Alla MÅSTE svara på frågorna!!

Jag vill redan börja planera till nästa novell här på bloggen!
Vad den ska handla om, vad den ska heta?
Men jag kommer inte på något själv, så vad vill NI läsa för novell här?
Alla ni som inte brukar kommentera, kommentera nu vad ni vill läääsa för något i nästa novell, även förslag på tjejnamn. !!
Alla gör det!
Får jag många svar kommer det kapitel imorgon

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kan det inte vara en typ "badboy stoory" med lite Selena drama?? Tjejen kan ju typ vara Ashley Benson eller Vanessa hugdens? Eller en om fotboll :D typ att det är en tjejsom spelar fotboll och lär då känna Ryan och Chaz eller nåt sånt :P

2013-02-22 @ 22:11:24
Postat av: Anonym

Jag vet inte vad det ska handla om men tjejen som kan vara på nästa novell kan vara Selena Gomez och hennes kompisar kan vara Vanessa hudgens och Ashley Benson<3

2013-02-22 @ 22:53:34
Postat av: Anonym

Tjejnamn kanske Emmely eller hur det stavas whatever.
Men hon är bästa vän med Carly Rae Jepsen och Carly är ju på Belive Tour med Justin Bieber så Carly frågar Emmely om hon vill följa med henne och då lär Emmely och justin känna varandra.
Eller kanske "bad boy justin" något så att hon börjar på hans skola och hur de lär känna varandra vet jag inte
Novellen kan kanske heta Love Me Like You Do, One Love jag vet inte.
Så jag har de ideér if you like them ! :).

2013-02-22 @ 23:11:54
Postat av: S.

Typ en tjej som sprlas av miley cyrus hon får reda på att hon är adopterad och att hennes riktiga familj e "familjen Gomez" selena e avundsjuk på hennes utseende och justin tappar känslorna för selena och han faller för hon tjejen (kommer nt på namn) och det blir dramma

Eller en badboys novell där justin nt är känd. Han har lämnat sin familj och vänner(chaz &ryan) för några år sedan. Han är nu stratfords kriminellaste kille. Han är med i ett krimkriminellt gäng och hans intressen är att drick/röka/knulla random tjejer. Men sen så flyttar en snygg tjej till hans skola dem hattar varandra men blir ändå dragna till varandra på nått sett

2013-02-23 @ 01:35:45
Postat av: Bella

Jag har också en liten idé :)! Det kan ju vara så att det e tjejen som e känd och justin är "okänd"..den kan ju också börja med justins perspektiv (det är ju oftast så att det är tjejen som inte är känd justin är känd dom blir kära osv) :D

2013-02-23 @ 08:09:57
Postat av: Emma

Omg! Som bella sa det skulle vara BÄÄÄÄÄÄÄSTA! Alltså att Justin inte är känd utan tjejen är det :D

2013-02-23 @ 08:35:10
Postat av: Anonym

Badboy noveller är alltid bäst!!
Så det skulle bli sjukt kul om du gjorde en. Men inte typ att Justin röker och håller på...

2013-02-23 @ 11:43:03
Postat av: Anonym

denna bloggen kommer inte komma långt !!! mina ord just saying! !! -.-

2013-02-23 @ 12:47:43
Postat av: Anonym

Jag har en skit bra idé det kan vara justins perspektiv. Han var känd och va med i en band men sen så splittrades dem och han flyttade till Sverige och där träffade han en tjej och hon har en dotter från en annan kille. Hans tjej blir gravid och dem bor tsm.
Sen så ringer någon fr bandet och ber alla att fortsätta så justin och hans "familj" flyttar till LA där han fortsätter med bandet sen så dör hans flickvän när han fick reda på de så tog han bilen och körde. Sen 4 år senare så går han tbx till LA och då blir han en känd rappare och träffar rihanna och han måste ändra sitt namn till ett mer rappar namn och det blir eminem

2013-02-23 @ 16:22:06
Postat av: Anonym

Jag är inte så bra på att komma på men kanske att en tjej går på justin's konsert, han tar upp henne på scen och sjunger one less only girl. Och efter konserten så ber han henne att gå bakom scen så att han kan få hennes nummer, och så fortsätter det där.

Mitt förslag på namn är Julia, tycker att det är ett väldigt fint namn, och det börjar ju också på J ;)

2013-02-23 @ 16:35:30
Postat av: Anonym

Nu har du ku många idéer från oss läsare, så du kan planer flera noveller :) och det bästa är att du vet vad VI vill ha för typ a noveller ;D <3 när kommer nästa ??? :O

2013-02-23 @ 17:02:26
Postat av: Lalalsokej

Tjejnamn: Awa Lisa Jazmyn Sawa Linnea Josefin Amanda Vanessa Sofia Solvej Anwen Ronja Milly Lola Alice Monissa Saga Wendie Wera Annie Najomie Tess Sky Denise Leja Charlie!

Det var nog alla jag hade!? Du kanske kommer på fler utifrån alla namn jag har nämnt! Lycka till framöver, och inte bara med novellen!

2013-02-23 @ 19:29:02
Postat av: Hanna

Kan hon inte heta Julia eller typ Louise? ;)

2013-02-23 @ 20:06:06
Postat av: Anonym

När kommer nästa?? :O bara en fråga: har du typ färdigskrivna kapitlen ??? Och vad hände med awa, Oscar och Isak ??

2013-02-23 @ 20:40:22
Postat av: Anonym

Eller en där tjejen e en riktig "badgirl" och justin förbättrar henne. Tjejen och justin kanske hade gått i samma klass som små (justin kan ha en liten "crush" på henne).... Då var tjejen blyg men väldigt sprallig i alla fall som justin minns henne.... Chaz och Ryan vet om det men har bara helt enkelt inte sagt det till justin. Tjejen är känd som stradfords badgirl, den där tjejen som har legat med säkert hälften av stradfords killar.... Justin, den världs kända killen med ett hjärta av guld... Han är i hop med den vackra Selena Gomez men han har en hemlighet, tjejen den där tjejen den söta men väldigt blyga tjejen.. Han har alltid tyckt om henne men aldrig vågat säga något.. Han försöker glömma henne igenom selenas "kärlek".. Men går det så bra?? Justin vill försöka hitta sig själv under sommarlovet igenom att åka till stratford till hans vänner och familj. Men också träffa den dära tjejen, men allt har förändrats kommer tjejen ihåg justin som justin kommer ihåg henne??

2013-02-23 @ 22:31:24
Postat av: Anonym

Tjejen är populär i skolan och en kväll så går hon ti en fest där hon dricker en drinck hon tror att de e en glas vodka men de e en "magisk dryck" och Ryan butler dricker oxå den sen nästa morgon vaknar dem upp och ser att de e i ett helt främmande plats. Ryan har sin egen hjärna osv men ser ut som tjejen och måste vara med hennes vänner/familj och tjejen måste vara med justin bieber och chaz somers men ser ut som ryan och justin har alltid haft en "chrush" på henne sen när han får reda på att hans bästa vän har hennes krop blir de dramma.

Justin är inte känd. Tjejen är typ som en kille hon har bara en vän o de e justin. Hon gillar att spela dataspel o såna kilsaker hon bryr sig nt om utseende. En dag tvingas hon gå med hennes syster till en "catwalk" tjejen och den kända modellen ariana lima svimmar samtidigt. Tjejens kropp klarar sig nt ochdem påstår att arianas hjärna nt klarar sig men bara kroppen. Men sanningen är att ariana har tjuv lyssnat på när hennes chef hade ett mötte där dem snacka om företagets mörka hemlighet som ingen får veta. Så tjejn får ta arianas kropp och leva arianas konstiga liv hon e ihop med den berömda sångaren zayn malik men otrogen med hennes bästis kille osv. Så det blir jätte svårt för tjejen för hon vet ingenting om ariana. Men de finns bara en kille hon tkr om och de är justin. Den "riktiga" ariana är inlåst i ett hus med sin mamma och dr som hjälpte henne att överleva utan hennes shönhet. Osv. Låter säkert konstigt hahahhah.

Kan du nt göra om hunger spelet alltså att tjejen är katnis men heter nått annat och istället för peeta så e de justin. Men de är romantiskare.

Om du har sett den första promenal acktiviti så kan du göra att justin e killen och ändra lite för de skulle bli roligt me lite skräck för de finns typ ingen som har gjprt en skräck novell hahaha

Tjejen hetter Andy och har en dotter som år värsta rihanna fan. Andys dotter är bara 2 år men kan prata o sånt väldigt bra och hon e en kopia av en "mini rihanna". Andy fick sin dotter när hon bara var 17. Hennes kille lämna henne när han fick reda på att hon e gravid men hon ville behålla barnet. Hennes mamma och vänner lämnade henne oxå. Dem ända som e kvar och stöttar henn e hennes pappa o bror o hennes bästa vän Emely som kalas Em. Andy träffar justin genom Em.

Har väldigt många idéer hhhahah. Men hoppas du får ihop en bra novell och kommer långt med bloggen. Och du slutat väl nt nu med den novellen om bella som e i x-facktor?

2013-02-25 @ 01:24:54
Postat av: Anonym

kan du inte skriva en novell där han är kriminell och det enda han bryr sig om är att ha sex, droger, fester och att han är känd för just det i Stratford? och att tjejen inte är sådär jobbig och gråter hela tiden, utan att hon också är en sån där "badgirl" eller vad man ska säga... skulle vara en bra novell att läsa, enligt mig.

2013-12-21 @ 15:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback