--

Okej, jag får nte ner någonting på mitt word- dokument.
Jag vill bara ha in KÄÄÄÄRLEK i novellen nu.
vad ska hända?--

Kommentarer
Postat av: Bella :D

Kan inte justin och Bella börja att umgås, det kan ju vara så att demi elller någon annan kommer på att bella och justin skulle vara ett gulligt par, och sedan planerar dom alla att ha en liten myskväll men ingen kommer förutom bella och justin. så dom sitter där själva och väntar på att nån ska komma och att dom undertiden berättar lite om sig själva för varandra??? :) och då får Bella reda på att justin gillar henne och justin får reda på att Bella gillar han.... Och när dom sitter där kan det ju bli en liiiiten Kyss eller nåt ;) sedan har jag en till liten idé, i framtiden kan ju Bella följa med på en av justins tours??

2013-02-17 @ 22:26:32
Postat av: Tilde!!^^

i denna novell vill jag ha lite mer drama, alltså att dem bråkar osv. i ''u smile i smile'' bråkade inte justin och miley nån gång, du skrev inte bråk eller sex. men i denna novell vill jag gärna läsa det.
Puss å kram <3
- Ditt största fan tilde.

2013-02-17 @ 22:52:47
Postat av: Anonym

Kan inte typ demi eller någon annan komma på att de ska köra sanning eller konsekvens. Och drt blir justins tur och han väljer konka. Demi säger säger då att hon ska spruta gräde på izabella aså magen, halsen ansikten osv. Och justin måste äta upp allt. Sen går hella gänget ut från rummet och helt plötsligt börjar justin kyssa henne o sånt. De e bara ett tips du får gärna ändra o sånt. Ps. Älskar din novel

2013-02-18 @ 00:40:46
Postat av: Alexandra

Jag tycker att du aka köra på den "Anonyma's" idé! Men om Justin kysser henne måste ju hon besvara den. Annars blir set ju tråkigt!

2013-02-18 @ 06:51:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback