Information + svar

Av: Bella

Ni vill ha kommentarer right? Men har ni tänkt på att vi kanske inte tycker det är kul att skriva same shit på varje kommentar!? Så skriv en fråga en helt RANDOM fråga så har vi alla något att kommentera om..... Tänk framåt inte på samma sak -.-

 

Svar: Ja, det är klart att vi vill ha kommentarer. Vi ber er inte att skriva "same shit" på kommentarerna, utan det enda vi vill ha, är respons. Och om du nu rullar ner, till där vi skrivit några rader, så mycket väl så ligger där en helt ‘’RANDOM’’ fråga!!

Och ni behöver inte skriva: "mer" "bra" och "jättebra", ni kan väl skriva lite mer tydligt vad som var just "bra". För att då skriver ni inte samma sak på varje kommentar! Utan det händer nya grejer i varje kapitel, nya grejer att kommentera om!

 

Och sen så, det är faktiskt så att vi är två stycken på bloggen nu, Moa och Agnes. Vi" deläger bloggen. Nu kanske ni kommer och bara ‘’Men det var ju Moa som gjorde bloggen och har haft den själv innan m.m’’  Men det är faktiskt så att jag, Moa, litar fullt ut på Agnes och därför, så har vi den tillsammans, har precis lika mycket båda två att säga till om.

När vi får kommentarer som: "Gud vad duktig DU är" så blir det fel, om ni förstår. Vi är två nu, antingen skriver ni att Moa är duktig eller Agnes, inte bara DU. Det blir så himla fel när Moa får allt cred bara för att ni inte kan scrolla ner och kika på information som lagts ut. Det är jobbigt, för att Agnes, känner inte att hon finns med på bloggen då, att ni kanske tycker det är bättre när det bara var jag, Moa, som skrev. Men sanningen är att det är mycket bättre nu när Agnes också är ägare på bloggen!


Så det var det vi ville säga om kommentarerna. Nu över till övrig information! Designen har beställts och kommer om cirka 2 dagar. Då startar den nya novellen som vi valt att kalla, Love Will Remember . Den är en blandning av våra ideér, alltså bådas. Så nu i fortsättningen vill vi helst inte få kommentarer där bara en av oss får cred. Ge till båda om båda har skrivit! Vi har handling och kapitel 1 klart!! Så, det blir en bra början! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback