Länkbyte

”tjeena! Äntligen kommer ni, vi har väntat och tro mig det är inte kul att vara själv med dom där två” Sa Ryan som hade öppnat dörren till oss och pekade med ett menande finger in mot huset. Både Justin och jag skrattade, ”men det ser ut som om jag kommer bli ensam singel snart” tillade Ryan när han såg att jag höll Justins hand, ”vi lämnar dig inte ändå” skrattade Justin, Jag log bara.  

Ryan tog med oss in till vardags rummet där mycket riktigt River och Chazsatt tätt ihop och kysstes, dom verkade inte ha märkt oss så jag tog tillfället i akt och knäppte en bild av dom, men kvaliteten blev ju inte den bästa med min telefon. Justin tittade på mig och försökte hålla inne ett skratt, han tyckte det var döds roligt med min mobil och hade retat mig hela förra veckan över det. Han drog upp sin mobil och knäppte en bild, han hade ju där emot en iPhone 5, två stycken.  

”Nu får ni lägga ner, Riv, hej, vi är här” skrattade jag efter en stunds väntan på att dom skulle märka oss. River ryckte till och rätade på sig, ”hu...hur länge har ni vart här?” stammade hon mycket generad, ”en halvtimme” skämtade Justin, River slog upp ögonen så att dom blev formade dom två golfbollar men lugnade sig när hon såg Justins min.

_________________________________________________________________________________________

http://thisbieberstory.blogg.se/ http://thisbieberstory.blogg.se/ http://thisbieberstory.blogg.se/

Klicka på länkarna ovanför för att komma till denna fina blogg! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback