Viktig information:

Hej alla! Moa här!!
Jag och Agnes har haft lite problem på senaste tiden. Om vi skulle fortsätta skriva tillsammans, vilken novell vi skulle skriva på och sen har våra liv inte varit super heller.
Men tillslut kom vi fram till ett svar...
Jag och Agnes, kommer att fortsätta skriva tillsammans!! Vilket jag iallafall älskar, då jag inte kommer klara mig utan Agnes på bloggen. 
Sedan kom vi på att vi kunde göra en ny blogg och göra den novellen vi tänkt göra efter What About Love där. Men vi har bestämt oss för att vara kvar på JN och skriva denna novellen här.
 
I första början, skulle vi skriva What About Love och sedan skulle det komma en fortsättning på den som skulle heta Love Will Remember. Men vi hade ingen insperation alls till den, så nu har allting slutat med att vi ska skriva en fortsättning på I Will Catch You If You Fall, som heter Love Will Remember!! :D
Mer får ni tyvärr inte veta innu. 
Då våran design är försenad och gjord till What About Love, kommer nu Agnes att göra designen till LWR :D
Så den dyker upp i veckan, både designen och handlingen och första kapitlet!
 
Vi förstår att ni är otåliga och arga på oss. Men vi har verkligen försökt skynda på designen, men den är om sagt försenad och vi har ingen aning om när det skulle ha kommit. Men det löser sig såhär istället. Men vi älskar er för att ni stannat kvar hos oss och vi hoppas att ni gör det LÄNGE! Föör JN's historia är verkligen inte slut innu!! :DD
Så puss på er så ses vi väldigt snart igen <3
Glöm inte följa på Instagram, justinnovells. Och att ni kan skriva till oss, när ni vill. PÅ instamessage, justinnovells där med :) 
Puss- M&A <3 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åå YES jag har velat hela tiden att det ska komma rn fortsättning!

2013-09-08 @ 21:37:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback