David, I really can not Chapter 4

'' David, jag kan verkligen inte. Jag kan inte förlåta dig   och kommer aldrig att göra. Du mobbade mig när jag gick i skolan det var du som gjorde att jag valde att bli hemskolad det var du som gjorde att jag inte vågade gå till skolan och det var du som gjorde att jag fick dåliga betyg och skolkade. Det var du som gjorde att jag hållde på att ta självmord jag hoppade nästan men Justin stoppade mig snälla tror du verkligen att jag skulle förlåta dig efter detta? En bra sak med att du mobbade mig och det var att jag brjade skriva och sjunga låtar jag blev känd men det hade gått mycket lättare om jag vetat att det var för jag verkligen kom på något och inte för att jag blev mobbad och nästan begick självmord jagbörjade skriva. Jag började skriva låtar för att jag mådde dåligt. Det är sjukt att du tror att jag skulle förlåta dig såhär lätt! Bara radera mitt nummer och ring aldrig tillbaka fattar du det? Bra Hejdå David! Ha ett bra liv eller vänta du kommer inte få nogt bra! Det kommer vara dåligt föralltid.!!!!!!''

Jag in i köket och alla vände blicken mot mig. Jag behövde bara en person just nu och det var mamma jag behövde prata med henne det var hon som visste vad jag hade gått igenom det var henne jag hade pratat med allt om.
Mamma kunde jag prata med allt om, allt från killar till ja vad som helst men när dte kom till Justin var det ingen mer än Caitlin jag kunde prata med det om.
'' är det okej för dig att Chaz och Ryan kommer? ''
'' jag varför skulle det inte vara det? det blir bara roligt men mamma David ringde''
Jag berättade allt han sagt och tillslut kunde jag inte hålla tårarna inne längre. Mamma kramade om mig och tillsammans gick vi ut till tv rummet där alla var jag gick genom tv rummet mot badrummet jag kunde känna allas blickar.
Jag kom ut från badrummet ny duschad i en handuk jag hade glömt mina kläder i Justins och mitt sovrum.
Jag gick genom tv rummet igen men nu satt bara Justin, Alfredo och Marvin alla busvisslade och jag kunde känna hur jag rodnade.
'' Vad hände innan när du och Carin kom ut från sovrummet? Du såg ut som en panda''
'' David ringde och ville att jag skulle förlåta honom.''
'' du gjorde det inte va?''
'' Justin, seriöst tror du att jag skulle förlåta honom? Nej jag förlät honom inte.''

Soundchecken är det roligaste efter konserterna, det blir bara random när Justin har den för han skojar extremt mycket men den blir ännu mera random när jag och alfredo kommer in, gud vad fansen skrattar.
Ikväll var det konsert och imorgon skulle vi till en gala jag minns inte riktigt vad den hette men jag skulle uppträda Justin var nominerad och jag var nominerad vi skulle även träffa Jaden eller han skulle komma till konserten ikväll och vi skulle hämta han på flygplatsen efter soundscheken, jag Justin och Kenny.
'' Yo bro, jag har saknat dig'' Jaden kom och kom och kramade Justin i en killkram direkt.
'' Sakant dig med bro.''
Killarna började gå mot rullbandet med väskor och tog Jadens väskor det var många 3 st.
'' jädrar vad mycke väskor du har med dig'' sa justin till Jaden.
haha dte var inte mycke tänktre jag. jag hade med mig 7 väskor plus en extra :D
'' glöm bara bort mig det är helt okej jag tar inte illa upp.. seriöst 3 väskor? jag har med mig 8 ''

Tillbaka till den känslan man får när man går genom bussen och in i sovrummet och Alfredo och Marvin bussvisslar och när man kommer in i sovrummet så sitter Jaden och Justin där inne och sitter vid datan och mobilen. Antagligen twittrade dem till varandra, det gör dem alltid..
'' Utttttttttttt! Jag ska byta om '' sa jag och betonade verkligen ut
'' mitt rum så ut själv.just fan vi delar.. men snälla kan vi inte få vara här? gå till badrummet, mamma,din mamma..''
'' Juuuuuuuustin snälla rara söta underbara snygga Justin gå ut?''
Justin virrade på huvudet men ett flin på läpparna.
'' jag hatar dig Justin''
'' Jag älskar dig också Sweetie <3''
sa han just det där?
Justin Drew Bieber sa att han älskade mig <3
Nu vet jag hur han känner, han känner likadant som mig.. mne tänk om vi gör slut? vi kommer ju träffas hela tiden? Åhh gud som sagt kärlek är svårt måste verkligen snacka med mamma hon vet säkert vad jag ska göra!
_______________________________________________________________
TIDINSTÄLLT!¨
SKRIVER MERA SEN <3 TROR JAO

Kommentarer
Postat av: Lina

Jätte bra! Börja läsa novellen idag och är helt besatt :)

2013-03-09 @ 10:25:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback