71- Nothing Like Us

Tidigare kapitel: 

Planet landade. Jag och Jasmine bytade nummer och gick sedan ut ur planet ocg genom tunneln tillsammans. Vi visade våra pass, hämtade våra väskor tillsammans och gick sedan ut till ankomst hallen. Jag såg mig om för att se om jag såg honom. Vilket jag gjorde fort. Jag kramade Jasmine och vi lovade varandra att ta kontakt med varandra. Hon önskade mig även lycka till. Då jag berättat allt om Justin och vad som händer i mitt liv just nu. Vi skildes åt och mina steg styrdes till Justin. Han öppnade sina armar när han såg mig och jag gick rakt in i dem och kände tryggheten komma över mig. Jag var säker här och skulle aldrig lämna honom. Aldrig lämna världen. För jag skulle leva med honom.

_____________________________________________________________________________

Att vara i hans armar igen var underbart. Jag var säker. Hans armar var hårt spända runt mig. '' Du förstår inte hur mycket jag har saknat dig.'' mumlade Justin mot mitt hår. Jag tryckte mig hårdare mot honom. '' Inget emot vad jag saknat dig.'' Kenny tog tag i Justin's arm. '' Vi kommer komma försent till konserten. Vi måste åka nu. Ni kan prata i bilen istället.'' Vi drog oss inte riktigt ifrån varandra. Utan Justin virade sin arm runt min midja. Antagligen kände han alla mina ben, hur mycket dem stack ut. Då han grimaserade. '' Babe, du har gått ner så mycketi vikt.'' mumlade han mot mitt hår. Jag nickade. Ja det hade jag verkligen. Jag åt aldrig, så det var inte så konstigt.

 

'' Hur har det varit på hemmet?'' frågade Justin osäkert. Jag nickade. '' Jag bor på samma våning som en massa självmordstänkare, vilket jag själv också är, och där bor även knarkarna. Dem är läskiga.'' Jag såg hur Justin ryckte till när jag sade knarkare. Han hade väl inte...? '' Säger dem när du kommer få komma ut därifrån?'' frågade Justin osäkert. Jag nickade. '' Ja! Dem berättade för mig igår att jag gjort mycket framsteg och kommer få åka hem om två veckor. Fatta Justin. Två veckor. Jag kan knappt berga mig. Jag har så mycket låtar som jag vill spela in. Särskilt en. Alltså jag vill spela in den nu.'' Justin fick en fundersam blick och sken sedan upp  i ett leende. '' Det kan du! Vi kan åka till studion direkt efter konserten idag. Vi åker inte vidare idag utan har en konsert till i Dublin imorgon. Men i övermorgon åker vi till Manchester.'' Jag nickade glatt Det ville jag verkligen. Bilen stannade utanför arenan i Dublin. Jag och Justin hoppade ut ur bilen och fick skynda oss in. Justin skulle gå på om en halvtimme. Tay hade redan börjat värma upp publicken. Jag följde med Justin in i omklädnings rummet, där han drog av sig sina byxor för att ta på sig sina vita scenbyxor. Sedan bytte han linne, till ett nytt vitt och tog sedan sin kavaj i handen. Jag tog den medans vi gick ut till dem andra. Justin fick sin mick satt på sig och dem fixade ljudet och sådant. Medans dem gjort det, hade jag fått hundratals kramar. Fredo hade blivit galen, Pattie hade börjat gråta, Scooter hade inte velat släppa mig och så fortsatte det så. Pattie berättade att hon varit så orolig för mig, inte kunnat sluta tänka på mig. Att det varit så jobbigt att behöva läsa i tidningen att jag lagts in på hem, att jag försökt ta självmord med mera. Scooter berättade även han att han varit orolig, otroligt orolig. Och Fredo skulle klart inte vara sämst. Han berätta att han inte orkade med Justin's depp längre och att han varit orolig för mig. Folk hade varit oroliga för mig, dem bryr sig. Det värmde. Alla var inte känslokalla.

 

Justin vinkade hejdå för att sedan åka ut över publicken i sina vingar. Alla blev som galna och hoppade och skrek extra mycket. All Around The World, Love Me Like You Do, Take You, She Don't Like The Lights och Believe blev igenom sjugna ganska snabbt. Fansen var så glada. Så glada. Jag var glad. Glad över att vara tillbaka. Tillbaka där jag skulle vara. Med Justin, ståendes bakom scen. Jag märkte att Justin rört om lite i låt schemat. Antagligen för att han, påhittig som han är, tyckte det var tråkigt att sjunga alla låtar i ett schema. Musiken till One Less Lonley Girl började spelas. Men Alison kom inte med någon tjej. Utan tog tag i min hand och drog mig mot scenen där två dansare stog och väntade på mig. Jag skakade på huvudet och försökte backa. Men allt dem gjorde var att dra med sig mig ut på scen och leda mig till den maffiga 'stolen'. Justin kom gåendes mot mig, med ett leende på läpparn och sjöng refrängen. Jag fick en kranss satt på mitt huvud och Justin sjöng klart låten, medans han smekte mig på kinden.

 

Jag log mot honom. '' Bella allihopa!'' ropade han ut i mikrofonen när låten var slut. Vi sprang hand i hand bakom scenen. Väl där bakom slog jag till Justin på armen. '' Varför tog jag chansen från ett fan?'' Justin skrattade och skakade på huvudet mot mig. Han gick bort till logen för att sedan 30 sekunder senare komma ut därifrån med endast ett par svarta scenbyxor och en svart jacka. Beauty And A Beat och As Long As You Love Me väntar.

 

Jag trodde han skulle ta As Long As You Love Me direkt efter Beauty And A beat, men han överraskade. Istället började melodin till Fall spelas. Låten han skrivit till mig. Han hade berättat det. Fall och Be Alright var tillämnade till mig på Believe.

'' Well let me tell you a story
About a girl and a boy
He fell in love with his best friend
When she's around, he feels nothing but joy
But she was already broken, and it made her blind
But she could never believe that love would ever treat her right
But did you know that I love you? or were you not aware?
You're the smile on my face
And I ain't going nowhere
I'm here to make you happy, i'm here to see you smile
I've been wanting to tell you this for a long while

What's gonna make you fall in love
I know you got your wall wrapped all the way around your heart
Don't have to be scared at all, oh my love
But you can't fly unless you let ya,
You can't fly unless you let yourself fall''

Låten var så fin. Jag älskade den. Justin överraskade ännu en gång efter Fall att sjunga Be Alrgiht.

''Ooh, Ooh..'


Across the ocean, across the sea
Startin' to forget the way you look at me now
Over the mountains, across the sky
Need to see your face and need to look in your eyes
Through the storm and, through the clouds
Bumps on the road and upside down now
I know it's hard baby, to sleep at night
Don't you worry

Cause Everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight
Through the sorrow,
And the fights
Don't you worry,
Cause everything's gonna Be Alright,ai-ai-ai-aight
Be Alright,ai-ai-ai-aight..''

 

Istället för att ta As Long As You Love Me, överraskade Justin ännu en gång. Melodin till en låt jag inte alls kände igen började spelas. Justins röst fyllde hela arenan. Det var så mycket känslor i låten. Och jag visste direkt vad den handlade om. Mig och Justin. Vårat förhållande. När vi gjort slut. Alla känslor i mig bubblade upp och jag var så nära tårar. Jag klarade inte hålla det inne, utan tårar började rinna ner för mina kinder. Men det var av lycka. Min fina Justin.

 

''Lately I've been thinking, thinking about what we had
And I know it was hard, it was all that we knew, yeah
Have you been drinking, to take all the pain away?
I wish that I could give you what you deserve
Cause nothing can ever, ever replace you
Nothing can make me feel like you do, yeah
You know there's no one, I can relate to
I know we won't find a love that's so true


There's nothing like us
There's nothing like you and me
Together through the storm
There's nothing like us
There's nothing like you and me together

I gave you everything baby
Well, everything I had to give
Girl, why would you push me away?
Lost in confusion, like an illusion
You know I'm used to making your day
But that is the past now, we didn't last now
I guess that this is meant to be
Tell me, was it worth it? We were so perfect
But baby I just want you to see''

 

As Long As You Love Me kom nu efter Nothing Like Us, som jag gissade att låten hette. Efter As Long As You Love Me. Började musiken till Boyfriend spelas och alla blev galna. Jag ahr nog aldrig sett dem såhär. Efter Boyfriend började Justin prata. Fråga om dem hade haft en bra kväll, vad dem tyckte om om det var redo för sista låten nu. '' WHO WANT'S TO BE MY BABY?'' frågade Justin och musiken till Baby började spelas. Om jag tyckte att fansen var galna till Boyfriend. Var det ännu galnare nu. Beliebersen är riktigt fina fans.

______________________________________________________________________________

5 sidor <3

Kommentera! Älskar er <3 Koemmntera så mycket ni kan! 

 

 Trots att jag inte ffick alla em kommetarena jag ville, så är jag tacksam för dem jag fick. Så däärför kommer kapitlet upp ändå <3 
 

Kommentarer
Postat av: Emilia

Snälla mer! Blir glad bara av att se det nya avsnittet, du gjorde min dag<3

Svar: Och du gjorde min dag hjärtat! <3
justinnovells.webblogg.se

2013-07-19 @ 17:59:49
Postat av: amanda

Så glad att Justin och bella har hittat tillbaka! Sjukt bra kapitel! Kraaamiiiis

Svar: Faktum är att dem inte är tillsammans.. :/ Mer svar kommer i kapitel 72 :D <3
justinnovells.webblogg.se

2013-07-19 @ 18:00:07
Postat av: Nellimei

Ååååååå jätte bra! Har suttit hela dagen och läst din gammla novell den är med skita bra! Du är bara för bra för att skriva sånna här:) hur gammal är du? Kramizzar

Svar: Jag är 13 år :D Tack så jätte mycket! <3 Kram <3
justinnovells.webblogg.se

2013-07-19 @ 18:34:41
Postat av: Thea

Åh! Gud vad bra! Dom kommer väl bli tillsammans igen?
Älskar din novell!

Svar: Det kan jag inte riktigt svara på, då jag själv inte vet det. det ända jag vet, är att det kommer gå långsamt.
justinnovells.webblogg.se

2013-07-19 @ 19:18:49
Postat av: Sandra Eriksson

Åhhh, sååå bra!

Svar: tack <3
justinnovells.webblogg.se

2013-07-19 @ 19:19:44
URL: http://sandraerikssons.blogg.se
Postat av: Anonym

Meeeeer, kmr inte kunna läsa din blogg på 2 veckor :( åker t Spanien imorgon

2013-07-19 @ 22:25:56
Postat av: Tilde

SJUUUUKT BRAA

2013-07-19 @ 23:26:55
URL: http://justinbdrew.blogg.se
Postat av: Ellinor

Åhhh, sjukt bra!!

2013-07-20 @ 00:53:25
URL: http://EllinorLindells.devote.se
Postat av: aya

åhh,due så sjukt bra på att skriva!!!!

2013-07-20 @ 18:03:04
Postat av: Stella

Du är skit duktig jag älskar verkligen novellen!! Fortsätt!!

2013-07-21 @ 13:51:08
Postat av: jasmina

åhh så bra meeeeeeer. Bilden på oLLG är det selena eller bara photoshop??

2013-07-22 @ 00:11:07
URL: http://justinnovell.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback