U SMILE I SMILE KAPITEL 2- GÄSTBLOGG

Jag slog långsamt upp ögonen.. Klockan på väggen visade redan halv 7 på kvällen. Noah log stort mot mig.
"God morgon, sömntuta!" Skämtade hon och kollade ner i sin iPhone. Gud, varför köpte ungen en sån?!
"Vart är mamma? Och crewet?" Noah ryckte lätt på axlarna och la sig ner i sängen. Jag fuktade mina torra läppar och mötte min spegelbild. Mina ögon var röda och jag hade maskara i hela ansiktet. Wow, duktigt Miley. Hoppas inte pap'zen såg dig såhär.
"Jag tar en dusch No." Sa jag milt och kramade om min badrock innan jag gick in i badrummet och drog av mig alla kläder och smycken. Duschen hostade lätt till innna allt vatten började spruta ner i badkarlet. Jag ställde mig i det ljummna vattnet och blundade.
Åh.. Vad skönt. Det kändes som om alla tankar bara rann av mig. Inget om Nick eller Lucy.. Usch. Så fort jag tänkte på Nick började jag rysa av obehag.
Jag kramade om rakhyveln och kollade på de vassa bladen. Skulle jag? Eller... Vad var det lönt egentligen? Jag la tillbaka den men ångrade mig i samma sekund och greppade tag om den. Rakbladen sjönk igenom min hud och blodet började rinna. Detsamma med tårarna.
"Nick... Jag hatar dig!" Skrek jag med kväv röst och släppte ner rakhyveln i badkarlet.
"Miley?" Noah knackade oroligt på dörren. Jag drog med handryggen över näsan och la in handleden under vattnet.
"Det är OK Noah! Gå tillbaka. Jag fick bara... eh... schampoo i ögat." Stegen lämnade dörren och jag svalde hårt.
Gör aldrig sådär igen Miley... Tänkte jag för mig själv och schamponerade håret innan jag vred av vattnet och virade en turban kring mitt tjocka hår och drog på mig badrocken i ett svep.
Noah log stort mot mig när jag kom ut men mamma stoppade mig med en allvarlig blick och kollade ner på mina armar.
Hon drog fram handlederna och kollade chockat på de.
"Tror du att det här kommer få Nick att komma tillbaka Miles?" Sa hon med ledsam röst.
Tårarna brände i ögonvrån och jag skakade på huvudet. Hon släppte de och kramade om mig. Länge...
-
"Kom nu, vi ska på middag!" Jag smetade på det sista av läppglanset innan jag hoppade i mina svarta converse och gick mot dörren. Pappa kom upp mot oss i korridoren och klickade på hissen.
"Vart ska vi?" Han log stort och höjde retsamt på ögonbrynen. Överraskning... Såklart! Jag suckade djupt och stoppade in ett tuggumi i munnen.
Paparazzi'na var galna när vi kom ut och knäppte en massa bilder. Jag bara kollade ner på mina fötter och fortsatte mot bilen som jag till sist kom fram till och hoppade in. Jag lutade pannan mot fönstret och tyckte att jag såg Lucy och Nick. Men jag inbillade mig nog bara... Pappa kramade om mina hand och jag såg att han log i ögonvrån.
"Nu ska vi ha kul." Viskade han milt och släppte taget om min hand. Mhm... Jätte. Tänkte jag bittert och smackade högt på tuggumit tills vi var framme vid resturangen.
"Framme!" Log mamma och föste ut mig ur bilen. Noah gick vid min sida och kramade om min hand. Jag kände mig på något sätt.. Trygg i hennes närvaro.
"Jag..älskar...dig." Stammade jag tyst fram och log stort mot hennes hår innan jag kysste henne på hjässan. Hon log stort tillbaka och drog in mig i resturangen. Vi fortsatte väldigt långt in tills vi kom till V.I.P platserna. Och där satt ingen mindre än Scooter Braun och Justin Bieber.
"Hey." Log han och kramade om min hand för att skakade den upp och ner. Oh Jesus...

Ja! :D Jag har gästbloggat här och bloggar själv på http://myybieberstoory.blogg.se/
Kolla gärna in den! Tack Moa för att jag fick gästblogga, det var superduper kuul! :D Aya, Kommentera nu allihopa!! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback