66-SCOOTER!


"SCOOTER! Du måste komma! Justin har svimmat! Vi får inte liv i honom." Jag stog bredvid Scooter och pratade om min nya låt som skulle släppas nästa vecka när Alfredo kom springandes mot oss. En klump jobbades större och större när jag sprang efter Scooter. Någon kom med vatten flaskor och hällde på honom. När dem hällde den femte vattenflaskan på honom, vaknade han. Kenny bar upp honom och bar ner honom för trapporna och in i ett rum med soffor och mat på det långa bordet. Kenny la ner Justin på soffan och Scooter gick direkt fram till honom. Jag stog lite i bakgrunden. Justin vände blicken mot mig och vinkade mig mot honom. Jag gick lite långsamt och lyfte upp Justins huvud och satte mig sedan ner, men Justins huvud på mina lår. Jag strök hon i pannan och log mot honom. "Vad hände?" Frågade jag honom oroligt. "Jag slog i mitt huvud i en glasvägg precis innan Boyfriend. Antagligen ganska hårt. När jag gick ner för trappan var jag ganska yr, men jag brydde mig inte direkt om det. Utan jag gick ner för trappan. Men sen så helt plötsligt föll jag bara ihop. Sen så nästa grej jag vaknade av var alt vatten någon slängde i mitt huvud. Hur länge var jag borta?"
"4-5 minuter" svarade Kenny. Min mobil i fickan började vibrera. Jag reste mig upp samtidigt som jag flyttade Justins huvud. Jag drog upp mobilen från jeans fickan när jag var påväg ut genom dörren. "Hej det är Bella" svarade jag. " Hej Bella! Det är Jasmine, din tränare på gymnastiken. Det är så att vi har vetat sedan vi vann mästerskapet att vi är uttagna till att vara med på OS. Först hade vi tänkt låta dig vara utanför det. Men vi klarar oss inte utan dig. Det går inte. Så vill du följa med oss till OS och tävla?"

Jag gick uppspelt in i det stora rummet där nu Justin, Alfredo, Ryan Good, Scooter, Kenny och Alison satt bara. "Vem var det som ringde?" Frågade Justin nyfiket. Jag log uppspelt mot honom. "Min gamla tränare. Eller min tränare som jag ska ha i gymnastiken. Dem hade länge vetat att dem skulle till OS. Men imed jag slutat, skulle jag ju inte med. Men dem klarade sig visst inte utan mig, så jag ska till London i juli och vara med på OS. " Justin som nu satt upp, drog mig intill sig. "Åh vad roligt"

Nästa morgon när vi vaknade. Var det inget mysande. Vi hade ett klockslag när vi skulle vara klara. 9:05. Prick. Då skulle film teamet komma in här och börja filma direkt. NBC gjorde en Justin special. Jag hade fått klara ordnar att jag inte skulle synas i filmen. Så jag var tvungen att göra vid mig snabbt, då vi vaknat alldeles för sent. 8:45. Jag gick in för att duscha med Justin efter mig. Vi duschade långsamt, när vi egentligen skulle duschat snabbare. Men vi var trötta. Direkt när vi kom ut från duschen. Sminkade jag mig snabbt och fönade mitt hår efter det. Justin hade tagit på sig ett par svarta jeans när det knackade på dörren. Han gick utan tröja och öppnade dörren, medans jag gick ut från badrummet i handduk. "Hej gubben! Hur mår du idag?" Hörde jag Pattie fråga Justin. Jag hörde Justin svara något om att det var bra. "Åh hej Bella!" Sa Scooter. "Hey! Sovit gott? Pattie kan du hjälpa mig? Snälla? Jag hittar inget jag kan ta på mig." "Klart hjärtat!" Pattie kom mot mig och satte sig ner bredvid mig framför min resväska. Två minuter efter lade Pattie ett par svarta jeans och en vit blus utan armar i helt spets, utom en liten volang längst ner. Den var i vitt tyg. Jag gav Pattie en snabb kram och tog upp ett vitt linne ur min väska och gick sedan in på toaletten och bytte om. Justin stog där inne för att försöka fixa till sitt hår. Dörren stängde jag efter mig och lade mina kläder på toalett stolen. Mina svarta byxor var svåra att ta på, för dem var så tajta. Men det gick tillslut. Jag tog på mig mitt linne och sedan min blus över. Justin log mot mig och kysste mig, men vi var tvungna att avbryta då det knackade på dörren. Jag drog mig ifrån Justin och gick ut och möttes av film teamet som stog i hela sovrummet. Våran säng var inte bäddad, men det var inget jag brydde mig om. "Ska du följa med och käka frukost gumman?" Frågade Pattie mig vänligt. Jag nickade och vinkade adjö till Justin. Detta skulle bli en lång dag. Också en uttråkad sådan.

Justin dök upp framför mig, där jag satt med hörlurar i öronen och diggade med huvudet med i låten. Jag drog ut mina hörlurar från öronen och pausade musiken. "Hej baby!"
Jag och Justin hade inte träffats under hela dagen. Jag hade varit på en behövlig shopping runda med Pattie, bokat frisörs besök till om en timme och Justin hade repat och haft andra saker att ta hand om. Vi hade inte möts på mitten av alla saker, utan gått helt olika vägar. "Tid för mig nu?" Frågade jag Justin ironiskt. Justin räckte ut tungan mot mig. Jag lutade mig fram och bet tag i Justins tungspets. Inte löst, men inte heller hårt. Jag för flyttade mig snabbt bakåt och såg roat på Justin. "Vad var det bra för?" Sade Justin med lite tal problem. Jag skrattade högt åt honom och kysste honom på kinden. "Förlåt älskling." Justin skakade på huvudet mot mig. "Det gör inget babe!" Dörren in till den tomma logen vi satt i öppnades och in kom hela crewet. Viktiga personer, stylister, ljudtekniker och dansare. Alla vände blicken mot oss. Där jag satt i soffan och Justin på det lilla soff bordet med händerna på mina knä. "När börjar konserten?" Frågade Justin med sitt tal fel. "Men Gud Justin! Var har hänt?" Frågade Pattie oroligt. Allas pannor var rynkade. " Det är lugnt." Svarade Justin, fortfarande med sitt tal fel. "Seriöst Justin, vad har hänt?"
Jag flinade. "Bella frågade om jag hade tid för henne nu, jag räckte ut tungan mot henne och hon lutade sug fram, och bet mig." Det sista betonade han och kollade på mig. Jag skrattade oskyldigt. "Bra Bella!" Hela rummet bröt ut i skratt. Justin lutade sig fram och tryckte sina läppar mot mina. Dem arbetade lite tillsammans ett tag, men vi blev avbrutna av Pattie. "Hjärtat! Vi måste åka nu! Om vi ska hinna i tid! " Jag drog mig snabbt ifrån Justin och reste mig upp. "Hoppas du känner igen mig i min nya hårfärg sen!" Jag flinade mot Justin som nickade. Jag kysste honom en sista gång och gick sedan med Pattie.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mer

2013-06-30 @ 12:44:32
Postat av: Ida

Mermermer!! Nununu!

2013-06-30 @ 12:52:53
URL: http://imanangel.devote.se
Postat av: Celebnovell

Jättebra! :)

2013-06-30 @ 13:43:04
URL: http://celebnovell.blogg.se
Postat av: Anonym

Jätte bra!! Nästa?! :)

2013-06-30 @ 14:46:53
Postat av: Fanny

Jättebra :)

2013-07-01 @ 10:44:40
Postat av: jasmina

skitbra meeeeeeeeeeeeer

2013-07-02 @ 12:31:29
URL: http://justindrewnovell.devote.se
Postat av: Sandy

Nästa tack 😘❤👍
Super bra kapitel

2013-07-02 @ 16:33:13
Postat av: Amanda

Du ska bara veta att du är jättebra på att skriva! Och om du har 100+ läsare så tycker jag att du borde få myyycket mer kommentarer, så bra är du asså! Dem som inte kommenterar är bara lata, för det tar ju ändå bara typ 30 sekunder att kommentera ju! ;) Men du är iaf grym på att skriva!

2013-07-02 @ 17:16:19
Postat av: Anonym

Hoppa nästa kapitel kommer snart! Älskar verkligen dina noveller!
Dom är så sjukt himla bra! Du får aldrig sluta!
Jag tycker du uppdaterar ofta om man jämför med andra noveller jag läser.
Du skriver alltid så himla bra, och jag förstår inte hur du kommer på allt.
Hoppas nästa kapitel kommer snart!
Det är så sjukt bra!
Ha det bra! :)

2013-07-02 @ 18:19:51
Postat av: Bella

Riktigt bra kapitel blev nästan lite rädd när Alfredo sa att dem inte kunde väcka han, du skriver riktigt bra och jag hoppas att det kommer fler läsare som kan läsa din/a novell/er :) Ha en grym kväll :)

2013-07-02 @ 19:43:00
Postat av: Mybiebernovells

Asså jag älskar dina designer!! Dom är skit snygga! :D
Vill du göra en design till mig till min novellblogg? Svara på min mail :) älskar dig<3

Svar: Jag hade gärna gjort en till dig, om jag kunnat! Men det är Linn Halldin som gjort min! :)
justinnovells.webblogg.se

2013-07-02 @ 20:19:17
URL: http://mybiebernovells.blogg.ee

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback