Ryan and Chaz is coming, Chapter 5

RYANS PERSPEKTIV:
Det kände konstigt att sitta på ett flygplan och konstigare kände det att vi var påväg till Justin i Argentina.
Jag och Chaz hade blivit bjudna till Argentina och vara med på Justins turne i några vecor tror nog det var en månad.
Han har ju sin världs turne igen, ska bli roligt att träffa alla men det känns konstigt att inte Selena är med längre...
Men det hon gjorde mot Justin är oförlåtligt, hon utnytjade Justin bara för att bli kändare och var otrogen.
Det är nog något på gång mellan Justin och Lovisa dem håller på och skojar och prankar varandra och har gjort i snart ett år om inte mer det är .
Dem vågar själva inte erkänna det men jag tror nog dem skulle passa perfekt, dem skulle inte behöva vara ifrån varandra heller imed hon är dotter till Scooter och Carin.
Hur går det för mig i kärleken då? Jo det går bra, jag och Lovisas bästa kompis Poppy har varit tillsammans i snart 3 månader och det går hur bra som helst med ett distans föhållande, om jag minns rätt så skulle nog poppy komma den sista veckan jag och Cha var här.
Chaz gick det ocså bra för han var tillsammans med en tjej som hette Sammy och hon bodde i Atlanta hon också, hon och Poppy var bra kompisar men Sammy var inte snäll mot Lovisa direkt..
Lovisa hade blibit mobbad av en tjej som hette David och sammy hade varit med David för dem hade varit tillsammans och om jag inte minns fel så sa Justin att David hade ringt till Lovisa och förökt be om förlåtelse det svinet.
Han kommer aldrig bli förlåten av Lovisa det vet jag, hon tog nästan självmord på grund av det..
Det var gala i går jag och Chaz hade kollat och hejjat på både Justin och Lovisa, Lovisa vann priset för bästa kvinnlioga artist och bästa singel.
Justin hade vunnit Best Male,Best Album och många fler. Han var samanlagt nominerad till 5 priser och han vann alla fem. Lovisa hade skött sig exemplariskt när hon uppträdde med Can't Be Tamed.
Hon var grymt snygg och det visste hon o men blev ändå lika generad när folk säger det till henne.
Särskilt när Justin säger  det, då blir  hon jätte generad och rodnar.
Nästan framme nu i Argentina 5 minuter kvar sne så får vi träffa Justin igen gud vad det ska bli roligt.
'' Tack för att ni flög med Kanada Airport vi önskar er en trevlig resa ! ''

'' tjena snygging'' sa jag till Lovisa och hon blev sådär sött generad.
'' nemen tjena snyggo'' svarade Lovisa tillbaka
'' du kan säga snyggo till han med inte till mig? Detta sårar mig Lovisa'' säger Justin med en ledsen ton
'' KENNY! JUSTIN ÄR SÅDÄR JOBBIG IGEN! TA HAND OM HONOM INNAN JAG DÖDAR   HONOM !'' ropar lovisa till kenny och kenny bara skrattar åt hennes och Justins  lilla bråk.

Man blir alltid lika stolt över Justin när man ser honom stå på scen och sjunga och göra det han älskar att den killen engång har spelat på gatan och nu är han  världens kändaste tonåring.

Lovisa skötte Overboard bättre än någon annan har gjort jag har inte sett henne innan  men man kan inte bli mer än stolt, även hon hon hade en svår uppväxt hon blev mobbad i flera år, hon cutta sig själv så hon tillslut blev inlagd på sjukhus och hon har nästan lyckats att ta självmord 2 gånger Justin stoppade henne ena gången och Christian den andra.
Sen så att hon var såå nära att blir stora syster men det blev missfall.

Jag och Chaz gick med Carin genom korrideorerna till justins och Lovisas loge dem delade villket dem kanske inte tyckte var det bästa med dem var tvungna och det gick väl bra tror jag dem hade inte sagt något om det.
När vi kom in så såg vi något vi inte trodde vi skulle tro det var 4 stycken där inne, Justin,Lovisa,Sammy och Poppy.
Men dem varken såg eller hörde oss för just när vi kom innan för dörren så såg vi hur Sammy klappade till Lovisa rakt på underläppen och i huvudet  och hur hon faller till marken och svimmar, Poppy puttar bort Sammy som just ska slå till Lovisa igen och Justin slänger sig ner på knä bredvid Lovisa och tar upp hennes huvud i sitt knä.
Poppy springer och hämtar Carin och Scooter och resten av gänget för att få hjälp.
Gud detta var alvarligt.
Chaz springer fram till Sammy och skäller på henne rent ut sagt han blir förbannad jag förstår han.
Snart kommer hela gänget in rusades i rummet och Carin och Scooter springer snabbt fram till Lovisa som ligger i Justins famn i soffan.
Ryan ( Good ) tar en vatten flaska och häller rakt på Lovisa men hon vaknar inte, när man ser närmare så har hon en sprucken läpp, och ett stort rött märke efter Sammys ring i pannan.
Dem häller en  vatten flaska till på henne och hon vaknar.
Hennes tröja är röd  av blod på ett ställe  och Carin drar upp den lite och där ser man klart och tydligt ett sår som det blöder mycket från.
Jag drar upp mobilen och ringer ambulans och strax där efter kommer den och tar med Lovisa,Carin och Justin.
_______________________________________________________________________________________________
Ni trodde inte att ni skulle få ett helt från Ryans perspektiv va?
nästa kommer... hm snart kanske. jag har inte börjat på det men ska göra tror jag!

UPDATE: jag har inte börjat för jag har varit hos mamma och där är inget internet jag är hos pappa nu i veckan så jag ska nog börja sen ikväll. hoppas det kommer ut ikväll!!! (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback