skulle iväg och shoppa istället. Dem sade att dem inte tyckte om karuseller och skulle istället shoppa på Victoria's Secret. Jazzy pekade på en ganska liten berg och dal bana. Jag nickade. '' Jag ska åka den! Är du på Fredo?'' sade jag högt och pekade på Extreme Fly, eller närmare bestämt 'klon'. Alfredo skakade på huvudet. '' Aldrig i hela mitt liv.'' Jag suckade. ''Vill du åka den då?'' frågade jag och pekade på Danger. Det var en klo även det, fast denna åker runt. Alfredo skakade på huvudet.

 

 

Vi hade alla fått våra åkband satta runt armen så det var bara för oss att börja åka så mycket vi ville. Vi delade upp oss, så vi inte gick alla tillsammans. Justin, jag, Jazzy, Jaxxo, Kenny, Alfredo, Ryan Good, Pattie, Alison, Jeremy, Michael och Marvin skulle gå tillsammans. Jag, Michael, Ryan och Marvin var vi fyra som åkte allt, så det passade att vi gick tillsammans. Alla andra i crewet, delade upp sig och sedan gick alla åt olika håll. Jazzy som satt på min höft, pekade på  den lilla bergodal banan hon velat åka. Jag nickade och sade att vi skulle åka den till dem andra. Jaxon och Justin följde efter oss och ställde sig bredvid oss, i den lilla knön.

 

Jazzy och Jaxxo var väldigt glada efter deras lilla åktur i berg och dal banan. Dem hade fått åka alla dem karusellerna dem ville åka just nu, så istället, skulle vi andra få åka lite nu. Jag och Marvin gick och letade efter någon bra karusell att börja med. Inte någon som vi blev alltför yra i. Så vi valde en karusell, som var precis som 'flumeride' på Liseberg i Sverige. Stockar som åkte i vatten upp för en backe och sedan åkte runt lite, för att sedan åka ner för en ganska brant backe och sedan åka runt lite till och sedan ka ner för en riktigt brant backe. Jag älskar den som är på Liseberg, då jag varit där när jag var i Sverige hos mina kusiner. ''Den ska vi åka. Michael, Ryan, Fredo och Justin, ni är på  va? Kenny, du också. Pattie? Allison? Jeremy? '' försökte jag. Tillslut slutade det md att jag, Justin, Alfredo, Ryan, Marvin och Michael ställde oss i kön som gick fort. Vi var sex stycken och man fick sitta högst sex stycken i en stock, så vi satte oss ner i en snabbt och sedan började vi åka. Jag satt längst fram,mellan Justin's ben och lutad mot hans bröstkorg och Justin lutade sig mot ryggstödet som var bakom honom. Sedan satt Ryan, Alfredo, Marvin och Michael i den ordningen ni läste. Dem hade det trångt där bak, men jag och Justin hade snabbt tagit platserna när framme. Då man blev som blötast längst fram. Vi åkte runt lite på vattnet och pratade samtidigt. '' Vem är det som spelar ikväll egentligen?'' frågade jag. Ryan log mot mig. '' Manchester United mot Liverpool.'' Jag himlade med ögonen. Killar och fotboll asså.

 

Det rann vatten från mina kläder och jag kände hur jag började frysa. Det hade sprutats vatten på oss i sista backen. Det var så kallt. '' Vi måste åka av oss allt vatten nu. Marvin, Danger va?'' Han nickade och vi alla gick bort mot det. Där träffade vi även resten av crewet. ''Nej men Bella! Vad har du gjort?'' frågade Scooter. Jag flinade. '' Flumeride du vet. Längst fram. Tipsar er inte om det.'' Alla skrattade. ''Ska du åka babe?'' frågade jag Justin. Han sken upp i ett leende när jag kallade honom babe. '' Skojar du med mig? Nej! Tänk om den bara lossnar? Nej usch!'' Jag flinade. ''Tack! Du vet jag ska åka den nu. Så det är jätte bra att du säger så.'' Justin flinade och vinkade sedan hejdå innan jag blev iväg dragen av Ryan. '' Du har inte tid att prata med honom. Du ser, ingen kö och det är bara att gå på.'' Jag skrattade åt honom och följde sedan efter honom upp för trapporna och satte mig bredvid Marvin. Vi var typ karusell kompisar. Tyckte om precis samma karuseller och åkte allt båda två. Karusellen fylldes snabbt. Men väntade lite med att åka. Jag hade inte hunnit ta på mig spännet, då karusellen inte ens var igång. Det var någon som stog och klyddade med någon biljett. Snabbt hoppade jag ut ur stolen och tog av mig mina oknytna converse och kallade på Justin, som kom och hämtade dem. Jag satte mig sedan i karusellen igen och drog ner spännet som satt övanför axlarna. Karusellen startades och den började gunga lite fram och tillbaka. Jag skrattade när den började åka snabbare och snabbare. Jag kollade ner på marken och såg flera stycken som peckade upp på den. Michael som satt mittemot mig, såg ut att ha panik. Han hade ett så skrämt ansiktsuttryck. Plötsligt åkte karusellen snabbare och den åkte nästan över helt, då den åkte upp mot himmeln. ''ÅH HERREGUD!'' skrek jag. Den var läskig. Men jag hade åkt värre. Karusellen åkte snabbt ner för att sedan åka på andra hållet, och nu gick den ett helt varv. Men stannade typ tio sekunder uppe på toppen. Den åkte några varv upp och ner och sedan saktade den ner. För att man skulle tro att den var slut. Men istället började den åka fortare och flera varv på rad runt om. Men sedan började den sakta ner. När jag klev ner för trappstegen, snurrade allt och jag höll på att trilla ihop. När Marvin fångade mig och bar mig bort till där Justin och dem andra stog. Jag sattes ner på en bänk där jag fick mina skor också. Men jag bara satt och försökte få bort all yrsel. Men jag brydde mig inte om att jag var så yr efter den, jag skulle åka den fler gånger. '' Det var så roligt!'' utbrast jag och flinade. Marvin instämde medans Michael och Ryan skakade på huvudet. Dem var så tråkiga alltså. Jag skulle iallafall åka den fler gånger.
________________________________________________________________________

När ni läser detta kommer jag vara iväg :D Det är måndag och jag kommer hem på onsdag eller torsdag :D<3 

Kommentera så mycket ni bara kan! 

 


Kommentarer
Postat av: Emilia

Jätte bra! Älskar den:)

2013-07-29 @ 12:55:11
Postat av: Amanda

Sjukt bra!

2013-07-30 @ 01:15:53
Postat av: Ella

Alltså Gud va bra du skriver !! Denhär novellen är en av dom bästa novellerna jag läser just nu! <3 de finns inte några fel med novellen och jag tycker du e jätte duktig på att skriva !!!! :) längtar tilla nästa kapitel kommer! ;)

2013-07-30 @ 17:16:55
Postat av: Lilla jag

Tycker att du är bäst. Du skriver så bra att man kan läsa novellen om och om igen. Tro mig det har jag. Minst 10 gånger

2013-07-30 @ 18:32:10
URL: http://Storysbybeliebers.blogg.se
Postat av: Amilia

Åh så sjukt bra :) btw hann inte kommentera igår för tåget kom, läste det lite snabbt bara då

2013-07-30 @ 18:38:04
Postat av: Anonym

JAG ÄLSKAR DIN BLOGG!!!!<333

2013-07-30 @ 18:52:19
Postat av: agi

Jätte bra! Jag gillar att du har skrivit ett kapitel där de bara har kul lixom, att inte så mycket händer men att kapitlet är intressant endå :) Men en sak jag inte förstår är om Justin och Bella är tillsammans igen eller är dom bara vänner?

2013-07-30 @ 19:13:53
Postat av: Rebecka

men gud asså jag blir sjuktförvirrad här! för i kapitlet känns det som om att de är tillsammans igen men fortfarande inte liksom! är de tillsammans elr inte? men älskar oxå sättet du skriver på man lever sig värkligen in i din berätelse och du skriver inte som en del då det känns som om att personen du är i perspektiv från skriver allt i som en dagbok elr så

2013-07-30 @ 19:57:24
Postat av: Anonym

Bra kapitel!

2013-07-30 @ 20:26:49
Postat av: sammi

jättebra:)

2013-07-30 @ 20:56:35
URL: http://justiniskidrauhl.blogg.se/
Postat av: Stella

Riktigt bra! Fortsätt skriva, ska bli grymt roligt att läsa nästa kapitel! <3

2013-07-30 @ 21:11:00
Postat av: Em

Har läst hela novellen idag och den är grym!!!

2013-07-30 @ 21:15:23
Postat av: Tilde

SJUUUKKTT BRAA, DU SKRIVER SOM EN ÄNGEL! LOVE THIS SÅ BRA

2013-07-30 @ 21:45:07
URL: http://justinbdrew.blogg.se
Postat av: Fanny

Super bra :)

2013-07-30 @ 21:45:51
Postat av: Ylva

Jätte bra;)<3

2013-07-30 @ 21:55:38
Postat av: Mathilda

Det är sjuuk bra jag verkligen ÄLSKAR din novell och längtar så till nästa kapitel!!

2013-07-30 @ 22:02:45
Postat av: Linnea

Sjukt bra!!

2013-07-30 @ 22:28:46
Postat av: Bella

Nää... Du har skrivet bättre. Tyckte detta var ganska tråkigt typ inget intressant händer dem var på tivoli och det är inte det intressantaste man kan läsa om fast annars så var själva skrivningen bra men innehållet/meningen med kapitlet var inte det bästa....
Sorry om du inte tyckte om min kommemtar/kritik men det kan vara lärorikt att få dålig kritik också :)

2013-07-31 @ 00:00:32
Postat av: Anonym

Jätte bra! Snälla följ min blogg

2013-07-31 @ 10:44:45
URL: http://biebnovells.blogg.se
Postat av: Anonym

Meeeeeeer

2013-07-31 @ 11:23:34
Postat av: ZANDRA

Superbra!

2013-07-31 @ 11:51:24
Postat av: Hanna

Meer!!

2013-07-31 @ 12:08:43
Postat av: Anonym

Åhh älskar denna novell, älskar ditt skrivande också, sluta aldrig skriva<3

2013-07-31 @ 13:47:55
Postat av: Bella

Grymt bra!!

2013-07-31 @ 20:01:28
Postat av: Tilda

Meer!!=)<3

2013-08-01 @ 14:17:28
Postat av: Moa

Ville bara påpeka att karusellen du kallar "danger" egentligen heter No Limit och kommer från svenska "Axels Nöjesfält" :) Har åkt den och de kommer dessutom rök från den! :D

2013-08-01 @ 20:37:58
Postat av: Emilia❤

Grym! När kommer nästa?👌🎀

2013-08-02 @ 20:24:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback