Love Will Remember- 1

Justin's perspektiv:

 

Bella tog ett krampaktigt tag om min hand och någon sekund senare fylldes det vita sjukhusrummet med ett litet bebisskrik. Taget om min hand släppte. Jag kollade på Bella som varsamt tog emot bebisen som låg inlindad i en blå filt. Jag kunde direkt konstratera att bebisen hade mina ögon. Samma bruna färg.

"Det är en tjej." Sade en av sjuk sköterskorna. Hon stod bredvid mig och såg lyckligt ner på vår lilla familj.

"Hej." Viskade jag pipigt och tog bebisens lilla hand. Den var så otroligt liten. Bella grät, sjuksköterskorna grät och jag grät. Ett riktigt gråt-party. Bebisen slutade skrika och kollade på mig med sina bruna ögon. Det var som att kolla på fotografier från när jag var liten.

"Hon har dina ögon, Justin." Hickade Bella fram.

"Men ditt hår." Svarade jag och strök med handen över den lilla ut växten som fanns på det lilla huvudet. Mörkt som Bellas.

Jag log. Det här var fantastiskt! En livslevande bebis, som dessutom var min. Och Bellas då.

 

Efter två dagar fick vi åka hem. Eller hem och hem, till mitt hus. Vi hade inte köpt något eget hus än. Men vi kollade efter ett lite närmare stan. Nu bodde vi i utkanten av L.A.

Jag hade sett många hus i Hollywood förra veckan, några hade vi åkt och kollat på.

Vi hade redan fixat ett av gästrummen till ett barnrum med spjälsäng och ett litet badrum till.

Jag kollade stolt ner på min fina tjej.

"JUSTIN! Kom hit, NU!" Ropade Bella panikslaget. Jag pussade på Brookies panna och sprang sedan ner för trapporna och in i köket, där Bella satt på en av den alla åtta barstolarna.

"Vad är det älskling?" Bella mumlade något ohörbart och vände dator skärmen mot mig.

"Izabella Jones och Justin Biebers kärleksbarn är nu fött!!"

Iförrgår, den 5 September, föddes "Jellas" bebis! Källor till oss, berättar att det båda är väldigt lyckliga. Det blev en tjej, namnet är oklart, men vi är så nyfikna.

Vi hoppas på en lite tydligare bild av den nya Biebern och även en bekräftelse från både Justin och Izabella.

 

"Hur har dem fått reda på det?" Frågade Bella chockat.

"Hon föddes ju på ett vanligt sjukhus, så antagligen har väl dem berättat. Men jag förstår inte var dem fått bilderna ifrån. Ni har ju inte lagt ut en bild på henne någonstans." Sade Scooter stressat. Den bilden hade bara funnits i min mobil, hur hade dem kunnat få tag i den därifrån? Från att ha legat i bara min mobil, ligger den nu på hela internet

"Den fanns bara i min mobil. Jag har inte lagt ut den någonstans och inte heller skickat den till någon."

"Vad ska vi göra?" Frågade Bella oroligt och kollade upp på Scooter som stod bakom hennes stol.

"Jag vet inte, antagligen får ni gå ut med det på Instagram eller Twitter om några dagar." Scooter ryckte på axlarna medan han sa det sista.

"Vi lägger ut det nu." Bekräftade jag. "Varför måste vi hålla allt hemligt?"

"Det kallas privatliv, Justin, privatliv." Sade Bella surt. "Jag vill inte att mitt barn ska ligga ute på internet efter två dagar. Hon är ju för fan en bebis!"

"Men vad hade du väntat dig då? Trodde du att dem skulle lämna oss ifred efter detta eller?" Svarade jag lika surt.

"Nej, men dem behöver ju inte vara uppe i ansiktet på oss hela tiden."

"Men lägg av nu! Ska ni seriöst bråka över detta?" Ropade Scooter för att överrösta våra höga röster.

Ett högt gråtande hördes från övervåningen.

"Fint, Justin! Nu har du väckt Brook!" Röt Bella argt och rusade upp för trapporna.

"Jag?! Vad fan gjorde du då?" Ropade jag efter henne.

Hon ignorerade mig och jag suckade högt och reste mig för att ta ut en flaska juice ur kylskåpet.

"Ta det lugnt, Justin, hon kommer vara upp och ner nu i några veckor. Hormoner och sånt, du vet."

"Vad fan vet du om sånt då? Har du gått en jävla kurs?" Spottade jag ur mig och tog min juiceflaska och gick ner till källaren där mitt älskade XBOX stod. Jag smällde igen dörren till spelrummet och startade tv:n

Röster hördes uppifrån och sedan öppnades dörren in till spelrummet. "Älskling, va inte sur. Jag menade det inte, mina hormoner spelar mig ett spratt." Jag vände blicken mot Bella och såg hur hon gick mot soffan jag satt i, med Brook i famnen. Jag stängde av tv:en och tog imot Brook. Bella lade sig bredvid mig. Jag lade ner Brook på min bröstkorg och pussade på både hennes och Bella's panna. Vem trodde att jag skulle vara 20 år och vara pappa? Och Bella var 18 år och var mamma. Mina älsklings tjejer. "Men vi måste ju gå ut med det någon gång, så varför inte nu? Vi kan ju lika bra ta det direkt." Jag log mot Bella och nickade. Jag tog upp min mobil frpn fickan och tog sedan fram kameran på den. Vi satte oss upp och Bella lyfte upp Brookie. Vi tog en bild och direkt lade jag upp den på instagram och Twitter med texten:

"Finally she's here! <3"

Direkt började det strömma in gillningar och kommentarer på Instagram och favoritseringar och svar på Twitter. "Ska vi gå upp där uppe istället? Jag tror att Brook är hungrig och det är jag också. Scooter har åkt så vi är själva" Jag nickade och sedan gick vi upp från källaren. Väl uppe så gick vi in i köket. Brookie började skriks sitt bebis skrik och Bells satte sig direkt ner och började amma henne. Jag började fixa ihop lite mat. När Bella ammat färdigt Brookie så gick hon upp, för att lägga henne i sin säng.

 

Izabella's Perspektiv:

Jag in i köket och möttes av levande ljus ståendes på köksbordet. Det var ned släckt i köket, så det enda som lös upp i köket var ljusen. "Varsågod och sitt, älskling." Sade Justin och log mot mig. Jag satte mig ner och tillsammans började vi äta av den goda maten.

 

"Du har ingen turné planerad just nu va?" Frågade jag Justin. Visst, det var roligt när han gjorde fans glada och gjorde det han älskade, men just nu ville jag bara ha honom hemma hos oss. Jag ville att Brook skulle ha en pappa som bryr sig vid hennes sida under hennes uppväxt. Något som inte jag hade. Jag vet själv, hur mycket jag saknade att ha en pappa som brydde sig, så jag vill inte att Brook ska behöva ta det. Det är svårt, med tanke på vilket yrke både jag och Justin har, att vara hemma hela tiden tillsammans, men vi skulle verkligen försöka så mycket vi kunde. Justin skakade på huvudet. "Nej, inget planerat. Jag ska bara vara hemma med mina två älsklingar och inte missa ett enda steg i min dotters uppväxt. Aldrig."

Jag log stort mot Justin och lutade mig lver bordet och kysste hans alldeles för mjuka läppar. Men vi hann inte så långt in i kyssen, då ett bebis skrik hördes. "Gå du upp och ta henne, så plockar jag undan här nere. Brook kan väl sova i våran säng inatt? Så kommer jag upp och ammar sedan." Sade jag till Justin. Han nickade och kysste min panna. "Tack för maten förresten, det se väldigt gott!" Ropade jag efter Justin. Snabbt plockade jag undan disken från köksbordet och satte in allting i diskmaskinen. Jag släckte hela nedanvåningen, låste ytterdörren och dubbelkolladd fönster och altandörrar om dem var låsta. När det var klart, styrde jag mina steg upp till sovrummet. Jag borstade mina tänder och gjorde vad jag skulle på toaletten. "Älskling, Brookie är nog hungrig. Hon försöker hitta något att sutta på." Ropade Justin. Jag snabbade mig att dra av mig mina kläder och sedan gå ut till sängen. Där Justin satt med ryggen lutad mot sänggaveln med Brook liggandes mot hans bröst. Jag satte mig med huvudet lutat mot Justin's axel och tog sedan imot Brook. Hon hittade rätt och sedan började hon äta. Justin kysste min panna och i ögonvrån såg jag hur han log mot mig. "Mina älskade tjejer." Sade han och log mot oss. Jag var så lycklig.________________________________________________________________________________________Första kapitlet uppe! Vad tyckte ni? Vi är spända på att veta era reaktioner, så kommentera!! :DDetta är skrivet av oss båda :) Kommentera nu :D Puss <3 

Kommentarer
Postat av: Tilde

JAAA ÄR DE EN FORTSÄTTNING PÅ FÖRRA OMG VAD JAG ÄR LYCKLIG TRODE DE BARA TOG SLUT FÖRUT INGEN FATTAR MIN LYCKA JUST NU

2013-09-16 @ 22:11:21
URL: http://justinbdrew.blogg.se
Postat av: katte bieber <3

omg jag älskar det !!!! <3<3<3 ni är så duktiga kan inte vänta tills nästa kommer ! <3 :)

2013-09-16 @ 22:50:01
Postat av: AnonymBelieber

Jättebra!!!! Fattar inte hur ni kan skriva så bra!

2013-09-17 @ 09:04:59
Postat av: Justin's babe

Oh my gosh. Såååååååå braaaaaaaa. Lite kort men vafan gör det ? Längtar till nästa kapitel.

2013-09-17 @ 10:54:59
Postat av: Stella

Riktigt jävla bra!!

2013-09-17 @ 16:02:43
Postat av: Sandra

Sjukt bra!!!!!!!!!!!!!!

2013-09-17 @ 16:41:47
URL: http://www.nattstad.se/justinlover
Postat av: Moa

Sååå sjukt bra! Så glad att ni fortsatte på den förra novellen, älskade verkligen den! <3

2013-09-17 @ 17:17:39
Postat av: Stillkidrauhljusttaller

skiiit bra juuuuu!

2013-09-17 @ 18:21:50
Postat av: Josefine

Underbar fortsättning <3 är väldigt nyfiken på vad som kommer hända :D
Go GIRLS!!

2013-09-18 @ 16:29:11
Postat av: Anonym

sjukt bra <3

2013-09-18 @ 16:45:11
Postat av: Nellimei

Jätte bra:)

2013-09-19 @ 15:41:01
Postat av: jasmina

omffb meeeeeer ommg så bra på gud världens bästa novell!! shitt!!!! ommg blev så gla när dte stod att de var fortsättningen på I will catch you i you fall !!! <33 :** <333333333

2013-09-20 @ 15:43:49
URL: http://justindrewnovell.bloggplatsen.se
Postat av: Zandra

SUPERBRA!

2013-09-21 @ 12:17:40
Postat av: Josefine

När kommer nästa kapitel? :D

2013-09-23 @ 20:02:05
URL: http://thegirl.forme.se
Postat av: Anonym

Jätte bra!! Längtar tills nästa❤

2013-09-26 @ 23:40:06
Postat av: Jeanett

I NEED MORE NOW! Läst alla kapitel I catch you if you fall och nu första av love Will remember! I NEED MORE NOW! <3

2013-10-06 @ 17:58:43
URL: http://nattstad.se/nuttansv%C3%A4rld

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback