What About Love-12

"Jag vet en kille som du hade passar super bra med! Ni hade varit otrolig fina tillsammans." Sa mamma och log lika lömskt hon. Vem var killen? "Vem menar du nu mamma?" Frågade jag."Du får se när det väl händer. För det kommer att hända!" Sa Pattie.Jag skakade på huvudet och kollade länge på dem två. Vad hade dem nu på gång? Vem var killen? Chaz? Melker? Vänta, var det Justin?
___________________________________________________________________________________________

 

"Vanessa. Ändrade planer idag! Det är inte alls strandväder. Så vi vuxna och Candice hade tänkt åka till ett stort köp centrum en timme härifrån. Ryan och Chaz ska iväg och kolla på någon fotbollsmatch. Justin vet jag inte var han ska vara." Sa mamma.

Vi satt alla samlade runt matbordet i köket. Det var frukost uppduckat på hela bordet, så ingen skulle kunna gå ifrån bordet och vara hungrig.

"Jag ska vara kvar här i stugan. Jag har ett telefonmöte med Scooter och sen så måste jag ta den lugnt eftersom jag har väldigt ont i ryggen." Sa Justin och flinade mot mig.

Det skulle bli jag och Justin idag alltså. Det skulle bli mysigt, eftersom vi hade lärt känna varandra nu under senaste tiden och därför hade vi alltid något att prata om.


"Det finns massor av mat i kylskåpet så bara ta för er om ni är hungriga! Vi är tillbaka sent ikväll, hör av er om det är något vi ska handla! Ha det så roligt idag!" Sa mamma och följde sedan efter dem andra mot bilarna.

"Nu är det bara du och jag kvar Justin! Dem har åkt så du kan sluta fejka att du har ont i ryggen." Ropade jag till Justin.

Han var uppe på ovanvåningen och hade telefonmöte med Scooter, så jag var inte säker på att han skulle svara mig. Men jag hörde hans skratt uppe från ovanvåningen och sedan hur han svarade mig:

"Jag har faktiskt ont i ryggen Nessie!"

Jag skrattade och skakade på huvudet. Ont i ryggen hade han verkligen inte. Med tanke på att han slängde mig över hans axel och gick runt med mig hängandes på hans axel imorse, så tror jag inte att han hade ont i ryggen.


Justin's perspektiv:

"Så, om en vecka så ses vi i LA för dansuttagningar till Believe Tour." Sa Scooter.

"Ja! Vi ses då! Skicka tiderna med flyg till mig! Jag ska gå och umgås med Vanessa nu!"  

"Kan inte ha ett förhållande med en tjej i Stratford, grabben lycka till! Hejdå!" Sa han och la på.

Vad menade han med 'kan inte ha ett förhållande med en tjej i Stratford,grabben lycka till'? Jag har inte känslor för Vanessa.


"Vanessa, hämtar du Ben&Jerry's i frysen så startar jag filmen?" Ropade jag till Vanessa.

Jag hörde steg i köket och snart kom Vanessa ut och satte sig i soffan. Jag startade filmen och kröp ner under det tjocka duntäcket bredvid Vanessa. Jag gav Vanessa sin sked och öppnade burken med brownie glass. Det fanns bara en burk kvar här hemma, så vi skulle dela på den.


"Jag skulle vilja ha en sådan perfekt pojkvän som Peeta. Han är så underbar och han är otroligt förstående. Men jag skulle aldrig vilja ha det förhållandet som Katniss och Peeta har. Tänk om man var tvungen att åka in i den där arenan för att veta att man skulle döda andra och bli dödad. Man skulle inte veta om man skulle komma ut eller om man skulle bli dödad." Sa Vanessa samtidigt som tårarna rann ner för kinderna på henne. Vi var i den delen på The Hunger Games när Rue dog. Katniss la blommor i Rue's händer och gick sedan där ifrån. Det hade varit Vanessas val att kolla på Hunger Games. Jag höjde min hand för att torka bort tårarna som rann ner för kinderna på henne. Regnet smattrade mot fönsterna och vattnet utanför huset, var i stora vågor. Det blåste otroligt mycket ute. Så mycket att dem klassat en klass-3 varning över hela Canada. Det skulle bli den värsta stormen på tio år. Vanessa’s mamma Sharon hade ringt oss för någon timme sedan och berättat att dem inte skulle kunna åka hem idag, så dem var tvungna att ta in hotell och sova över där inatt. Ryan och Chaz skulle sova hos en gammal kompis till dem, så dem skulle också komma hem imorgon. Så det var bara jag och Vanessa kvar i stugan. Innan vi startade filmen, hade vi gjort mat. Det hade Sharon gett oss order om, att vi skulle göra maten innan strömmen försvann.


‘’Vill du följa med mig till LA nästa vecka? Denna gången stannar vi över helgen. Det är dansuttagningar till min turné i höst.’’ frågade jag Vanessa.

Jag ville inte åka själv, så mitt huvud sa till mig att det var Vanessa jag skulle fråga. Visst hade jag kunnat fråga Ryan och Chaz, men Vanessa var mer lockande.

‘’Ja klart! Det kommer bli super roligt!’’ sa Vanessa och log mot mig.

Jag lutade mig fram och kramade om henne och sträckte mig sedan efter glassförpckningen. Den var nästan slut. Bara för att reta Vanessa, tog jag resten av glassen och var påväg att stoppa in skeden i munnen, när hon stoppade mig.

‘’Nej! Justin, din idiot. Du kan inte ta allting.’’ fnissade hon och tog skeden ifrån mig och stoppade snabbt in den i munnen. Fort drog jag ut skeden från hennes mun och stoppade in den i min egen. Vanessa drog ut skeden ur min mun och tryckte sina läppar mot mina. Jag besvarade hennes hårda kyss och la ena handen på hennes kind och den andra på hennes höft. Vanessas armar slingrades runt min nacke. Hennes händer lekte med mitt nackhår. Jag slickade på Vanessa’s läppar som ett tecken på att hon skulle öppna munnen, vilket hon gjorde. Vi började genast att byta saliv med varandra. Det gick hetare till och det hela ledde till grovhångel. Jag la Vanessa ner i soffan och särade på hennes ben och la mig mellan dem. Mina händer smekte hennes ben, mage och bröst. Vanessas händer smekte mina bröstkorg, mage och armar. Damn, hon är en bra kyssare. Vi drog oss ifrån varandra och flåsade båda högt. Vi kollade in i varandras ögon och direkt så kom vi på vad det var vi hade gjort. Vanessa lutade huvudet tillbaka mot kudden bakom henne och jag satte mig upp. Vad var det vi hade gjort egentligen? Det hade känts otroligt bra, men hon var min bästa kompis lillasyster.


Det blåste så mycket att det kändes som att taket skulle blåsa av huset, lamporna släcktes plötsligt och det blev mörkt i hela huset. Som tur var, så hade vi laddat våra mobiler och datorer under hela dagen och kvällen, så att dem skulle ha batteri när strömmen gick. Jag fiskade upp min iPhone ur fickan och såg vad klockan visade, 01:10. Jag såg ner på Vanessa som låg lutad mot min bröstkorg med stänga ögonlock.

‘’Vanessa, klockan är tio över ett. Vi måste gå och lägga oss.’’ viskade jag

Men Vanessa gjorde inga tecken på att vakna. Jag lyfter upp henne i brudstil och började gå mot Vanessa’s rum. Väl där inne drog jag av Vanessa hennes mjukisbyxor och bäddade ner henne under täcket. Jag skulle just gå ut ur hennes rum, när Vanessa rörde på sig.

‘’Stanna Justin.’’ mumlade hon.

Jag gick mot sängen och tog av mig mina mjukisbyxor och t-shirt. Jag lyfte upp täcket och la mig ner så jag hamnade bakom henne. Den natten sov jag bättre än vad jag gjort under hela mitt liv.

__________________________________________________________________________________________
Äntligen äntligen uppe! :) 
Vad hände där mellan Vanessa och Justin? :)
Detta skulle ha kommit upp igår, men jag och bror hade det väldigt roligt och skrattade och skrattade. Vi filmade en massa roliga saker och skickade till alla mina kompisar på snapchat. Sedan så var jag otroligt övertrött eftersom jag gått upp tidigt på morgonen. Tio minuter innan jag och mamma skulle iväg och shoppa. Jag fick med mig ett par skor och underkläder hem :)  
Men jag var iallafall så övertrött att killen jag är på G med, skrev att vi skulle gå och lägga oss eftersom vi var övertrötta :D ( Nu skulle jag vilja ha den iPhone gubben som skrattar så mycket att den gråter) 
Kommentera iallafall! :) 
Nästa kommer på torsdag/fredag anatagligen :D 
Fråga: vad har ni för nyårlöften?
Mitt svar: 
Bli tillsammans med den killen
Bli smal
Träna
Äta hälsosamt ( kommer inte lyckas slita mig från att äta choklad :S)
Lägga upp kapitel oftare (:D)
Tävla mycket och nå mina mål
Få bättre betyg i skolan
Få A i engelska (:D)
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Sååå sjukt bra ! Vad tävlar du i ?
Svar: överleva till åtminstone min 13-års dag (9 juli).

2013-12-31 @ 20:04:42
URL: http://idabergstedt.horseworld.se
Postat av: Izabella

Super braaa! Gott nytt år på dej! <3

2014-01-01 @ 01:54:34
Postat av: Sofia

Sjuukt bra kapitel!:D

2014-01-02 @ 00:22:36
Postat av: Alva

Jaaa du la upp åhh har längtat efter det här kapitlet det var så perfekt OMG älskar din novell så mycket längtar tills mer kapitel om du vet vad jag menar 😂 mer

2014-01-02 @ 11:29:07
Postat av: Popkungen

Jag vill också hamna i Synas-fältet på blogg.se, men jag kan aldrig eftersom bilderna jag använder på MJ inte är mina egna. Men du har ju använt andras bilder, hur gick det till? :)

Svar: Jag förstår inte riktigt. Kan du inte vara med i synas pågrund av att bilderna inte är dina egna? Jag visste inte ens att man inte fick vara med om det inte var ens egna bilder. Men jag vet inte. Den blir godkänd skit snabbt och det står inte heller i reglerna att bilderna måste vara ens egna. Fråga blogg.se :)
justinnovells.webblogg.se

2014-01-02 @ 17:05:02
URL: http://www.popkungen.blogg.se
Postat av: inthearena.blogg.se

gav inga nyårslöften

2014-01-02 @ 17:13:18
URL: http://inthearena.blogg.se/
Postat av: Mohammedi's | Art, model & designer

nice

2014-01-02 @ 17:17:18
URL: http://mohammedis.se/
Postat av: little mix

Hej! Skulle du vilja köra ett länkbyte med mig? :)

Svar: Ja gärna!! :)
justinnovells.webblogg.se

2014-01-06 @ 15:33:02
URL: http://thefoooers.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback