79 - The Notebook

TIDIGARE KAPITEL: Jag tog mina piller med vatten och gick sedan ut till Justin som låg i sängen. Jag tog av mig mina kläder, förutom trosorna, och lade mig ner bredvid Justin. Justin virade armarna runt min midja och mös in huvudet i min hals. Vi kysstes och sedan la vi oss tilrätta. Nu låg Justin's huvud på kudden bakom mig istället. '' Du förstår inte hur mycket jag har saknat dig.'' sade jag. '' Jag har saknat dig med. Otroligt mycket. Men älskling. Du är övertrött sov nu. Vi kan prata imorgon. Jag älskar dig vackratse.'' Jag log. '' Jag älskar dig med älskling.'' Sedan somnade jag. I Justin's armar. Precis där jag hörde hemma. Jag älskade verkligen honom. Mer än allt.
_____________________________________________________________________________________________
4

Det var den 13 mars, en onsdag. Jag och Nellie hade varit här i en hel dag. Vi hade badat och solat hela dagen igår, och idag skulle vi flyga till Spanien. Närmare bestämt Madrid. Klockan var halv två på dagen. Bilarna skulle avgå klockan 14:00 från hotellet för att flyget sedan skulle gå klockan 15:00. Det skulle ta ungefär en och en halv timme att flyga mellan Lissabon och Madrid. En väldigt lagom flygtid. Justin sprang runt i hela hotellrummet, för att inte glömma något, medans jag låg i sängen och försökte sova. Jag hade vaknat med värsta huvudvärken imorse, och nu började även värken i magen komma. Fin mensvärk. Men det var inte så lätt att sova, när Justin sprang runt överallt och plockade. '' Om du inte lugnar ner dig snart, vet jag inte vad jag gör med dig!'' utbrast jag högt. Justin stannade vid sängkanten och kollade ner på mig. '' Du säger det va? Faktum är att vi ska åka om tio minuter och jag har saker exakt överallt. Om du nu kunde resa din sexiga rumpa ur sängen och faktiskt hjälpa mig, hade det underlättat.'' Jag flinade mot Justin och reste mig upp. Han klappade mig på huvudet, som man gör på en hund. Jag skakade på huvudet mot honom och vände mig sedan om och gick till mina resväskor. Dem var inte ens upppackade. Jag stängde snabbt igen dem. Gick sedan bort till sängen igen, drog ut min mobil laddare ur eluttaget och lade sedan ner laddaren tillsammans med mina hörlurar som legat på nattduksbordet, i min svarta handväska.

 

'' Så. Hur fick ni idéen att göra tatueringen?'' frågade Alfredo förundrat. Nellie pekade på mig, ett tecken att säga till mig att berätta. '' Vi har länge tänkt på det, och måndags  hade vi väldigt tråkigt, jag menar det verkligen. Vi bara låg i min säng och glodde upp i taket. Marcus fel, då han skulle vara med sin flickvän till slampa istället. Så vi kom på tatueringen och frågde våra föräldrar och åkte sedan och gjorde den.'' Nellie flinade. '' Bella låg och grät så ont det gjorde, medans jag skrattade för att det liksom kittlades.'' Jag skakade på huvudet mot henne. Det var sant. Nellie hade legat och skrattat på britsen när tatueraren gjort tatueringen. Helt galen. ''Aw. Men vem är Marcus slampa till flickvän?'' frågade Alfredo nyfiket. Jag himlade med ögonen. '' Tjejen på våran skola som ligger runt och playar med alla. Jag försökte få honom att inte bli tillsammans med henne, då han bara skulle bli sårad. Men han lyssnade. Antagligen för att Bella inte var där, dem två lyssnar liksom bara på varandra. Inte på mig.'' sade Nellie. Jag himlade med ögonen. '' Kära lilla Nellie. Vi lyssnar på dig också. Men du vet. Vi två var liksom ensamma kvar, när du var fullt upptagen med dina gamla pojkvänner. Så vi fick liksom börja umgs själva, och då blev det automatikst att vi blev mycket närmare varandra.'' Nellie flinade åt mig. '' Minns du Martin? Åh herregud! Han som var tillsammans med mig en timme typ och sedan började ragga på dig. Herregud vad sur jag var på dig. När du inte ens kunde hjälpa det.'' Jag flinade. '' Men minns du Erik då? Han jag var tillsammans med i typ ett halvår i sjuan. Jag stötte på honom innan jag lades in på hemmet. Han kollade bara på mig och gick sedan. Han är nog fortfarande sur för att jag dumpade honom.'' Nellie's blick ändrades från glad till lite halvt ledsen. '' Du måste ha jätte mycket du vill berätta från hemmet?'' Jag skakade på huvudet. '' Inte mer än att jag nästan blev våldtage tre gånger, alla självmordstänkare flörtade med mig och att jag nästan lyckades ta självmord. Det var ungefär det som hände. Och att jag inte fick lov att duscha med rakhyvel utan uppsyn. Så fatta hur min bikinilinje såg ut.'' Nellie himlade med ögonen och fick sedan en arg blick. Justin's armar spände runt mig. Jag lät mina läppar vila på hans kind i några sekunder. '' Vad menar du med nästan tog självmord`? Du var väl där för få bort det?'' Jag nickade. '' Ja det var jag. Men det liksom då alla killar började försöka våldta mig och allt och alla minnen kom tillbaka och allt bara blev för mycket.'' Nellie nickade och vände sedan blicken mot Alfredo.  

 

Väl inne på vårat hotellrum. Ställde vi snabbt väskorna och tog sedan oss en välbehövlig dusch tillsammans. Just nu låg vi båda två under täcket, med Justin's dator ståendes på ett par kuddar. The Notebook gick på den, men jag var inte något vidare intresserad, utan låg istället och lämnade kyssar på Justin's överkropp. Han stönade när jag pussade honom precis vid byxkanten. '' Frustrerad?'' frågade jag retsamt. Justin nickade. Jag flinade och skrattade. Hans problem. Jag lade mitt huvud på Justins bröstkorg och Justins hand smekte min panna. '' Dem här två veckorna har varit så grymt jobbiga.'' sade jag. '' Ja! Fast det var jobbigare under dem månaderna vi var ifrån varadra. Du förresten, vi ska till Sverige den 21-25 april. Jag skulle verkligen uppskatta att du stanade tills efter det iallafall. Då får såklart stanna längre, jag vill ha dig vid min sida hela tiden. Men jag bara tänker på din skola och allt.'' Jag nickade. '' Jag har alla prov, böcker och allt annar skolarbete helt klart. Så jag har liksom sommarlov redan nu. Så du slipper inte mig.'' Justin skrattade. '' Jag vill inte slippa dig. Jag är inte mig själv när du inte är med mig.'' sade han. Jag log mot honom och våra läppar hittade varandra. Det förstorades snabbt  snabbt och ledde till hångel.

LITEN FÖRSPELS SCEN:

Justin drog upp mig ovan på honom. Mina fingarar letade sig in i hans hår och drog åt. Ett stön släpptes ut ur hans mun. Jag flinade. Justin snurrade runt oss och direkt hittade hans läppar min hals. Jag stönade och sträckte på halsen så han skulle komma åt lättare. Justin drog av mig hans T-shirt jag hade på mig. Jag lämnades i bara ett par spetstrosor. Justin's stora händer tog tag i mina bröst. '' Du förstår inte hur vackra med här är. Världens vackraste bröst.' Hela du är världens vackraste.'' Jag rodnade. Han var vacker om någon nu var vacker. Justins händer flyttades ner till mina trosor som han snabbt drog av. Jag snurrade runt oss, och drog av Justin's mjukisbyxor och kalsonger i ett svep. '' Säker?'' frågade Justin mjukt. Jag nickade. '' Mer än säker.''

____________________________________________________________________________________________

KORT, MEN ALLT JAG ORKAR SKRIVA! SKRIVLUSTEN BORTA! SKREVS PÅ EN TIMME UNGEFÄR! 
ORKAR INTE SKRIVA NÅGOT HÄR. ANTAGLIGEN HAR VÄL INTE MITT LIV ORDNATS SIG NU HELLER.
 
RANDOM FRÅGA: VAD TYCKER NI OM MITT SKRIVANDE?
MITT SVRA: DET ÄR JU SKIT SVÅRT ATT SVARA PÅ DET. ÖVERLÄMNAR DET TILL ER. ;) NEJ MEN JAG ÄR GANSKA NÖJD MED HUR JAG SKRIVER. ÖNSKAR JAG KUNDE SKRIVA MED ETT LITE MER FLYT 
 
PUSS <3 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skriver jätte bra! Mer

2013-08-05 @ 23:47:28
URL: http://biebnovells.blogg.se
Postat av: Thea

Sjukt bra kapitel som alltid!

Jag tycker du skriver väldigt bra och spännande, eller u skånske inte mena så men haha

2013-08-06 @ 00:09:17
Postat av: Tilde

Sjjjjjuuuuuikkkkkktt obreskrivligt bra, ditt skrivande är perfekt ! Och din uptaderingen oxå ;) :*

2013-08-06 @ 00:09:59
URL: http://justinbdrew.blogg.se
Postat av: Sandra

Skit bra!! Tycker du är bäst på att skriva faktiskt!!❤❤

2013-08-06 @ 00:14:54
URL: http://www.nattstad.se/justinlover
Postat av: Amanda

Grymt bra!!

Svar:Jag tycker ditt skrivande är sjukt bra och din uppdatering är super bra!

2013-08-06 @ 00:15:34
Postat av: Fanny

Du skriver jättebra : ) Jättebra : )

2013-08-06 @ 00:52:39
Postat av: Emilia

Jätte bra! Du borde bli författare eller nåt<3

2013-08-06 @ 08:31:15
Postat av: Agnes ya knoow :)

Moa du dödar! *•*

2013-08-07 @ 15:45:14
Postat av: Stellaa

Meeeeeer!! <33

2013-08-07 @ 17:58:44
Postat av: Tilda

Meer!!<3=)

2013-08-07 @ 20:51:45
Postat av: Tina

Hej jag undrar om du vill göra ett länkbyte?

Svar: Hur många unika besökare har du? :D
justinnovells.webblogg.se

2013-08-08 @ 21:02:30
URL: http://famouslovestory.blogg.se
Postat av: Tina

30-50 st

2013-08-11 @ 18:32:59
URL: http://famouslovestory.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback